-
Aν ειναι διλιτρο (Αρα πριν το facelift) δεν θα το ελεγα καλη τιμή. Ακομη και το 2300 να ειναι (μετα το face lift δλδ) παλι πολλα τα θεωρω.
-
Και ποια θα ηταν λογικη τιμη?οσα βρηκα για μοντελο ιδιας χρονιας με περισσοτερα χμ,ξεκινανανε απο 15,500....διλιτρο ειναι παντως...
-
έχουν ακουστεί πολλά κρούσματα σκουρίας στο maverick ... δες το
-
Σκουρια ε?με βαζετε σε σκεψεις ρε γμτ...
-
Υπάρχει και θέμα...
viewtopic.php?p=760024#p760024 -
Δεν μπορεσα να μπω στο clubford αλλα διαβασα τα αρθρα και μου φαινεται σοβαρο...σε ενα ελεγχο ομως αν υπαρχει προβλημα σκουριας δενθα φανει?το λεω επειδη ισως να μην εχουν ολα τα maverick το προβλημα αυτο...λεμε τωρα δλδ...
-
Ο χρήστης mixalisnaf έγραψε:
Και ποια θα ηταν λογικη τιμη?οσα βρηκα για μοντελο ιδιας χρονιας με περισσοτερα χμ,ξεκινανανε απο 15,500....διλιτρο ειναι παντως...Μωρε τοσα μπορει να το πουλανε (να ζητανε, γιατι δεν ξερεις ποσο το πουλανε) αλλα πιστεψε με τ ο2λιτρο δεν εινα ικαι οτι καλητερο σαν μοτερ για αυτο το αμαξομα. +οτι θα δωσεις 14 χιλιαρικα για ενα αμαξι 5ετιας, χωρις εγγυηση, σκεψου να σου βγαλει μια βλαβη τι θα σου ζητησουν οι φορνταιοι για τα ανταλακτικα της τζιπαρας τους. Εγω δεν θα τα εδινα τα 14. Θα πηγαινα σε κατι πιο οικονομικο (οχι απαραιτητα κατω απο 14κ αλλα πιο λιγα χρονια αμαξι κλπ), και πιο μικρο αναγκαστικα βεβαια. Η σε κατι καινουριο και πιο μικρο ακριβοτερο αλλα με εγγυηση
-
μη παρεις μαβερικ...γελανε και οι ιδιοι της φορντ οταν τους τα πανε...
-
Καλα νταξ...ειπαμε ρε συ, εσυ το μαμησες
-
not at all...ο ενδιαφερομενος ας περασει μια βολτα ακομα και απο επισημο σερβις φορντ να κανει επιτοπια ερευνα...
-
Όπου να΄ναι το Mondeo κλείνει 5ετία και να το πρώτο φάουλ. Πάνω σε προσπέραση αρχίζει να κάνει διακοπές οι οποίες επαναλαμβάνονταν με κάθε ταχύτητα σε πλήρη επιτάχυνση. Η ετυμηγορία αντλία βενζίνης, η οποία εξαιρείται της εγγύησης της Ford, ειδικά για την Ελλάδα. Τώρα η πλάκα είναι ότι είναι πανάκριβη και το χειρότερο για να αλλαχθεί, πρέπει να κατέβει ρεζερβουάρ, δηλαδή να κατέβει όλη η εξάτμιση, να ψιλολυθεί η πίσω γέφυρα και κάποιες ποδιές. Δε μπορώ να καταλάβω αυτοί στη Foard πως σκέφτονται. Ακόμα και στο φτωχό Punto είχαν σκεφτεί να αφήσουν ένα παράθυρο για πρόσβαση στο ρεζερβουάρ με ανασήκωμα των καθισμάτων. Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή ? Τέλος πάντων η λυπητερή γύρω στα 320.
-
Και λίγα μην σου πω ότι είναι αν όντως θέλει τόση ιστορία... Το ότι εξαιρείται η αντλία στο έδειξαν κάπου γραπτώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και λίγα μην σου πω ότι είναι αν όντως θέλει τόση ιστορία... Το ότι εξαιρείται η αντλία στο έδειξαν κάπου γραπτώς;Η πλάκα ήταν ότι εργατικά πήραν μόνο 80 Ευρώ. Δε νομίζω να μου είπαν ψέμματα καθώς ξέρουν ότι έχω άκρες στον εισαγωγέα. Θα δω πάντως το βιβλιαράκι σχετικά και θα ενημερώσω.
-
Από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι το αμάξι στην εγγύηση ή αλλιώς η περίφημη προνομιακή(χα,χα) εγγύηση της Φορντ ΔΕΝ το αναγωνρίζει ποιος ο λόγος να πας σε αντιπροσωπεία;
-
Για αλλη μια φορα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ? Η ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ?
Οχι οτι αυτο καλυπτει τον πωλητη που δεν σας τα εξηγησε αναλυτικα, αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις προς οφελος μας.ΥΓ. Εχω την εντυπωση οτι πριν 5 χρονια η Φορντ εδινε 5 χρονια ή 100.000 χλμ ολικη εγγυηση, ειχες ξεπερασει τα χλμ αυτα?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Από τη στιγμή που ΔΕΝ είναι το αμάξι στην εγγύηση ή αλλιώς η περίφημη προνομιακή(χα,χα) εγγύηση της Φορντ ΔΕΝ το αναγωνρίζει ποιος ο λόγος να πας σε αντιπροσωπεία;To αμάξι είναι σε εγγύηση. Προφανώς πήγα εκεί γιατί θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν ήξερα από την αρχή τι φταίει και ότι δε καλύπτεται πιθανότατα θα πήγαινα κάπου αλλού.
-
Εμένα μου κάνει ψιλομούφα πάντως το να μην περιλαμβάνεται ειδικά στην ελλάδα. Αν δλδ πήγαινες Ιταλία τι θα σου έλεγαν;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για αλλη μια φορα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ? Η ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ?
Οχι οτι αυτο καλυπτει τον πωλητη που δεν σας τα εξηγησε αναλυτικα, αλλα το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις προς οφελος μας.ΥΓ. Εχω την εντυπωση οτι πριν 5 χρονια η Φορντ εδινε 5 χρονια ή 100.000 χλμ ολικη εγγυηση, ειχες ξεπερασει τα χλμ αυτα?
Δε παρεξηγήθηκα πολύ που δε καλύπτεται η αντλία από την μερική (δυστυχώς) εγγύηση. Με τη ποιότητα των βενζινών που έχουμε (τα φίλτρα της αντλίας -έχει 2 ενώ υπάρχει και άλλο ένα στο σωλήνα τροφοδοσίας- είχαν πιάσει ένα πράγμα σα μαύρο μέλι) το αντίθετο ίσως να είναι καταστροφικό για κάποια αντιπροσωπεία με τόσες πολλές πωλήσεις. Αυτό που με χάλασε απόλυτα είναι ότι δε προνόησαν για την εύκολη αντικατάστασή της. Φάγαμε 2 ώρες στο συνεργείο για κάτι που θα μπορούσε να γίνει σε 10-20 λεπτά.
Κατά τα άλλα, νομίζεις ότι άμα σου δώσω να διαβάσεις το βιβλιαράκι της εγγύησης, θα έχεις καταλάβει τι είναι μέσα και τι όχι ? Τέλος πάντων, προσωπικά στην αγορά αυτοκινήτου με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα περισσότερο και ελάχιστα τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση ή τι λέει ο πωλητής. Μήπως κι αυτός ξέρει σίγουρα ή σου υπογράφει κανά συμβόλαιο ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα μου κάνει ψιλομούφα πάντως το να μην περιλαμβάνεται ειδικά στην ελλάδα. Αν δλδ πήγαινες Ιταλία τι θα σου έλεγαν;Φαντάζομαι τα ίδια, αφού το αμάξι αγοράστηκε στην Ελλάδα. Αν δε κάνω λάθος η εργοστασιακή εγγύηση είναι 2 ετών και τα παραπάνω είναι των κατά τόπους αντιπροσωπειών.
-
Αν δεν αναφερόταν ρητά ως εξαίρεση στις λεπτομέρειες της εγγύησης, εγώ θα έκανα αρκετή φασαρία πάντως...
FORD FORUM