-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Επίσης γίνεται λόγος και για την Volvo για την οποία ενδιαφέρον δείχνει η… Ινδική Tata.Για την οποία Τata άκουσα ότι αυτή την στιγμή είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου.
-
Μπράβο η Tata!!!
-
-
αν κανουμε μια συγκριση προβληματων με το γκολφ, το φοκους ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο αποψη προβληματων, ποιοτητας κατασκευης και αξιοπιστιας?
βγαζει κι αυτο αρκετα προβληματα?
καιει λαδια?
καθε ποτε γινονται τα σερβις? -
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Τι ωραίο το ford verve ...ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ*'-Αγαπημένη μου, δεν είναι υπέροχο το φθινόπωρο, καθώς τα φύλλα πέφτουν, στροβιλίζονται από τον άνεμο, πριν παραδοθούν αποκαμωμένα στην αγκαλιά και στην λήθη του χώματος, σαν γίνουν λίπασμα για την νέα ζωή που θα φέρει η άνοιξη...'
'-Ω, ναι λατρεμένε μου, **τι ωραίο *που είναι το φθινόπωρο στην αγκαλιά σου!' -
Highfidelity
Τι ωραία ποιήματα που γράφεις ...έχεις ποιητική φλέβα
Πάντα τέτοια να γράφεις πονηρούλη! -
Ο χρήστης Highfidelity έγραψε:
'-Αγαπημένη μου, δεν είναι υπέροχο το φθινόπωρο, καθώς τα φύλλα πέφτουν, στροβιλίζονται από τον άνεμο, πριν παραδοθούν αποκαμωμένα στην αγκαλιά και στην λήθη του χώματος, σαν γίνουν λίπασμα για την νέα ζωή που θα φέρει η άνοιξη...'
'-Ω, ναι λατρεμένε μου, τι ωραίο που είναι το φθινόπωρο στην αγκαλιά σου!'Δεν έχεις άλλο ποιηματάκι???
-
http://www.caranddriver.com/carnews/119 ... us-rs.html
-
Νέο FORD FIESTA- VERVE 2008
-
-
Καλημέρα ,
Είμαι και εγώ κάτοχος ενός ford focus μοντ 2001 ,το Σάββατο με τις βροχές άρχισα να ακούω ένα σφύριγμα στην μηχανή το οποίο συνεχίζει ακόμα μέχρι σήμερα. με έχει στενοχωρήσει πολύ δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει ,παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι έχει γίνει η αν είχε κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας με βοηθήσειΕυχαριστώ εκ των προτέρων
-
Λουρι, ειδικα ανα αλλαξες προσφατα μαλλον δεν στο σφιξανε οσο επρεπε!
-
ο θόρυβος ακούγεται από την στιγμή που θα βάλω μπρός τη μηχανή και σε ρελαντί , το αμάξι έχει κάνει 58.000χλμ και το λουρί του ιμάντα μου φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση (χωρίς να είμαι σχετικός έτσι όπως το βλέπω από πλευρά φθοράς) επίσης έχει πιτσιλίσει με νερά γύρο από τον ιμάντα και τα πλαϊνά πλαστικά του ιμάντα χωρίς να έχει κάπου αλλού νερά.
-
Δυναμωνει ο θορυβος οσο ανεβαίνουν οι στροφες του κινητηρα;Μηπως καποιο ρουλεμαν τεντωτηρα εχει 'αρπαξει' με τα νερα;
-
Όχι ο θόρυβος παραμένει σταθερός κάνει ένα σαν «σούρσιμο σφύριγμα»
από την στιγμή που βάζω μπρός στο ρελαντί και όσες στροφές και να έχει ο κινητήρας ο θόρυβος παραμένει ίδιος -
Καμία αντλία μήπως στραβοδουλεύει??
-
Αυτό όμως είναι ΟΚ...
-
Kalhspera paidia xereis kapoios gia beltiwsh moter RS2000?
Einai na episkeyasw to en logw moter k skeftomai na to anebasw ligo.
Exw 2pla 40ria webber, skeftomai kanenan ekentroforo k kamia roikh.
ti lete axizei?
Ti diafora thw dw?Eyxaristw Alexhs.
-
Έχει κανείς στην κατοχή του ή έχει οδηγήσει το νέο μοντέο 1,6 για μου πει μερικές εντυπώσεις γενικά για το αμάξι;;
Υπαρχει περίπτωση να έρθει με τον 1,6Τ;;
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης ADREAS195 έγραψε:
Όχι ο θόρυβος παραμένει σταθερός κάνει ένα σαν «σούρσιμο σφύριγμα»
από την στιγμή που βάζω μπρός στο ρελαντί και όσες στροφές και να έχει ο κινητήρας ο θόρυβος παραμένει ίδιοςίδιος θόρυβος εμφανίστηκε και σε πόλο (το στρογγυλοφάναρο) έτσι ξαφνικά και μάλιστα με ελάχιστα χιλιόμετρα (20.000km)
Το πρόβλημα λύθηκε μόλις 'αλλάξαμε' (ο τυπάς στην αντιπροσωπεία δηλαδή, όχι εμείς ) φίλτρο βενζίνης.
Μας είπε ο μηχανικός ότι απλά είχε βουλώσει το φίλτρο (προφανώς από κακής ποιότητας βενζίνη) και καλό θα ήταν να αλλάζαμε και βενζινάδικο.
FORD FORUM