-
ειπα κ εγω να κανω την αρχη σε αυτην την μαρκα
ειμαι κατοχος ενος rio 5θυρου......του εχω κανει 40.000χλμ.προβληματα?τπτ το ιδιαιτερο,απλα εσπασα τη μηχανη (ολα δειχνουν οτι εγω εκανα τη λακαμια!!!). ευτυχως ημουν μεσα στην εγγυση κ ολα πηγαν καλα
χμμμ....ενα ψιλοτριξιματακι ακουγεται απο καπου πισω,καμια φορα,αλλα δε εχω καταλαβει απο που!!!!κ αλλο ενα με τα παραθυρα που ανεβαινουν καπως αργα....αθτα
οποιοι αλλοι ειστε κατοχοι κ εχετε να πειτε διαφορα, προβληματα,βελτιωσεις κλπ εδω ειμαστε -
ειμαι κατοχος ενος rio 5θυρου......του εχω κανει 40.000χλμ.προβληματα?τπτ το ιδιαιτερο,απλα εσπασα τη μηχανη (ολα δειχνουν οτι εγω εκανα τη λακαμια!!!). ευτυχως ημουν μεσα στην εγγυση κ ολα πηγαν καλα
χμμμ....ενα ψιλοτριξιματακι ακουγεται απο καπου πισω,καμια φορα,αλλα δε εχω καταλαβει απο που!!!!κ αλλο ενα με τα παραθυρα που ανεβαινουν καπως αργα....αθτα
οποιοι αλλοι ειστε κατοχοι κ εχετε να πειτε διαφορα, προβληματα,βελτιωσεις κλπ εδω ειμαστε -
Θυμάμαι που είχες γράψει την περίπτωση. Πόσες στροφές είχες ανεβάσει την ώρα που έσπασε η μηχανή;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θυμάμαι που είχες γράψει την περίπτωση. Πόσες στροφές είχες ανεβάσει την ώρα που έσπασε η μηχανή;ειχε αρκετες πανω!!!!!6500...δε πηγαινε αλλο
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
Θυμάμαι που είχες γράψει την περίπτωση. Πόσες στροφές είχες ανεβάσει την ώρα που έσπασε η μηχανή;
ειχε αρκετες πανω!!!!!6500...δε πηγαινε αλλο
Στις πόσες είναι ο κόφτης και ο κινητήρας έσπασε στις 6500;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ειχε αρκετες πανω!!!!!6500...δε πηγαινε αλλο
Στις πόσες είναι ο κόφτης και ο κινητήρας έσπασε στις 6500;
6500...δε πηγαινε αλλο=κοφτης!!!!
-
εαν ο κοφτης ειναι στις 6500 και οταν εσπασε ησουνα απλα στον κοφτη, ειναι αδικαιολογητο 100%, και σου ειπανε τσαλιμιες για να αισθανεσαι και υποχρεωμενος που στο αλλαξανε.
Αν εχει κοφτη 6500 και ησουνα καπου εκει κοντα, και κατεβασες 2 σχεσεις κατω, τοτε ειναι δικαιολογημενο... (κανονικα ουτε με 1 σχεση κατω (αντι για 5η να βαλεις 3η ενω εισαι με 4η... πρεπει να σπασει, εκτος και αν εισαι με 6500στροφες την ωρα της αλλαγης... ) -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
... πρεπει να σπασει, εκτος και αν εισαι με 6500στροφες την ωρα της αλλαγης... )εγω απο την 3η σε 4η πηγαινα....αλλα μαλλον πρεπει να πηγε σε 2α!!!δε μπορουσα να θυμηθω ακομα κ το ιδιο το βραδυ το τι ακριβως εγινε....
τελος καλως ολα καλα!!!!σχετικο κ αυτο,με πηραν τηλ απο την αντιπροσωπεια κ μετα απο πολλη συζητηση εμαθα οτι πνιγηκε ο μηχανικος με ειχε μαθει καλα κ ηταν πολυ ενταξει.τσπ...... -
ξερει κανεις τι αμορτισερ/ελατηρια φοραει (rio '01)??
επισης αν καποιος εχει αλλαξει, τι εχει βαλει? -
Στην εταιρια rent a car που εργαζομαι, εχουμε 1 Rio 5θυρο και 2 4θυρα. Μηχανικα προβληματα 0,00.
Αυτο το κιβωτιο ταχυτητων ομως νομιζεις οτι θα σου μεινει στο χερι ρε παιδι μου. -
επειδη τα μπροστινα φρενα αρχιζουν να τριζουνε πρεπει να αρχιζω να ψαχνω τακακια (εκτος αντιπροσωπειας!!!!)...
εχεις κανεις να μου προτεινει τπτ? -
kai posa xrhmata tha sou kostize h allagh tou kinitira ean den uphrxe h eguhsh?
-
γυρα στα 3 χιλιαρικα, με εργασια κλπ κλπ...
ασε δεν επαιζε αν δεν ηταν στην εγγυση....... -
3 xiliarika kai einai kai kia to autokinito. fwtia kai lavra .
-
Είναι κανείς κάτοχος cerato;
-
πρεπει να ειναι καλο αυτοκινητο το Σεράτο. πηγα και το ειδα σε μια αντιπροσωπια της ΚΙΑ και μου φανηκε καλο.
-
καλησπερες
τι εχετε να πειτε για τα παρακατω?
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... oduct=7798
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=12040
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=12041θα τα πανε καλα τα 2 τους?
επισης, ποσο μπορει να παει η τοποθετηση?
-
Πρόκειται για τα οικονομικά μαύρα KYB; Δεν θα σε τρελάνουν κιόλας, πάντως είναι καλύτερα από τα μαμά. Για χαμήλωμα νομίζω ότι μάλλον θέλεις κάτι πιο σκληρό, χωρίς να είμαι σίγουρος. Τα μαύρα ΚΥΒ είναι αρκετά μαλακά, άρα αν χαμηλώσεις το αυτοκίνητο θα τερματίζουν πιο εύκολα με αποτέλεσμα πολλά τραντάγματα.
-
Τα αμορτισέρ τα έβαλα στο σιβικ μοντ. 95 πριν μερικά χρόνια (τα ίδια αμορτισέρ τότε ήταν πορτοκαλί). Σχεδόν όσο σκληρά ήταν τα εργοστασιακά και καλής ποιότητας, δεν χάνουν λάδια και αντέχουν στο χρόνο. Ευχαριστημένος.
KIA CLUB