-
Τουλάχιστον εγώ αυτή τη φορά έμεινα ικανοποιημένος από το σχολιασμό του αγώνα, έβαζα RTL μόνο κατα τη διάρκεια των διαφημίσεων. Βέβαια δεν τους έβλεπα εδώ και κάνα εξάμηνο με αποτέλεσμα η βελτίωση να μου φανεί αισθητή.
-
Τάκη τι γίνεται με τις ώρες μετάδοσης του Μπαχρέιν;
Η πρώτη περίοδος θα μεταδοθεί ζωντανά; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τάκη τι γίνεται με τις ώρες μετάδοσης του Μπαχρέιν;
Η πρώτη περίοδος θα μεταδοθεί ζωντανά;Όχι
Στις 15:30 σε μαγνητοσκόπηση!Μπορείτε να βλέπετε τις ώρες στο rally.gr στην ενότητα Aγώνες και TV ή στο alphatv.gr στην ενότητα Formula 1
-
Οι υπόλοιπες ώρες? Να υποθέσω ο αγώνας στις 2.30?
-
Επανάληψη του αγώνα θα υπάρξει, έστω και αργά το βράδυ;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Επανάληψη του αγώνα θα υπάρξει, έστω και αργά το βράδυ;Οχι,αλλα τα μεσανυχτα αν δεν κανω λαθος θα υπαρξει μισαωρη εκπομπη με τις συνεντευξεις και τα highlights του αγωνα...
Δε μου αρεσει καθολου η κονσερβα που θα υπαρξει με τα 2α δοκιμαστικα...μου φαινεται πως και την 1η και την 2η περιοδο θα την δω απο το RTL... -
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ πήγα και κανόνισα εκδρομή για την Κυριακή το μεσημέρι.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Μπορείτε να βλέπετε τις ώρες στο rally.gr στην ενότητα Aγώνες και TV ή στο alphatv.gr στην ενότητα Formula 1Στο site του Alpha γράφει 13:00 γι΄αυτό καλό είναι αν μπορείς πριν τους αγώνες να κάνεις ένα post με τις ώρες μετάδοσης.
-
Στο formula1.com γράφει 13:00 οπότε ώρα ελλάδας υποθέτω στις 14:00(για τη χρονομέτρηση του Σαββάτου). Αυτή τη στιγμή βλέπω RTL με τον Λάουντα και τις ομάδες σιγά-σιγά να ετοιμάζονται.
Χμμμ στο RTL παίζει live από τις 13:00.... bye-bye -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μπορείτε να βλέπετε τις ώρες στο rally.gr στην ενότητα Aγώνες και TV ή στο alphatv.gr στην ενότητα Formula 1
Στο site του Alpha γράφει 13:00 γι΄αυτό καλό είναι αν μπορείς πριν τους αγώνες να κάνεις ένα post με τις ώρες μετάδοσης.
Το site του Alpha γράφει για σήμερα στις 15:30.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στο formula1.com γράφει 13:00 οπότε ώρα ελλάδας υποθέτω στις 14:00(για τη χρονομέτρηση του Σαββάτου). Αυτή τη στιγμή βλέπω RTL με τον Λάουντα και τις ομάδες σιγά-σιγά να ετοιμάζονται.
Χμμμ στο RTL παίζει live από τις 13:00.... bye-byeΟχι παιδια με το Μπαχρειν εχουμε την ιδια ωρα...
Εγω προσωπικα τα Σαββατα πριν τον αγωνα,μονο RTL βλεπω γιατι αν περιμενα απο τον Alpha τοτε...
Ασε που εχουμε και τη δυνατοτητα να δουμε και την 4η περιοδο ζωντανα και τα δοκιμαστικα βεβαια.Κριμα να μην εχει η NOVA το ORF... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ πήγα και κανόνισα εκδρομή για την Κυριακή το μεσημέρι.Μη ξεχάσεις να ακούς και το σχετικό τραγούδι των goin ' through κατά τη διάρκειά της!
-
Ωραια, 12.50 αρχισε η μεταδοση του qualify στον alpha ενω ειχαν πει στις 13.00.
Βεβαια , αμεσως πλακωθηκαν στις διαφημισεις , αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιως τα εχουμε δει ολα απο τις 10.30 ....ας ειναι καλα το ORF 1 ........... ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα !!!!!!Με τοσες κονσερβες θα παθουμε κανενα σκορβουτο ....αμαν πια
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ωραια, 12.50 αρχισε η μεταδοση του qualify στον alpha ενω ειχαν πει στις 13.00.
Βεβαια , αμεσως πλακωθηκαν στις διαφημισεις , αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιως τα εχουμε δει ολα απο τις 10.30 ....ας ειναι καλα το ORF 1 ........... ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα !!!!!!Με τοσες κονσερβες θα παθουμε κανενα σκορβουτο ....αμαν πια
10:30...;;;
Τάκη Πουρναράκη αυτό γιατί το δείξατε κονσέρβα..;
Απαράδεκτο!
-
Σήμερα δοκίμασα την τελευταία ώρα του αγώνα να την δω παράλληλα με το live feed που έχει το eurosport.com. Πήρα το laptopάκι με το Wi-Fi μαζί δίπλα στην τηλεόραση και το άνοιξα στην εν λόγω σελίδα, την οποία τσέκαρα κάθε τόσο.
Δυστυχώς διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολλά τα πράγματα που δεν είδαμε, και μερικές φορές δεν ακούσαμε καν, λόγω των διαφημίσεων! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα απαριθμήσω.
-
Διαγωνισμός Alpha:
*'Ο αγώνας που διεξάγεται στο Μπαχρέιν είναι α) ο πρώτος, β) ο δεύτερος, γ) ο τρίτος ;' *Εγώ απαντώ (από μέσα μου), ο δεύτερος. (το κέρδισα ? )
Εμ, μάλλον όχι!Προς το τέλος του αγώνα, ο Πουρναράκης διεκρινίζει οτι, η ερώτηση αφορά τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Μπαχρέιν,
χωρίς τον σημερινό.
Δεν ξέρω αν είχε διευκρινιστεί και νωρίτερα, αλλά η φύση της ερώτησης είναι τέτοια, ώστε να συμπεριλαμβάνει και τον σημερινό αγώνα.ΥΣ. Πολύ γράψιμο για το τίποτα ?
-
Μα καλά εκεί στον Α γιατί κάθε φορά που μεταδίδουν αγώνα F1 νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη
Ξεκίνησαν με τα πρώτα δοκιμαστικά κονσέρβα, μόλις μετά από 3 αγώνες μεταδίδουν και τα Κυριακάτικα μαγνητοσκοπημένα.
Έτσι που το πάνε στο τέλος θα πρέπει να λέμε ευχαριστώ που δείχνουν και τον αγώνα ή σκοπεύουν να τον δείχνουν και αυτόν μαγνητοσκοπημένο.Ανεχόμαστε τις διαφημίσεις, ανεχόμαστε τον ανεπαρκή σχολιασμό ανεχόμαστε πολλά αλλά όχι την ασέβεια. Λίγο σεβασμό στο κοινό της F1 δεν θα έβλαπτε, πιστεύω.
-
Κυριοι σχολιαστες του αλφα,
Παρτε το βιντεο του σημερινου αγωνα και ακουστε τους εαυτους σας.
Εχετε για μια ακομη φορα κατακρεουργησει το Ελληνικο συντακτικο,γλωσσα και νοηματα ακομη και αγωνιστικες εννοιες (αλλο κριτες αλλο αγωνοδικες!!! και τοσα αλλα)
Παρτε τα βιντεο περασμενων αγωνων και ξαναακουστε τους εαυτους σας.
Καμια εξελιξη
Σας εκφραζω την εντονη δυσαρεσκεια μου (Τοσα χρονια περιμενα μηπως βελτιωθει η κατασταση...)
dimos
-
Κυριε Πουρναρακη, μπορειτε να μου πειτε εαν τα δοκιμαστικα της Κυριακης των Ευρωπα'ί'κων Αγωνων θα τα βλεπουμε απ'ευθειας ή μαγνητοσκοπημενα? Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα δοκίμασα την τελευταία ώρα του αγώνα να την δω παράλληλα με το live feed που έχει το eurosport.com. Πήρα το laptopάκι με το Wi-Fi μαζί δίπλα στην τηλεόραση και το άνοιξα στην εν λόγω σελίδα, την οποία τσέκαρα κάθε τόσο.Δυστυχώς διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολλά τα πράγματα που δεν είδαμε, και μερικές φορές δεν ακούσαμε καν, λόγω των διαφημίσεων! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα απαριθμήσω.
Τα live feeds είναι καλή λύση. Το eurosport είναι δωρεάν? Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά δοκίμασε στον επόμενο αγώνα και το live feed του http://www.f1.com , είναι παρα πολύ καλό.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη