-
Κι εγώ ενοχλούμαι από το διπλό-τριπλό εξώφυλλο, αλλά επειδή φαντάζομαι ότι μια τέτοια διαφήμιση φέρνει πολύ περισσότερο χρήμα στο περιοδικό από ότι δύο εσωτερικές σελίδες, το ανέχομαι σαν ένα είδος στήριξης στο περιοδικό που διαβάζω από πιτσιρίκος...
-
ναι ρε παιδι μου, να μην προεξέχει λέμε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι ρε παιδι μου, να μην προεξέχει λέμεΒλέπω τη διαφήμιση, και μετά, δυο μικρά κομμάτια σελοτέηπ...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
η δικια μου προταση ειναι να καταργησουν το διπλο εξωφυλο
συνεχεια σκιζεται και διπλωνει .
Εγώ μόλις το αγοράζω το σκίζω κατευθείαν.
Eγώ το κολάω αμέσως με ζελοτέιπ.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την νοοτροπία και θα τους τα λέω για όσο ακόμα είμαι αναγνώστης τους. Είναι δυνατός τόσος κόσμος που τους στηρίζει για χρόνια να είναι ανύπαρκτος για αυτούς σε τέτοιες εκδηλώσεις; Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να μαζεύονται τα κουπόνια όσων πάνε σε κάποια κάλπη στην είσοδο και μετά την κλήρωση των συνοδηγήσεων να μπουν και τα κουπόνια από το ταχυδρομείο και να κληρωθούν τα υπόλοιπα; Νοιώθω σαν αναγνώστης δεύτερης διαλογής.Eγώ πάλι κουράστηκα να τα λέω - και να μου την πέφτουν κι από πάνω που την 'είπα' στην περιοδικάρα μας- οπότε...στου κουφού την πόρτα παίρνω την πόρτα και φεύγω
-
Εγώ ήθελα να προτείνω - όσο γίνεται - στα αφιερώματα που έχουν κατά καιρούς, οδοιπορικά, εκδρομές κλπ να αποφεύγονται οι διαφημίσεις για αυτούς που αρέσκονται να κρατάνε κάποια κομμάτια σε αρχείο.
-
Για το θέμα του διπλού εξώφυλλου, δε το έχω ανοίξει 'ΠΟΤΕ' για να δω τη διαφήμιση που έχει.
Για το κουπόνι σχετικά με το gti της χρονιάς. Θα έλεγα αν γίνεται να μην είναι σε φύλλο μαζί με κάτι σχετικό με την ύλη του περιοδικού, αλλά με μια διαφήμιση έτσι ώστε αν το κόψουμε για να ψηφίσουμε να μη χαθεί κάτι πιθανόν ενδιαφέρον αλλά να 'χαθεί' το πολύ μια διαφήμιση.
Δε θα κόψω τη σελίδα γιατί συλλέγω (για πόσο ακόμα δε ξέρω μια και ο χώρος αρχίζει να 'μην' ... ) το περιοδικό και δε θέλω να λείπει σελίδα πό μέσα.
-
Πηγαινε με το περιοδικό στα μέγαρα και ρίχτο στην κάλπη.
ΑΜΑ τελειωσει η κλήρωση ΖΗΤΑ ΤΟ πίσω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την νοοτροπία και θα τους τα λέω για όσο ακόμα είμαι αναγνώστης τους. Είναι δυνατός τόσος κόσμος που τους στηρίζει για χρόνια να είναι ανύπαρκτος για αυτούς σε τέτοιες εκδηλώσεις; Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να μαζεύονται τα κουπόνια όσων πάνε σε κάποια κάλπη στην είσοδο και μετά την κλήρωση των συνοδηγήσεων να μπουν και τα κουπόνια από το ταχυδρομείο και να κληρωθούν τα υπόλοιπα; Νοιώθω σαν αναγνώστης δεύτερης διαλογής.
Eγώ πάλι κουράστηκα να τα λέω - και να μου την πέφτουν κι από πάνω που την 'είπα' στην περιοδικάρα μας- οπότε...στου κουφού την πόρτα παίρνω την πόρτα και φεύγω
Μe2... Μία φορά πήγα (πέρισυ), αλλά δεν με βλέπω ξανά, εκτός αν συνδυαστεί και με κάτι άλλο.
Πολύ ωραία περάσαμε με τα παιδιά, αλλά πιστεύω κι εγώ ότι θα μπορούσε να επιτραπεί η συμμετοχή σε κόσμο που δεν μπορεί να προσέλθει... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηγαινε με το περιοδικό στα μέγαρα και ρίχτο στην κάλπη.
ΑΜΑ τελειωσει η κλήρωση ΖΗΤΑ ΤΟ πίσωΛες
Μπα θα μου την πουν για 'έγχρωμο ψηφοδέλτιο'.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ θα ζητήσω να μου επιστραφεί η αξία μια σελίδας (όσο αναλογικά στοιχίζει) μια και η σελίδα με το κουπόνι μου είναι άχρηστη!!!!!!!
Γιατί φίλοι μου μας απομονώνεται εμάς τους συνοδοιπόρους σας από την επαρχία; Γιατί πρέπει να παραστώ στην εκδήλωση για να έχω το δικαίωμα διεκδίκησης ενός σεμιναρίου; Μπορεί και είναι φυσικό να με αποκλείσετε από μια συνοδήγηση αλλά γιατί από παντού; Δεν θα μπορούσε να σταλούν ταχυδρομικά τα κουπόνια να γίνει μια κλήρωση που να αφορά τις συνοδηγήσεις με τα κουπόνια όσων παρευρεθούν και μετά μπαίνοντας όλοι στην ίδια κληρωτίδα να κληρωθούν τα σεμινάρια;
Ομολογώ ότι αυτή η συμπεριφορά με πίκρανε πολύ. Δεν είναι μόνο η Αθήνα Ελλάδα κύριοι. Ούτε έχει ο καθένας την ευχέρεια να δαπανήσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για να είναι παρόν στις εκδηλώσεις του περιοδικού!!!!
Πραγματικά κρίμα, τι άλλο να πω!ΠΕΣ' ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
-
Διάβασα όλο το τεύχος (επιτέλους ΣΚ) και πολλά σημεία τα ξεκοκάλισα στην κυριολεξία
Ενθουσιαστικά από τον ιδρώτα που έβγαινε από αυτό το τεύχος, πραγματικά. Σίγουρα δεν είχε την είδη, γι αυτό και το «φτωχό» 207 στο εξώφυλλο.
Ένα όμως πράγμα με άφησε με ανοικτό το στόμα και δε πίστευα τι διάβαζα
Στη σελίδα 17 στο Golf GT διαβάζω...
Μόνο τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να «βγάλουν» 170 ίππους από 1.400 κ. εκ., στέλνοντας αδιάβαστους τους ακριβοπληρωμένους μηχανικούς άλλως εταιριών που, επειδή «βγάζουν» 140 ίππους από 1.800 κ.εκ., υπερηφανεύονται σαν «γύφτικα σκεπάρνια»«γύφτικα σκεπάρνια» λοιπόν
Για να σκεφτώ... Ποιες εταιρίες έχουν τώρα 1800 και 140 άλογα
Η Honda και η Opel
Άρα τα «γύφτικα σκεπάρνια» πάνε καταρχήν σε αυτούς?
Κοιτάω και τις διαφημίσεις στην τηλεόραση....
Ο μοναδικός κινητήρας κλπ.... είναι στον νέο opel. Άρα υπερηφανεύονται κιόλας... Ντροπή τους τα «γύφτικα σκεπάρνια».«γύφτικα σκεπάρνια» λοιπόν καταρχήν οι μηχανικοί της OPEL αφού κάνανε το λάθος να βγάλουν και διαφήμιση βασισμένοι στον κινητήρα 1.8 και 140 άλογα
«γύφτικα σκεπάρνια» λοιπόν και «γύφτοι» προφανώς
Στη σελίδα 12-13 έχει δελτίο συμμετοχής για να οδηγήσουμε
Τα «Γύφτικα σκεπάρνια» και οι 4 Τροχοί σας προσκαλούν λεει
Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε τουλάχιστον προσεκτικοί όταν γράφουμε.... και μερικές φορές ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράψουμε και κάτι τέτοιο
-
coyote
τελικά τι θέλουμε? Να γράφουν οι δημοσιογράφοι την γνώμη τους ή να κρατάνε ισορροπίες?!170 άλογα από 1400 κυβικά, με τον τρόπο που έγινε, είναι επίτευγμα, όπως και να το δούμε.
Αρα και οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθήσουν να αποδείξουν οτι μπορούν.Και το 'γύφτικα σκεπάρνια' το λέμε καθημερινά και γενικά.
Μήπως το παρακάνουμε μερικές φορές?! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο μοναδικός κινητήρας κλπ.... είναι στον νέο opel. Άρα υπερηφανεύονται κιόλας... Ντροπή τους τα «γύφτικα σκεπάρνια».Η διαφήμιση της Opel: 'O ισχυρότερος ατμοσφαιρικός κινητήρας στα 1.800' σχολιάστηκε -αρνητικά- και εδώ. Όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις/διαφημίσεις να περιμένεις και ανάλογες αντιδράσεις
-
Είπε κανένας ότι δεν είναι επίτευγμα έχοντας 2 τουρμπο?
Δε λέω αυτόΛεω ότι γράφουμε ότι θέλουμε με όποια έκφραση θέλουμε χωρις να είμαστε προσεκτικοί.
Δεν είναι το θέμα αν ο κινητηρας είναι καλός ή όχι
Αυτό εχουν οι άνθρωποι σε ατμόσφαιρα, αυτό διαφημίζουν (και εδω που τα λέμε δεν εχει και τιποτα αλλο ο ανταγωνισμός)
Δεν εχει σχέση με το μοντέλο. Και lada να ήταν τα ίδια θα έγραφα.
Το να τους λες 'Γυφτους' ή 'γυφτικα' ή κάπως έτσι είναι άλλο πράγμα.Αυτό λέω.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο μοναδικός κινητήρας κλπ.... είναι στον νέο opel. Άρα υπερηφανεύονται κιόλας... Ντροπή τους τα «γύφτικα σκεπάρνια».Η διαφήμιση της Opel: 'O ισχυρότερος ατμοσφαιρικός κινητήρας στα 1.800' σχολιάστηκε -αρνητικά- και εδώ. Όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις/διαφημίσεις να περιμένεις και ανάλογες αντιδράσεις
Εμείς δε είμαστε εκδότες. Σε ένα φορουμ γράφουμε
Εγω δε μπορώ όμως να παω στο Υπουργείο και να πω σε κάποιον προσφέρων ότι είναι γύφτικη η λύση σου αν είναι για παράδειγμα οικονομική και τέλεια για το μέσο Ελληνα και έχει και 6 ή 7 χρόνια εγγύηση!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό εχουν οι άνθρωποι σε ατμόσφαιρα, αυτό διαφημίζουν (και εδω που τα λέμε δεν εχει και τιποτα αλλο ο ανταγωνισμός)Ετσι απλά και γρήγορα μου έρχεται στο μυαλό ο 1.8 TS της Alfa Romeo με 140 ίππους από το 2000 νομίζω(144 είχε μέχρι που άλλαξε για τους ρύπους),ενώ 192 ίππους αποδίδει ο 1.8 της Toyota!
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Αυτό εχουν οι άνθρωποι σε ατμόσφαιρα, αυτό διαφημίζουν (και εδω που τα λέμε δεν εχει και τιποτα αλλο ο ανταγωνισμός)
Ετσι απλά και γρήγορα μου έρχεται στο μυαλό ο 1.8 TS της Alfa Romeo με 140 ίππους από το 2000 νομίζω(144 είχε μέχρι που άλλαξε για τους ρύπους),ενώ 192 ίππους αποδίδει ο 1.8 της Toyota!
δεν είναι αυτό το θέμα μας... εχεις δίκιο. Για την καρότσα του βεκτρα μιλάει η διαφήμιση
-
@coyte Το 'καμαρώνει σα «γύφτικο σκεπάρνι»' είναι σχήμα λόγου και δεν είναι υβριστικό ή υποτιμητικό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
@coyte Το 'καμαρώνει σα «γύφτικο σκεπάρνι»' είναι σχήμα λόγου και δεν είναι υβριστικό ή υποτιμητικό.Ακριβώς έτσι, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Είναι έκφραση της καθομιλουμένης όπως τα πράσινα άλογα και άλλα πολλά που δεν είναι παρεξηγήσιμα.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό