-
Θα ήθελα να μάθω τον λόγο για τον οποίο στο RALLY.GRδεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στο ράλλυ ΔΕΘ που ξεκινάει σε 9 μέρες και είναι πρωταθληματικός αγώνας.
Για να μην αρχίσουμε να φτιάχνουμε σενάρια, μέρες ολυμπιακές που περνάμε....
-
Θα ήθελα να μάθω τον λόγο για τον οποίο στο RALLY.GRδεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στο ράλλυ ΔΕΘ που ξεκινάει σε 9 μέρες και είναι πρωταθληματικός αγώνας.
Όταν για παράδειγμα η αναφορά στο σπριντ Ελικώνα στις 12/9 έχει καταχωρηθεί 5/8. (απλό παράδειγμα δεν έχω τίποτα με τον αγώνα).Για να μην αρχίσουμε να φτιάχνουμε σενάρια, μέρες ολυμπιακές που περνάμε....
-
Τό βρήκα!!!
-
Τέστ για να εμφανιστεί το θέμα!
-
Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΟΥ Castor
citius ,altius fortius ,fallimentus et dopius et maimudiarius ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΤΟΥΒΛΟ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΟΥ Castorcitius ,altius fortius ,fallimentus et dopius et maimudiarius ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΤΟΥΒΛΟ .
Πιό γρήγορα , πιό ψηλά ,πιο δυνατά , πιό χρεωκοπημένοι και πιο ντοπαρισμένοι!!! Σαν τον μέσο Έλληνα αγωνιζόμενο δηλαδή!!!!
-
Ερώτηση κρίσεως:
Αν ένας συνογηγός 'φάει γλυστρίδα' για να μιλάει πιο γρήγορα, θεωρείται ντοπάρισμα; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Αν ένας συνογηγός 'φάει γλυστρίδα' για να μιλάει πιο γρήγορα, θεωρείται ντοπάρισμα;Οχι...γιατι υπάρχουν και ορισμένοι (όνομα και μη χωριό) που έχουν πέσει στην μαρμίτα με την γλυστρίδα απο μικροί!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Αν ένας συνογηγός 'φάει γλυστρίδα' για να μιλάει πιο γρήγορα, θεωρείται ντοπάρισμα;'Μόνο αν τον πιάσουν' (c) Δρ. Τζέκος (στον επόμενο τεχνικό έλεγχο θα έρθω με μπουκαλάκι για ούρα )
-
Γιώργο,το τελυταίο post σου ηταν διπλό!Εσβησα το ένα και χάθηκε και το άλλο!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιώργο,το τελυταίο post σου ηταν διπλό!Εσβησα το ένα και χάθηκε και το άλλο!!!!Προπονώ τα ποστ μου να μην τα πιάνει το αντιπόστινγκ κοντρόλ!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
Αν ένας συνογηγός 'φάει γλυστρίδα' για να μιλάει πιο γρήγορα, θεωρείται ντοπάρισμα;'Μόνο αν τον πιάσουν' (c) Δρ. Τζέκος (στον επόμενο τεχνικό έλεγχο θα έρθω με μπουκαλάκι για ούρα )
Να πάμε το αντιντόπινγκ ένα βήμα (μία περιστροφή ρόδας θα ήταν πιο ταιριαστό εδώ!! ) πιο μπροστά: Αυτές οι ουσίες (ΛΟΓΟδιάρροιας )
δεν ανιχνεύονται στα ούρα, αλλά μόνο στο σάλιο!! -
Σε 8 24ωρα ξεκινάει ο αγώνας, με νυκτερινές ειδικές το σάββατο, και ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο rally.gr
Σε λίγο θα πιάσουμε τα σενάρια συνωμοσίας....
-
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΛΗΞΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΠΟΣΟΙ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ? -
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?
ΠΟΣΟΙ, ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙ? -
μπορούμε να μάθουμε απο σήμερα τον αριθμό συμμετοχών στο περίπου ?
-
test
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
μπορούμε να μάθουμε απο σήμερα τον αριθμό συμμετοχών στο περίπου ?Περίπου 90
-
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=233ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...
-
ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΜΑΣ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ 206 ΤΗΣ LION , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ !!!!!!!!!
38o ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ.