-
Καλημέρα
Μάλλον βιάστηκα να σας αποχαιρετήσω.
Ο λόγος που επέλεξα να φτιάξω μία νέα θεματική ενότητα ήταν απλά και μόνο γιά να τύχει της προσοχής όσο το δυνατόν περισσότερων από εμάς και κυρίως όσων τους ενδιαφέρει άμεσα, με την έννοια ότι ίσως στο κείμενο να διακρίνουν και τον εαυτό τους.Μάλλον το ζήτημα που τέθηκε γιά τις δοκιμές στο Ακρόπολις, αν θυμάμαι καλά από τον Πλατή, γίνεται περισσότερο επίκαιρο με το ράλλυ ΕΛΠΑ και υπό την προϋπόθεση ότι οι γενικές πληροφορίες τις οποίες έχω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ίσως κάτι παραπάνω. Εκ των προτέρω σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω υπόψη μου κανένα συγκεκριμένο όνομα και πρόσωπο. Εκείνο όμως που πολλοί μου αναφέρουν συνεχώς είναι ότι 'ήδη αρκετοί οδηγοί γνωρίζουν την διαδρομή και έχουν κατασκηνώσει στην Αιτωλοακαρνανία γιά δοκιμές.
Θα παρακαλούσα κάθε έναν που έχει πρόσβαση και επαφές με το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ ή και την ΕΘΕΑ να παρέμβει προς αυτούς ώστε να ληφθούν κάποια μέτρα, εάν είναι εφικτό, και κυρίως τους οδηγούς οι οποίοι έχουν αποφασίσει να πάνε γιά δοκιμές, να αλλάξουν κατεύθυνση και πρόγραμμα, εάν φυσικά θέλουν να τους αντιμετωπίζουμε με θαυμασμό γιά τους χρόνους που κάνουν, και κυρίως ως αξιοπρεπείς αγωνιζόμενους και συναθλητές μας.
Προσωπικά, χωρίς να έχω καμία διάθεση να παίξω τον άχαρο ρόλο του χωροφύλακα ή επιτηρητή, αλλά απλά και μόνο γιά να γνωρίζω το άλλο πρόσωπο όλων αυτών που συζητάω είτε με φυσική παρουσία είτε μέσα από τις γραμμές αυτού του χώρου, και οι οποίοι περίτεχνα μου κρύβουν τον πραγματικό τους ευατό, υπόσχομαι στον εαυτό μου και όλους τους φίλους συναθλητές μου, ότι εάν τους συναντήσω στην ευρύτερη περιοχή Αγρινίου, Ναυπάκτου κ.λ.π., το πρώτο που θα πιστέψω είναι ότι με έχουν ως άτομα εξαπατήσει και ως προς αυτό έναντί μου είναι απατεώνες. Γιά να πιστέψω το δεύτερο, δηλαδή ότι δίπλα είναι το χωριό της γυναίκας τους, ή πιό κάτω μένει η πεθερά τους, ή ότι η οικογένεια κάνει μπάνια στην παραλία του Αντιρρίου κ.λ.π. θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ, εάν φυσικά τους ενδιαφέρει η άποψή μου. Επειδή όμως δεν συμμετέχω στον
αγώνα, θα φροντίσω, πολύ πιθανόν να τα καταφέρω και νάμαι επα΄νω αυτές τις μέρες, να σουλατσάρω γιά κάποιες ώρες στην περιοχή, μήπως και πέσω επάνω σε κανένα γνώριμο πρόσωπο. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας γνωστοποιήσω αμέσως κάθε όνομα που τυχόν θα συναντήσω και το σημείο που θα το συναντήσω, και όταν μας γνωστοποιηθεί η διαδρομή θάθελα όλοι μαζί να αποφασίσουμε εάν η παρουσία του συγκεκριμένου οδηγού μας παραπέμπει σε διακοπές ή σε δοκιμές. Αμέσως μετά θάθελα να κάνουμε μία προσπάθεια μήπως και τυχόν ανακαλύψουμε την πηγή γνώσης του επίδοξου ταλέντου. Εάν είναι 'παλιός' καλλίτερα να κρυφτεί, εάν φυσικά τον ενδιαφέρει η άποψή μας γιά το πρόσωπό του.Δεν θέλω να σας χαλάσω τις διακοπές, αλλά θέλω να παροτρύνω όλους μας να περιφρουρήσουμε όσο το δυνατόν καλλίτερα το χώρο μας από τον καθένα που έρχεται και θέλει να γίνει πρωταθλητής το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Θάθελα επίσης όσοι τα συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό να τοποθετηθούν προσωπικά και αν πέσει κάτι στην αντίληψή τους να το αναφέρουν επώνυμα, μήπως και φτάσει στα αυτιά όσων δικαιούνται να χειρισθούν ανάλογο θέμα (ΕΛΠΑ κ.λ.π.)
Χαιρετώ
Lev -
Καλημέρα
Ο λόγος που επέλεξα να φτιάξω μία νέα θεματική ενότητα ήταν απλά και μόνο γιά να τύχει της προσοχής όσο το δυνατόν περισσότερων από εμάς και κυρίως όσων τους ενδιαφέρει άμεσα, με την έννοια ότι ίσως στο κείμενο να διακρίνουν και τον εαυτό τους.Μάλλον το ζήτημα που τέθηκε γιά τις δοκιμές στο Ακρόπολις, αν θυμάμαι καλά από τον Πλατή, γίνεται περισσότερο επίκαιρο με το ράλλυ ΕΛΠΑ και υπό την προϋπόθεση ότι οι γενικές πληροφορίες τις οποίες έχω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ίσως κάτι παραπάνω. Εκ των προτέρω σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω υπόψη μου κανένα συγκεκριμένο όνομα και πρόσωπο. Εκείνο όμως που πολλοί μου αναφέρουν συνεχώς είναι ότι 'ήδη αρκετοί οδηγοί γνωρίζουν την διαδρομή και έχουν κατασκηνώσει στην Αιτωλοακαρνανία γιά δοκιμές.
Θα παρακαλούσα κάθε έναν που έχει πρόσβαση και επαφές με το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ ή και την ΕΘΕΑ να παρέμβει προς αυτούς ώστε να ληφθούν κάποια μέτρα, εάν είναι εφικτό, και κυρίως τους οδηγούς οι οποίοι έχουν αποφασίσει να πάνε γιά δοκιμές, να αλλάξουν κατεύθυνση και πρόγραμμα, εάν φυσικά θέλουν να τους αντιμετωπίζουμε με θαυμασμό γιά τους χρόνους που κάνουν, και κυρίως ως αξιοπρεπείς αγωνιζόμενους και συναθλητές μας.
Προσωπικά, χωρίς να έχω καμία διάθεση να παίξω τον άχαρο ρόλο του χωροφύλακα ή επιτηρητή, αλλά απλά και μόνο γιά να γνωρίζω το άλλο πρόσωπο όλων αυτών που συζητάω είτε με φυσική παρουσία είτε μέσα από τις γραμμές αυτού του χώρου, και οι οποίοι περίτεχνα μου κρύβουν τον πραγματικό τους ευατό, υπόσχομαι στον εαυτό μου και όλους τους φίλους συναθλητές μου, ότι εάν τους συναντήσω στην ευρύτερη περιοχή Αγρινίου, Ναυπάκτου κ.λ.π., το πρώτο που θα πιστέψω είναι ότι με έχουν ως άτομα εξαπατήσει και ως προς αυτό έναντί μου είναι απατεώνες. Γιά να πιστέψω το δεύτερο, δηλαδή ότι δίπλα είναι το χωριό της γυναίκας τους, ή πιό κάτω μένει η πεθερά τους, ή ότι η οικογένεια κάνει μπάνια στην παραλία του Αντιρρίου κ.λ.π. θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ, εάν φυσικά τους ενδιαφέρει η άποψή μου. Επειδή όμως δεν συμμετέχω στον
αγώνα, θα φροντίσω, πολύ πιθανόν να τα καταφέρω και νάμαι επα΄νω αυτές τις μέρες, να σουλατσάρω γιά κάποιες ώρες στην περιοχή, μήπως και πέσω επάνω σε κανένα γνώριμο πρόσωπο. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας γνωστοποιήσω αμέσως κάθε όνομα που τυχόν θα συναντήσω και το σημείο που θα το συναντήσω, και όταν μας γνωστοποιηθεί η διαδρομή θάθελα όλοι μαζί να αποφασίσουμε εάν η παρουσία του συγκεκριμένου οδηγού μας παραπέμπει σε διακοπές ή σε δοκιμές. Αμέσως μετά θάθελα να κάνουμε μία προσπάθεια μήπως και τυχόν ανακαλύψουμε την πηγή γνώσης του επίδοξου ταλέντου. Εάν είναι 'παλιός' καλλίτερα να κρυφτεί, εάν φυσικά τον ενδιαφέρει η άποψή μας γιά το πρόσωπό του.Δεν θέλω να σας χαλάσω τις διακοπές, αλλά θέλω να παροτρύνω όλους μας να περιφρουρήσουμε όσο το δυνατόν καλλίτερα το χώρο μας από τον καθένα που έρχεται και θέλει να γίνει πρωταθλητής το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Θάθελα επίσης όσοι τα συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό να τοποθετηθούν προσωπικά και αν πέσει κάτι στην αντίληψή τους να το αναφέρουν επώνυμα, μήπως και φτάσει στα αυτιά όσων δικαιούνται να χειρισθούν ανάλογο θέμα (ΕΛΠΑ κ.λ.π.)
Χαιρετώ
Lev -
Καλημέρα
Χαιρετώ
Lev -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αστυνόμευση των ε.δ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ μέχρι τον αγώνα θα γίνει? Έστω διακριτική αλλά ουσιαστική! ...Αυτά έγραφα φίλε Lev στις 19/7 όπου είχαν ήδη αρχίσει τα όργανα!
Και τα έγραφα γιατί από τότε έφτασαν στα αυτιά μου για πληρώματα που 'πήγαν' 'έψαχναν' κλπ!
Και θα μας πούνε για άλλη μια φορά αιθεροβάμμονες , δεδομένου ότι , εφόσον δεν έχει γνωστοποιηθεί η διαδρομή δεν είναι παράνομο να περνάς!
Πάσχουμε σε δύο τομείς;
- Κανονισμούς
- Νοοτροπία
Στο πρώτο γιατί έχουμε Κανονισμούς που δεν μπορούμε να τους επιβάλλουμε,
Στο δεύτερο γιατί είμαστε όπως χαρακτηρίζει και πολύ σωστά ο ΣΧ 'Εθνική Σερνάμενων' και ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσουμε είναι να μάθουμε τα πάντα απ'έξω!
Σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι η απαξίωση των συνοδηγών παίζει επίσης κάποιο ρόλο!
Ας είναι , ελπίζω ακόμη ότι κάτι μπορεί να γίνει στο τέλος!
-
Σωστα. κΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ.
Αψογα. Ας βρεθει μια λυση εφαρμοσιμη, κι ας μην ξαναχρειαστει να
καρφωνομαστε μεταξυ μας. Ασε που εδω συμβαινει το απιθανα παραδοξο, να δηλωνεις συμμετοχη σε αγωνα του οποιου δεν γνωριζεις την διαδρομη.
Για σκεφτειτε το.
Πολλα φιλια απο την πανεμορφη Αλονησο
Χρηστος. -
Με το να μην είναι γνωστή η διαδρομή βολεύονται όσοι την ξέρουν απο πριν επειδή ακριβώς δεν παραβαίνουν τον κανονισμό, στους τύπους βεβαίως.
Επίσης όπως είπε και ο Platis είναι περίεργο να μη ξέρεις που θα γίνει ο αγώνας που θέλεις να συμμετέχεις και πρέπει να οργανώσεις καταλύμματα, σερβις και ενα σωρο άλλα πράματα και που αναγκαστικά τα αναβάλεις για την τελευταία στιγμή. Βέβαια με τα έργα και την Ολυμπιάδα, αυτό πάει να γίνει και in... παγκοσμίως η μόδα μας σαν λαός, οπότε αυτό το συζητάμε.Αν λοιπόν είχε ήδη ανακοινωθεί η διαδρομή, οι έχοντες άκρες που γνωρίζουν απο πριν τη διαδρομή θα ήταν και στους τύπους παράνομοι.
Απλά φαντάζομαι οτι η οργάνωση δε μπορεί να πάρει την ευθύνη για τον έλεγχο των διαδρομών απο τόσο νωρίς και γι'αυτό δεν την ανακοινώνει, ενώ απο οτι είδα αναγνωρίσεις επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες μέρες.
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Εκείνο όμως που πολλοί μου αναφέρουν συνεχώς είναι ότι 'ήδη αρκετοί οδηγοί γνωρίζουν την διαδρομή και έχουν κατασκηνώσει στην Αιτωλοακαρνανία γιά δοκιμές.Ρε παιδια, ο Ζαν Ζοζεφ και ο Τιρι εχουν κατασκηνωσει
Δε πειραζει ας τους αφησουμε να κανουν τις δοκιμες τους αφου θα μας αντιμετωπισουν εκτος εδρας
Καλες υπολοιπες διακοπες! -
Το σερβις και η βάση του αγωνα είναι γνωστα ώστε να οργανωθούν ξενοδοχεια και λοιπές λεπτομέριες. Την διαδρομή την ξέρουν, και το ξέρω προσωπικά, 5-6 τουλάχιστον. Για να τελειώνει αυτο το σήριαλ που δίνει άλλοθι σε αυτους που παρανομούν (αφου δεν εχουν ανακοινωθει οι διαδρομές πως κάνουν παρανομες δοκιμές; βολτα στην Στερεα Ελλάδα πάνε, ενω στην ουσια παρανομούν διπλά αφου μας κοροϊδευουν μέσα στα μουτρα μας!!!) ας ανακοινωθούν οι ειδικές να τελείωνουμε και ας αστυνομευτουν επιτέλους συμφωνα με τις εξαγγελίες της νεας ΕΘΕΑ. Θα πρότεινα να υπήρχε προφορική συμφωνία μεταξυ των αγωνιζομένων για τηρηση των κανονων αλλα το θεωρω ατοπο γιατι πρώτον δεν θα τηρηθει και δεύτερον θα γελάνε οι παρανομούντες με τους συννομους μια και οι πρώτοι έχουν ήδη κάνει τα περασματα τους οπότε δεν τους πολυ πειράζει και θα βγουν και απο πάνω!!
Ας μπει επιτέλους τάξη σε αυτο το απίστευτο σπίτι με κοκκινο φωτάκι που λέγετε Ελληνικοι αγώνες ή ας το διαλύσουμε να τελειώνουμε!!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Off topic βεβαια ολα αυτα, γιατι το φλεγον θεμα μας ειναι το ποσο ακριβη ειναι η συμμετοχη στο ΕΛΠΑ. Τον επομενο μηνα το θεμα θα ειναι το μπαχαλο με τις δοκιμες και τον μεθεπομενο μηνα (μετα το ραλι) το ποσο χαλια τα πηγαμε σε σχεση με τους ξενους.Οπως δηλαδη περυσι, προπερσι και παραπροπερσι.
Οι Ελληνικοι αγωνες λειτουργουν με μια θαυμαστη επαναληψιμοτητα που θα ζηλευαν τα καλυτερα ρολογια!
-
ΝΑΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ **ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ **.
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ < ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ , ΑΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ > ΤΟ ΤΙΜΙΜΕΝΟ ..... ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ .
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΟΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ , ΕΔΩ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΣΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΑΣΜΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ? ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΤΣΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ .!ΦΙΛΑΚΙΑ LEV ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ . ΤΟ Σ.Κ. ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΦΙΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ , ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΑΚΟΜΑ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ , ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ !!! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ , ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ , ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ .
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ , ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΓΕΙΩΝ (ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ,ΜΕ ΤΟ ΣΑΓΩΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ) -
Καλημέρα
Στην προκειμένη περίτπωση που αφορά την διαρροή των ειδικών διαδρομών του ΕΛΠΑ το μυαλό μου πάει λίγο παρακάτω.
Εάν επρόκειτο γιά αγώνα της Λέσχης Αυτοκινήτου Κολοπετεινίτσας, το πράγμα θα ήταν κάπως πιό απλό. Ίσως Κολοπετεινιτσιώτης Λεσχιάρχης να ήθελε να καλοπιάσει ΄κάποιους αγωνιζόμενους (φίρμες) και να τους εκμυστηρεύτηκε τις διαδρομές, ίσως εκεί στο ΚΤΕΛ που έστειλε τον αγώνα να τις διάβασε ο εισπράκτορας και νάχε και κολλητό έναν πολυπρωταθλητή και να μπήκε στον πειρασμό να του πάει και μία φωτοτυπία στο μαγαζί, ίσως, ίσως, ίσως πολλά....Αλλά κύριε λεσχιάρχα δεν μας ενδίαφέρει, θάλεγε η ΕΘΕΑ, έπρεπε να στείλεις να περιφρουρήσουν τον αγώνα και νάχεις μικρότερο στόμα ώστε να μην σου φεύγει το παραμικρό. Και τι θα κάνουμε βρε παιδιά με την λέσχη Κολοπετεινίτσας; Να τις επιβάλουμε πρόστιμο, όχι γίνεται οικονομικό το θέμα. Να της πάρουμε τον αγώνα. Όχι θα έχουμε Υπουργική, Βουλευτική, Δημοτική, και Νομαρχιακή παρέμβαση γιά το πλήγμα της περιοχής.
Ε ΄ καλά και τι θά κάνουμε; Έτσι θα περάσει; Τό βρήκα λέει ο Μπόμπος. Να γ...σουμε τον οδηγό. Σωστά απαντάει ο καθηγητής. Η λύση είναι εύκολη, παλιά, χωρίς κόστος και αποδοτική.
Κάπως έτσι είναι μέχρι σήμερα το ανέκδοτο των δοκιμών.
Και αυτοί που θέσπισαν το σύστημα αυτό των δοκιμών, οι ίδιοι έχασαν το παιχνίδι, δεν μπορούν να κλείσουν τα στόματα τεσσάρων ανθρώπων -αλήθεια ποιοί είναι αυτοί που από την θέση τους γνώριζαν τον αγώνα- αυτοί αύριο θα καλέσουν τον παραβάτη γιά να τον τιμωρήσουν. Όμως ποιός θα τιμωρήσει αυτούς ως διοργανωτές; Πότε θα βρεθεί ένας να πεί ότι αυτός φταίει; Πότε να ξεκολλήσουν από το δωματιάκι και το πρωϊνό της φιλοξενίας όλοι αυτοί οι παραγοντίσκοι των αγώνων; Πως έμαθαν οι ξένοι την διαδρομή; Τι επαφές έχουν αυτοί οι ξένοι με ελληνικά πληρώματα και ομάδες; Και βεβαίως μη μου πεί κάποιος ότι τους είπαν την διαδρομή γιά να φροντίσουν γιά τις διανυκτερεύσεις τους, διότι κουλοί είμαστε, μαλάκες όμως δεν είμαστε, αφού είναι σίγουρο ότι δεν τους είπαν απλά ότι ο αγώνας είναι κοντά στη Ναύπακτο και αυτοί πήραν τα βουνά καί έφτασαν μέχρι το Γαρδίκι γιά να πέσουν μέσα στις ειδικές.
Κυρίες και Κύριοι (το κυρίες δεν είναι μόνον γιά τον τύπο, έχει ουσία) περιμένουμε την απάντησή σας.
Όμως ανέκδοτο είμαστε ίσως και εμείς οι νεοδηγοί - νεοπρωταθλητές, όταν καθόμαστε και ακούμε τον κάθε Μπόμπο να ομολογεί χαχανίζοντας ότι έχει κάνει 70 φορές τη Φτέρη με το τέρας, αναφέρομαι σε πραγματικό γεγονός όταν άρχισε αυτή η μάστιγα των υπερβολικών δοκιμών, έτσι ώστε το ραλλύ να μοιάζει με ανάβαση, και τότε όλοι εμείς τον απολαμβάναμε αντί να τον βάζουμε στη θέση του, όταν μάλιστα στο τέλος έχανε και από τα Ν1.(Όποιος βλέπει τον εαυτό του, δεν τον αφορά, είναι γιά τον αντίπαλό του). Και άντε βρήκαμε κάτι να πούμε γιά τον νεοπρωταθλητές. Εμ γιά αυτούς που έρχονται από παλιά, έχουν περάσει κατοχή, εμφύλιο, Πολυτεχνείο τι θα πρέπει να πούμε. Τίποτε η αποστροφή, τουλάχιστον η δική μου, δεν μου επιτρέπει ούτε να αναφερθώ πλόεν σε αυτούς. Επιδιώκουν να γράψουν ιστορία , αλλά δεν τους κάθεται η ρημάδα. Μπερδεύτηκαν αν θα πρέπει ως δρώμενα της ιστορίας να είναι με τους καλούς ή με τους κακούς. Εκεί έχασαν την μπάλλα και έφυγαν, πήγαν σε άλλου επιπέδου γήπεδο.
ΧαιρετώLEV
-
ΑΠΟ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ (ΙΣΩΣ Ο Lev ) ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΒΟΥΑΡ ΣΠΟΡΤΙΒ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .
ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΠΟ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ (ΙΣΩΣ Ο Lev ) ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΒΟΥΑΡ ΣΠΟΡΤΙΒ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .
ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?Οριστε?!!! Αυτό -αν δεν είναι 'αρβύλα'...είναι πάρα πολύ σημαντικό Χρίστο!!!!....Εχει διασταυρωθεί?!!!..
-
Καλημέρα
Δεν θέλω να πω καλό χειμώνα, αφού θάταν εντελώς άτοπο να εύχομαι κάτι τέτοιο και νάμαι 50 μέτρα από το κύμα.
Είμαι ολίγον άτυχος αφού αν και βρέθηκα Αθήνα δεν μπόρεσα να πάω και εγώ μέχρι τη γέφυρα, όχι γιά να τη δω αλλά να δω πόσοι γνωστοί την πέρασαν με ή χωρίς καμουφλάζ.Φίλε Platis μάλλον έχει δίκιο ο APR. Θεωρώ ότι η επικοινωνία βασίζεται στις απόψεις που καταθέτει ο καθένας και όχι στον ίδιο. Αυτό θα συνέβαινε εάν επρόκειτο να συνάψουμε 'σχέση' οπότε τότε ίσως μπροστά στα μπλέ μάτια σου, στο απίθανο κορμί μου που όλες γιαυτό με θέλουν, να κάναμε και καμιά εκπτωσούλα στις απόψεις μας προκειμένου να επιτύχουμε την πολυπόθητη συνεύρεση σε στάση οριζόντια. Επειδή όμως δεν πρόκειται γιά κάτι τέτοιο, ας αφήσουμε στην άκρη τις αμοιβαίες συστάσεις.
Όσον αφορά την πρότασή σου γιά τις δοκιμές, θα σου πω ότι έχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς την εφαρμογή και έτσι και ως προς την σκοπιμότητα των επιμέρους επιλογών. Φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα ανοίξει εκ των πραγμάτων την ψαλίδα μεταξύ των οδηγών, αφού κάποιοι θα έχουν την άνεση να κάνουν δοκιμές 6 μήνες, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν με την δυνατότητα, όχι όμως και την άνεση να διαθέσουν τόσο χρόνο και χρήμα, οπότε εκ των πραγμάτων οδηγούμαστε σε άλλου είδους ανισότητες. Επιπλέον κάτά πόσο είναι εφικτό να σταθούμε, όπως πολύ καλά σημειώνει και ο APR, στην κρίση κάποιου τοπικού, πολίτη ή οργάνου, γιά έννοιες υποκειμενικές, αφού ως γνωστόν αν στρίψω στην φουρκέτα με 60 χλμ/ώρα, ο ανυποψίαστος τοπικός και πολύ περισσότερο το ΄ργανο θα νομίσει ότι κατέβαινα με 200 και θα αναφέρει στο βιβλίο συμβάντων ότι οδηγούσα επικίνδυνα.
Έτσι θεωρώ ότι το βασικώτερο είναι να αποκτήσουμε άποψη και νοοτροπία τέτοια γιά το άθλημα, ώστε να θεωρούμε ντροπή και απαξίωση την αρνητική άποψη που θα σχηματίζουν οι συναθλητές μας και αυτό να είναι αρκετό γιά να μας φρενάρει από κάθε είδους παρανομίες. Γνωστός 'μεγαλοοδηγός' και μηχανικός Ιταλός, έχει απομονωθεί τελείως στην Ιταλία από τους συμπατριώτες του οδηγούς, επειδή πρόσφερε παράνομα βοήθεια σε Ελληνικό πλήρωμα. Άλλος πάλι έχει μπεί στο περιθώριο επειδή ακριβώς οι συναθλητές του τον αντελήφθησαν να κάνει δοκιμές με τρακτερωτά λάστιχα σε παράνομο χρόνο.
Και όλα αυτά στην Ιταλία. Εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα ήταν αρκετό γιά να΄ περιορίσουμε τις ανισότητες μεταξύ αυτών που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και αυτών που δεν έχουν. Όχι κύριε Ταδόπουλε δεν θα σου αφήσω το περιθώριο να κομπάζεις ως πρωταθλητής όταν ξέρω πολύ καλά ότι είσαι παράνομος, ότι κλέβεις εκκλησίες με το τέρας που οδηγείς, όταν δεν σου φτάνει η γενική αλλά θέλεις και την κλάση, όταν δεν σου φτάνουν τα 250 άλογα, αλλά θέλεις τα 280 γιά νάσαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί κανένα Ν1 να σε κατραπακιάζει. Δεν θα κάτσω μαζί σου στην ταβέρνα γιά να σε ακούω να μιλάς με το τουπέ του πρωταθλητή, θα σου γυρίσω την πλάτη, όπως την γυρίζω και στον κλέφτη και τον απατεώνα, γιατί σε τελευταία ανάλυση, επειδή το σπόρ έχει τους κινδύνους του, θα σου γυρίσω την πλάτη γιατί είσαι εν δυνάμει δολοφόνος μου, αφού με οδηγείς σε ακραία οδήγηση που μπορεί΄αύριο να με σκοτώσει (η υπερβολή έχει και δόση αλήθειας).Επειδή δεν μπορώ να κρατήσω τον υπολογιστή περισσότερο, θα τα πούμε και πάλι γιά τις δοκιμές. Σίγουρα η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πέφτουν κεφάλια. Όμως είδες ότι και εσύ ανέφερες το περιστατικό στην οργάνωση, αλλά δεν δημοσιοποιείς το όνομα του λεβέντη οδηγού, να τον ξέρω και εγώ και να μην του σφίγγω πλέον το χέρι. Σκέψου λοιπόν όλοι αυτοί που οι απόψεις τους δεν κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση με σένα με μένα με τα άλλα παιδιά που γράφουν και κατ' αρχήν συμφωνούμε.
Τώρα κ. Platis πρέπει να στήσεις καλά το αυτοκίνητό σου, πολύ καλή η επιλογή σου να πας στο σπριντάκι του Ελικώνα, έχω 'κάνει' θεατής σε αυτή την ειδική και είναι φανταστική, ειδικά μετά τις φουρκέτες. Στο ΕΛΠΑ δεν έχεις την ανοχή που σου δείξαμε στο Ακρόπολις. Εδώ είναι άσφαλτος, γήπεδο που νομίζω ότι σου πάει (ή την ξέρεις) περισσότερο, τη γνώση του αυτοκινήτου την έχεις πλέον, 'αγνωστές' ειδικές, έμπειρος κ.λ.π.. Από τις διαδρομές της Στεραιάς αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει περάσει ως απλή μόνο αυτή την ειδική πάνω από το Θέρμο, στο Ακρόπολις του 1991, αν θυμάμαι καλά, όταν ήταν απλή κατεβαίνοντας από την ειδική Προυσσός.Όσον αφορά την πληροφορία του APR γιά την ΕΛΠΑ, θεωρώ ότι η αναγνώριση ή μη της ΕΛΠΑ από την Διεθνή Ομοσπονδία, δεν έχει να κάνει με την πορεία του αθλήματος στη χώρα μας. Τους διεθνείς μεγάλους αγώνες τους θέλω -γιά πολλούς- λόγους-, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα με τα θέματα που αφορούν π.χ. την ασφάλεια, την προώθηση των αγώνων, την βελτίωση των οδηγών. Το σίγουρο βεβαίως είναι ότι θα σφίξουν κ...λοι και τότε ίσως δούμε κάτι καλλίτερο.
Σας χαιρετώ
LEV -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
...Όσον αφορά την πληροφορία του APR γιά την ΕΛΠΑ, θεωρώ ότι η αναγνώριση ή μη της ΕΛΠΑ από την Διεθνή Ομοσπονδία, δεν έχει να κάνει με την πορεία του αθλήματος στη χώρα μας. ...Εννοείς ότι κάτι γίνεται 'Οξαποδώ' !!!
-
Καλή η τοποθέτηση του κ. LEV αλλα νομίζω οτι αυτοί που είναι να αποξενωθούν είναι τόσοι πολλοί που αν κάνουν παρέα μόνοι τους , δεν θα το παρατηρήσουν καν.
-
Δεν ξέρω τόσα,αλλά εχω μια παρατήρηση (απορία) στα γραφόμενα του Lev!
Πως γίνεται να μην έχει σημασία αυτό...
Ο χρήστης Lev έγραψε:
...Όσον αφορά την πληροφορία του APR γιά την ΕΛΠΑ, θεωρώ ότι η αναγνώριση ή μη της ΕΛΠΑ από την Διεθνή Ομοσπονδία, δεν έχει να κάνει με την πορεία του αθλήματος στη χώρα μας. ......όταν μέχρι τώρα την ΕΛΠΑ κατηγορούν όλοι για τα χάλια των Αγώνων!
Η ΕΛΠΑ δεν υποτίθεται ότι εμμένοντας να παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ Αρχών και Λεσχών,δημιουργεί τις στρεβλώσεις που οι περισσότεροι παρατηρούμε?
Η ΕΛΠΑ δεν υποτίθεται ότι συντηρεί μια Αυλή ακολούθων που ωφελούνται από αυτη την προνομιακή σχέση?Αν η ΕΛΠΑ χάσει την αναγνώριση της απο το εξωτερικό (που προσωπικά θεωρώ ότι είναι αυτή που της δίνει το δικαίωμα να κάνει αυτά που κάνει) τότε δεν θα πρέπει κάποιος άλλος Οργανισμός να αναλάβει αυτή την ευθύνη?
-
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΤΑΜΑΤhΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Lev (για οτιδηποτε αλλο ευχαριστως ) ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ .
ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ Dino !
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Κοuk , ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ , ΟΤΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑ FIA ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2005 ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ , ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡ (γιατι οι αλλοι οι πολλοι και προταγωνιστες οδηγοι , κοιμουντε με τα παπουτσια της οδηγησης ,αφου πεταξαν τα τσαρουχια) -
Οπότε καλά είχε γραφεί στο Φόρουμ ότι όλες αυτές οι κινήσεις της ΕΛΠΑ (απόσυρση οικοιοθελής απο την διοργάνωση Αγώνων πλην ΕΛΠΑ,Ακρόπολις κλπ κλπ) αποσκοπούσαν στην δημιουργία προφίλ Ομοσπονδίας!
Ε ρε γλέντια!
Και δεν μου λετε σύντροφοι?!! Υπάρχει κανείς που έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο τελικά η ΕΛΠΑ να γίνει η Ομοσπονδία?!! -
LEV ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ 'ΕΞΙ' ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΠΛΩΣ ΑΤΥΠΑ,ΚΟΙΝΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΗ 'ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ' ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ