-
Παιδιά ο ΠΑΠΡΑΣ απο όπου πήρα και εγώ το δικό μου (cz3 μην ξεχνιόμαστε .....) φέρθηκε άψογα όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τις ημερομηνίες που μου είχε θέσει για την παράδοση του αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα ο κύριος Φιλιόπουλος με είχε εξυπηρετήσει, άψογος σε όλα του.
Άντε να δούμε τώρα που θα το πάω και για τα πρώτα λαδάκια τι θα με πουνε τα παιδιά
Αλήθεια για πόσο ακόμα (κοντεύω τα 1000 χιλιόμετρα) θεωρείτε οτι πρέπει να κρατηθώ να μην πάω πάνω απο 5000 στροφές. Το ρημάδι εκεί είναι που τρελαίνεται και ....είναι γλυκό το γκάζι....αλλά το λυπάμαιΤι στο καλό μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται τα cz3! Άντε άντε να πληθαίνουμε...με μέτρο πάντα για να ξεχωρίζουμε έτσι
-
Το CZ3 απο διαθεσιμοτητα πως παει γενικα? Υπαρχουν διαθεσιμα ή πρεπει να περιμενεις μηνες για παραλαβη?
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Απαιτει κατι συγκεκριμενο για να στο δωσει για test drive η' απλα πας εκει με το διπλωμα σου και το περνεις βολτα?
Αν ειναι απλα τα πραγματα να παω και εγω να παρω μια γευση απ'το τι λεει το Μιτσουμπισι...Σε αφηνει να το πλακωσει και να το στριψεις καθολου η' ειναι ολο στο μη μη!? Αν και στην θηβων που να το πας το αυτοκινητο...
Ποια θηβων ρε!Εθνικη το βγαζεις το τερας!
Ευτυχως που του εχουν και αλυσιδα (esp) και δεν ξεφευγει...φαντασουν να ηταν ελευθερο τι μπορουσε να κανει
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Παιδιά ο ΠΑΠΡΑΣ απο όπου πήρα και εγώ το δικό μου (cz3 μην ξεχνιόμαστε .....) φέρθηκε άψογα όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τις ημερομηνίες που μου είχε θέσει για την παράδοση του αυτοκινήτου.Συγκεκριμένα ο με είχε εξυπηρετήσει, άψογος σε όλα του.
Άντε να δούμε τώρα που θα το πάω και για τα πρώτα λαδάκια τι θα με πουνε τα παιδιά
Αλήθεια για πόσο ακόμα (κοντεύω τα 1000 χιλιόμετρα) θεωρείτε οτι πρέπει να κρατηθώ να μην πάω πάνω απο 5000 στροφές. Το ρημάδι εκεί είναι που τρελαίνεται και ....είναι γλυκό το γκάζι....αλλά το λυπάμαιΤι στο καλό μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται τα cz3! Άντε άντε να πληθαίνουμε...με μέτρο πάντα για να ξεχωρίζουμε έτσι
Πραγματικά ο Κύριος Φιλιόπουλος είναι άψογος! Εγώ έπαθα γενικά πλάκα με την εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας.
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
That's good! Θα δρομολογησω test drive συντομα...
Να προσεχεις ομως...Αυτο δεν ειναι ραλλακι...Ειναι αγριο!!!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Θα παρω και ενα φιμωτρο μαζι μου λοιπον...
Παντως πλακα πλακα 7 χρονια εγγυηση δεν ειναι και λιγα,αν και προσωπικα εργοστασιακο αυτοκινητο πανω απο 6μηνο δεν εχω κρατησει ποτε οποτε ειναι ωιλοαχρηστο για εμενα .
Αληθεια und3r, με 16βαλβιδο 106 πως νομιζεις οτι θα πηγαινει το CZT? Με το FR vs 106 16v (σκουπα) 60-180xlm, η διαφορα ηταν 2-3 αυτοκινητα υπερ του ισπανου...
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Παντως πλακα πλακα 7 χρονια εγγυηση δεν ειναι και λιγα,αν και προσωπικα εργοστασιακο αυτοκινητο πανω απο 6μηνο δεν εχω κρατησει ποτε οποτε ειναι ωιλοαχρηστο για εμενα .
Αληθεια und3r, με 16βαλβιδο 106 πως νομιζεις οτι θα πηγαινει το CZT? Με το FR vs 106 16v (σκουπα) 60-180xlm, η διαφορα ηταν 2-3 αυτοκινητα υπερ του ισπανου...
Μόλις είδα ότι Ralliart κυκλοφόρησε στην Αγγλία κιτ αναρτήσεων για το CΖT [4cm χαμήλωμα!] εξάτμιση και το κυριότερο μηχανική βελτίωση με 200 άλογα για την πλάκα!
Αυτά θα είναι μέσα στην εγγύηση!Τώρα 16V με FR από τα 0-180 η διάφορα θα είναι σίγουρα 3 αμάξια υπέρ του FR. Το FR έχει πολύ καλό 100αρι...Σύμφωνα και με το συγκριτικό στους 4 τροχούς το CZT στα 0-160 είναι περίπου 1 δευτερόλεπτο ποιο γρήγορο από το FR [1 με 2 αμάξια δηλαδή!]
Βεβαια ολα αυτα ειναι στα χαρτια!
Ο δρόμος θα δείξει την αλήθεια [η καλύτερα ο περιφερειακός στην Ιστιαια ] ! -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Μόλις είδα ότι Ralliart κυκλοφόρησε στην Αγγλία κιτ αναρτήσεων για το CΖT [4cm χαμήλωμα!] εξάτμιση και το κυριότερο μηχανική βελτίωση με 200 άλογα για την πλάκα!
Αυτά θα είναι μέσα στην εγγύηση!Τώρα 16V με FR από τα 0-180 η διάφορα θα είναι σίγουρα 3 αμάξια υπέρ του FR. Το FR έχει πολύ καλό 100αρι...Σύμφωνα και με το συγκριτικό στους 4 τροχούς το CZT στα 0-160 είναι περίπου 1 δευτερόλεπτο ποιο γρήγορο από το FR [1 με 2 αμάξια δηλαδή!]
Βεβαια ολα αυτα ειναι στα χαρτια!
Ο δρόμος θα δείξει την αλήθεια [η καλύτερα ο περιφερειακός στην Ιστιαια ] !ΧΑ ΧΑ ΧΑ....αντε να δουμε, θα μας παρουν στο κυνηγι τα στρουμφακια στο τελος!!
Αντε μαζεψε χρηματα οσο ειμαι ακομα Αγγλια και του χρονου το καλοκαρι στα κατεβαζω ολα κατω με μεταφορικη μαζι με τα δικα μου πραγματα και τα περνεις ολα πολυ πιο φτηνα και μετα ποιος σε πιανει....αν και...με 200ps το esp θα δουλευει υπερωρια μετα...μπουαχαχαχαχααχα!! No offence mate...πλακα κανουμε.
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ....αντε να δουμε, θα μας παρουν στο κυνηγι τα στρουμφακια στο τελος!!
Αντε μαζεψε χρηματα οσο ειμαι ακομα Αγγλια και του χρονου το καλοκαρι στα κατεβαζω ολα κατω με μεταφορικη μαζι με τα δικα μου πραγματα και τα περνεις ολα πολυ πιο φτηνα και μετα ποιος σε πιανει....αν και...με 200ps το esp θα δουλευει υπερωρια μετα...μπουαχαχαχαχααχα!! No offence mate...πλακα κανουμε.
Ένα πράγμα σου λέω....Μην τυχόν και βρεθεί λύση για να βγαίνει το ESP, ξέρεις τι θα σε κάνω μετά!!!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Αυτά θα είναι μέσα στην εγγύηση!] !
την αγγλική εγγυηση που ειναι τρια χρόνια. Οχι την Ελληνική που ειναι 7...
Μη μπερδευόμαστε. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μη μπερδευόμαστε.Οταν βγει στην Ελληνικη αγορα θα εχει και την Ελληνικη εγγυηση.
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Μη μπερδευόμαστε.Οταν βγει στην Ελληνικη αγορα θα εχει και την Ελληνικη εγγυηση.
οχι
δε μπορει να δωσει 7 χρονια σε βελτιωση.
-
Σήμερα έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών στο cz3 μου στον ΠΑΠΡΑ ΑΕ.
Τα λάδια τους τα πήγα εγώ Visco 7000 SAE0W40 (καθώς τα χρέωναν 10
-
[quote='digilef']Σήμερα έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών στο cz3 μου στον ΠΑΠΡΑ ΑΕ.
Τα λάδια τους τα πήγα εγώ Visco 7000 SAE0W40 (καθώς τα χρέωναν 10
-
Ναι τα ίδια λάδια βάζουν και αυτοί αλλά κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους και εφόσον τα είχαν 10 κάτι ευρώ ακριβότερα τα πήρα μόνος μου.
-
Πόσο κόστισαν τα accessories που έβαλες;
-
Κάπου στα 120 € είχαν όλα τα σετ δακτυλίων των αεραγωγών και των οργάνων. Εργασία δωρεάν αλλά πρέπει να μου έκανε κάποια έκπτωση επειδή το είχα πάρει απο εκεί το αυτοκίνητο.
Η πεταλιέρα που ρώτησα είχε 90 €
-
Ρίξτε μια ματιά εδώ γιατί τελικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο ανθηρά όσο είχα πιστέψει
-
to oti ypirxe enas anidikeftos pitsirikas se ena ypokatastima den simenei oti den yparxei kalo service genika.Ego eksipiretoume apo th mitsubishi georgioy ths livadias kai logo to oti einai eparxia kai den yparxei toso kosmosiroi h eksipiretish einai apsogi
-
Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό καθώς αυτός ο πιτσιρικάς δεν ελέγχτηκε απο το συνεργείο απο τον υπεύθυνό του δηλαδή αν έκανε σωστά την δουλειά του! Άρα είναι μείον ολόκληρου του συνεργείου
Η συνέχεια εδώ καθώς μόλις γύρισα απο το συνεργείο!
MITSUBISHI COLT & CΖC