-
Εφόσον το φόρουμ είναι σε phpbb πιστευω θα ήταν πολύ χρήσιμη η επιλογή του quick reply. Σκεφτείτε το οι υπεύθηνοι και αν συμφωνέιτε βάλτε το plugin
-
Εφόσον το φόρουμ είναι σε phpbb πιστευω θα ήταν πολύ χρήσιμη η επιλογή του quick reply. Σκεφτείτε το οι υπεύθηνοι και αν συμφωνέιτε βάλτε το plugin
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εφόσον το φόρουμ είναι σε phpbb πιστευω θα ήταν πολύ χρήσιμη η επιλογή του quick reply. Σκεφτείτε το οι υπεύθηνοι και αν συμφωνέιτε βάλτε το pluginΒεβαίως, το ξέρουμε και είναι καταγραμμένο για μπει. Το πότε δεν ξέρουμε αφού δεν εξαρτάται από εμας!
-
Τι κάνει αυτό;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εφόσον το φόρουμ είναι σε phpbb πιστευω θα ήταν πολύ χρήσιμη η επιλογή του quick reply. Σκεφτείτε το οι υπεύθηνοι και αν συμφωνέιτε βάλτε το pluginΤι είναι αυτό???
-
Ενα κουτάκι στο κάτω μέρος κάθε σελίδας το οποίο επιτρέπει άμεση εισαγωγή κειμένου προς απάντηση. Γράφεις κατευθείαν το μήνυμά σου και πατάς αποστολή, χωρίς να χρειαστεί να φορτώσεις άλλη σελίδα.
Spammers of the world unite!
-
Ειναι πολυ χρησιμο,καθοτι πολλες φορες ειναι κουραστικο να φορτωνεις αλλες σελιδες...
Επισης καλο θα ηταν να βαζατε ενα box για real time ομιλια με αλλους χρηστες που ειναι online... -
Το είδα στο forum του renault club και πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο και θα βοηθούσε πιστεύω
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Επισης καλο θα ηταν να βαζατε ενα box για real time ομιλια με αλλους χρηστες που ειναι online...
Όχι γιατί τα real-time chatοειδή πράματα σκίζουν το bandwidth.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
έρριχνα μια ματιά στα mods της PhpΒΒ 2.0.6, http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?cat=51
και βρήκα δύο (συγκεκριμένα το 1ο και 4ο στην λίστα) τα οποία πιστεύω θα αυξήσουν κατά πολύ την χρηστικότητα του Forum.
Συγκεκριμένα και τα δύο αναφέρονται στο ίδιο θέμα: παρακολούθηση συγκεκριμένων threads.
Το ένα επιτρέπει την δημιουργία λίστας 'αγαπημένων' threads, και το άλλο δημιουργεί μια λίστα με τα υπο παρακολούθηση θέματα.
Μήπως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο υιοθέτησης τους στο Forum μας;Αφού μιλάμε για προσαρμογές .... μια πιο παλιά πρόταση
-
Γιάννη (gvala) συμφωνώ κι επαυξάνω, σε όσα fora είμαι μέλος και έχουν αυτή την επιλογή (δηλαδή ένα ) είναι πραγματικά χρήσιμη.
-
Yep το quick-reply είναι καλή και γρήγορη φάση, αν δεν κάνω λάθος ένα μικρό up-grade χρειάζεται για να γίνει, τίποτα σπουδαίο...
-
Αν βρω χρόνο θα το προσθέσω στο forum.
Με τόσα που μου ζητάτε θα το κάνω συνδρομητικό στο τέλος το forum. -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Με τόσα που μου ζητάτε θα το κάνω συνδρομητικό στο τέλος το forum.Ξεχασες το
admin
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Με τόσα που μου ζητάτε θα το κάνω συνδρομητικό στο τέλος το forum.Ξεχασες το
admin
Τι αντμίν, που τώρα πάει για ΚΚ!!
-
Ρε παιδιά τι γκρινιάζετε; Πριν από 2-3 μήνες δεν έγινε η αναβάθμιση του forum? Πάλι;;;;;;
-
Νομίζω πάντως οτι το φόρουμ χρειάζεται έναν θαραλέο administrator που θα πάρει την γενναία απόφαση να δώσει το ΟΚ στις μπουλντόζες και στη συνέχεια να κάνει κάτι τέτοιο (γνωστό και μη εξαιρεταίο) ή ακόμα κάτι τέτοιο
Αλλά τι κάθομαι και λέω... στην εποχή μας σπανίζουν οι άντρες με όραμα όπως ο Τρικούπης και ο Γρανίτσας
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά τι γκρινιάζετε; Πριν από 2-3 μήνες δεν έγινε η αναβάθμιση του forum? Πάλι;;;;;;Είμαστε μαζόχεσσσσς
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά τι γκρινιάζετε; Πριν από 2-3 μήνες δεν έγινε η αναβάθμιση του forum? Πάλι;;;;;;Ρε τι αναβάθμιση και..., για τα μάτια του κόσμου το κλείσαμε εκεί για δυο ωρίτσες.
Για καφέ πήγαμε.
quick reply