-
Ποιό και γιατί?
Μη μου πείτε είμαι τρελός και ανώμαλος ή εξαρτάται το τι θέλεις?
Θέλω να δω γιατί κάποιος θα επέλεγε ή δεν θα επέλεγε κάποιο απ΄αυτά.Το μόνο κοινό είναι ότι έχουν παραπλήσιο κόστος...
Πάμε λοιπόν....
-
Ποιό και γιατί?
Θέλω να δω γιατί κάποιος θα επέλεγε ή δεν θα επέλεγε κάποιο απ΄αυτά.Το μόνο κοινό είναι ότι έχουν παραπλήσιο κόστος...
Πάμε λοιπόν....
-
Ποιό και γιατί?
Πάμε λοιπόν....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποιό και γιατί?
Μας βάζεις δύσκολα .
Λοιπόν:
Θα διάλεγα το Χ5. Σχετικά γρήγορο, άνετο (μεγάλοι χώροι) και ωραίο (προσοχή στο χρώμα! αν αποφύγεις τα μπανάλ μαύρα - με φιμέ τζάμια - που διαλέγουν συνήθως οι μπουζουκο-εργολαβο-επιχειρηματίες νεόπλουτοι και διαλέξεις κάποιο απο τα υπέροχα άλλα χρώματα).
Το S4 παραείναι ειδικευμένο. Οι χώροι είναι ψιλο-μίζεροι (για ψηλούς ). Οδηγικά άψογο (απ'ότι έχω διαβάσει ) ωστόσο.
To Land Cruiser είναι μεγάλο για την Αθήνα. Τεράστιοι χώροι (έχεις τέσσερα παιδιά? ) αλλά οδηγικά αδιάφορο (αυτό το έχω οδηγήσει) όπως είναι λογικό σε ένα όχημα τέτοιου είδους.
-
Κοιτα λογικα επειδη ακομα δεν μου εχει περασει η τρελα για γκαζι αλογα κλπ μαλλον για το S4 θα πηγαινα. Αλλα αν δεν με εννοιαζε να ειναι το αμαξι μου πυραυλος (αυτο ειναι το S4) θα επαιρνα το Χ5. Καλυτερους χωρους και κανει για τους περισσοτερους δρομους που θα συναντησει! Και εχει και την προπελα στο καπο.... αυτο παει για το land. Το οποιο ειναι φανταστικο αμαξι ( το εχει ο πατερας μου στην αφρικη το ντιζελ) αλλα αν δεν εχεις σκοπο να παιρνεις τα βουνα τι να το κανεις. Το Χ5 ειναι ομορφοτερο, μεσα εξω και πολυ καλυτερο στο δρομο. Αν το σκεφτεσαι για τωρα δες τι γινεται με το facelift του S4 και ποτε θα μπει ο καινουργιος τριλιτρος στο Χ5!
-
Ενα από τά 'όνειρα ζωής' γιά μένα τό Land Cruiser.
'Εκτός δρόμου' είναι άπαιχτο,ενώ 'εντός δρόμου'λένε ότι πλησιάζει αρκετά τά SUV,η τελευταία του τουλάχιστον γενιά.Η μόνη φορά πού βρέθηκα επιβάτης σέ ένα προηγούμενης γενιάς,σέ κακοτράχηλο (μέ κάτι νεροφαγώματα πολύ βαθιά,καί βράχους νά εξέχουν μέσα από τό δρόμο λόγω 'ξεπλήματος' τού χώματος από την τετραήμερη βροχή),έμεινα έκπληκτος από τήν άνεση πού έδειχνε στό νά τά 'καταπίνει',αλλά καί από τήν άνεση στόν χώρο τών επιβατών τήν ίδια στιγμή.Γιά τό S4 Avant,θά τό αγόραζα άν ήμουν ο οδηγός πού δέν κινείται 'εκτός δρόμου' καί απλά πηγαίνει στά χιονοδρομικά κέντρα τό χειμώνα.
Αλλά αυτός δέν είμαι εγώ!!!Χ5,δέν θά αγόραζα.Δέν νομίζω ότι έχει κάποιον ουσιαστικό λόγο η αγορά του.Εκτός δρόμου,είναι πολύ... λίγο!!!Εντός δρόμου,έ είναι SUV.Καλύτερο από τό λάντ,χειρώτερο από τό Αβάντ!!!
Πούλ-μούρ,φυσικά ανώτερο από τά άλλα δύο.Υ.Γ. Γιατί δέν τό έβαζες στά 'εκτός δρόμου';
-
Εγώ το Toyota θα έπαιρνα γιατί είναι το αδιαμφισβήτητο 'δεν σπάει - δεν χαλάει' των 4x4, με κορυφαίες ικανότητες εκτός δρόμου.
Πέραν τούτου, με χαλάει η εικόνα μιας BMW 4x4 (και Porsche και VW), όσο καλή και να είναι και το S4 είναι 'too much' για τα γούστα μου. Χώρια που δε γουστάρω τα station!
-
s4 για την τερατώδη ροπή
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ποιό και γιατί?
Μας βάζεις δύσκολα .
Λοιπόν:
Θα διάλεγα το Χ5. Σχετικά γρήγορο, άνετο (μεγάλοι χώροι) και ωραίο (προσοχή στο χρώμα! αν αποφύγεις τα μπανάλ μαύρα - με φιμέ τζάμια - που διαλέγουν συνήθως οι μπουζουκο-εργολαβο-επιχειρηματίες νεόπλουτοι και διαλέξεις κάποιο απο τα υπέροχα άλλα χρώματα).
Το S4 παραείναι ειδικευμένο. Οι χώροι είναι ψιλο-μίζεροι (για ψηλούς ). Οδηγικά άψογο (απ'ότι έχω διαβάσει ) ωστόσο.
To Land Cruiser είναι μεγάλο για την Αθήνα. Τεράστιοι χώροι (έχεις τέσσερα παιδιά? ) αλλά οδηγικά αδιάφορο (αυτό το έχω οδηγήσει) όπως είναι λογικό σε ένα όχημα τέτοιου είδους.
Αδιάφορο = Σούπα?
Ποιός είνα ο σύμμαχος στα βροχερά ταξίδια?
Ποιο θα σε σώσει στην δύσκολη στίγμη? Μπορεί το Χ5 , μπορεί το LC
Τι βαθμό θα έβαζες (1 - 10) στο καθένα αν χρειαστεί να προσπεράσεις ένα φορτηγό μετά το Αντίρριο? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πούλ-μούρ,φυσικά ανώτερο από τά άλλα δύο.Υ.Γ. Γιατί δέν τό έβαζες στά 'εκτός δρόμου';
Το πούλ μούρ είναι για τους καραγκιόζηδες .....
Το σκέφτηκα για 'εκτός δρόμου' αλλά με S4 και Χ5 (δεν το λέω τζιπ γιατι θα πέσει κεραυνός να μας κάψει η πλάστιγγα γέρνει on road
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποιό και γιατί?
Μας βάζεις δύσκολα .
Λοιπόν:
Αδιάφορο = Σούπα?
Τι βαθμό θα έβαζες (1 - 10) στο καθένα αν χρειαστεί να προσπεράσεις ένα φορτηγό μετά το Αντίρριο?Το S4 10 με τόνο,το toyota γύρω στο6 και χ5 8.Αν και τα φορτηγά τα προσπερνάω και με το 1100αρι μου(εχει κάτι καλές ευθείες μετά την ορεινή διαδρομή στο αντίρριο
-
Για βροχερά ταξίδια,θεωρώ οτι λόγω χαμηλού κέντρου βάρους το s4 υπερέχει,αν και με τόσο φαρδιά ελαστικά κανένα απο τα 3 αυτοκίνητα δεν είναι το ιδανικό
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποιό και γιατί?
Μας βάζεις δύσκολα .
Λοιπόν:
Αδιάφορο = Σούπα?
Τι βαθμό θα έβαζες (1 - 10) στο καθένα αν χρειαστεί να προσπεράσεις ένα φορτηγό μετά το Αντίρριο?Σουπα δεν νομιζω αλλα απο τα αλλα δυο ειναι το πιο αδιαφορο και λογω setup και μεγεθους!!
Στα βροχερα ταξιδια ειναι- S4
2) X5
3) LC
Δυσκολη στιγμη? Εδω τι εννοεις εκτος δρομου ή σε ενα δυσκολο δρομο με στροφες?
Προσπερασμα
- S4 10
2) X5 8
3) LC 6
- S4
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αδιάφορο = Σούπα?
Τι βαθμό θα έβαζες (1 - 10) στο καθένα αν χρειαστεί να προσπεράσεις ένα φορτηγό μετά το Αντίρριο?Αδιάφορο για τα δεδομένα αυτοκινήτου δρόμου!
Βαθμολογία: 1-10 δεν μπορώ να βάλω δίκαια καθώς έχω οδηγήσει μόνο το LC, αλλά σε ranking σαφέστατα είναι:
- S4
- X5
- LC
Δες επίσης τα in-gear επιταχύνσεις για να κάνεις αντικειμενική σύγκριση...
Και όσον αφορά τα βροχερά ταξίδια - εντός δρόμου - να τολμήσω να πώ ότι το S4 θα έλθει τελευταίο? Λόγω φαρδιών ελαστικών και την τάση να πηγαίνει...πιο γρήγορα .
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Για βροχερά ταξίδια,θεωρώ οτι λόγω χαμηλού κέντρου βάρους το s4 υπερέχει,αν και με τόσο φαρδιά ελαστικά κανένα απο τα 3 αυτοκίνητα δεν είναι το ιδανικόΤο λέω γιατί μια φορά έπεσα σε μια νεροπισίνα της Αθηνών Λαμίας και έψαχνα το πηδάλιο ή άμα έχει προπέλα το αμάξι? Εκείνα τα δευτερόλεπτα τα βλέπεις όλα!!! Εκεί βοηθαει το Quattro ή το ψηλό κέντρο βάρους εκτός φυσικά της πρόνοιας και της μικρής ταχύτητας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για βροχερά ταξίδια,θεωρώ οτι λόγω χαμηλού κέντρου βάρους το s4 υπερέχει,αν και με τόσο φαρδιά ελαστικά κανένα απο τα 3 αυτοκίνητα δεν είναι το ιδανικό
Το λέω γιατί μια φορά έπεσα σε μια νεροπισίνα της Αθηνών Λαμίας και έψαχνα το πηδάλιο ή άμα έχει προπέλα το αμάξι? Εκείνα τα δευτερόλεπτα τα βλέπεις όλα!!! Εκεί βοηθαει το Quattro ή το ψηλό κέντρο βάρους εκτός φυσικά της πρόνοιας και της μικρής ταχύτητας.
Στενά ελαστικά(για υδρολίσθιση),τετρακίνηση και χαμηλό κέντρο βάρους νομίζω οτι είναι το ιδανικό.Το ύψος δεν παίζει ρόλο,ίσως μόνο για την ορατότητα του οδηγού
-
S4........παντου και παντα
το χ5 παρα ειναι ασφαλτινο και γενικως δεν γουσταρω τζιποειδες
το τουοτα θερνει προς το ερμαφροδιτο...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το τουοτα θερνει προς το ερμαφροδιτο......
Τό τογιότα ερμαφρόδιτο;
Μήπως τό μπερδεύεις μέ κάτι άλλο; -
LAND CRUISER .+_
-
Land Cruiser δαγκωτό και από μένα
BMW X5 3.0i vs S4 Avant vs Toyota Land Cruiser 5d