-
Ενταξει ρε παιδια να παρουν χρηματα αλλα πόσα?? οσα αυτοι θελουν , ποιος εργαζομενος απαιτεί και παίρνει απο τον εργοδοτη του αυτα που θελει??
600,000ε ο καθενας ειναι πολλα λεφτα οταν ενας ολυμπιονικης σε ατομικό αθλημα παιρνει 180,000 και σε ομαδικο -60% απο αυτό, παντα για το χρυσό.
Θεωρώ οτι η απαιτηση τους ειναι ακραια.
Στο κατω κατω στην εθνικη ομαδα παιζεις , απο το συλογο σου ζητα οτι θες, ή οταν ειναι για χρηματα ξεχναμε τα ιδεώδοι και αυτά που ολοι μας εξοιμνουσαμε και περνουμε κομπιουτερακι και αριθμουμε???Πως θα φανει αν η καθε κυβερνηση δινει σε αθλητές οτι ζητανε, και μετα λεει στους συνταξιουχους δεν εχω να σας δωσω......
Α... και κατι αλλο , ο Γκαγκατσης μην θελει να γινει μαγκας με ξενες πλατες, αν θελει ας δωσει αυτός ολο το πριμ που πηρε η ΕΠΟ απο την ΟΥΕΦΑ, στο κατω κατω η ομοσπονδια απο το κρατος επιχορηγειται, τ εξοδα εχει??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέγε πάντα αυτό που μπορείς να κάνεις και.....κάνε πάντα αυτό που λές!!Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πολιτικοί που είπαν ότι θα δώσουν 1 εκ. ευρώ, το είπαν χωρίς να μπορούν να το κάνουν. Αλλά αν το κάνουν, θα το κάνουν από την τσέπη μου, όχι από τη δική τους. Άρα, από το να ξηλωθώ εγώ εξαιτίας τους, καλύτερα να φάνε τη χλαπάτσα οι ίδιοι και να μην το κάνουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέγε πάντα αυτό που μπορείς να κάνεις και.....κάνε πάντα αυτό που λές!!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πολιτικοί που είπαν ότι θα δώσουν 1 εκ. ευρώ, το είπαν χωρίς να μπορούν να το κάνουν. Αλλά αν το κάνουν, θα το κάνουν από την τσέπη μου, όχι από τη δική τους. Άρα, από το να ξηλωθώ εγώ εξαιτίας τους, καλύτερα να φάνε τη χλαπάτσα οι ίδιοι και να μην το κάνουν.
Συγγνώμη,αλλά θεωρείς ότι η Εθνική παίζει για τους πολιτικούς?
Η δεν θέλεις να αμοίβονται αυτοί που πετυχαίνουν κάτι φορώντας το εθνόσημο?
Οι πολιτικοί είναι μέρος του λαού μας δεν είναι εξωγήινοι!Αν είναι ετσι,να ρωτήσουμε τον καθένα μας αν δεν θελει και να σταματήσουμε να έχουμε διεθνή εκπροσώπηση!
και με την δική σου λογική,γιατι θα έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει να κερδίσει ενα μετάλλιο ή ένα κύπελλο?Μόνο για την τιμή και το μπράβο?
-
[>quote='manosk']>Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πολιτικοί που είπαν ότι θα δώσουν 1 εκ. ευρώ, το είπαν χωρίς να μπορούν να το κάνουν. Αλλά αν το κάνουν, θα το κάνουν από την τσέπη μου, όχι από τη δική τους. Άρα, από το να ξηλωθώ εγώ εξαιτίας τους, καλύτερα να φάνε τη χλαπάτσα οι ίδιοι και να μην το κάνουν.
[/quote]
Τωρα θα κανω και τον δικηγορο των πολιτικων
Κανενας δεν εδωσε νουμερο , οι δημοσιογραφοι διερρεαν τετοιες φημες για δημιουργια εντυπωσεων. Δεν υπαρχει καμια δεσμευση , ουτε ποτε κανενας υποστηριξε κατι αναλογο επισημα, ολα ηταν φημες!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Sorry αλλα οι ποδοσφαιριστες μας θα παρουν περισσοτερα λεφτα.....
10 εκ € δινει η Επο και αλλα 4 η κυβερνηση...
Δεν κρινω το αν αξιζουν να παρουν αυτα τα λεφτα,αλλα συνολικα θα παρουν 14 εκ €.....Οπότε και οι υπολογισμοί που έκανα είναι ανακριβείς, και θα πάρουν 3,5 φορές το ποσόν που έλεγα, οπότε θα πάρουν τους μισθούς του αρχηγού ΓΕΕΘΑ (χωρίς επιδόματα) 39 ετών, ή του ανθυπολοχαγού (χωρίς επιδόματα) επί 83 χρόνια!!!!!!
(καλόοοοοοοοοοοοο!!!! Ο Πύρρος Δήμας είναι λοχαγός με μισθό μόλις 1,1 φορές το μισθό του ανθυπολοχαγού... )Ναι αλλά οι υπάλληλοι που αναφέρεις έχουν και συντάξεις κλπ κλπ,ενω η επιτυχια τους δεν εξαρτάται απο ένα λάθος στην ανύψωση του βάρους ή ενα λάθος στην υπερπήδηση εμποδίων!
Μην ξεχνάμε ότι οι αθλητές έχουν ένα μικρό χρονικό διάστημα απόδοσης!Και ότι σε αυτό το διάστημα (εφόσον κάνουν πρωταθλητισμό)δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο!
Οι ποδοσφαιριστές βέβαια είναι αλλοιώς!Αλλά όλα ακολουθούν τον νόμο της προσφοράς/ζήτησης!
Δικαιούνται ενα σημαντικό μερίδιο των χρημάτων που εισπράχθηκαν,για αυτή τους την επιτυχία!Παρατήρηση:Με ενοχλεί πολύ που πάντοτε ΜΕΤΑ την επιτυχία αρχίζουμε τα 'γιατι να πάρουν τόσα?'...και...'πολλά λεφτά για ενα κύπελλο!'!!
Κίνητρο των ανθρώπων είναι να βγάλουν χρήματα για να εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή!Πέτυχαν τον στόχο τους και το δικαιούνται!Ετσι δεν ειναι?Μα δεν με απασχόλησε καθόλου ο μισθός των στρατιωτικών και των αθλητών που διακρίνονται στους ολυμπιακούς!!!
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που τα συσχέτισα είναι πως οι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ γίνονται αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων με αντίστοιχους μισθούς, έχοντας ένα πολύ δύσκολο (οικονομικά) παρελθόν σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές, και οι τελευταίοι παίρνουν τον πρώτο μισθό που θα πάρει η Τσουμελέκα (για παράδειγμα), ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, τουλάχιστον ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ως πριμ, για την μεγαλύτερη μεν διάκριση της Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, σε ευρωπαϊκό δε επίπεδο μόλις, και την στιγμή που ΗΔΗ με τα χρυσά τους συμβόλαια έχουν βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα εγώ θα βγάλω (λογικά) σε όλη μου τη ζωή... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι πολιτικοί είναι μέρος του λαού μας δεν είναι εξωγήινοι!
Αν είναι ετσι,να ρωτήσουμε τον καθένα μας αν δεν θελει και να σταματήσουμε να έχουμε διεθνή εκπροσώπηση!
και με την δική σου λογική,γιατι θα έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει να κερδίσει ενα μετάλλιο ή ένα κύπελλο?Μόνο για την τιμή και το μπράβο?Μισό, δεν είπα τέτοιο πράγμα. Αλλά δεν ήξερα μέχρι σχετικά πρόσφατα ότι η ενασχόληση με ζητήματα που σχετίζονται με το εθνόσημο απαιτεί οπωσδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν πρέπει να πάρουν λεφτά για την προσπάθειά τους οι ποδοσφαιριστές, αλλά να μην μας λένε ότι ανατρίχιαζαν όταν άκουγαν τον εθνικό ύμνο και έβλεπαν τη γαλανόλευκη. Και στο κάτω κάτω, η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει. Αν δεν τους φτάνει, ας κάτσουν από πριν, όπως κάνουν με τη διοίκηση των ΑΕ στις οποίες εργάζονται, να βγάλουν αμοιβές, πριμ και τα ρέστα, ώστε να ξέρουμε κι εμείς οι Έλληνες φίλαθλοι ότι έχουμε στείλει 20 μισθοφόρους και να δοξάζουμε την ιδέα της εθνικής ομάδας κι όχι τους ίδιους.
Όπως και να έχει, τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά, προκλητικά πολλά θα έλεγα. Στο τέλος, μαζί με το πριμ της ΕΠΟ, θα τσεπώσουν από 600.000 ευρώ ή περισσότερα από 200 εκατομμύρια. Ένας ανώτερος δημόσιος υπάλληλος με πτυχίο ΑΕΙ βγάζει αυτά τα λεφτά σε 35 και βάλε χρόνια με έναν πρόχειρο υπολογισμό. Μήπως χάσαμε τελείως το μέτρο; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι πολιτικοί είναι μέρος του λαού μας δεν είναι εξωγήινοι!Αν είναι ετσι,να ρωτήσουμε τον καθένα μας αν δεν θελει και να σταματήσουμε να έχουμε διεθνή εκπροσώπηση!
και με την δική σου λογική,γιατι θα έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει να κερδίσει ενα μετάλλιο ή ένα κύπελλο?Μόνο για την τιμή και το μπράβο?
Και για το πριμ! ΣΑΦΩΣ!!!
Αλλά να υπάρχει και μέτρο, έτσι;; Βάλε πως στους παραπάνω τελευταίους υπολογισμούς μου έχω υπολογίσει με 700.000 πριμ, και πως αν το πριμ είναι το εκατομμύριο που ζητάνε μιλάμε για 120 χρόνια μισθούς ανθυπολοχαγού (!! !! !!) ή 60 χρόνια μισθούς αρχηγού ΓΕΕΘΑ!!!!!
Ποιος λογικός άνθρωπος θεωρεί πως είναι πριμ που δικαιούνται για διάκριση; Πόσο μάλλον ούτε καν σε παγκόσμιο επίπεδο... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν πρέπει να πάρουν λεφτά για την προσπάθειά τους οι ποδοσφαιριστές, αλλά να μην μας λένε ότι ανατρίχιαζαν όταν άκουγαν τον εθνικό ύμνο και έβλεπαν τη γαλανόλευκη.Βρε ανατρίχιαζαν σου λέω!! Λογικό είναι κιόλας!!
Κι εγώ ανατρίχιαζα που τους έβλεπα στην τηλεόραση!Να μην πάρω κάτι για την ανατριχίλα μου;
Α, αντιθέτως, να δώσω μπόλικα... Ε, ποτέ να μην ανατρίχιαζα τότε... -
Πολύ ευστοχο από τη (χθεσινή) Ελευθεροτυπία:
«ΖΑΠ Αποκλειστικά πλάνα από το προσκύνημα του Κ. Κεντέρη στην Παναγιά της Τήνου είχε το δελτίο του Alpha. ΖΑΠ Από το νησί είχαμε τις πληροφορίες κι όχι από τον ίδιο τον Κεντέρη, είπε ο Ν. Χατζηνικολάου απαντώντας σε κάποιον άστοχο υπαινιγμό του Ν. Κακαουνάκη ΖΑΠ Τώρα καταλάβαμε γιατί σε ένα από τα χθεσινά παράθυρα καλεσμένος ήταν ο επικοινωνιολόγος και εξ απορρήτων του Αρχιεπισκόπου Σωτήρης Τζούμας. ΖΑΠ Ο οποίος και μας είπε ότι ο Κεντέρης έκανε την πιο σωστή κίνηση σαν πιστό παιδί που είναι. ΖΑΠ Να που για όλα υπάρχει μια εξήγηση... ΖΑΠ Επί τη ευκαιρία, ενώ είδαμε τον αθλητή να χαιρετά το φίλο του, πρώην αθλητή Λ. Παπακώστα, σε ιδιωτικό σκάφος, στο ρεπορτάζ μάς είπαν ότι μετέβη στο νησί με το πλοίο της γραμμής ΖΑΠ Δύο τινά συμβαίνουν: Ή συναντήθηκαν μετά σε σκάφος ή επειδή έχουμε πολύ καιρό να ταξιδέψουμε στην Τήνο τα πλοία της γραμμής έχουν αλλάξει πολύ, πάρα πολύ... ΖΑΠ Και μια ερώτηση: Ο κύριος με το γαλάζιο μπλουζάκι (στο σκάφος, πλοίο της γραμμής, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) ήταν ο προπονητής της Φ. Χαλκιά, Γιώργος Παναγιωτόπουλος ή παραγνωρίσαμε;»
Η αδικία για τους Ολυμπιονίκες που λέγαμε... (παρεπιπτοντως: ΚΑΙ Αξιωματικοί ΚΑΙ πριμ ως 250000 χιλ. Ευρώ ΚΑΙ χορηγους ελεύθερα, ΠΑΡΑ το γεγονος οτι ειναι δημ.υπαλληλοι και τις επιτυχιες που τους προσελκυσαν, τις εκαναν –οπως τις εκαναν...- ως τετοιοι. Κι εγω ο μ......ς 9 με 5 για ψιχουλα)
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ποτε δεν σταματαω να μενω εκπληκτος πως τα καταφερνετε να τα εξηγητε ολα με τον δικο σας τροπο. Ειρωνια και κακια για τους ιδιους του του πατριωτες και χαζοχαρουμενα σχολια τα πρωτα.Ο ανθρωπος κανει σατυρα ρε ολο το αρθρο. Πεσανε οι μυγιαγγιχτοι και τον φτυσανε απο την κορφη ως τα νυχια για το πεσιμο (εδω που το εθνικο σπορ στην Ελλαδα και στο φορουμ ειναι το πεσιμο και το φτυσιμο)
Και στο τελος το θεωρειτε σοβαρο το τελευταιο σχολιο για τον Paul Humm (που αμεσως δενεται σαν αντι Αμερικανικο ) και οχι απλως ειρωνικο/σατυρικο στο ιδιο στυλ με το υπολοιπο αρθρο.
Χμ! Αυτά που λες αναφέρονται στα δικά μου σχόλια? Γιατί δεν είπα κατι τετοιο εγώ! Δεν ξέρω τι νόημα βγαίνει από αυτά που έγραψα αλλά νομίζω ότι συμφωνούμε σχεδον σε όλα. Το άρθρο μου άρεσε πολύ. Είναι όντως ειρωνικό και σατυρικό και αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει πάρα πολύ
Στο μόνο που διαφωνούμε είναι στο αντι-Αμερικανικό. Οταν διαβάζω εκφράσεις του στυλ:
'We insisted you spend 1.2 billion euros on security...
Why you had to pay for our paranoia, I'll never know...
We predicted ...
We mocked you, ridiculed you, figured you wouldn't be ready. We envisioned you ...'που πρέπει να παει το μυαλό μου? ποιος είναι το 'we'? Για τους Αμερικανους δεν μιλάει?
-
με την παρατήρηση πως αυτοί που εμφανίζονται να ζητούν συγγνώμη είναι οι ίδιοι αμερικανοί οι οποίοι και εισέπραξαν την μερίδα του λέοντος από τα προγράμματα προστασίας/ασφαλείας που μας πούλησαν με πρόσχημα τον φόβο τον δικό τους
με άλλα λόγια..κάνεις ένα πάρτυ αλλά ξέρεις πως δεν θα έχει απόλυτη επιτυχία χωρίς την ωραία της παρέας..της ζητάς να έρθει και σου λέει..δεν έρχομαι σε σπίτι που δεν έχει χαλιά Μπουχάρα..φοβάμαι μην σπάσω κανένα πόδι..και κατόπιν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις από το μαγαζί του αδερφού της..αφού το πάρτυ τελειώσει σου ζητά συγγνώμη που αμφέβαλλε για την ποιότητα του παρκέ σου
για τέτοιο μεγαλείο ψυχής μιλάμε
-
Και πέρα από τα χαλιά Μπουχάρα,εχεις αποσύρει τους αθλητές σου που απειλούσαν να παρουν το μετάλλειο απο τους φίλους της,και εχεις τους κριτές που ήθελε η ίδια για τον διαγωνισμό ομορφιάς (γυμναστική).Ύστερα από όλα αυτά δηλώνει ευτυχής που ηρθε στο παρτυ σου και τα τσέπωσε χονδρά,και εσυ ο κερατάς καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπάνι , αφού πρώτα ζητοκραύγαζες για αλβανους και γεωργιανούς που διορίστηκαν για να ζουν εις βαρος σου.
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
με άλλα λόγια..κάνεις ένα πάρτυ αλλά ξέρεις πως δεν θα έχει απόλυτη επιτυχία χωρίς την ωραία της παρέας..της ζητάς να έρθει και σου λέει..δεν έρχομαι σε σπίτι που δεν έχει χαλιά Μπουχάρα..φοβάμαι μην σπάσω κανένα πόδι..και κατόπιν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις από το μαγαζί του αδερφού της..αφού το πάρτυ τελειώσει σου ζητά συγγνώμη που αμφέβαλλε για την ποιότητα του παρκέ σου
για τέτοιο μεγαλείο ψυχής μιλάμεΕ, μετά τη βάζεις κάτω ή όχι;;;
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
με την παρατήρηση πως αυτοί που εμφανίζονται να ζητούν συγγνώμη είναι οι ίδιοι αμερικανοί οι οποίοι και εισέπραξαν την μερίδα του λέοντος από τα προγράμματα προστασίας/ασφαλείας που μας πούλησαν με πρόσχημα τον φόβο τον δικό τουςμε άλλα λόγια..κάνεις ένα πάρτυ αλλά ξέρεις πως δεν θα έχει απόλυτη επιτυχία χωρίς την ωραία της παρέας..της ζητάς να έρθει και σου λέει..δεν έρχομαι σε σπίτι που δεν έχει χαλιά Μπουχάρα..φοβάμαι μην σπάσω κανένα πόδι..και κατόπιν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις από το μαγαζί του αδερφού της..αφού το πάρτυ τελειώσει σου ζητά συγγνώμη που αμφέβαλλε για την ποιότητα του παρκέ σου
για τέτοιο μεγαλείο ψυχής μιλάμε
Έλα ντε!
Αφού θέλουν συχώρεση, γιατί δεν κάνουν και καμιά εκπτωσούλα;; -
όσο για τα πριμ και τα bonus δεν είναι πάντοτε ανάλογα και του κέρδους της επιχείρησης? όταν η ΕΠΟ πήρε 30 εκατομμύρια, πως θα δωσει τα 22 στους παίκτες (για την Εθνική μιλάω)....Οι εταιρείες που δουλεύετε εσείς έτσι κάνουν? Και ας μην ξεχνάμε οτι είναι όλοι παίκτες μεγάλων ομάδων (ή και πρόεδροι ακόμα!!!) και πληρώνονται αδρά. Επίσης μήν ξεχνάμε οτι η χώρα είναι περίπου τα 7.5 δις μέσα και η κατώτερη σύνταξη είναι 300 Ευρώ...!!! Τα λοιπά σχόλια δικά σας!!!
-
Δεν είναι ολυμπιακή επιτυχία αλλά η Λένα Δανιηλίδου είναι στις 16 στο US-Open!!!!!
Καλή επιτυχία στο ματς με την Γιαπωνέζα Shinobu Asagoe !!
Ολυμπιακές επιτυχίες!