-
Πώσ λέγεται αυτός που ενώ δεν γνωρίζει ποδόσφαιρο και f1 είναι σχολιαστής των εν λόγω αθλημάτων στον alpha????
Αντρέα Παλομπαρίνι.Πώς λέγεται το κανάλι που μας 'προσφέρει' τους αγώνες f1 βγάζοντας εκατομύρια και αδιαφορόντας για το τελικό προϊόν?
Alpha TV (Τρομάρα τους που είναι και αλφα. Ούτε για ωμέγα δεν κάνουν)Πάντως οι διαφημίσεις 7 γύρους πρίν το τέλος ήταν το κέρασάκι στην τούρτα. εεεεε?
Όμως είδαμε όλοι πόσο καλά παρουσιάσαν το σάββατο οι δύο κύριοι την φωτογραφική μηχανη. Τύφλα να έχουν τα κορίτσια του πρωϊνού καφέ.
Γειά σου ρε τάκη σωτήρα της f1 στην Ελλάδα. Να πάς στον Αβραμόπουλο να του πείς εσύ πως θα φτιάξουμε την πιστα.
Είσαι ο πατέρας μας, τέρας, τέρας, τερας μας.
Ας σκοτώσει κάποιος το τέρας που λέγεται Alpha.
Παω για καφέ.
-
Ειδικά οι διαφημίσεις 8 γύρους πριν τελειώσει ο αγώνας και την αγωνία στο κατακόρυφο ήταν απαράδεκτες!!!
-
Τι πρόβλημα υπάρχει με το forum ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης antwnis έγραψε:
Το σθένος και ο πόθος του πουρναρακη για νίκη της Φερραρι ήταν κάτι παρά πάνω από μεγάλο.
Ευτυχώς το έδειχνε το Cnn Turk και το είδα από εκεί ,καλύτερα τον τούρκο σχολιαστή παρά τον πουρναρακη.Θα διαφωνισω και στα δυο ......
Ισα Ισα που ο Πουρναρακης εδωσε και εναν τονο στην μεταδοση εκει που αλλες φορες ηταν τοσο υποτονικη που μας επερνε ο υπνοςΕπισης ....υπαρχουν τοσα αλλα καναλια να το δεις RTL,ORF1 ....εσυ στο τουρκικο το ειδες ???
-
Υπαρχουν και χειροτερα
ITV Sport has apologised to it British viewers for taking an advertising break in the final three laps of today's San Marino Grand Prix but said the disturbance was unavoidable.
Α source at the ITV team told Autosport-Atlas the break was unavoidable, as the station had held out on cutting to commercials for as long as it could.
'We are contractually committed to a number of ad breaks, and when it started to get exciting [on track] we held off, expecting the battle to be settled at any point. But when nothing happened, we just had to take the break, as we're contractually forced to do so.'
-
Πάλι με τον Πουρναράκη τα βάλαμε?!!
Μας φταίει το γαϊδούρι...χτυπάμε το σαμάρι?!!!
Έλεος ρε παίδες! Κάνει την δουλειά του όσο πιο καλά μπορεί!
Είναι ενημερωμένος! Αν σε κάποιους δεν αρέσει, δικαίωμά τους! Αλλά όχι προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια για έναν άνθρωπο που στο κάτω κάτω προσπαθεί για το καλύτερο!!!Επισημάνετε λάθη (όλοι κάνουμε), πείτε γνώμες...αλλά μην προσβάλετε!!!
-
Ναι αρχισαμε παλι! Ο Τακης κ ο Παλομπαρινι μας εφταιξαν!
Πηγαιντε εσεις ρε παιδες να κανετε καλυτερη μεταδοση. -
Eμένα πάντως χτες «μου έφταιγε» ο Alpha!
Mπράβο κύριοι πάνω στη μεγάλη κόντρα - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ- πραγματικά εμπνευσμένο!
Δεν το παίρνει κανα Nova τουλάχιστον θα πληρώνουμε αλλά θα το βλέπουμε όλο χωρίς τις ανόητες διαφημίσεις τους!
ΥΓ εκείνη την στιγμή που ο θεατής είναι μέσα στα νεύρα θεωρούν οι διαφημιστές ότι θα αγοράσει το σαμπουάν τους...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eμένα πάντως χτες «μου έφταιγε» ο Alpha!Mπράβο κύριοι πάνω στη μεγάλη κόντρα - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ- πραγματικά εμπνευσμένο!
ΥΓ εκείνη την στιγμή που ο θεατής είναι μέσα στα νεύρα θεωρούν οι διαφημιστές ότι θα αγοράσει το σαμπουάν τους...;
Σ αυτο δεν εχεις αδικο, αλλα απ οτι καταλαβα θελησαν να τραβηξουν τις διαφημισεις να τις βαλουν πιο μετα οταν θα ειχε ηρεμισει η κοντρα ή οποια ομως δεν τελειωσε παρα μονο στην καρο σημαια.
Φανταζομαι πως ολοι πιστεψαν οτι με τον ρυθμο που ακολουθουσε ο MS θα ειχε σχετικα εφικτο εργο στο να περασει τον Alonso κ γι αυτο περιμεναν να πεταξουν τις διαφημισεις οταν θα ειχε ολοκληρωθει η προσπεραση. Πραγμα που δεν συνεβη ποτε.
Οπως εκανε την παραβολη ο GoForPole απο το ITV κατι τετοιο ηταν αναμενο μια κ αυτοι πρεπει απο καπου να παρουν τα λεφτα τους. Δυστυχως αυτο ειναι εις βαρος του θεατη την ωρα που συμβαινει.
Επισης δεν γινεται η μεταδοση της F1 να ειναι σε συνδρομητικο καναλι αλλα μονο σε ελευθερο. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Επισης δεν γινεται η μεταδοση της F1 να ειναι σε συνδρομητικο καναλι αλλα μονο σε ελευθερο....το ξέρω απλά έχω αγανακτήσει με τις διαφημίσεις τους!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Οπως εκανε την παραβολη ο GoForPole απο το ITV κατι τετοιο ηταν αναμενο μια κ αυτοι πρεπει απο καπου να παρουν τα λεφτα τους.Ετσι ακριβως Κλεισθενη, νομιζω οτι με την εξελιξη που ειχε ο αγωνας δεν υπηρχε λογικοτερη αντιδραση απο αυτη του Alpha. Βεβαια οτι και αν αποφασιζαν ηταν μονα ζυγα χαμενοι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως εκανε την παραβολη ο GoForPole απο το ITV κατι τετοιο ηταν αναμενο μια κ αυτοι πρεπει απο καπου να παρουν τα λεφτα τους.
Ετσι ακριβως Κλεισθενη, νομιζω οτι με την εξελιξη που ειχε ο αγωνας δεν υπηρχε λογικοτερη αντιδραση απο αυτη του Alpha. Βεβαια οτι και αν αποφασιζαν ηταν μονα ζυγα χαμενοι.
Ε, βεβαια. Έτσι δε γίνεται πάντα;
Αν δε γουστάρουν την μετάδοση, ας πάνε να την κάνουν οι ίδιοι,
Ας πάνε εκείνοι να μανατζάρουν τα διαφημιστικά πακέτα εκατομμυρίων -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ας πάνε εκείνοι να μανατζάρουν τα διαφημιστικά πακέτα εκατομμυρίων
Α οk ...έχεις δίκιο!
Ρίχτε διαφημίσεις, υπάρχουν πολλοί που κόπτονται απ' ότι βλέπω... -
Συγνώμη αλλά ο alpha βάζει διαφημίσεις στο 90' σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα όταν είναι ισοπαλία ή γενικώς ντέρμπι???? Τότε γιατί να βάλει στην F1 8 γύρους πριν το τέλος όταν παίζεται η πρώτη θέση?? Πάντως για να μην παραξηγηθώ δεν τα έχω με τους παρουσιαστές αλλά με την πολιτική του Alpha!
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Συγνώμη αλλά ο alpha βάζει διαφημίσεις στο 90' σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα όταν είναι ισοπαλία ή γενικώς ντέρμπι???? Τότε γιατί να βάλει στην F1 8 γύρους πριν το τέλος όταν παίζεται η πρώτη θέση?? Πάντως για να μην παραξηγηθώ δεν τα έχω με τους παρουσιαστές αλλά με την πολιτική του Alpha!
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!!Είναι απλό:
Στο ποδόσφαιρο αν το κάνουν θα τους λυντσάρουν (από τον κόσμο μέχρι τις εφημερίδες και την τηλεόραση), ενώ στην F1 χστκε η φρδα στ'αλώνι αν θα βγουν σε δυό τρία fora και φωνάξουν μερικοί φίλοι του αθλήματος οι οποίοι ούτως ή άλλως θα δουν τον αγώνα ακόμα και αν καταλήξει να έιναι περισσότερο διαφήμιση παρά αγώνας...Έτσι είναι, take it or leave it...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
To ότι υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε ITV) προσωπικά δεν με ανακουφίζει καθόλου!!100% συμφωνώ μαζί σου φίλε μου!
Κι εγώ με το Αlpha τα έχω εννοείται...Στο ποδόσφαιρο syele δεν έχουν να διαχειριστούν διαφημιστικά πακέτα εκατομυρίων;
Εκεί γιατί κάνουν την πάπια; -
Δεν κανουν την παπια εχουν ενα ολοκληρο ημιχρονο να εκμεταλλευτουν, ελεος πια.
-
χθες από ότι κατάλαβα, οι σχολιαστές 'έπνιξαν' ένα διαφημιστικό διάλειμμα 12 γύρους πριν το τέλος, πάνω που ο Σούμι έπιασε τον Αλόνσο... φαίνεται αργότερα (7ος γύρος από το τέλος) δεν υπήρχε περιθώριο να ξαναπνίξουν τις διαφημίσεις, τα συμβόλαια είναι συμβόλαια και τα εκατομμύρια εκατομμύρια
-
Κωσταντίνε συγνώμη αλλά αν νομίζεις ότι δεν βάζουν διαφημίσεις στο 90 επειδή τους αρκεί το ημίχρονο είσαι νυχτωμένος! Έξάλλου είναι γνωστό πως η πλειοψηφία αλλάζει κανάλι στο ημίχρονο! Τα ποσά που παίζονται σε τελικούς champions league για διαφημίσεις είναι πολύ μεγαλύτερα από της F1 και παρόλα αυτά βλέπεις ότι σέβονται τον τηλεθεατή! Υπάρχουν κάποιοι κανόνες (άγραφοι ή μη δεν το γνωρίζω) που δεν επιτρέπουν διαφημίσεις κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, στις καθυστερήσεις ή στην παράταση. Αυτό που έκανε ο alpha στην F1 χθες ήταν καθαρά ασέβεια προς τους τηλεθεατές!!!
-
Και στο Champions League υπάρχει συμβόλαιο που ορίζει τις διαφημίσεις!
Και ορίζει να γίνονται στα ημίχρονα!!Αν όριζε αλλοιώς θα βλέπαμε και διαφημίσεις στα κόρνερ!!
Οπως στο ΝΒΑ που περιμένουν οι παίκτες να δώσει το ΟΚ ο υπεύθυνος μετάδοσης για να ξεκινήσει το παιχνίδι επειδή η TV δείχνει διαφημίσεις!!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη