-
- υδρογονο
-
μπα. μαζούτ καίει...
-
το σχολιο μου παει στο περιοδικο, οχι στον ΓΚ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι καλό Σπύρο διότι μας δίνουν τροφή για όνειρα...και σε μέρες κρίσης τα όνειρα είναι καλά διότι συνεπάγονται ελπίδα ότι θα τα υλοποιήσεις κάποτε!
Αναφορικά με τον Τεμπεριδη και το όποιο οδοιπορικό, το γεγονός ότι έχει γυρίσει τον κόσμο και έχει πολλές ταξιδιωτικές παραστάσεις του παρέχει πλέον την ικανότητα-εμπειρία να εστιάζει στα πραγματικά ενδιαφέροντα για την περιοχή που επισκέπτεται οπότε ναι η γνώμη του έχει βαρύτητα για τον επίδοξο μελλοντικό ταξιδιώτη!
Μην είσαι αρνητικός συνονόματε!Κι εγώ έχω οδηγήσει ένα σωρό άρματα... είμαι καλός κριτής supercars όμως; I think not...
εστίασα στις ταξιδιωτικές του γνώσεις, φίλε μου!
-
Καμια ένσταση περι αυτων. Για δοκιμη Φερραρι δε μιλούσαμε ομως;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Είναι καλό Σπύρο διότι μας δίνουν τροφή για όνειρα...και σε μέρες κρίσης τα όνειρα είναι καλά διότι συνεπάγονται ελπίδα ότι θα τα υλοποιήσεις κάποτε!Αναφορικά με τον Τεμπεριδη και το όποιο οδοιπορικό, το γεγονός ότι έχει γυρίσει τον κόσμο και έχει πολλές ταξιδιωτικές παραστάσεις του παρέχει πλέον την ικανότητα-εμπειρία να εστιάζει στα πραγματικά ενδιαφέροντα για την περιοχή που επισκέπτεται οπότε ναι η γνώμη του έχει βαρύτητα για τον επίδοξο μελλοντικό ταξιδιώτη!
Μην είσαι αρνητικός συνονόματε!εγώ αυτό έγραψα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
έχει και Τεμπερίδη να οδηγεί 458 spider
φφφφφφφ ανατριχιασα
πέραν καλοπροαίρετης πλάκας, το να κάνουν οδοιπορικά στο εξωτερικό και να οδηγούν σούπερκαρ εν καιρώ κρίσης είναι κάτι καλό! Ο Τεμπερίδης τουλάχιστον έχει γυρίσει και τον κόσμο ολόκληρο με το λαντροβερ οπότε η γνώμη του έχει βαρύτητα!
καλο για ποιον και για ποιο λογο ειναι;
επειδη εχει γυρισει τον κοσμο με το landrover η γνωμη του εχει βαρυτητα;για να είμαι δίκαιος απέναντι στον συνονόματο spiros, μόλις διάβασα το άρθρο για την φερράρι και το παράλληλο οδοιπορικό στην Ιταλία και ουσιαστικά πουθενά δεν έγινε χρήση των ταξιδιωτικών εμπειριών του Τεμπερίδη!
Προσωπικά μου άρεσε ο τρόπος γραφής του, που θυμίζει παρουσιάσεις σουπερκαρς παλιότερων δεκαετιών στο περιοδικό!
Έτσι ενώ περίμενα να διαβάσω και ταξιδιωτικές λεπτομέρειες που οι πολλοί αγνοούμε ή δεν προσέχουμε εκείνος έγραψε ένα πολύ καλό άρθρο αναφορικά με την ποθητή φερράρι! -
Αν ήθελα να διαβάσω ταξιδιωτικό οδηγό θα αγόραζα το National Geographic, όχι τους 4Τ. Μου άρεσε κι εμένα το άρθρο του Τεμπερίδη αν και δεν ήταν στο επίπεδο του αντίστοιχου του Γεωργιάδη (Drive) κατά την ταπεινή μου γνώμη.
-
δεν το διάβασα οπότε δεν έχω γνώμη...
-
Όλες οι εκδόσεις του Golf έβδομης γενιάς θα διαθέτουν υδραυλικό τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14649
-
και τι σου φαίνεται παραξενο;
εδώ ακομα η φήφος είναι αρσενικού γενους
-
Μα πως είναι δυνατόν; Ο αγώνας στο Άμπου Ντάμπι μεσοβδόμαδα; Τρίπολη σήμερα; Παλλάδιο στις 17-18;
Μπα όχι.............Απλώς επειδή προηγούμεθα των πάντων είπαμε να βάλουμε και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νοέμβρη ενα μήνα μπροστά...
4 ΤΡΟΧΟΙ ,ΤΕΥΧΟΣ 505, Σελίδα 158. -
κ λίγο προσοχή στη σελίδα των επιδόσεων, με τις σχέσεις των ταχυτήτων (km/1000 στροφές). κ σε αυτό το τεύχος δυστυχώς υπάρχουν πολλαπλά λάθη
-
πάντως στο τελευταίο -φτωχό εμφανισιακά- τεύχος, έχουμε πάλι ένα μίνι εν λευκώ από τον Κ.Κ.
-
πάντως στο τελευταίο -φτωχό εμφανισιακά- τεύχος, έχουμε πάλι ένα μίνι εν λευκώ από τον Κ.Κ.
φτωχό όντως κ ας ελπίσουμε το τεύχος να μην είναι το τελευταίο γενικά ο όμιλος Λυμπέρη καταρρέει, χρωστάει απίστευτα ποσα στις τραπεζες κ πληρώνει το 40% του μισού μισθού (από ότι μου έχει πει φίλος δημοσιογράφος).
Γράφει κ ο ΣΧ κάτι σχετικά, αλλά δεν πρόλαβα να το διαβάσω -
Δεν έφτασα μέχρι τα γραφόμενα του σχ! Απλά ο Κ.Κ. έγραψε κάτι ότι θα εξηγούσε την κατάσταση αν ξαναποκτούσε το περιοδικό...
ίσως να νιώθει ισχυρός να το ξαναγοράσει...χλωμό σαν επαγγελματική κίνηση το παραθέτω απλά! -
Προς τους συντάκτες του 4 troxoi.gr.
Αγαπητοί στην στήλη για το Ραλλυ της Αλσατίας και ειδικά στο κομμάτι με τους νικητές των ειδικων για κάντε ενα επανέλεγχο στην 21η ειδική.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι σωστο......Την ειδική την πήρε ο Νεβιλλ και οχι ο άγνωστος κύριος που αναφέρεται.
-
(γράφοντας για το χώρο αποσκευών)
Σε αυτό το σημείο η εταιρεία θέλοντας να δημιουργήσει το κάτι παραπάνω προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για την επένδυση των επιφανειών, όπου ξεχωρίζει η κάλυψη του δαπέδου με ξύλο κερασιάς, θυμίζοντας κάτι από κατάστρωμα σε γιότ πολυτελείας.
Να πω την αλήθεια, κάτι άλλο μου θυμίζει εμένα...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[Να πω την αλήθεια, κάτι άλλο μου θυμίζει εμένα...
indeed
-
Α δεν ειναι νεκροφορα δηλαδη;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό