-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν κανουν την παπια εχουν ενα ολοκληρο ημιχρονο να εκμεταλλευτουν, ελεος πια.γιατί έλεος, δεν το κατάλαβα;
συζήτηση κάνουμε...να μην θίξουμε το κανάλι...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eμένα πάντως χτες «μου έφταιγε» ο Alpha!
Μπααα...τα ιδια χαλια εχει και το RTL ...να'ναι καλα το ORF 1 ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ (!!!!) διαφημιση !!!
ΥΓ εκείνη την στιγμή που ο θεατής είναι μέσα στα νεύρα θεωρούν οι
διαφημιστές ότι θα αγοράσει το σαμπουάν τους...;Να'σαι καλα ρε φιλε .... Αυτη την απορια εχω και εγω οταν βλεπω τις κ@λ@διαφημισεις σε κρισιμα σημεια !!
-
Και όμως!
Απο πλευράς ψυχολογίας θυμάσαι αυτό που σου κάνει μεγάλη εντύπωση! Θετικά ή αρνητικά!!
Ποιές διαφημίσεις θυμόμαστε? Συνήθως τις κακές!!!
Εγω π.χ. έχω κολλήσει στην Cosmote που βγάζει σφήνα μόλις ξεκινήσει ο γύρος προθέρμανσης!!! Την θυμάμαι όμως!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν κανουν την παπια εχουν ενα ολοκληρο ημιχρονο να εκμεταλλευτουν, ελεος πια.
γιατί έλεος, δεν το κατάλαβα;
συζήτηση κάνουμε...να μην θίξουμε το κανάλι...;
Ποιός νοιάζεται για το κανάλι;
Συζήτηση κάνουμε βέβαια. Την ίδια όμως εδώ και 2 χρόνια. Μα ακριβώς την ίδια κάθε φορά. Και όλοι λένε ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν από τον Alpha και στον επόμενο αγώνα πάλι τα ίδια. Μα αφού δεν είδαν από τον Alpha γιατί διαμαρτύρονταιΟι συγκρίσεις με το ποδόσφαιρο είναι ατυχέστατες. Το λόγο εξήγησε ο kouk.
Εσείς λέτε ότι εγώ χάρηκα όταν διέκοψε για διαφημίσεις 7 γύρους πριν το τέλος και είπα 'Α, θεσπέσια. Θα δούμε και λίγες διαφημισούλες γιατί μλκια είναι ο αγώνας έτσι κι αλλιώς!';
Φυσικά και εκνευρίζομαι. Γνωρίζω όμως την κατάσταση και καταννοώ κάποια πράγματα -
Επειδη δεν τα γνωριζω καλα, για να δω RTL ή ORF1 ή οποιοδηποτε αλλο καναλι που δεν ειναι κλεισμενο στην NOVA χρειαζομαι απλα ενα δορυφορικο πιατο? Ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει?
-
Όπως και να το έκανε το κανάλι θα είχαμε σήμερα πολλά να πούμε και σίγουρα αρνητικά. Ποιος θα φανταζόταν αυτή την εξέλιξη; Έχω πολλά να του σούρω του καναλιού αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο. Λέτε να προτιμούσε να μην τις δείξει καθόλου!!!!
Όσο για τον κύριο Πουρναράκη νομίζω ότι των αδικούμε μερικοί κατάφορα. Με τα μέσα που διαθέτει νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!!
Συγνωμη εχεις παρακολουθησει καλυψη F1 απο το ITV πριν πεις πως υπαρχουν κ χειροτερα χαρακτηριζοντας το συγκεκριμενο καναλι?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κωσταντίνε συγνώμη αλλά αν νομίζεις ότι δεν βάζουν διαφημίσεις στο 90 επειδή τους αρκεί το ημίχρονο είσαι νυχτωμένος!Γιατι νομιζεις πως δεν βαζουν διαφημισεις κατα την διαρκεια του αγωνα? Απο σεβασμο στον τηλεθεατη?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Επειδη δεν τα γνωριζω καλα, για να δω RTL ή ORF1 ή οποιοδηποτε αλλο καναλι που δεν ειναι κλεισμενο στην NOVA χρειαζομαι απλα ενα δορυφορικο πιατο? Ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει?Ακριβως ....και μπορεις να τα δεις και τα δυο οταν το 'πιατο' κοιταει τον Astra1 στις 19.2 μοιρες ..
Τιμη περιπου για 'πιατο' 1.0 εως 1.2 μετρα 30- 50 euro (και πολλα λεω ..)
βαλε και ενα απλο LNB γυρω στα 20-30 ευρω . -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Επειδη δεν τα γνωριζω καλα, για να δω RTL ή ORF1 ή οποιοδηποτε αλλο καναλι που δεν ειναι κλεισμενο στην NOVA χρειαζομαι απλα ενα δορυφορικο πιατο? Ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει?
Ακριβως ....και μπορεις να τα δεις και τα δυο οταν το 'πιατο' κοιταει τον Astra1 στις 19.2 μοιρες ..
Τιμη περιπου για 'πιατο' 1.0 εως 1.2 μετρα 30- 50 euro (και πολλα λεω ..)
βαλε και ενα απλο LNB γυρω στα 20-30 ευρω .Αποκωδικοποιητής;
Δηλαδή το κόστος είναι γύρω στα 100 ευρώ;
-
Πείτε και σε μας τους αδαείς που όλα αυτά τα διαβάζουμε ως κινέζικα τι πρέπει να κάνουμε!!! Και όχι συντομογραφίες αλλά κανονικά την ονομασία κάθε ενός.
Για την εγκατάσταση χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις ή όχι. Το λέω γιατί αναφέρθηκε κάτι για μοίρες οπότε τι; -
Καλό θα ήταν να μας πει κάποιος το συνολικό μέσο κόστος...
-
-
Με τον Πουρναρακη δεν εχω προβλημα αλλα με τον Παλομπαρινι εχει παραγινει.Φορμουλα το μεσημερι Ολυμπιακο το βραδακι και μετα ενα live στον Παπαδημητριου. Ε Λ Ε Ο Σ.
-
Όπως θα δείτε συμβαίνει και στα καλύτερα κανάλια.......
-
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
Με τον Πουρναρακη δεν εχω προβλημα αλλα με τον Παλομπαρινι εχει παραγινει.Φορμουλα το μεσημερι Ολυμπιακο το βραδακι και μετα ενα live στον Παπαδημητριου. Ε Λ Ε Ο Σ.Τουλάχιστον πρόσεξε και δεν είπε ούτε μία φορά για την ' Μπαρόντα'
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Όπως θα δείτε συμβαίνει και στα καλύτερα κανάλια.......Πότε είδαμε κάτι ανάλογο από τον Alpha;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με τον Πουρναρακη δεν εχω προβλημα αλλα με τον Παλομπαρινι εχει παραγινει.Φορμουλα το μεσημερι Ολυμπιακο το βραδακι και μετα ενα live στον Παπαδημητριου. Ε Λ Ε Ο Σ.
Τουλάχιστον πρόσεξε και δεν είπε ούτε μία φορά για την ' Μπαρόντα'
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όπως θα δείτε συμβαίνει και στα καλύτερα κανάλια.......
Πότε είδαμε κάτι ανάλογο από τον Alpha;
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=449
Eπίσης θέλω να γνωστοποιήσω τα εξής:
Όταν είπα 'το τελευταίο που με αποσχολεί είναι πότε θα πάρουμε διαφημίσεις' δεν το είπα για να γίνω αρεστός στο κοινό αλλά για να περάσω ένα μήνυμα στο μηχανισμό και τους υπεύθυνους. Ενεργοποιήθηκαν όλοι αμέσως και αποφασίσαν να μου αφήσουν το περιθώριο να τραβήξω όσο δεν πάει το break.
Τη στιγμή που το πήραμε είχε επίσης ληφθεί η απόφαση να το διακόψουμε εάν πάει να περάσει ο Σούμι.
Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δε γίνεται αβασάνιστα και ότι εμάς, εμένα πιο πολύ προσωπικά, τέτοιες επιλογές μας πονάνε πολύ.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλαβαίνουν συμπαραστέκονται και τους ευχαριστώ γι' αυτό.
Όμως ξεφεύγοντας από τα όρια αυτού του forum ακόμη νιώθω την αρνητική ενέργεια από τα μπινελίκια που μου έχωσε όλη η Ελλάδα την Κυριακή τη στιγμή του break. Άδικα; Δίκαια; Είναι μέρος της δουλειάς μου;
Αυτά...
Καλό Πάσχα και ελπίζω η Ισπανία να μας φέρει ένα ακόμη τόσο καλό αγώνα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χθες από ότι κατάλαβα, οι σχολιαστές 'έπνιξαν' ένα διαφημιστικό διάλειμμα 12 γύρους πριν το τέλος, πάνω που ο Σούμι έπιασε τον Αλόνσο... φαίνεται αργότερα (7ος γύρος από το τέλος) δεν υπήρχε περιθώριο να ξαναπνίξουν τις διαφημίσεις, τα συμβόλαια είναι συμβόλαια και τα εκατομμύρια εκατομμύριαΑπό ότι φαίνεται όλοι αυτοί που του φταίει ο Alpha δεν εκτίμησαν την κίνηση και τα λόγια του Τάκη. Όπως λέει και ο Krusenstern και όπως υποθέτω ο σκηνοθέτης τους έλεγε για διαφημίσεις και ο Τάκης πέταξε το 'τέτοιες στιγμές το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι οι διαφημίσεις'.
Δυστυχώς κάποια στιγμή παραπήγε (με τον MS να μην περνάει μπροστά ) και έπρεπε να γίνει το αναπόφευκτο.
Ο Παλομπαρίνι έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις αρχικές μέρες ως σχολιαστής F1. Εγω πια δεν έχω πρόβλημα μαζί του αν και σίγουρα θα προτιμούσα τον Σειτανίδη.Τέλος και για μένα πιο σημαντικό.
Τάκη...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΩΡΑ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ;;; ΞΥΠΝΗΣΑ 10 ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΩΡΑ!!! (Οι φάτσες για να μη νομίζεις πως τσαντίστηκα... Εξακολουθούν να ισχύουν όμως και αυτές ( ) )
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη