-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Διαβάστε τι έγραψε το CNN
http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.htmlΑπέραντος μ@#$% ο κύριος αυτός. Του εύχομαι να του την πέσουν 10 συμμορίες στη Ν. Υόρκη.
Πραγματικά! Απίστευτος Καραγκιόζης
Αλλά ψυχραιμία. Δεν μπορείς να αποφύγεις τέτοιου είδους δημοσιεύματα. ο Reilly το έχει ξανακάνει. Κρίμα βέβαια για το SI. Δεν πειράζει όμως. Καλή καρδιά
Ας το κρατήσουμε στα ρόμπα logs... Ως γνήσιο δείγμα γραφής ενός μεγάλου τρόμπα!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.htmlΠρωτα πρωτα ειναι το Sports Illustrated και οχι το CNN.
Και δευτερο δεν εχετε ποτε διαβασει σατυρικα δημοσιευματα;
Η στα αγγλικα δεν υπαρχουν;Ο ανθρωπος αρχιζει με
'We were wrong'
Η θυμωσατε που εκανε αστειακι/πεσιμο με το:
Your two best sprinters turned in their credentials to end a doping/conspiracy/motorcycle wreck soap opera that tore the nation up. One of your favorite weightlifters had to give up a medal for a failed drug test, then wept in front of the world protesting his innocence.
Τι δηλαδη περιμενατε να ειναι το μυστικο της Ολυμπιαδας;
Ο κοσμος το 'χει τουμπανο και εγω κρυφο καμαρι;Αμαν πια.
Νικος
-
Για τη Γεωργιούπολη όμως ούτε λέξη, ε;
Αλλά θα βγει σε λίγο ο λειτουργικά αναλφάβητος George Wuss Bush και θα μας μιλήσει για διασυνδέσεις WADA και Al Qaeda...
-
θα συμφωνήσω με τον Νίκο (titsataki),εντάξει το υφάκι του είναι λίγο ειρωνικό, αλλά κατα βάθος δεν λέει και ψέματα...και για τα άδεια γήπεδα στην αρχή και την τρομολαγνεία που μας προκάλεσαν οι Αμερικάνοι (και συνεπώς και τα υπερβολικά έξοδα για την ασφάλεια των αγώνων) και για τη σαπουνόπερα Θάνου/Κεντέρη...ας μην είμαστε υπερβολικοι
η ουσία είναι οτι πάμε να γίνουμε η δεύτερη Βαρκελώνη, τα σχόλια είναι θετικά/ενθαρρυντικά και τουλάχιστον στον τουρισμό θα έχουμε ανοδο...στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτά τ' αποτελέσματα προς οφελος μας.. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
θα συμφωνήσω με τον Νίκο (titsataki),εντάξει το υφάκι του είναι λίγο ειρωνικό, αλλά κατα βάθος δεν λέει και ψέματα...και για τα άδεια γήπεδα στην αρχή και την τρομολαγνεία που μας προκάλεσαν οι Αμερικάνοι (και συνεπώς και τα υπερβολικά έξοδα για την ασφάλεια των αγώνων) και για τη σαπουνόπερα Θάνου/Κεντέρη...ας μην είμαστε υπερβολικοι
η ουσία είναι οτι πάμε να γίνουμε η δεύτερη Βαρκελώνη, τα σχόλια είναι θετικά/ενθαρρυντικά και τουλάχιστον στον τουρισμό θα έχουμε ανοδο...στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτά τ' αποτελέσματα προς οφελος μας..Οχι λιγο, πολυ ειρωνικο και για εμενα. Αλλα νομιζω οτι το περισσοτερο ειναι θετικο.
Νικος
ΥΓ: το φορουμ τα επαιξε παλι. βλεπω διπλα και τετραπλα ποστ ...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.htmlΠρωτα πρωτα ειναι το Sports Illustrated και οχι το CNN.
'We were wrong'
Your two best sprinters turned in their credentials to end a doping/conspiracy/motorcycle wreck soap opera that tore the nation up. One of your favorite weightlifters had to give up a medal for a failed drug test, then wept in front of the world protesting his innocence.
Νικος
Μήπως Νίκο αν παραθέσουμε ολόκληρη μάλλον δεν είναι αστειάκι:
It was Greek Tragedy Fortnight on TBS. It started even before the Games with your heartbroken judoka jumping from a balcony, followed two days later by her distraught boyfriend. Your two best sprinters turned in their credentials to end a doping/conspiracy/motorcycle wreck soap opera that tore the nation up. One of your favorite weightlifters had to give up a medal for a failed drug test, then wept in front of the world protesting his innocence.
Ή είναι αστειάκι η αυτοκτονία κάποιου και δεν το κατάλαβα.
Συμφωνώ ότι η υπόθεση Κεντέρη -Θάνου έγινε σαπουνόπερα.Και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό:
And now you're stuck with about $8.5 billion in debt, a bunch of huge, expensive stadiums you'll never use (Hey, kids, who's ready to synchronized dive?!) and a whole lot of 'Get Your Butt to Team Handball!' shorts nobody was around to buy.
-
Οι αγώνες τελείωσαν,κι εγώ θέλω να βάλω τα κλάμματα.
Η τηλεόραση μας θα γεμίσει πάλι με Μενεγάκηδες,σήριαλ και πολιτικούς.
Το επιπεδο των αγωνων της χώρας μας θα πέσει παλι στα βάραθρα, και δεν θα ξαναδώ ποτέ χόκευ,τραμπολίνο κτλ
Οι πολιτικοί θα δώσουν παλι όλα τα λεφτά του κράτους για κομματική ενίσχυση και όχι για δρόμους,έργα κτλ.Όμως, ντοπαρισμένοι αθλητές μας θα διοριστουν αξιωματικοί και θα ζουν αργόμισθία εις βαρος μας μια ζωή.
Θα ξεφορτωθούμε την ολυμπιακή λωρίδα και την αστυνομική παρουσία,καθώς και τα ζέπελιν.
Δεν θα ξαναδώ θεάματα μπαχαλοαισθητικής και καραγυφτιάς όπως οι τελετές λήξης και έναρξης.Κι όμως,δεν χαίρομαι,θέλω να βάλω τα κλάμματα που τελείωσαν αυτοί οι αγώνες.Ευτυχώς υπάρχουν και οι παραολυμπιακοί.....
-
Οι αγώνες τελείωσαν,κι εγώ θέλω να βάλω τα κλάμματα.
Η τηλεόραση μας θα γεμίσει πάλι με Μενεγάκηδες,σήριαλ και πολιτικούς.
Το επιπεδο των αγωνων της χώρας μας θα πέσει παλι στα βάραθρα, και δεν θα ξαναδώ ποτέ χόκευ,τραμπολίνο κτλ
Οι πολιτικοί θα δώσουν παλι όλα τα λεφτά του κράτους για κομματική ενίσχυση και όχι για δρόμους,έργα κτλ.Όμως, ντοπαρισμένοι αθλητές μας θα διοριστουν αξιωματικοί και θα ζουν αργόμισθία εις βαρος μας μια ζωή.
Θα ξεφορτωθούμε την ολυμπιακή λωρίδα και την αστυνομική παρουσία,καθώς και τα ζέπελιν.
Δεν θα ξαναδώ θεάματα μπαχαλοαισθητικής και καραγυφτιάς όπως οι τελετές λήξης και έναρξης.Κι όμως,δεν χαίρομαι,θέλω να βάλω τα κλάμματα που τελείωσαν αυτοί οι αγώνες.Ευτυχώς υπάρχουν και οι παραολυμπιακοί.....
-
ο καθένας μας λαμβάνει/ερμηνεύει ότι διαβάζει με τον δικό του τρόπο....αν είμαστε προκατηλλημένοι βρίσκουμε το άρθρο εντελώς αρνητικο, αλλιώς βρίσκουμε και θετικά στοιχεία...είπαμε είναι λίγο ειρωνικός ο τύπος, αλλά δεν έχει άδικο σε οτι λέει...και η ιστορία με την νεαρή αθλήτρια δυστυχώς ήταν σαν αρχαία τραγωδία...
-
titsataki:
Δηλαδή αυτά που γράφει ειδικά στο τέλος είναι σάτιρα και χιουμοριστική απόπειρα; Ο μεγάλος άνδρας εκ της μέγιστης χώρας ειρωνεύεται τους γραφικούς ιθαγενείς μας που τον καλοδέχτηκαν. Ρε ουστ!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
'We were wrong'
Νικος
It was Greek Tragedy Fortnight on TBS. It started even before the Games with your heartbroken judoka jumping from a balcony, followed two days later by her distraught boyfriend. Your two best sprinters turned in their credentials to end a doping/conspiracy/motorcycle wreck soap opera that tore the nation up. One of your favorite weightlifters had to give up a medal for a failed drug test, then wept in front of the world protesting his innocence.
Συμφωνώ ότι η υπόθεση Κεντέρη -Θάνου έγινε σαπουνόπερα.Και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό:
And now you're stuck with about $8.5 billion in debt, a bunch of huge, expensive stadiums you'll never use (Hey, kids, who's ready to synchronized dive?!) and a whole lot of 'Get Your Butt to Team Handball!' shorts nobody was around to buy.
Η αυτοκτονια δεν ειναι αστειο ο λογος ειναι γελειος/αστειος. Αν ο καθε αθλητης που περιμενε να κερδισει μεταλιο και δεν κερδισε αυτοκτονουσε θα ειχαμε 40-50 νεκρους στην καθε Ολυμπιαδα. Να μην πω οτι οι μισοι Ελληνες πρεπει να αυτοκτονισουν γιατι πρεπει να πληρωσουν τα 8,5 δισ.
Νικος
-
titsataki:
Δηλαδή αυτά που γράφει ειδικά στο τέλος είναι σάτιρα και χιουμοριστική απόπειρα; Ο μεγάλος άνδρας εκ της μέγιστης χώρας ειρωνεύεται τους γραφικούς ιθαγενείς μας που τον καλοδέχτηκαν. Ρε ουστ!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
'We were wrong'
Νικος
Δεν ειναι αστειο η αυτοκτονια. Ο λογος ειναι αστειος. Αν καθε αθλητης που δεν επερνε μεταλειο αυτοκτονουσε θα ειχαμε 40-50 νεκρους σε καθε Ολυμπιαδα.
Νικος
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
'We were wrong'
Νικος
H αυτοκτονια δεν ειναι αστειο ο λογος που αυτοκτονησαν ειναι αστειος. Αν καθε φορα που ενας αθλητης δεν πετυχαινει το σκοπο του αυτοκτονει τοτε θα ειχαμε 40-50 αυτοκτονιες σε καθε αθλητικο γεγονος. Δηλαδη αιμοτοχυσια.
Νικος
-
[Ξερω βεβαια οτι ολα τα στραβα ψωμια οι Αμερικανοι μας τα πλαθουν. Και γιαυτο δεν χαναμε την καθε ευκαιρια να τους γιουχαιζουμε σε καθε αγωνα. Και να φωναζουμε για την αντιπαλη ομαδα.Ν.
Ήμουν εκεί.
Το είδα με τα μάτια μου.
Πουέρτο Ρίκο - Αμερική σημειώσατε 1. (Και ακολούθησε το Ελλάς - Αυστραλία, πάλι σημειώσατε 1).Επίτηδες βάζω το Πουέρτο Ρίκο πρώτο, γιατί με τέτοιο κόσμο ουσιαστικά έπαιζαν εντός έδρας.
Όμως μην το πάμε και αλλού... Δεν έπαιζαν εντός έδρας από το πρώτο λεπτό... Στην παρουσίαση των ομάδων ΧΛΙΑΡΟ το χειροκρότημα για τους Πορτορικανούς, ΖΕΣΤΟ για τους ΗΠΑμερικάνους. Μάλιστα στον Τίμ Ντάνκαν έγινε ψιλοπανικός, και κατάλαβα (που δεν ξέρω πολλά από ΝΒΑ) πως ήταν ο καλός τους παίχτης.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμένα που αγόρασα τα εισιτήρια για να δω 'ντρήμ τημ' αποδείχτηκε πως ήταν Ο ΜΟΝΟΣ τους παίχτης... Τουλάχιστον στον αγώνα αυτό. Αντίθετα οι Πορτορικανοί με ωραίο παιχνίδι, ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ταυτίστηκε μαζί τους!!
Παρόλα αυτά όποτα οι ΗΠΑμερικάνοι έβαζαν τρίποντα ή καρφώματα γινόταν σεισμός! Σεισμός ίδιος με τα καρφώματα και τα τρίποντα του Πουέρτο Ρίκο! Από κάποιο σημείο και έπειτα γιουχάρανε τις ΗΠΑ (και πάλι όμως σεισμός στις καλές τους φάσεις), και αργότερα τους γιουχάρισα κι εγώ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΤΣΙ!!! Και δεν εννοώ να χάνει (και το Ελλάς - Λιθουανία είδα... ), αλλά να χάνει ΕΤΣΙ. Βλακωδώς, χαζοειδώς και χωρίς να κοπιάσει. Μου έδωσαν την εντύπωση πως νόμισαν πως μπαίνουν με διαφορά +50 πόντων επειδή λέγονται 'ντρημ τημ'.
Σε αργότερους αγώνες τους γιουχάρισαν εναντίον ποιανού; Της ΕΛΛΑΔΟΣ (αυτό έλειπε, να ΜΗΝ τους γιουχάρουν), της Ισπανίας και Λιθουανίας που ήταν ομάδες που τα έδωσαν όλα, και λογικό και επόμενο να κερδίσουν τον κόσμο και ίσως από ταχύτητα και της Αγκόλας. Δεν τον είδα τον αγώνα, σόρι, αλλά πίστευα πως είναι ανώφελο!!! (Ούτε την Ελλάδα είδα με την Αγκόλα )Τώρα για ντρήμ τημ και χάλκινο μετάλλιο όχι καλά δεν πήγαν, αλλά χειρότερα και από χάλια... Και την Λιθουανία την κέρδισαν και με λίγο σπρώξιμο από τους διαιτητές σύμφωνα (μεταξύ άλλων) και με την γνώμη του (πλέον ουδέτερου) Ελβετού (!!!) τηλεσχολιαστή στο κανάλι που παρακολουθούσα... Μάλλον νάιτμερ τημ ήταν (αυτό που είδα ασυζητιτί νάιτμερ...)
Από την άλλη, για μια απλή ομάδα που προκρίθηκε 4η στον όμιλό της στον πρώτο γύρο, τα πήγε θαυμάσια.Πάντως οι θεατές που την γιουχάραν δεν το κάναν εξαρχής και λόγω αρχής, αλλά μετά τα πρώτα φιάσκα και λόγω απόδοσης/προσδοκιών
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.htmlΕμένα μου άρεσε. Και το βρήκα πολύ σοβαρό και καθόλου κακόβουλο, σε αντίθεση με πολλά άρθρα Ελλήνων δημοσιογραφίσκων. Το τύπωσα, για να το κρατήσω. Το ξαναδιάβασα προσεκτικότερα, μετά τα σχόλιά σας - και πάλι μου άρεσε. Μήπως είμαστε λίγο καχύποπτοι; Μας λέει ευχαριστώ και συγνώμη. Κι εμείς λέμε ότι μας το λέει ειρωνικά; Τι να έγραφε δηλαδή;
-
'We were wrong'
Νικος
Η αυτοκτονια δεν ειναι αστειο ο λογος ειναι γελειος/αστειος. Αν ο καθε αθλητης που περιμενε να κερδισει μεταλιο και δεν κερδισε αυτοκτονουσε θα ειχαμε 40-50 νεκρους στην καθε Ολυμπιαδα. Να μην πω οτι οι μισοι Ελληνες πρεπει να αυτοκτονισουν γιατι πρεπει να πληρωσουν τα 8,5 δισ.
Νικος
Η κοπελα αυτοκτονησε γιατι ειχε καποιο προβλημα με τον φιλο της και οχι για αγωνιστηκο λογο.Μια ενεργεια τετοια ειναι δεν μπορει να ειναι ποτε αστεια ,μιλαμε για μια ανθρωπινη ζωη.Μπορει να ειναι εκνευριστικη αλλα ποτε γελοια.
Το αρθρο αυτο ειναι πολυ διφορουμενο.Οταν ξεκινησα να το διαβαζω δεν καταλαβαινα τον λογο που ενοχλησε καποιους.Στις τελευταιες παραγραφους ομως μου φανηκε μια ειρωνικη διαθεση .Μπορει να κανω λαθος και να μην καταλαβαινω το υφος του αρθρογραφου.Παντως σημερα το εχει ολοκληρο το αρθρο το GOAL και μαλιστα σαν υμνο προς την Ελλαδα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
http://sportsillustrated.cnn.com/2004/olympics/2004/writers/08/29/reilly.letter/index.html
Εμένα μου άρεσε. Και το βρήκα πολύ σοβαρό και καθόλου κακόβουλο, σε αντίθεση με πολλά άρθρα Ελλήνων δημοσιογραφίσκων. Το τύπωσα, για να το κρατήσω. Το ξαναδιάβασα προσεκτικότερα, μετά τα σχόλιά σας - και πάλι μου άρεσε. Μήπως είμαστε λίγο καχύποπτοι; Μας λέει ευχαριστώ και συγνώμη. Κι εμείς λέμε ότι μας το λέει ειρωνικά; Τι να έγραφε δηλαδή;
Παρομοίως!Μου άρεσε το άρθρο!Μήπως τελικά κυνηγάμε μάγισσες!!??
-
το άρθρο είναι πάρα πολύ καλό! Δεν καταλαβαίνω γιατί το κριτικάρετε αρνητικά! Δεν αναλύετε λιγάκι παραπάνω τους λόγους για να το συζητήσουμε?
Όπως και να'χει παντως οι Ολυμπιακοί ήταν μια υπέροχη γιορτή! Ολες τις μέρες!!! Πέρασα φανταστικά και λυπάμαι πολύ που τελείωσε το πανηγύρι! Θα προσπαθήσω να παω και στους παραολυμπιακούς παντως!
Σαν απολογισμό τώρα, πήγα βολεϊ γυναικών CUB-ITA και ΒΡΑ-USA. Τρομερή ατμόσφαιρα και πόρωση! Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να μιλήσω!
Πήγα Στίβο, στο χρυσό της Χαλκιά. Ηταν απίστευτα!
και τέλος έζησα την συγκλονιστικότερη εμπειρία που είχα ποτέ βλέποντας Μαραθώνιο στο Παναθηναϊκό. Οποιος ήταν εκεί καταλαβαίνει! Οποιος δεν ήταν, δεν μπορώ να το περιγράψω! Τελετή λήξης είδα αποσπάσματα αλλά πραγματικά μετά τον μαραθώνιο δεν με ενδιαφέρει να την δω! Δεν μου λεει τίποτα!
Αντε... μαζεύουμε λεφτά για Κίνα τώρα!!!!!!!!
-
Ομολογώ ότι είμαι λίγο προκατειλημμένος με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Το γεγονός ότι η γραφή του είναι σατυρική και φυσικά πολύ ειρωνική σε μπερδεύει για το πότε μιλάει σοβαρά και πότε όχι. Ειδικά οι δύο τελευταίες προτάσεις μου χτύπησαν πολύ άσχημα και προκάλεσαν το υπερβολικό σχόλιο που έκανα. Το χιούμορ βέβαια είναι πολύ λεπτή και δύσκολη υπόθεση. Προφανώς απευθύνεται στο αμερικανικό κοινό το οποίο και θα το εκτιμήσει.
Ίσως κάνω λάθος (οπότε και παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό) αλλά τελικά δεν έχει και πολύ σημασία. Είναι απλώς ένα ακόμα άρθρο. Θετικό ή αρνητικό, who cares?
Ολυμπιακές επιτυχίες!