-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Αν μπορειται να μου πειτε πως ευχαριστως!! -
Spider ειναι, απλα θα περιμενετε λιγο αν θελετε γιατι 1η φορα ανεβαζω photos...
-
-
να την κανεις και resize(640 χ 480), μη βγει ξεχειλωμενη
-
γιαβας γιαβας
-
Ψιλοσπαζοκεφαλια η διαδικασια...δεν με βοηθησαν πολυ οι Οδηγίες επισύναψης φωτογραφιών στο φόρουμ...Πηγα στο site αυτο http://www.xs.to αλλα δεν μου ανεβασε τιποτα...μαλλον κατι λαθος κανω...sorry για την αναμονη...
-
Αν θέλεις, στειλτες μου με μέιλ να στις ανεβάσω εγώ. Σου στέλνω με πμ το μέιλ μου.
-
Οκ, σ' ευχαριστω πολυ φιλε!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να την κανεις και resize(640 χ 480), μη βγει ξεχειλωμενηΣε φυσικο μεγεθος
-
Ειναι λιγο μεγαλες βεβαια, οποτε αν μπορεις να τις μικρυνεις μοιλις στις στειλω για να μην υπαρχει καποιο προβλημα...sorry και για τον κοπο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωραιες αντιληψεις εχετε. Ειστε και moderator στο χωρο...
Επειδη δηλαδη drdino σου χει τυχει κατι αντιστοιχο κοροιδευεις
οταν το παθει και καποιος αλλος...?
Ενταξει δεν περιμενει κανεις να στεναχωριεται καποιος για την ζημια του αλλου
αλλα να χαιρεται και να κοροιδευει δειχνει μικροπρεπεια και ισως φθονο και ζηλια...
Εν πασει περιπτωσει εγω το εφερα σαν παραδειγμα για την απορια του qsisvts
σχετικα με το επιχειρημα της μεταλλικης οροφης.
Αλλα να επικροτειται η καταστροφη που υπεστει ξενο αυτοκινητο, ακομα και
για πλακα δειχνει τι μιζερος και αρνητικος λαος ειμαστε.Ναι είμαι μίζερος και αρνητικός, μικροπρεπής και φθονερός, ίσως να είμαι και φίδι κολοβό αλλά το Α3 cabrio είναι κακάσχημο και ως χρήστης mirage ( το μοντερέιτορ που κολλάει δεν κατάλαβα) γράφω οτι πρέπει να τα εξαφανίσουμε από τους δρόμους μας γιατί αυτό πιστεύω μέσα στον φθόνο μου για αυτό το πράγμα. Δημοκρατία έχουμε λέω την γνώμη μου δεν σε υποχρεώνω να συμφωνήσεις...
Αλλο πραγμα κατι ειναι κακασχημο δεν μ' αρεσει και αλλο χαιρομαι που
βανδαλιζεται, εχει διαφορα.
Το moderator κολλαει στο οτι φανταζομουν (ατυχως), οτι γινεται καποιος οχι μονο
απο τις πολλες συμμετοχες του στα forum αλλα και με την σοβαροτητα και υπευθυνοτητα των λεγομενων του σε αυτα... -
Άντε καλά...άμα αυτό κατάλαβες εγώ να σε πείσω οτι είναι αλλιώς, έχεις βγάλει άλλωστε τα συμπεράσματα σου...Τέλος το από μένα. Άντε bonne nuit
-
Πωπω, αν δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ σοβαρού και μη σχολίου, τι να σου πω. Εγώ τουλάχιστον δέχομαι ότι λόγω γραπτού λόγου ίσως παρεξήγησες τις προθέσεις μου, εσύ όμως ανένδοτος. Τέσπα...
-
Έλα εντάξει Κωνσταντίνε φτάνει, ο κύριος Κίκιζας μας δίκασε και μας καταδίκασε. ΤΕΛΟΣ
-
σταματηστε τα
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Αν μπορειται να μου πειτε πως ευχαριστως!!Συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα και...
@Qsis + Vas
Η Spider είναι ένα υπέροχο σχήμα που όμως υστερεί σημαντικά σε επιδόσεις και είναι πολύ πολύ ακριβή. Αν πχ είχα ένα μπάτζετ με ταβάνι αυστηρά τα 40.000 βρίσκω πολύ πιθανό να έπαιρνα το ΤΤ roadster. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει περισσότερο από τη Spider ή ότι το βρίσκω καλύτερο αμάξι. Απλά είναι πιο εφικτό να το αγοράσω.
Και ναι καλώς ή κακώς όταν έχεις πάνω από 45 χήνες (ζεστές και μετρητές) επειδή στο Ελλάντα ζούμε εννοείται ότι θα περάσεις από το Μερκεντέ γιατί ούτως ή άλλως η SLK είναι πανέμορφη.
50+ για το TTS πάντως δεν τα δινα με την καμμία...Επιχείρηση μεταχειρισμένη Spider από Γερμανία standing by...
-
-
-
Ευχαριστώ, ευχαριστώ, είναι όντως φοβερή, καλά έκανα και την πήρα τελικά.
Θέλω και φωτό ανοιχτή, με τον ανεμοθραύστη να φαίνεται.
-
Πηρες και εσυ Spider ?? αν καταλαβα αυτο...
Οσο για φωτο με ανοιχτο το αμαξι κλπ...ειναι και αυτες προσεχως...απο αυριο μαλλον ομως...
Αlfa Romeo Brera/Spider