-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Επειδη το ξερω καλα, γι αυτο επιμενω στις ελευθερες, κι ΑΝ καποιος πιαστει...αντιο. Οταν μια πραξη βαζει σε κινδυνο το συλλογικο καλο, δημιουργεις μετρα προστασιας,ναι, δεν απαγορευεις καθε αλλη σχετικη
ενεργεια . Αλλιως θαμασταν ολοι φυλακη η σε ξερονησια για να μην κολησουμε τον Πρωθυπουργο γριππη!
Εδω εχω κανει μια διαπιστωση. Οσο υπερβολικος ειναι αυτος που πηγε κι αγορασε ενα WRC και το μετετρεψε σε πολιτικο για να κανει δοκιμες, αλλο τοσο υπερβολικοι ειμαστε κι εμεις οταν ζηταμε με τροπο μαγικο, ενας
κανονισμος να λυσει ΟΛΑ τα προβληματα και να κλεισει ΟΛΑ τα παραθυρακια.Απλα ειναι στην νοοτροπια του Ελληνα να χρησιμοποιει την πολυ ελαστικη εως ανυπαρκτη εφαρμογη των νομων. Κ δεν μιλαω μονο για τον χωρο αυτο αλλα γενικοτερα οπως καταλαβαινετε.
Το βασικοτερο ειναι να ξερει καποιος παραβατης οτι αν τον πιασουν τερμα! Πολυ αυστηρες κυρωσεις. Κ οχι μα μου σου του! Ημουν δεν ημουν, ετρεχα δεν ετρεχα κλπ κλπ. Κ εννοειται χωρις να υπαρχουν διακρισεις.
Το θεμα ειναι οτι αποφασιστει να εφαρμοζεται ευλαβικα κ με αυστηρες κυρωσεις στους παραβατες. -
Και να ξεκινήσει από την ΑΡΧΗ κάποιας χρονιάς, και μαζί με την λισάνς να δίνεται εγκύκλιος για το θέμα, και ΠΑΝΩ στην λισάνς να γίνεται σαφής περιληπτική αναφορά, ώστε να μην πει ο πρώτος που θα τσακώσουν 'Α, δεν ήξερα!'
Γιατί αν αθωωθεί ο πρώτος λόγω άγνοιας, θα πρέπει αυτό να γίνει και στον 2ο, 3ο, κλπ, και μετά θα είναι άδικο να την πληρώσει κάποιος επόμενος.Μαχαίρι, νέο ξεκίνημα, και άντε γεια στον παραβάτη. Ανεξαρτήτως ιστορίας, ονόματος, επιφάνειας, γνωριμιών και κλαμμάτων. Μάλλον δεν συνετιζόμαστε αλλιώς...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Επειδη το ξερω καλα, γι αυτο επιμενω στις ελευθερες, κι ΑΝ καποιος πιαστει...αντιο. Οταν μια πραξη βαζει σε κινδυνο το συλλογικο καλο, δημιουργεις μετρα προστασιας,ναι, δεν απαγορευεις καθε αλλη σχετικη
ενεργεια . Αλλιως θαμασταν ολοι φυλακη η σε ξερονησια για να μην κολησουμε τον Πρωθυπουργο γριππη!
Εδω εχω κανει μια διαπιστωση. Οσο υπερβολικος ειναι αυτος που πηγε κι αγορασε ενα WRC και το μετετρεψε σε πολιτικο για να κανει δοκιμες, αλλο τοσο υπερβολικοι ειμαστε κι εμεις οταν ζηταμε με τροπο μαγικο, ενας
κανονισμος να λυσει ΟΛΑ τα προβληματα και να κλεισει ΟΛΑ τα παραθυρακια.Απλα ειναι στην νοοτροπια του Ελληνα να χρησιμοποιει την πολυ ελαστικη εως ανυπαρκτη εφαρμογη των νομων. Κ δεν μιλαω μονο για τον χωρο αυτο αλλα γενικοτερα οπως καταλαβαινετε.
Το βασικοτερο ειναι να ξερει καποιος παραβατης οτι αν τον πιασουν τερμα! Πολυ αυστηρες κυρωσεις. Κ οχι μα μου σου του! Ημουν δεν ημουν, ετρεχα δεν ετρεχα κλπ κλπ. Κ εννοειται χωρις να υπαρχουν διακρισεις.
Το θεμα ειναι οτι αποφασιστει να εφαρμοζεται ευλαβικα κ με αυστηρες κυρωσεις στους παραβατες.ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ????? ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα σημφωνίσω με το Λωρη , δε γίνετε με μηχανάκια και διάφορα .
Αλλά πιστεύω ότι πάμε να ξεφύγουμε από το θέμα .
Να πάρουμε θέση στην άποψη και στην ιδέα του γιατρού , και όχι να λέμε άλλα ντάλων !!
Δίτετο σαν ένα ΣΚΕΛΕΤΟ που εκεί απάνω θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές πάντα με την γνώμη και την άποψη ολων . (άτομα από όλες της κλάσης , απλά για να μη πει κάποιος ότι αυτό βολεύει την Α7 και όχι την Α5 π.χ) . Είναι κάτι που αφορά όλους μας .
Α και κάτι άλλο , οι πληθώρα (όχι όλοι) που σημφωνουνε με τα 4 περάσματα είναι αυτοί που έχουνε τα μέσα να μαθαίνουνε τις ειδικές ΝΩΡΙΣ !
Διαβάστε , μελετήστε , και απαντήστε ναι η όχι , τον κουράσαμε τον άνθρωπο και είναι σε μεγάλη ηλικία !
Λωρη εσύ δεν απάντησες !!!!!!!! Το μελετάς Μελετόπουλε ?????( αυτο ητανε καρφι )Με αισιοδοξία Ορφανός Στράτος .
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Θα σημφωνίσω με το Λωρη , δε γίνετε με μηχανάκια και διάφορα ....Δεν το τεκμηριώνετε κιόλας κύριοι!!!
Γιατί δεν γίνεται , που κολάτε , τι σας χαλάει???
Δεν θέλετε να έχετε αποδείξεις ότι είσαστε ΝΟΜΙΜΟΙ και όχι απλώς να το λέτε και να περιμένετε να σας πιστέψουμε?
Δεν θέλετε να ξέρετε ότι κανένας δεν έκανε αναστροφή μέσα στην ειδική και πέρασε τις 'κούνιες' 15 φορές με 188 χλμ/ώρα???
Δεν θέλετε άν κάνετε ένα σοβαρό 'έβγα' να μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί SOS και να τρέξουν τα ασθενοφόρα και τα ελικόπτερα σε βοήθειά σας???
Δεν θέλετε να βγεί από το παιχνίδι ο καραγκιοζάκος που σας 'γράφει' και λέει ότι έκανε τα περάσματα σε ρυθμό περιπάτου όταν τρομοκράτησε ότι υπήρχε σε απόσταση 10χλμ???
Δεν θέλετε να ελέγχεστε ??? Με βάζετε σε σκέψεις!!!
Και να σας πώ και κάτι ακόμη! Σαν συνοδηγοί θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι που θα θέλανε λίγες και τίμιες δοκιμές. Οι πολλές απλά σας κάνουν περισσότερο 'τσουβάλια με πατάτες'!!!
-
Πάμε πάλι να ξεφύγουμε. Κατ’ αρχήν βιαζόμαστε πάλι να κρίνουμε (και εγώ πρώτος) ποιοι και πως και γιατί οι ξένοι κλπ.κλπ.(είναι σαν αυτό που λέμε α αυτός έχει παράνομο αυτοκίνητο ……..αλλά ένσταση δεν του κάνει κανένας) Είπαν να εφαρμόσουν κάποιους κανονισμούς οι οποίοι θα βοηθήσουν το άθλημα δηλαδή εμάς, και εμείς τι κάνουμε? Βοηθάμε καθόλου? Κάτσαμε μεταξύ μας να δώσουμε τα χέρια και να πετάξουμε έξω αυτούς τους τρεις , τέσσερις που χαλάνε τους κανονισμούς? Γιατί τόσοι είναι πάνε αυτοί ισοπεδώνουν τα πάντα και μετά όλοι από πίσω προσπαθούμε να μην ανοίξει η ψαλίδα και γινόμαστε όλοι το ίδιο και τώρα ψάχνουμε να αλλάξουμε τους κανόνες γι αυτούς τους ΛΙΓΟΥΣ (με όλη την σημασία της λέξεως) Ε όχι να τους πάρουμε και να τους πετάξουμε έξω. Να πιάσουμε τον Σουκουλη και να τον αναφέρουμε ότι κάνει δοκιμές με αγωνιστικό (όχι αυτό δεν είναι ρουφιανιά απλά προστατεύω τον χώρο μου, τον χώρο μας) δεν μπορεί μια ζωή να γίνονται τα ίδια δεν πάμε μπροστά, ΠΙΣΩ πάμε και μάλιστα με μεγάλα βήματα. Πάντα σε κάθε κανονισμό βγαίνουν οι δυο-τρεις κάνουν τα «δικά τους» και μετά όλοι μας «…α! κύριοι της ΕΘΕΑ δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας….. τι τα θέλετε αφού δεν μπορείτε……κ.λ.π)η εύκολη λύση να πετάξουμε το μπαλάκι, τους βοηθήσαμε εμείς ποτέ? Πιάσαμε τον Σουκουλη από το αυτί να του βάλουμε χέρι? Γιατί να μην το κάνουμε? Τώρα πρέπει να ξυπνήσουμε που πάει να γίνει κάτι καλό στην ΕΘΕΑ . Ο κ.Μανιατοπουλος βαράει το χέρι στο τραπέζι και παρ’ολη την δύναμη του αν εμείς δεν τον βοηθήσουμε δυστυχώς πάλι στα ίδια θα μείνουμε.
Σας λέει τίποτα ότι ο Στρατης **δεν έδωσε **τις ειδικές στον Αθανασουλα ούτε και ο Χαλιβελακης στον Μανιαδακη? Μήπως πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς και να μην τις ζητάμε πλέον?Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Α και κάτι άλλο , οι πληθώρα (όχι όλοι) που συμφωνούνε με τα 4 περάσματα είναι αυτοί που έχουνε τα μέσα να μαθαίνουνε τις ειδικές ΝΩΡΙΣ !
Όχι Στράτο δεν είναι έτσι τα πράγματα πιστεύω. Δεν μπορούμε να κάνουμε δοκιμές ένα μήνα για έναν αγώνα ,δεν γίνετε, εγώ δεν μπορώ, δεν προλαβαίνω και πιστεύω το 99% των αγωνιζόμενων. Δεν θα τα θυσιάσουμε όλα για έναν αγώνα! Όταν θα μπορέσουμε να κάνουμε (και να τα συνηθίσουμε) όλοι 4 περάσματα και η ψαλίδα θα κλείσει και δεν θα λείπω μια βδομάδα από την δουλειά μου και θα ρίξω το κόστος των αγώνων μου. Και πάνω από όλα θα κάνω ξεκούραστους αγώνες.
Και δεν είναι ότι μπορούν κάποιοι να μαθαίνουν νωρίς τις ειδικές.
Εγώ αύριο θα ξεκινήσω τον αγώνα μου ξέροντας ότι πρώτα από όλα δεν θα έχω κοροϊδέψει τον ίδιο μου τον εαυτό, και θα μπορώ να κοιτάω τον αντίπαλο μου και συναθλητή μου στα μάτια είτε χάσω είτε κερδίσω! -
Να πάρουμε θέση στην άποψη και στην ιδέα του γιατρού , και όχι να λέμε άλλα ντάλων !!
Δίτετο σαν ένα ΣΚΕΛΕΤΟ που εκεί απάνω θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές πάντα με την γνώμη και την άποψη ολων . (άτομα από όλες της κλάσης , απλά για να μη πει κάποιος ότι αυτό βολεύει την Α7 και όχι την Α5 π.χ) . Είναι κάτι που αφορά όλους μας .
Α και κάτι άλλο , οι πληθώρα (όχι όλοι) που σημφωνουνε με τα 4 περάσματα είναι αυτοί που έχουνε τα μέσα να μαθαίνουνε τις ειδικές ΝΩΡΙΣ !Εγω δεν εχω να πω κατι στο τι θα πρεπει να γινει σχετικα με τα μετρα που πρεπει να παρθουν, απλα πιστευω οτι και να αποφασιστει θα πρεπει να εφαρμοστουν αυστηρα οι οποιοι κανονες κ νομοι χωρις διακρισεις κ ελαστικοτητα.
Αλλωστε κ τωρα υπαρχουν απλα δεν εφαρμοζονται ή εφαρμοζονται εν μερη.Μακαρι να βρεθουν οι λυσεις κ οτι χρειαζεται για να χτιστει κατι πανω σε γερες βασεις εξασφαλιζοντας την τηρηση των κανονων κ βοηθωντας στην εξαλειψει του κακου κλιματος καχυποψιας που υπαρχει.
Ισως ετσι να ενδιαφερθουν περισσοτερο καποιοι αντιπροσωποι, ισως ενδιαφερθουν περισσοτερο καποιοι νεοι αγωνιζομενοι στο ν ασχοληθουν με καποιο πρωταθλημα κ οχι να περιοριζονται στην απλη συμμετοχη τους για το κεφι τους (που ενισχυει τον ερασιτεχνισμο) χωρις να κυνηγανε κατι, Ισως ετσι αναβαθμιστει το επιπεδο κ ο ανταγωνισμος.
Το ευχομαι! -
Α και κάτι άλλο , οι πληθώρα (όχι όλοι) που σημφωνουνε με τα 4 περάσματα είναι αυτοί που έχουνε τα μέσα να μαθαίνουνε τις ειδικές ΝΩΡΙΣ !
Διαβάστε , μελετήστε , και απαντήστε ναι η όχι , τον κουράσαμε τον άνθρωπο και είναι σε μεγάλη ηλικία !
Λωρη εσύ δεν απάντησες !!!!!!!! Το μελετάς Μελετόπουλε ?????( αυτο ητανε καρφι )Με αισιοδοξία Ορφανός Στράτος .
ΕΓΩ,ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Γ Ι Α Ο Λ Ο Υ Σ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ 'ΚΟΥΤΙ'.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΘΕΙ Ο Τ Ρ Ο Π Ο Σ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ (ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ) ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ.
'EL-EM'
-
Συνάδελφοι
Mέχρι να τελειώσετε με τη... σολωμονική, θα έχει τελειώσει και η φετινή χρονιά. Oι αληταράδες, οι θρασείς, οι κουτοπόνηροι και οι βολεψάκηδες, θα έχουν κάνει τη δουλειά τους και εμείς θα ψάχνουμε τρόπο διάρθρωσης και ενεργοποίησης του όποιου απαγορευτικού μηχανισμού.
O τρόπος είναι μόνο ένας. O εξής:
Eλεύθερα περάσματα με δειγματοληπτική «αστυνόμευση» τήρησης του KOK, ή μάλλον εξασφάλισης του ότι ο κάθε τσογλαναράς δεν διασύρει τον χώρο μας στην κοινή γνώμη. H «αστυνόμευση» με ευθύνη της αρχής του Σπορ σε συνδυασμό με τα συλλογικά μας όργανα.
Ότι άλλο δεν είναι ρεαλιστικό και κακώς μπαίνουμε στη διαδικασία να εφεύρουμε εμείς τον τρόπο του να μας... αστυνομεύσουμε.
Eμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, δηλαδή το ότι, ο όποιος κανονισμός θα είναι ίσος για όλους, ενώ από εκεί και πέρα πρέπει να στριμώξουμε την αρχή ώστε η εφαρμογή πειθαρχικών ποινών στην περίπτωση παραβατών να είναι ισότιμη σε πλούσιους και φτωχούς, επώνυμους και ανώνυμους, φίλους ή αγνώστους.
Aυτά και δεν επανέρχομαι. Έχω δουλειά άλλωστε...
Έχω γυρίσματα στην περιοχή του Θέρμου για το: «H άγνωστη Eλλάδα»...
Λέτε να περάσω πειθαρχικό επειδή πάω να βγάλω το ψωμάκι μου;
Aστεία πράγματα... -
Συνάδελφοι
Mέχρι να τελειώσετε με τη... σολωμονική, θα έχει τελειώσει και η φετινή χρονιά. Oι αληταράδες, οι θρασείς, οι κουτοπόνηροι και οι βολεψάκηδες, θα έχουν κάνει τη δουλειά τους και εμείς θα ψάχνουμε τρόπο διάρθρωσης και ενεργοποίησης του όποιου απαγορευτικού μηχανισμού.
Eλεύθερα περάσματα με δειγματοληπτική «αστυνόμευση» τήρησης του KOK, ή μάλλον εξασφάλισης του ότι ο κάθε τσογλαναράς δεν διασύρει τον χώρο μας στην κοινή γνώμη. H «αστυνόμευση» με ευθύνη της αρχής του Σπορ σε συνδυασμό με τα συλλογικά μας όργανα.
Ότι άλλο δεν είναι ρεαλιστικό και κακώς μπαίνουμε στη διαδικασία να εφεύρουμε εμείς τον τρόπο του να μας... αστυνομεύσουμε.
Eμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, δηλαδή το ότι, ο όποιος κανονισμός θα είναι ίσος για όλους, ενώ από εκεί και πέρα πρέπει να στριμώξουμε την αρχή ώστε η εφαρμογή πειθαρχικών ποινών στην περίπτωση παραβατών να είναι ισότιμη σε πλούσιους και φτωχούς, επώνυμους και ανώνυμους, φίλους ή αγνώστους.
Aστεία πράγματα... -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Συνάδελφοι
Aστεία πράγματα...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΙΣΕΙ 64 ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ IVAN.
AΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Ε.Λ.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ????? ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καλή ιδέα!
Γιατί όχι άλλωστε;;
Κι εσείς όταν τρέξατε στο Ακρόπολις δεν είχατε μηχανάκι, ή είναι μόνο για τους εργοστασιακούς;Κάλλιστα μπορούν να το παίρνουν από την οργάνωση με το που έρχονται Ελλάδα και να το παραδίδουν στο παρκ φερμε!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Συνάδελφοι
Aστεία πράγματα...Σουκουλη , αν εγώ δεν μπορώ να περάσω 50 φορές που μπορείς εσύ , είσαι υποχρεωμένος να μη τις κανείς ούτε εσύ ?????????
Αν εγώ δεν μπορώ να πάρω πούμα αλλά γιουγκο θα πρέπει να μη πάρεις και εσύ ?????????
Αν ο Αθανασουλας ήτανε 10 μέρες στη τάδε ειδική γιατί μπορούσε το παιδί και είχε χρόνο , δεν θα έπρεπε να πάει γιατί δεν μπορούσε ο Ευσταθίου ?????
Μη τρελαθούμε τελείως !!
Και να είσαι σίγουρος ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά αυτή είναι η άποψη μου !!!!CASTOR δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει το μηχανάκι και δεύτερον δεν με ενδιαφέρουν τα τέσσερα περάσματα.
Και δεν απαντησες στο Λωρη που σε ρωτησε αν θα ισχυει το ιδιο και με τους ξενους .
Τώρα όσο αφορά το αν θέλουμε να ελεγχόμαστε διάβασε τα προηγούμενα γραφόμενα μου και θα καταλάβεις .
Να βάλουνε ραντάρ και να μας πετάνε ΕΞΩ , αυτός δεν είναι έλεγχος !
Και για να τελειώνουμε σας παραπέμπω στα γραφόμενα του Ivan , που με βρίσκουνε σύμφωνο !Υ.Γ 1 ΛΩΡΗ Αστειευόμουνα ,ξέρω την άποψη σου , είναι αντίθετη από τη δική μου
Υ.Γ Χρηστάκη ……πολλή φοβάμαι ότι είχες δίκιο ρε φίλε ……. πολλή το φοβάμαι !!Καληνύχτα σε όλους ………..
Ορφανός Στράτος -
Νικολα IVAN
Αλλα λεγαμε στον Ελικωνα. Και συμφωνησες οτι αποτελει παραβαση αρχων η διελευση απο κει για οποιοδηποτε λογο, αν οι αλλοι δεν μπορουν να περασουν!
Αρα 4 πραγματα μπορεις να κανεις- Να επιλεξεις αυτην την περιοδο αλλο μερος για να βγαλεις το ψωμι σου
- Να αργοπορησεις 10 μερες το ψησιμο του ψωμιου σου
- Ν αλλαξεις τον κανονισμο
- Να μην τρεξεις στο ΕΛΠΑ (Το απευχομαι,με ποιον θα κανω Χ?)
Βεβαια μπορεις να κανεις κι ενα 5ο. Να τσαντιστεις μαζι μου. Συ ειπας ομως!
-
Tκατσένκο έχασες το χιούμορ σου.
Pε γαμώτο μετά από 20 χρόνια δεν με ξέρεις καθόλου;
Πάντως πίστεψέ με πως αν έπρεπε να πάω στο Θέρμο ή όπου αλλού -πιθανόν- γινόταν αγώνας για δουλειά δε με σταματούσε κανένας κανονισμός ή δεοντολογία που έχει σχέση με το χόμπι μου.
Kαλημέρα -
Επειδη σε ξερω βρε συ, γι αυτο τα γραφω αυτα Δεν μπορω την πολλη ηρεμια. Βραζει το αιμα μου Ελα τωρα να κανουμε κατι, να τελειωσει το παραμυθι κι η φαγωμαρα. Σαβατοκυριακο θαμαι κατω. Θα ψαξουμε για καμμια καλη προβατινα? Απο δευτερα θα πουλαω κασετα της διαδρομης και σημειωσεις. Και δευτερα βραδυ, θα με ξαναπερασει για τρελλο η γυναικα μου, οταν με δει να κανω δοκιμες στην TV με τον μοχλο απο το PLAYSTATION αναμεσα στα ποδια
-
Σ K πάνε οι... τουρίστες γιατρέ μου.
Eγώ Δευτέρα βράδυ κοιμάμαι στη Nαύπακτο και αν θες δώσε μου να σου... τσεκάρω τις σημειώσεις... Eίναι και αυτό ένας τρόπος να «κλέψουμε». -
Αν θες (αντιπαλε ), πες μου που να στις αφησω Κυριακη απογευμα,
αρκει να βρω φωτοτυπικο. Εγω θα κανω 2 περασματα Σαβατοκυριακο και
2 Τεταρτη-Πεμπτη ,για λογους...μαθησιακους. Παρε με τηλεφωνο. -
Σουκουλη , αν εγώ δεν μπορώ να περάσω 50 φορές που μπορείς εσύ , είσαι υποχρεωμένος να μη τις κανείς ούτε εσύ ?????????
Αν εγώ δεν μπορώ να πάρω πούμα αλλά γιουγκο θα πρέπει να μη πάρεις και εσύ ?????????
Αν ο Αθανασουλας ήτανε 10 μέρες στη τάδε ειδική γιατί μπορούσε το παιδί και είχε χρόνο , δεν θα έπρεπε να πάει γιατί δεν μπορούσε ο Ευσταθίου ?????
Μη τρελαθούμε τελείως !!
Και να είσαι σίγουρος ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά αυτή είναι η άποψη μου !!!!Συμφωνούμε απόλυτα!
Ο ΤΡΟΠΟΣ των περασμάτων πρέπει να περιοριστεί, όχι ο αριθμός τους.
Το να πηγαίνω σαν σε αγώνα, μηχανές και εξατμίσεις που ουρλιάζουν, με οριακές γραμμές και ταχύτητες, αντίθετα ρεύματα, στριγγλίζοντα λάστιχα και γυρισμένα αμαξώματα ενοχλούν τους κατοίκους, όχι αν περάσω 4 ή 44 φορές...Και αν οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του WRC κάνουν 4 περάσματα σε 18 αγώνες το χρόνο (και το στέλνουν πολλές φορές και πάλι...) έχοντας και πόσους οδηγούς που έχουν ελέγξει για λογαριασμό τους νωρίτερα δεν σημαίνει πως εμείς οι ερασιτέχνες των 2-5-10 αγώνων το χρόνο μπορούμε να κινηθούμε με τις ίδιες δοκιμές (χωρίς γκράβελ καρς και τσεκαρισμένες σημειώσεις) με ασφάλεια.
Εμείς μπαίνουμε σε μπάκετ 10 φορές το χρόνο, και αυτοί μπαίνουν 10 φορές σε 15 μέρες...CASTOR δεν πιστεύω ότι θα δουλέψει το μηχανάκι και δεύτερον δεν με ενδιαφέρουν τα τέσσερα περάσματα.
Και δεν απαντησες στο Λωρη που σε ρωτησε αν θα ισχυει το ιδιο και με τους ξενους .Απάντησα εγώ, όμως. Γιατί δεν σχολιάζεις αυτό;
Φυσικά δεν απάντησα με το μυαλό του Castor, αλλά το δικό μου. Γιαυτό είναι το Φόρουμ, για να λέει ο καθένας αυτό που πιστεύει, και τελικά να επιλεγεί το πιο σωστό. -
Συμφωνούμε απόλυτα!
Ο ΤΡΟΠΟΣ των περασμάτων πρέπει να περιοριστεί, όχι ο αριθμός τους.
Το να πηγαίνω σαν σε αγώνα, μηχανές και εξατμίσεις που ουρλιάζουν, με οριακές γραμμές και ταχύτητες, αντίθετα ρεύματα, στριγγλίζοντα λάστιχα και γυρισμένα αμαξώματα ενοχλούν τους κατοίκους, όχι αν περάσω 4 ή 44 φορές...Και αν οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του WRC κάνουν 4 περάσματα σε 18 αγώνες το χρόνο (και το στέλνουν πολλές φορές και πάλι...) έχοντας και πόσους οδηγούς που έχουν ελέγξει για λογαριασμό τους νωρίτερα δεν σημαίνει πως εμείς οι ερασιτέχνες των 2-5-10 αγώνων το χρόνο μπορούμε να κινηθούμε με τις ίδιες δοκιμές (χωρίς γκράβελ καρς και τσεκαρισμένες σημειώσεις) με ασφάλεια.
Εμείς μπαίνουμε σε μπάκετ 10 φορές το χρόνο, και αυτοί μπαίνουν 10 φορές σε 15 μέρες...Καλημέρα
Με βήμα γοργό γιατί θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ.
Συμφωνώ με τον Γ. Ταμπ. ότι αν μπορούσαμε να επιδείξουμε αξιοπρέπεια, τότε δεν χρειάζεται να μπεί περιορισμός στα περάσματα.
Όμως αυτό το έργο εμείς οι ίδιοι (και βεβαίως δεν εννοώ όλοι) το κάψαμε προ πολλού.
Έχω ξαναγράψει ότι θεοποιήσαμε τα 70 περάσματα της Φτέρης, αντί να του γυρίσουμε την πλάτη.
Με ποιές εγγυήσεις λοιπόν θα συμφωνήσουμε όλοι ότι θα κάνουμε .....10 περάσματα τηρώντας τον ΚΟΚ και δεν θα βρεθούν και πάλι κάποιοι οι οποίοι θα γελάνε πίσω από την πλάτη μας (όχι με τον Πλατή) κάνοντας 20 περάσματα και αέρα;
Με ποιά αστυνομική αρχή στην Καλοσκοπή θα έχουμε γνώση γιά το ποιός πηγαίνει σαν το παιδί του ανέμου;
Και βλέποντας λίγο πιό πέρα πως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βγούν καραμπίνες, όπως πολύ σωστά γράφει ο Λάμπης; Σας πληροφορώ ότι στο παρελθόν έχει συμβεί και αυτό. Που θα πρέπει να πάμε να κάνουμε αγώνες ώστε να μην ενοχλούμε. Διότι είναι δεδομένο ότι πλέον ενοχλούμε τον κόσμο, τον τρομάζουμε (κάποιοι από εμάς).
Και κάτι άλλο. Πιστεύω ότι αντί να κάνμουμε παζάρι γιά τους 5 ή 6 μήνες που λέει ο Platis, θεωρώ περισσότερο αποδοτικό να κάνουμε παζάρι γιά τα περάσματα, ζητώντας τόσα όσα θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την καλή γνώση του δρόμου και ο αριθμός αυτός δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι πάνω από 6 περάσματα. Είναι κατάντια να περνάς 10 και 20 φορές την κάθε ειδική και να κάνεις όλο και περισσότερα λάθη. (Εδώ μπαίνει και το θέμα σεμιναρίων από τον ΣΟΑΑ ώστε να μπορέσουν επιτέλους να κάνουν σύντομες και σωστές δοκιμές όποιοι ενδιαφέρονται να βελτιωθούν, αντί να προσπαθούν να μάθουν πάνω σε λάθξος γραμμές και περάσματα. Ταπεινή υπενθύμιση προς τον Σύνδεσμο). Έχω δει πληρώματα να προσπαθούν να μάθουν μια - μία στροφή ολόκληρο αγώνα και αναρωτιέμαι αν είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, αφού είναι προφανές ότι δεν μπορώ να μάθω ΄την κάθε σ΄τροφή απέξω και να την θυμάμαι και στον αγώνα. Από την άλλη ξέρω πολύ καλά ότι αρκετοί οδηγοί δεν συμπληρώνουν καν τα 4 περάσματα και οι επιδόσεις τους είναι καλές έως και πολύ καλές.Πολύ καλή ιδέα τα μηχανάκια. Δεν την γνωρίζω, ίσως σε κάποιους να μην αρέσει. Νάστε σίγουροι ότι μάλλον θα βρούν κάτι να κλέψουν, σίγουρα λιγότερο.
Είναι λίγο γρίφος το θέμα, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να διαφυλάσσεται η διαδρομή όσο γίνεται περισσότερο, να έχουμε συγκεκριμένο αριθμό περασμάτων και τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ. ή κάποιου ορίου ταχύτητας που μπορούμε να το καθορίσουμε ώστε να μην προκαλούμε με την οδήγησή μας.
Δεν κλείνω την παράθεσή μου, αφήνω παράθυρο γιά επανέλθω.
Χαιρετώ προσωρινά
LEV
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.