-
ευχαριστω.
ναι οντως το c-max βολευει πιο πολυ, το s-max παλι ειναι πλυ ακριβο.θ α το σκεφτω
-
Και να σκεφτείς ότι αν πάρεις τώρα το Mondeo σε ένα 6αμηνο θα είσαι ένα μοντέλο πίσω
-
παιδια υπαρχει κανενα ελληνικο official forum για το fiesta?
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
παιδια υπαρχει κανενα ελληνικο official forum για το fiesta?Καλό διάβασμα...
-
ευχαριστω!1
-
Παιδια ξερετε την τιμη του focus 1.4 ambiente xtr σε τιμη μετρητοις?
Εχει καμμια μειωση τιμων/προσφορα? -
παντως η φορντ απογοητευει.
το focus πισω ειναι χαμηλο τοσο που χτυπαει το κεφαλι στο ταβανι....
ασε που ανακοινωσαν αυξηση τιμων!
ουτε κ ατι με ατοκο επιπλεον..
οχι ευχαριστω -
Φίλοι φορντόφιλοι καλησπέρα!!!
Φιλαράκι ετοιμάζεται για φόκους 1.6 (μετά από δική μου παραίνεση ) και απλά θέλω εντυπώσεις αποκλειστικά από κατόχους φόκους ΜΚ2 περι αξιοπιστιάς/ κατανάλωσης και ότιδήποτε άλλο
θα ψάξω και το φορντοφόρουμ αλλά είναι ...τεράστιο, οπότε σιγά σιγά
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Φίλοι φορντόφιλοι καλησπέρα!!!Φιλαράκι ετοιμάζεται για φόκους 1.6 (μετά από δική μου παραίνεση ) και απλά θέλω εντυπώσεις αποκλειστικά από κατόχους φόκους ΜΚ2 περι αξιοπιστιάς/ κατανάλωσης και ότιδήποτε άλλο
θα ψάξω και το φορντοφόρουμ αλλά είναι ...τεράστιο, οπότε σιγά σιγά
Γεια χαρά!
Στο clubford.gr θα βρεις σίγουρα πολλές πληροφορίες , σου παραθέτω ενεδεικτικά μερικές.Αναφέρομαι στον Ti-VCT 115ps.
Κατανάλωση :
Εντός πόλης 9-11 λ/100χλμ - Εκτός 6-8 λ/100χλμ.
Κόστος service:
1o (20.000χλμ ή 1 έτος - 2o (40.000 χλμ) : ~120
-
Με 17.000? Εγώ ρώτησα πριν 2 βδομάδες (το Five star είχε αρχίσει) και μου είπαν ότι για να ισχύει το Five star δε πρέπει να πάρεις την έκπτωση των 1700 ευρώ και έτσι τελική τιμή Focus 1.6 Sport βγαίνει 21.039
-
[quote='Traction']
Οι τιμές αυτή τη περίοδο είναι εξαιρετικές : Ford Five Star ή έκπτωση ίση με το ΦΠΑ , που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει Focus 1.6 Sport με 17.000
-
Μ αυτό σου λέω. Ότι και αν κάνεις τον διακανονισμό με την έκπτωση βγαίνει 19.340
-
Δηλαδη το fiesta 3door 1.6 trend που εχει τιμη καταλογου 14700 εχει 1500ε εκπτωση?
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
παντως η φορντ απογοητευει.
το focus πισω ειναι χαμηλο τοσο που χτυπαει το κεφαλι στο ταβανι....Γιατί δε κοιτάς το station ?
ασε που ανακοινωσαν αυξηση τιμων!
$ vs Euro παίζει να φταίει ?
-
Α και κάτι άλλο που φτιάχνεται το φόκους? κάτι έχω ακούσει για γερμανία και βέλγιο, από που έρχονται τα 'ελληνικά'?
-
Ο χρήστης bios έγραψε:
Μ αυτό σου λέω. Ότι και αν κάνεις τον διακανονισμό με την έκπτωση βγαίνει 19.340Αδερφέ sorry , τότε έχεις δίκιο. Απλά υπολόγισα ότι η τιμή του Sport είναι περίπου 19Κ
-
Το 5θ. Sport XTR (με ESP κλπ.) κοστιζει 19931. Αρα χωρις το ΦΠΑ θα βγαινει γυρω στα 17,5-18 + 800 περιπου για χρωμα, τελη, πινακιδες κλπ.
Η εκπτωση για μετρητοις ηταν μεχρι χτες 1700 ευρω επι της τιμης καταλογου, απο σημερα ξεπερνα το διχιλιαρο
Το Trend XTR (με ζαντες, ηλιοροφη κλπ.) ειναι 1200 ευρω φτηνοτερο... -
Πως γίνεται αυτό;
Πριν μισή ώρα πήρα τηλέφωνο στον Ωροχίδη στη Θεσσαλονίκη και μου είπε:
Ford Focus 1.6 Sport: 20739 με Five star και χωρίς έκπτωση
Με την έκπτωση 18349 -
Ε, καλα στα ειπε
20k χωρις εκπτωση (+ 800 μεταλλικο κλπ.)
18+ με την εκπτωσηΑυτο εγραψα κι εγω
-
Σωστά! Αλήθεια ρε παιδιά με το ballon τι παίζεται ξέρει κανένας αν συμφέρει;
Από ότι κατάλαβα αφήνεις μια τελευταία μεγάλη δόση και είτε τη πληρώνεις και ξοφλάς το αμάξι, είτε παίρνεις καινούριο ford και σου αφαιρούν το λίγότερο το Ballon ως αξία του αυτοκινήτου.Αξίζει όμως κάτι τέτοιο;
FORD FORUM