-
Ηταν αδύνατον να κρατηθώ, μου άναψε φωτιές ο 'πατέρας' και την κοπάνησα απο την δουλειά και πήγα και το πήρα ουαου που λένε και στο χωριό μου.
Δεν το πιστεύω,που λένε γενικώς.ΤΕΥΧΑΡΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
Ελα όμως που ακόμη το λυπάμαι να το ανοίξω
Μήπως να πάρω ένα ακόμη για διάβασμα ??????????Μάλλον αυτό θα κάνω,έτσι και αλλιώς είναι ήδη συλλεκτικό
Και τι τιμή.................έκπληκτική !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστίες.Άγγελος.....
-
Ηταν αδύνατον να κρατηθώ, μου άναψε φωτιές ο 'πατέρας' και την κοπάνησα απο την δουλειά και πήγα και το πήρα ουαου που λένε και στο χωριό μου.
Μήπως να πάρω ένα ακόμη για διάβασμα ??????????Μάλλον αυτό θα κάνω,έτσι και αλλιώς είναι ήδη συλλεκτικό
Ευχαριστίες.Άγγελος.....
-
Ευχαριστίες.Άγγελος.....
-
Δεν κοίταξα ακόμη,
αλλά πάω στοίχημα ότι Θεσσαλονίκη δεν ήρθε ακόμη.... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ευχαριστίες.Άγγελος.....
Δεν μας διαφωτισες και πολυ... σε τι αναφερεσαι ??
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ευχαριστίες.Άγγελος.....
Δεν μας διαφωτισες και πολυ... σε τι αναφερεσαι ??
Στο τεύχος Οκτωβρίου των 4Τ (αυτό κατάλαβα )
Έχει ένα λεύκωμα: '4Τ 35 χρόνια'
-
Τι τιμη εχει?
-
5,30 όπως όλα τα τεύχη! Το εορταστικό έχει πάνω τιμή 6Ε όταν στο μέλλον πουληθεί μόνο του. Τώρα είναι δώρο με το κανονικό τεύχος.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ από όλες τις απόψεις. Βιβλιοθεσία, ποιότητα χαρτιού και από θέματα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από πολιτικές και αυτοκινητιστικές ανασκοπίσεις μέχρι ανέκδοτες φωτογραφίες και άρθρα, αγώνες WRC και F1, τεχνικά, σχεδιαστικά και καταθέσεις εμπειριών του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.
Αντε και στα 40 και τα 50 και τα 100. Μην το χάσετε, αξίζει πραγματικά!Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω τέτοιες ερωτήσεις ........... άλλοι περίμεναν να το πάρουν ζεστό - ζεστό απο το τυπογραφείο, γιατί είχαν τις πληροφορίες τους και δεν καταλάβατε που αναφέρομαι
4 ΤΡΟΧΟΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τρέχουμε να το πάρουμε γιατί μετά θα το ψάχνουμε.Αν δείτε ουρά στα περίπτερα δεν είναι για εισιτήρια ........................
Πόσο κάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ????? Όσο - όσο ...... δεν χάνετε ΑΥΤΟ το τεύχος.
-
Τιιιιιιιί
Έφυγααααααα -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δεν κοίταξα ακόμη,
αλλά πάω στοίχημα ότι Θεσσαλονίκη δεν ήρθε ακόμη....εμεις εχουμε παντα αυτο το lag........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν κοίταξα ακόμη,
αλλά πάω στοίχημα ότι Θεσσαλονίκη δεν ήρθε ακόμη....εμεις εχουμε παντα αυτο το lag........
Που να δείς εγώ που σαν συνδρομητής το παίρνω 3 μέρες αφού ολοκληρωθεί η διάθεση, και μέχρι να έρθω Ελλάδα να το διαβάσω, καλά κρασιά!
-
Παιδιά είναι πολύ καλό το έξτρα τεύχος....ουσιαστικά κάνει ανασκόπηση των 35 χρόνων, όχι μόνο αυτοκινητιστικά
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν κοίταξα ακόμη,
Που να δείς εγώ που σαν συνδρομητής το παίρνω 3 μέρες αφού ολοκληρωθεί η διάθεση, και μέχρι να έρθω Ελλάδα να το διαβάσω, καλά κρασιά!
δεν θα το αντεχα αδερφε......και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω γινει συνδρομητης............ να το βλεπω για 3 μερες στα περιπτερα και να μην μπορω να το διαβασω και να πρεπει να περιμενω???????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν κοίταξα ακόμη,
δεν θα το αντεχα αδερφε......και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω γινει συνδρομητης............ να το βλεπω για 3 μερες στα περιπτερα και να μην μπορω να το διαβασω και να πρεπει να περιμενω???????
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ούτως ή άλλως είμαι εκτός Ελλάδος, και η συνδρομή για να μου έρχεται εδώ είναι παράλογα αυξημένη σε σχέση με την απλή... Οπότε αναγκαστικά περιμένω...
Όμως γενικά το βρίσκω λάθος... Να είσαι συνδρομητής, ο πιστός και ταγμένος πελάτης και να σε 'σερβίρουν' τελευταίο;
-
Για να γκρινιαξω λιγο, οχι μονο οι 4Τ, αλλα ολα τα περιοδικα μου φαινονται ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Κατσε ενα λεπτο. 5,3 ευρω=1800δρχ για ενα περιοδικο!
Φοιτητης ειμαι, και δουλευω 4 ωρες την ημερα για 300 ευρω το μηνα, και αν παρω δυο περιοδικα τετοια, εχω χαλασει το 1 μου ημερομησθιο...ΥΓ.Σταματησα να αγοραζω γιαυτο το λογο. Οκ, ισως ειμαι τσιγκουνης, αλλα τα χρηματα μου φαινονται πολλα για το πορτοφολι μου.
-
Εξαιρετικο τευχος απο καθε αποψη....
Περιλαμβανεται και το 35 χρονια 4Τ το οποιο περιεχει 322 σελιδες επιπλεον.. -
ΥΠΕΡΟΧΟ, ΠΑΙΔΙΑ!!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Για να γκρινιαξω λιγο, οχι μονο οι 4Τ, αλλα ολα τα περιοδικα μου φαινονται ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Κατσε ενα λεπτο. 5,3 ευρω=1800δρχ για ενα περιοδικο!
Φοιτητης ειμαι, και δουλευω 4 ωρες την ημερα για 300 ευρω το μηνα, και αν παρω δυο περιοδικα τετοια, εχω χαλασει το 1 μου ημερομησθιο...Εχεις δικιο , ειναι ακριβώ.... και γινεται ακομα πιο ακριβώ συγκρινομενο με αλλα περιοδικά του χώρου, τι εννοώ
4Τ , 12 περιοδικά το χρόνο με 53ε αρα 4,41ε το ενα
αλλο(δεν λεω πιο ) 24 περιδικά το χρόνο με 39ε αρα 1,63ε το ενα
Τεραστια διαφορά.... .η οποια δεν δικαιολογειται με τιποτα!!
-
' ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ' 35 ΧΡΟΝΙΑ 4Τ '
Περιεχόμενα
**
ΕΝ ΛΕΥΚΩ:
35 χρόνια μέσα από τη ματιά του Κώστα Καββαθά** 'Ωχχχ!
Ω ! ΤΙ ΤΕΥΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! 35 ΧΡΟΝΙΑ 4ΤΡΟΧΟΙ