-
Οι υπερειδικές,όταν είναι οργανωμένες σωστά,προσφέρουν άφθονο θέαμα και την άμεση αίσθηση του ανταγωνισμού!
Οπως όλα τα θεάματα που έχουν μαζική προσέλευση σε ένα σημείο,εχουν ταλαιπωρία!Ειδικά οταν δεν εχουν σωστά οργανωμένες ζώνες στάθμευσης ή αν ο κόσμος είναι τόσο πολύς που τα όποια μέτρα δεν μπορούν να λειτουργησουν άψογα!Εγω πήγα...αλλά όπως λέει κι ο Κώστας...δεν θα ξαναπάω ποτέ!
Αν μπορώ θα προτιμώ να πηγαινω shakedown!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν μπορώ θα προτιμώ να πηγαινω shakedown!!
8 η ώρα το έκαναν κι αυτό και πρέπει να ξυπνάμε ξημερώματα!
-
Ισως το 2005 να αξίζει να πάει κανείς στην υπερειδική του Ακρόπολις
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ισως το 2005 να αξίζει να πάει κανείς στην υπερειδική του ΑκρόπολιςΝάσο είσαι εκτός θέματος (το θέμα είναι οι κανονισμοί). Πήγαινε γρήγορα στην ενότητα του Ακρόπολις και γράψε λεπτομέρειες. Μην αρχίσεις πάλι τους γρίφους
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ισως το 2005 να αξίζει να πάει κανείς στην υπερειδική του Ακρόπολις
Νάσο είσαι εκτός θέματος (το θέμα είναι οι κανονισμοί). Πήγαινε γρήγορα στην ενότητα του Ακρόπολις και γράψε λεπτομέρειες. Μην αρχίσεις πάλι τους γρίφους
Ετσι,έτσι!!! ...Μας φτάνει η 'Αγγέλα'!!!
-
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ 'ΕΙΔΙΚΟΙ' !!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ Ε.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 18 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ (FIA 1-FIA 2-FIA 3 ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ/ΚΛΑΣΕΙΣ).
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ RALLY.GR.FILIKA,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ 'ΕΙΔΙΚΟΙ' !!!!!ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ Ε.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 18 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ (FIA 1-FIA 2-FIA 3 ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ/ΚΛΑΣΕΙΣ).
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ RALLY.GR.FILIKA,
'EL-EM'
Λώρη, το ήξερα (το είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ) αλλά το θεώρησα φυσιολογικό και για αυτό δεν το σχολίασα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ Ε.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 18 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ (FIA 1-FIA 2-FIA 3 ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ/ΚΛΑΣΕΙΣ).
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.Λώρη, το ήξερα (το είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ) αλλά το θεώρησα φυσιολογικό και για αυτό δεν το σχολίασα.
Είναι φυσιολογικό Κώστα...
Η μόνη περίπτωση να ήταν διαφορέτικά θα ήταν να πάρει το χρόνο του τελευταίου, του team-mate... Δύσκολα και τα δύο, ε?
Ε, γι'αυτό είναι λογικό τα 5' λεπτά να προστίθονται στο χρόνο του πρώτου, όπως γίνεται και κάθε φορά που μια ειδική διακόπτεται για λίγο...
Πάντως έχεις δίκιο Λώρη, έπρεπε κάπου να γραφτεί και αυτό.
(EXTRA: Συγγνώμη Λώρη, αλλά το ΦΙΛΙΚΑ που πρόσθεσες στο τέλος ψιλο-αντιφάσκει με το ξεκίνημα και τον 'ύφος' της δημοσίευσής σου.) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ Ε.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 18 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΩ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ (FIA 1-FIA 2-FIA 3 ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ/ΚΛΑΣΕΙΣ).
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.Λώρη, το ήξερα (το είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ) αλλά το θεώρησα φυσιολογικό και για αυτό δεν το σχολίασα.
Είναι φυσιολογικό Κώστα...
Η μόνη περίπτωση να ήταν διαφορέτικά θα ήταν να πάρει το χρόνο του τελευταίου, του team-mate... Δύσκολα και τα δύο, ε?
Ε, γι'αυτό είναι λογικό τα 5' λεπτά να προστίθονται στο χρόνο του πρώτου, όπως γίνεται και κάθε φορά που μια ειδική διακόπτεται για λίγο...
Πάντως έχεις δίκιο Λώρη, έπρεπε κάπου να γραφτεί και αυτό.
(EXTRA: Συγγνώμη Λώρη, αλλά το ΦΙΛΙΚΑ που πρόσθεσες στο τέλος ψιλο-αντιφάσκει με το ξεκίνημα και τον 'ύφος' της δημοσίευσής σου.)AΓΑΠΗΤΕ Hakk,
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΤΟ 'ΑΓΑΠΗΤΕ' ΚΑΙ ΤΟ 'ΦΙΛΙΚΑ' ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ SUPER STAGE (ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ Hakk,
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΤΟ 'ΑΓΑΠΗΤΕ' ΚΑΙ ΤΟ 'ΦΙΛΙΚΑ' ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ SUPER STAGE (ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πιάνω το χιούμορ των άλλων (συνήθως) αλλά εγώ συγκεκριμένα δεν έχω. Το ξέρω ότι χρησιμοποιείς πάντα τα προαναφερθέντα αλλά κι εγώ δε θα πάω να πλακωθώ με κάποιον και στο τέλος θα του πω και καληνύχτα!!! Δε λέω βέβαια ότι ήθελες να πλακωθείς (παιδιά είμαστε? ).
Τέλος πάντων, όπως μου λες ήταν χιούμορ και δεν το κατάλαβα... Sorry...
Σε πιστεύω, αλλά να ξέρεις πως μου φάνηκε λίγο...ΦΙΛΙΚΑ,
Βασίλης
(Δε νομίζω να έχεις κατοχυρωμένο το φιλικά ε??? )
-
Συγνωμη για τα αγγλικά αλλα΄νομίζω οτι όλοι λιγο πολύ καταλαβαίνουμε. αντιγραφω λοιπόν απο το worldrallynews:
*'The FIA World Council has approved a host of detailed technical limitations on World Rally Cars with the aim of driving down costs.Last Friday's meeting dealt primarily with the 2006 regulations, the aim being to give manufacturers 12 months to adapt. The restrictions include bans on active front and rear differentials, sensors measuring torque, tyre pressure, ground speed, load cells and any form of infrared or laser technology. Brakes must be operated in a conventional manner, with no device or system between master cylinders and calipers, while new limits will be imposed on materials and speed uptake sensors. Titanium anti-roll bars will be outlawed in 2006 and electronic control of shock absorbers will be forbidden from the beginning of 2005.
The FIA hopes that restrictions on high technology will encourage more manufacturers to build World Rally Cars.'*
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ 'ΕΙΔΙΚΟΙ' !!!!!έλα βρε συ el-em, ποιος υποστήριξε ότι είναι ειδικός ή 'ειδικός';
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Συγνωμη για τα αγγλικά αλλα΄νομίζω οτι όλοι λιγο πολύ καταλαβαίνουμε. αντιγραφω λοιπόν απο το worldrallynews:
*'The FIA World Council has approved a host of detailed technical limitations on World Rally Cars with the aim of driving down costs.Last Friday's meeting dealt primarily with the 2006 regulations, the aim being to give manufacturers 12 months to adapt. The restrictions include bans on active front and rear differentials, sensors measuring torque, tyre pressure, ground speed, load cells and any form of infrared or laser technology. Brakes must be operated in a conventional manner, with no device or system between master cylinders and calipers, while new limits will be imposed on materials and speed uptake sensors. Titanium anti-roll bars will be outlawed in 2006 and electronic control of shock absorbers will be forbidden from the beginning of 2005.
The FIA hopes that restrictions on high technology will encourage more manufacturers to build World Rally Cars.'*
Πιο πρωτόγονα και αντρικά φαίνεται να θέλουν να τα κάνουν (βασικά πιο φτηνά, αλλά εκεί οδηγούν οι περιορισμοί).
Έχουμε ελπίδες να επιστρέψει ο Carlos τώρα ! Το ζητούσε τόσα χρόνια αυτό.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ 'ΕΙΔΙΚΟΙ' !!!!!
έλα βρε συ el-em, ποιος υποστήριξε ότι είναι ειδικός ή 'ειδικός';
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Π Λ Α Κ Α ΕΚΑΝΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Π Λ Α Κ Α ΕΚΑΝΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σε παρεξήγησα...
Μάλλον οφείλεται και στα κεφαλαία, για τα οποία μου έχεις ήδη εξηγήσει...
No harm done then... : )) -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 'SUPERRALLY' ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΚΥΜΑΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ!
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ 5ΛΕΠΤΟΥ...ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ 5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΧ ΜΕ 8 ΕΙΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... ΙΣΩΣ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ LOOP ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ 2... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ, Ή ΣΧΕΔΟΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ! -
Συμφωνώ για το superally, τελικά μπορεί να μην είναι καλό για τους 'purists' αλλά για τη μεγάλη πλειονότητα των θεατών είναι μια χαρά.
Ομως:
ο Οι ποινές θα έπρεπε να είναι όχι 5 λεπτά ανά ΕΔ αλλά δευτερόλεπτα ανά ΕΔ, ενδεχομένως μάλιστα συνυπολογίζοντας τη Μ.Ω.Τ. της ΕΔ. Δεν μπορεί μια ΕΔ 10 χλμ. με ΜΩΤ 80 χλμ./ώρα και μια ΕΔ 40 χλμ. με ΜΩΤ 100 χλμ/ώρα να έχουν ίδια ποινή
ο Κάτι πρέπει να γίνει με όσους εγκαταλείπουν την τελευταία μέρα. Πχ. στη Σαρδηνία ο Rovanpera έκανε πολύ καλή εμφάνιση και εγκατέλειψε την 3η μέρα και τελικά, ενώ πήγαινε για 3η θέση και 6 πόντους δεν πήρε τίποτα, ενώ ο Gardemeister που ήταν μετριότατος και εγκατέλειψε τερμάτισε τελικά, ελέω superally, 5ος και πήρε και 3 πόντους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συμφωνώ για το superally, τελικά μπορεί να μην είναι καλό για τους 'purists' αλλά για τη μεγάλη πλειονότητα των θεατών είναι μια χαρά.Ομως:
ο Οι ποινές θα έπρεπε να είναι όχι 5 λεπτά ανά ΕΔ αλλά δευτερόλεπτα ανά ΕΔ, ενδεχομένως μάλιστα συνυπολογίζοντας τη Μ.Ω.Τ. της ΕΔ. Δεν μπορεί μια ΕΔ 10 χλμ. με ΜΩΤ 80 χλμ./ώρα και μια ΕΔ 40 χλμ. με ΜΩΤ 100 χλμ/ώρα να έχουν ίδια ποινή
ο Κάτι πρέπει να γίνει με όσους εγκαταλείπουν την τελευταία μέρα. Πχ. στη Σαρδηνία ο Rovanpera έκανε πολύ καλή εμφάνιση και εγκατέλειψε την 3η μέρα και τελικά, ενώ πήγαινε για 3η θέση και 6 πόντους δεν πήρε τίποτα, ενώ ο Gardemeister που ήταν μετριότατος και εγκατέλειψε τερμάτισε τελικά, ελέω superally, 5ος και πήρε και 3 πόντους.
Σωστότατο αυτό! Καθόλου δίκαιο, πρέπει να το ξανασκεφτούν! Δευτ/χλμ είναι καλή σκέψη.
-
K παλι βεβαια το Superally δεν θα χρειαζοταν αν ειχαμε 3 αυτοκινητα/ομαδα. Ας ελπισουμε πως αν τα κοστη μειωθουν σημαντικα απο τις επομενες σεζον ισως ξαναδουμε τα αυτοκινητα/ομαδα να αυξανονται.
-
Δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο και γι αυτούς που εγκαταλείπουν την 3η μέρα με ότι ισχύει για όσους εγκαταλείπουν την 1η ή 2η μέρα;
κάποια δεύτ / χλμ ειδικής που απομένει.Βέβαια ότι και να αποφασιστεί αδικίες θα υπάρχουν πάντα. Κάποιος που εγκαταλείπει την τελευταία ειδική έχει σαφές προβάδισμα από κάποιον που εγκαταλείπει την 1η ή τη 2η ειδική
NEOI KANOΝΙΣΜΟΙ 2005/6