-
Τί διαφορά έχει σε τιμή το μηχανικό από το σειριακό κιβώτιο στο cz3 1.3 ?
-
σορρυ παιδιά αλλά πότε οι 4Τ κάναν test το colt;..
-
Δεν ξέρω, ψάξε στην αναζήτηση τευχών
-
Επιτελους ηρθε το σειριακο μου 1.3 κολτ 5πορτο,............μολις παρω πινακιδες θα το σκισω επιτοπου.......0-100 καμια 10αρια φορες στους κοφτες και στο D και με ταχυτητες.........και θα σας πω τις εντυπωσεις μου......(βεβαια τις μετρησεις θα τις κανω με το Ναβιγκεισιον που θα μπει την Παρασκευη)
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο. Στρωστε πρώτα εεεεε?
-
Καλορίζικο υπεροδηγέ!
Εγώ σε αναμένα κάρβουνα είμαι μέχρι να έρθει το cz3 μου.
Αυτήν ή την άλλη εβδομάδα θα το έχω!
Άντε να δούμε τι λέει επιτέλους το μιτσουμπάκι
Πάντος και εμένα δύσκολο έως ακατόρθωτο μου φαίνεται να πέφτει κάτω απο τα 11 στα 0-100 αλλά κάπου 11 με 11,5 πρέπει να βρίσκεται.
Για την τελική του θα σας πω μόλις πατήσω τα 4-5000 km -
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Για την τελική του θα σας πω μόλις πατήσω τα 4-5000 kmΑυτό δεν λέγεται υπομονή..... αυτό είναι θεία εγκράτεια!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για την τελική του θα σας πω μόλις πατήσω τα 4-5000 km
Αυτό δεν λέγεται υπομονή..... αυτό είναι θεία εγκράτεια!
EΓΩ θα το σκισω απο τα πρωτα 500 πρωτα χλμ. θα το τελικιασω.....!!!!!
Ουτε στρωσιμο ουτε υπομονη!!!
-
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?
-
Ο χρήστης cynomad έγραψε:
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?Τι εννοείς λέγοντας 'είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το COLT' ?
-
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?Το SMART είναι πιό ακριβό και ορισμένοι αδιαφορούν για την αισθητική.
Δεν είμαι της λογικής να πληρώνω για περιτύλιγμα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?
Τι εννοείς λέγοντας 'είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το COLT' ?
To For4 & to colt αναπτυχθηκαν απο κοινου, εχουν τα ιδια μηχανικα μερη, κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο και η μοναδα συναρμολογησης ειναι διπλα-διπλα. Αλλαζει μονο το 'περιτυλιγμα'.
-
Όντως φτιάχτηκαν με πολλά κοινά. Για πες μας όμως έχει 7 χρόνια εγγύηση μηχανικά ηλεκτρικά ???
Απο το 5 πορτο ναι ίσως είναι πιο όμορφο υποκειμενικά πάντα αλλά προσωπική μου άποψη το cz3 είναι πολύ πιο όμορφο απο το smart 4 4!
-
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?Αγαπητε αν διαβασεις οσον αφορα την επενδυση στο φορ-φορ η αλιως βαλιου φορ μανυ.....θα δεις οτι ολα τα περιοδικα εκαναν στροφη 100% μεσα σε 2 χρονια και λενε πως η αποτυχια του ασχημου μεγαλου Σμαρτ οδηγησε την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ να εγκαταλειψει το ΦΟΡΜΟΡ......γιατι το Κολτ σειφ δηλαδη με ESP κτλ. κερδιζει τον ανταγωνισμο....απο.....το φορ-φορ το οποιο οπως αλλωστε αναφερθηκε στα περιοδικα ειναι πραγματικα το μαυρο προβατο της εταιρειας και μαλλον δεν θα το δουμε για πολυ ακομα ερχεται με ανανεωσεις ...κτλ.
Μαλλον λοιπον μονο εσυ το βλεπεις πιο ομορφο( και η γυναικα μου αλλα δεν την ακουσα και πηρα το κολτ το οποιο δεν εχει προβλημα καταγωγης και χαρακτηρα οπως το φορ-φορ!!!!) -
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Όντως φτιάχτηκαν με πολλά κοινά. Για πες μας όμως έχει 7 χρόνια εγγύηση μηχανικά ηλεκτρικά ???Απο το 5 πορτο ναι ίσως είναι πιο όμορφο υποκειμενικά πάντα αλλά προσωπική μου άποψη το cz3 είναι πολύ πιο όμορφο απο το smart 4 4!
Δεν ξερω ποσο εγγυηση εχει εχει , πιθανοτατα 2 χρονια.
Το CZ3, ειναι πολυ πιο ομορφο απο το απλο COLT.
Xωρις παρεξηγηση, το COLT μοιαζει με διασταυρωση Ηyundai ATOS (πισω) με Honda Jazz(μπροστα). -
Όντως φτιάχτηκαν με πολλά κοινά. Για πες μας όμως έχει 7 χρόνια εγγύηση μηχανικά ηλεκτρικά ???
Απο το 5 πορτο ναι ίσως είναι πιο όμορφο υποκειμενικά πάντα αλλά προσωπική μου άποψη το cz3 είναι πολύ πιο όμορφο απο το smart 4 4!
Xωρις παρεξηγηση, το COLT μοιαζει με διασταυρωση Ηyundai ATOS (πισω) με Honda Jazz(μπροστα).To FOR-MORE ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟς ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τζιλερα η την Ζουνταπ.......φτερα απο τουινγκο ουρανο απο Νιβα....τελος παντων οτι βρηκε μπροστα του και το εκανε αμαξι.....ευτυχως το πατωμα και το μοτερ ειναι απο την Μιτσουμπισι!!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Xωρις παρεξηγηση, το COLT μοιαζει με διασταυρωση Ηyundai ATOS (πισω) με Honda Jazz(μπροστα).To FOR-MORE ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟς ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τζιλερα η την Ζουνταπ.......φτερα απο τουινγκο ουρανο απο Νιβα....τελος παντων οτι βρηκε μπροστα του και το εκανε αμαξι.....ευτυχως το πατωμα και το μοτερ ειναι απο την Μιτσουμπισι!!!!
Kάτσε να πιάσω το αλεξίσφαιρο.....
Kαλά, δεν θα μαλώσουμε κιόλαςPS To Formore, εκτός του ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτό, δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Ότι έχεις δει είναι σχέδια η Photoshop.
-
Kάτσε να πιάσω το αλεξίσφαιρο.....
Kαλά, δεν θα μαλώσουμε κιόλαςPS To Formore, εκτός του ότι δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτό, δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Ότι έχεις δει είναι σχέδια η Photoshop.
Φυσικα και δεν θα μαλωσουμε!!!!!μιας και αναφερομαστε σε κουβαδακια!!!!αλλα και για κουβαδες να μιλουσαμε!!!παλι δεν θα μαλωναμε!!!
-
Aπορια: Μονο εγω βλεπω το SMART For4 (που ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το COLT) πολυ πιο ομορφο??? Ποια τα κριτηρια να παρει καποιος το COLT που δεν ειναι και το θαυμα της αισθητικης σε συηκριση με ενα αυτοκινητο που 'κανει μπαμ' απο μακρια?μου άρεσε αρχικά το f4, μεχρι που είδα το ταμπλώ και κυριώς τα όργανα, ακόμα τρέχω.. προτιμώ πάντα κλασσικά, γούστα αυτά..
άσχετο C4 off λόγω digital ταμπλώ, μη φανταστείται ότι παπούς,
αλλά techno freak με ενασχόληση τα pc, pda.. αλλά στο αμάξι θέλω κλασικό στροφόμετρο και ταχύμετρο.. και φυσικά στη μεριά του οδηγού, αν γίνεται και αλλά BMW και κλίση προς την πλευρά του οδηγού.. -
Βρε παιδιά λίγο αργά το συζητάω (μιας και το έχω κλείσει το αυτοκίνητο) αλλά έτσι μου πέρασε απο το μυαλό να ρωτήσω απο περιέργεια το εξής!
Γνωρίζουμε όλοι οτι τo colt φτιάχνεται στην Ολλανδία.
Πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία του? Θα μου πείτε αυτό θα φανεί και πρώτος απο όλους θα είμαι εγώ που θα ενημερώνω με τυχόν (έξω και μακριά) προβλήματα.
Ως γνωστόν ο ιάπωνας δεν παίζεται αλλά θα ήθελα να ακούσω την γνώμη ή εμπειρία σας απο τέτοιο θέμα ειδικά αν πρόκειται για mitsubishi!
MITSUBISHI COLT & CΖC