-
Προχτές έκανα το εξής καμμένο: είδα σε βίντεο τον αγώνα του Spa το '98 που είχε στουκάρει ο Schumi και είχε κερδίσει ο Hill. Πραγματική αποθέωση ο Κόλλιας. Φανταστείτε ο Πουρνάρας τότε πάσχιζε να τον διορθώσει και φαινόταν θεός δίπλα του. Ο Κόλλιας πρέπει να είπε τουλάχιστον 50-60 φορές περί υδρολίσθησης, χαμηλής ορατότητας την ώρα που στην οθόνη πέφταν κορμιά. Και επι τη ευκαιρία τσιμπήστε και ένα hall of fame Κολλια.
1.Σύγχηση Hakkinen - Makkinen
2.Συγχηση McLaren με Arrows (του έκαναν μάυρα και τα 2 από μακρυά)
3.Σύγχηση Schumacher με Villeneuve και τούμπαλιν με Irvine
.
.
.
.
Γενικότερα πολύ σύγχηση όπως θυμούνται οι τυχεροί που είδαν αλλά το θεϊκότερο όλων ήταν ο τρόπος που αντιδρούσε στα σαρδάμ...
'Και τώρα περνάει ο Μάκινεν, εμμ ο Χάκινεν... χαχα... τι να πούμε φίλοι τηλεθεατές τα έχουμε χάσει με αυτά που βλέπουμε στην πίστα και μπλέξαμε τους δυο Φινλανδούς ...οδηγούς εμμ... πολυπρωταθλητές... είναι και φίλοι έτσι Τάκη;Ναι ναι τα λένε από κοντά πολλές φορές... ο Χάκινεν θα τον κερνάει καφέ στο Μονακό και ο Μάκινεν σολωμό στο αγροκτημά του... εμμ... δεινός αγρότης ο Μάκινεν ε Τάκη; Ε... για αυτό γίνονται καλοί οδηγοί στα ράλυ οι Φινλανδοί ε Τάκη;'
Στο μεταξύ είχε τελειώσει ο αγώνας αλλά ποσώς απασχολούσε αυτό τον τρισμέγιστο speaker...
ΥΓ:Αν θέτε να μπανίσετε Formula (μ)Unas μπάτε f1-live.com -
-
Αμ, εκείνο το '....Και???...'
όταν έβλεπε μια σημαντική εγκατάληψη...
Αξέχαστα χρόνια..
-
παντως το 'μαρκετινγκ πλαν' του αλφα δικαιωνεται πανηγυρικα,μετα απο σφοδρες επικρισεις
το pitpass εχει ως πρωτο θεμα
Official:F1 needs more titsαλλα δεν εκατσα να το διαβασω
-
Α.Π. για τον MS και τον προτελευταίο του αγώνα:''τουλαχιστον δεν έκανε κάτι unfair όπως ο Zinedine Zidane''
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΚΛΕΙΣΤΟ!!!
Στη διάρκεια του αγώνα δε βλέπουν το Live timing του formula1.com?Πριν το ανοίγουν να ρίχνουν μια ματιά (ούτε δευτερόλεπτο δεν τους πέρνει) μήπως και γλιτώσουν καμία πατάτα από τις αρκετές που λένε!Ουφ,δεν άντεξα πάλι
-
Προφανώς και δεν κοιτάνε το live timing!
Σε κάποια φάση κάτι έψαχναν και γω το είχα ήδη δει στο live timing!
Το άλλο το σχόλιο δεν κατάλαβα τι κακό έχει...
Α, και μπορεί κάποιος να αποφασίσει με ποιόν είναι ο ΤΠ γιατί με μπερδεύετε; Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει να τα δει...
-
τουλαχιστον τα λιγουροθεματα αντικασταθηκαν το σαββατο απο μερικα ωραια τεχνικα θεματα. σημερα δεν ειδα
-
[γράψτε λάθος]
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Α, και μπορεί κάποιος να αποφασίσει με ποιόν είναι ο ΤΠ γιατί με μπερδεύετε; Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει να τα δει...Σύγκρινε την αντίδρασή του στην εγκατάλειψη του MS και σε αυτή του FA στη Μόντσα... ούτε ο Μπάγεβιτς δεν κάνει τέτοιες παύσεις!
Δικαίωμά του, όμως, έτσι?? Εμένα δεν με πειράζει καθόλου. -
Δικαίωμα του να μην είναι αμερόληπτος.
Με ποιό 'δικαίωμα' σπικάρει, είναι άλλο θέμα...
-
Α, και μπορεί κάποιος να αποφασίσει με ποιόν είναι ο ΤΠ γιατί με μπερδεύετε; Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει να τα δει...
τόση σημασία έχει ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τόση σημασία έχει ?
Για μένα, καθόλου! Απλά έχω δει ότι ο Τάκης υποστηρίζει τον Κίμι, τον Σουμάχερ, τον Μπάτον, το Φίζικο κλπ (εκτός απ' τον Αλόνσο). Ας αποφασίσει κάποιος!
-
τόση σημασία έχει ?
Για μένα, καθόλου! Απλά έχω δει ότι ο Τάκης υποστηρίζει τον Κίμι, τον Σουμάχερ, τον Μπάτον, το Φίζικο κλπ (εκτός απ' τον Αλόνσο). Ας αποφασίσει κάποιος!
Τον Kubica .-
-
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha ή σε όποιον τέλος πάντων αποφασίζει να μεταδίδονται οι αγώνες της Ανατολής ΚΑΙ μαγνητοσκοπημένα το μεσημέρι της Κυριακής.
Παρακολούθησα ΜΟΝΟ τις μεσημεριανές μεταδόσεις και της Κίνας και της Ιαπωνίας και εκτίμησα την απόφασή μου αυτή (γιατί περί επιλογής επρόκειτο), περισσότερο από το να έβλεπα έναν Ευρωπαϊκό αγώνα Live το μεσημέρι, πολύ περισσότερο δε από το να έβλεπα τον ίδιο αγώνα Live το πρωί της Κυριακής. Και γιατί αυτό?
Γιατί ο μαγνητοσκοπημένος αγώνας το μεσημέρι της Κυριακής,-
μου προσφέρει μια πολύ καλή ασχολία για το μεσημέρι της Κυριακής!! Τι καλύτερο από το να δω έναν αγώνα F1, τη συνήθη ώρα. Τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε κανείς να κάνει μεσημέρι Κυριακής? Να κοιμηθεί? Εγώ δεν κοιμάμαι τα μεσημέρια. Να διαβάσει εφημερίδα? Μάλλον το πρωί προσφέρεται καλύτερα (άσε που εμένα ούτε αυτό με πιάνει, αφού έχω κόψει και τις εφημερίδες). Να βγει για καφέ...? ...στις 15.00 το μεσημέρι?? Να μου λείπει. Να δει τηλεόραση? Ακόμα και η 10η επανάληψη των ...Φιλαρακίων (!) τελειώνει στις 15.30, μετά?? Ακόμα και το ποδόσφαιρό αρχίζει πλέον μετά τις 17.00, οπότε κλάφτα!!
Επομένως, γιατί να ξοδεύει κανείς την καλύτερη πρόταση του μεσημεριού, σε μια άχαρη ώρα όπως είναι η 8η πρωινή?? -
μου προσφέρει τη δυνατότητα αμέσως μετά τη λήξη του να μπορώ να διαβάσω στο δίκτυο όλα τα νέα στο δίκτυο. Τη συνέντευξη τύπου, τις δηλώσεις των οδηγών, τα ρεπορτάζ των ομάδων, τις γνώμες των ειδικών, τις διχογνωμίες των φίλων στα forum, τις τεχνικές αναλύσεις. Κι όλα αυτά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μετά το τέλος του 'δικού μου' αγώνα. Γιατί να τον δω το πρωί και να είμαι σκασμένος τι θα πει η Renault για το χαμένο μπουλόνι ή η Ferrari για το σκάσιμο του MS?
Κοντολογίς, ευχαριστιέμαι απίστευτα τους ανατολικούς αγώνες γιατί, χωρίς να μου μειώνουν την ευχαρίστηση (ίσα-ίσα που αυξάνει και η ένταση - ενοείτε ότι φροντίζω να μη μαθαίνω το αποτέλεσμα - κλείνω τηλέφωνα, αυτιά και μάτια και παίζω ή κάνω δουλειά στο PC - η ώρα πιστέψτε με περνάει πολύ γρήγορα!!), μου προσφέρουν τα δύο παραπάνω ασύγκριτα πλεονεκτήματα, που ούτε ο πρωινός αγώνας τα δίνει, ούτε οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί-Live-μεσημεριανοί αγώνες το κάνουν.
Θα πρότεινα, δε, στον Alpha τις μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις να τις δείχνει ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, κι ας διακόπτει για διαφημίσεις, κι ας μην υπάρχει σπικάζ στα 3λεπτα που δεν μεταδόθηκαν το πρωί (θα το αντέξω και αυτό!!!!). Έτσι η μεσημεριανή μετάδοση θα είναι όλα τα λεφτά! (για μένα).
Όσο κάτι για 'live-timing' που φτάνει στα αυτιά μου, να πω ότι δε με συγκινεί καθόλου. Προτιμώ να βλέπω τα 'αυτοκινητάκια να τρέχουν άσκοπα τριγύρω στην πίστα', παρά δεκάδες πολύχρωμα νούμερα να αναβοσβήνουν στην οθόνη μου σαν τις λυχνίες του control room της κρύπτης στο Lost. Κι αν το πρωινό ξύπνημα ήταν κάποτε must, τότε που μαθητής σηκωνόμουν στις 06.00 για την Ιαπωνία (και 02.30 για το warm-up στο Eurosport), τώρα οι τηλεοπτικές ανάγκες που καθόρισαν την 8η πρωινή ώρα για έναρξη το έχουν κάνει από μαγικό (στις 06.00) ξενέρωτο (στις 08.00).
Το προτείνω ανεπιφύλακτα! (του χρόνου πλέον...)
-
-
Πολύ σωστά όλα αυτά που λες JarnoT, με την προυπόθεση ότι δεν θα μάθεις το αποτέλεσμα. Το οποίο δεν μπορείς να το εξασφαλίσεις (όλο και κάποιος θα στο σφυρίξει) και είναι και σπαστικό να κλείνεις τηλεοράσεις-ραδιόφωνα-ιντερνετ-τηλέφωνα μέχρι να αρχίσει η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.
Αλλά και να μην το μάθεις τελικά, η σκέψη ότι αυτό που βλέπεις έχει ήδη γίνει, σε ξενερώνει.ΥΓ: Πολύ κατήφεια απο τους παρουσιαστές μετά την εγκατάλειψη Schumi.
Με το ζόρι μιλούσαν. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΥΓ: Πολύ κατήφεια απο τους παρουσιαστές μετά την εγκατάλειψη Schumi.
Με το ζόρι μιλούσαν.Θύμιζαν σκηνικό του στυλ 'ήταν καλός ο μακαρίτης...'
-
ΑΔΟΞΑ !!!!!!!!!!!!
Ε Τάκη ;;; Αδοξα εγκαταλειπει την Φόρμουλα 1 ο Σουμάχερ ;;;;;;
Οσο για τον Αντρέα με την σύγκριση με τον Ζιντάν ήταν ολα τα λεφτά για να γελάσω λίγο μες στην νύστα μου .....Πάντως ενα μπράβο στον Αλόνσο. Τουλάχιστον δείχνει οτι είναι ικανός να πέρνει αυτό που θέλει ...
-
Ακόμα ένα που ακούστηκε, αν δεν κάνω λάθος, εκεί που έλεγε για τον Μοντόγια.
'Ταλατζένα'.. Τζέιμσον??
-
ένα ακόμα μαργαριτάρι...
στην Ιαπωνία της Σουζούκα...
-
Οι μεταδοσεις ειναι καλες και τα λαθη ανθρωπινα. Και πολυς κοσμος ενιωσε ενα μουδιασμα μαζι με τους παρουσιαστες που κρινεται ετσι μια ολοκληρη εποχη για το Σπορ...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη