-
εψαξα στο φιλο μας τον γουγλη μπας κ βρω κανενα εγχειριδιο του αυτοκινητου με βαση τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου αλλα δε βρηκα τπτ!!!
υπαρχει κανενα site που να υπαρχουν βιβλια....οσο το δυνατον φθηνα εως τσαμπε? -
εψαξα στο φιλο μας τον γουγλη μπας κ βρω κανενα εγχειριδιο του αυτοκινητου με βαση τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου αλλα δε βρηκα τπτ!!!
υπαρχει κανενα site που να υπαρχουν βιβλια....οσο το δυνατον φθηνα εως τσαμπε? -
Φιλε nickred επειδη το εχω ψαξει και εγω παρα πολυ για το δικο μου (Golf III 1.4) σου λεω οτι δε βρηκα απολυτως τιποτα, εκτος απο ενα service manual στο amazon.com που ηταν γυρω στα 70 ευρω, αλλα και αχρηστο! Παντως αν βρεις τιποτα πες μας και μας τη διευθυνση
-
Τόσο δύσκολο είναι να τα ανεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή στις αντίστοιχες επίσημες ιστοσελίδες τους; `Η μήπως δε το κάνουν για λόγους ασφαλείας; π.χ. απενεργοποίηση/παρεμβολή κάποιου συστήματος. Λογικά μάλλον γι'αυτό..
-
Tα μόνα που ξέρω είναι τα manual της haynes.http://www.haynes.co.uk
-
Ερώτηση:
Μπορείς να βρείς τον αριθμό πλαισίου από τον σειριακό αριθμό του κινητήρα? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερώτηση:
Μπορείς να βρείς τον αριθμό πλαισίου από τον σειριακό αριθμό του κινητήρα?ενας δεν ειναι αυτος?το γραφει βασικα κ πανω στην αδεια....!!!
αν λες κατι αλλο, το λες πιο λιανα? -
Δε ξέρω για ποιό αυτοκίνητο αναφερεται ο φίλος αλλα μάλλον θα έχει ρωτήσει στην αντιπροσωπία του. Επίσης μια ματιά στο Ebay για κάποια δημοπρασία θα βοηθούσε. Εχω δει αρκετά manual σε καλές τιμές.
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
Ερώτηση:
Μπορείς να βρείς τον αριθμό πλαισίου από τον σειριακό αριθμό του κινητήρα?ενας δεν ειναι αυτος?το γραφει βασικα κ πανω στην αδεια....!!!
αν λες κατι αλλο, το λες πιο λιανα?Οταν έχεις κάνει μετατροπή,έχεις τον σειριακό αριθμό του κινητήρα αλλά δεν έχεις τον αριθμό πλαισίου που ηταν αρχικά ο κινητήρας! Οπότε ο αριθμός πλαισίου του σασί σου δεν ταιριάζει με αυτόν του κινητήρα!
owner’s car manual με βαση αριθμο πλαισιου.υπαρχει στο νετ?