-
Καλά την παλιά ανάποδα μπορούμε να την φανταστούμε (στα σίγουρα)!
Ο nass όμως με χτύπησε εκει που 'πονάει'!!! Ειδική που να περνάει μέσα απο χωριό...με ταβέρνες?!!!...Παράδεισος!!!Ξύπνησε η ενότητα el-em αλλά απο πολύ λίγους!Και με τσίγκλισμα όπως σωστά λές!!
Τσιγκλάτε λοιπόν...τσιγκλάτε!!!
-
Προβλέπω μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο σημείο παρακολούθησης της προαναφερθείσας ειδικής
ΥΓ. Όχι τσιγκλάτε αλλά τσικνάτε -
Προτείνω να μην υπάρχει κοπάνα για την πλατεία του χωριό, μόνο οι εγκλωβισμένοι.
Μήπως πρέπει από τώρα να παραγγείλουμε για να μην έχει κόσμο? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.......προς τον Πύργο και Αθανάσιο Διάκο!!!Από Πύργο πρός Καστριώτισσα με 'κοπάνα' από Αθ. Διάκο. Αυτή που μπήκε και βγήκε πριν μπεί......... Δεν είναι δυνατόν να μη παίζει φέτος. Τρείς φορές την πέρασα γμτ μου.
-
Καλό αυτό και έχει απόλυτο δίκιο ο EL-EM, πρέπει τον εθνικό μας αγώνα να τον κρατάμε ζωντανό 12 μήνες το χρόνο, αλλά να, ξεχνιώμαστε με άλλα, δε βλέπουμε καμία δημοσίευση εδώ και περιμένουμε το πρόγραμμα να αρχίσουμε πάλι να σχεδιάζουμε και να γράφουμε:)
Πάω όμως στοίχημα ότι είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν το επόμενο με αγωνία!!!
Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι νέες ειδικές και τι έχουν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές, αλλά δε θα με χάλαγε ένα διπλό Έλευθεροχώρι, ίσως ανάποδα, η παλιά Μενδενίτσα, θα κλεινόμουν μέσα για να δω Παλιοχώρι σε κατάβαση (μμμμ.... τώρα που το σκέφτομαι! Μενδενίτσα με τερματισμό το Παλιοχώρι!!! Βλέπεις το πρώτο στις λίμνες και μετά πας με τα πόδια 2-3 χλμ και βλέπεις την κατάβαση με θέα κάποια χλμ!!! Καλόοοο!!!!) και φυσικά θα ήθελα κάποιες νέες ειδικές, όχι ότι με κούρασαν οι παλιές, αλλά καλό είναι να βλέπεις και κάτι νέο -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Y.Γ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ 'ΤΣΙΓΚΛΙΣΜΑ' ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ Η ΕΝΟΤΗΤΑ????Πρέπει να αλλάξετε τον τίτλο της ενότητας από σε !!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προτείνω να μην υπάρχει κοπάνα για την πλατεία του χωριό, μόνο οι εγκλωβισμένοι.
Μήπως πρέπει από τώρα να παραγγείλουμε για να μην έχει κόσμο?Μπααα....θα είναι η κρυφή ειδική!!! Θα την ξέρουν μόνο οι Φορουμάδες!!
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Y.Γ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ 'ΤΣΙΓΚΛΙΣΜΑ' ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕ Η ΕΝΟΤΗΤΑ????
Πρέπει να αλλάξετε τον τίτλο της ενότητας από σε !!!
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μήπως πρέπει από τώρα να παραγγείλουμε για να μην έχει κόσμο?Μπααα....θα είναι η κρυφή ειδική!!! Θα την ξέρουν μόνο οι Φορουμάδες!!
Λοιπόν , κλείνω από τώρα τραπέζι στη συγκεκριμένη πλατεία
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Καλό αυτό και έχει απόλυτο δίκιο ο EL-EM, πρέπει τον εθνικό μας αγώνα να τον κρατάμε ζωντανό 12 μήνες το χρόνο, αλλά να, ξεχνιώμαστε με άλλα, δε βλέπουμε καμία δημοσίευση εδώ και περιμένουμε το πρόγραμμα να αρχίσουμε πάλι να σχεδιάζουμε και να γράφουμε:)
Πάω όμως στοίχημα ότι είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν το επόμενο με αγωνία!!!
Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι νέες ειδικές και τι έχουν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές, αλλά δε θα με χάλαγε ένα διπλό Έλευθεροχώρι, ίσως ανάποδα, η παλιά Μενδενίτσα, θα κλεινόμουν μέσα για να δω Παλιοχώρι σε κατάβαση (μμμμ.... τώρα που το σκέφτομαι! Μενδενίτσα με τερματισμό το Παλιοχώρι!!! Βλέπεις το πρώτο στις λίμνες και μετά πας με τα πόδια 2-3 χλμ και βλέπεις την κατάβαση με θέα κάποια χλμ!!! Καλόοοο!!!!) και φυσικά θα ήθελα κάποιες νέες ειδικές, όχι ότι με κούρασαν οι παλιές, αλλά καλό είναι να βλέπεις και κάτι νέοΠΑΝΤΩΣ Η 'ΑΝΑΠΟΔΗ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Λοιπόν , κλείνω από τώρα τραπέζι στη συγκεκριμένη πλατεία
Με προλαβες!!!
Μαζι με το ξενοδοχειο πρεπει να κλειστει κ τραπεζι απο τωρα!!!
Λετε να παμε για κανενα taverna-recce??? -
Οπως εχω πει κ αλλες φορες θα θελα να δω κ λιγη ασφαλτο στο Acropolis. K δεν πειραζει με χωματινο setup. Αφου το να εχουν 2 διαφορετικα setup για ασφαλτο κ χωμα ειναι δυσκολο (μαλλον απο πλευρας κοστους) τουλαχιστον θα θελα να δω μερικα κομματια (κ ας μην ειναι ολοκληρες ειδικες) ασφαλτινα! Portugal style!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ Η 'ΑΝΑΠΟΔΗ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τότε να υποθέσω πως είναι στο πρόγραμμα και θα είναι Ελευθεροχώρι-Παλιοχώρι?
Καλή είναι και έτσι, άλλωστε στις λίμνες και στο κατέβασμα είναι το ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ Η 'ΑΝΑΠΟΔΗ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τότε να υποθέσω πως είναι στο πρόγραμμα και θα είναι Ελευθεροχώρι-Παλιοχώρι?
Καλή είναι και έτσι, άλλωστε στις λίμνες και στο κατέβασμα είναι το ενδιαφέρον.ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
H Παύλιανη (σαν Μαυρολιθάρι) θα είναι η ανάποδη που δεν έγινε φέτος?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H Παύλιανη (σαν Μαυρολιθάρι) θα είναι η ανάποδη που δεν έγινε φέτος? -
Κάπως σαν κολοκυθιά μου φαίνονται αυτά...
Φαντάζομαι η ανάποδη που εννοεί ο el-em δεν είναι ούτε το Ελευθεροχώρι ούτε το Μαυρολιθάρι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάπως σαν κολοκυθιά μου φαίνονται αυτά...Φαντάζομαι η ανάποδη που εννοεί ο el-em δεν είναι ούτε το Ελευθεροχώρι ούτε το Μαυρολιθάρι
Εχμ!
Έβλεπα τις προάλλες κάτι νταλίκες να μεταφέρουν από το 'Άργος' κάτι 'στύλους' σε 'νταμάρια'...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάπως σαν κολοκυθιά μου φαίνονται αυτά...εμ, προσπαθούμε να βγάλουμε καμία είδηση για να κάνουμε παράνομες αναγνωρίσεις, δεν το καταλάβατε ακόμη? Αναγνωρίσεις θεατών βέβαια, για να μην παρεξηγιόμαστε...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κάπως σαν κολοκυθιά μου φαίνονται αυτά...
Φαντάζομαι η ανάποδη που εννοεί ο el-em δεν είναι ούτε το Ελευθεροχώρι ούτε το Μαυρολιθάρι
Εχμ!
Έβλεπα τις προάλλες κάτι νταλίκες να μεταφέρουν από το 'Άργος' κάτι 'στύλους' σε 'νταμάρια'...
Ούτε αυτή! (el-em, αυτήν εννοείς ?)
ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ (Ακρόπολις 2005)