-
υπάρχει και αυτό το test
http://www.worldlingo.com/S1790.5/trans ... 33178.html
από το
http://www.focus.deκαταλήγει στα παρακάτω υπέρ-κατά
PLUS AND MINUS
- generous available space
- large trunk
- flexible interior
- good processing
- comfortable chassis
- dynamic handling characteristics
- modern, economical engines
- good road performances
- scratch-sensitive plastics
- elevated price
- expensive extras
Βεβαίως το - της τιμής αναφέρεται στην Γερμανία. Στην ελλάδα θα είναι το μεγαλύτερο του +
-
-
http://www.motivemag.com/pub/feature/fi ... guan.shtml
-
http://www.motivemag.com/pub/feature/fi ... guan.shtml
-
Στο Autocar διάβασα για 30000 ευρω η βασικη εκδοση. Δεν αναφερει εξοπλισμό. Το DSG θα μπαινει στις 2λίτρες εκδόσεις, με τους 170 και 200 ΗΡ.
Δεν ακολουθησαν τη τιμολογηση του Golf. Εκτος αν ειναι φουλ εξοπλισμένο.
Εχει κι ορισσμενα ηλεκτρονικα συστηματα για off road χρηση. Στα εξτρά φυσικά. -
ο ανταγωνισμος παιζει στα 30-40Κ περιπου.
ειναι θεμα της VW αν θα θελησει να τον 'μηδενισει' φερνοντας το στα 26Κ (που μπορει να το κανει) ή αν θα θελησει να το διαθεσει σε τιμες παρομοιες με του ανταγωνισμου.
στα τελευταια μοντελα παντως εχει πολυ καλες τιμες, πουλαει πολυ καλα, αρα δε βλεπω το λογο γιατι να αλλαξει πολιτικη?
-
μολις πληροφορηθηκα τα εξης:
βασικη εκδοση 150hp: 26-27K
πλουσια εκδοση 170hp: 32K
εκδοση TFSI 200hp: 36K
οι τιμες αυτες οπως μου ειπαν θα ειναι κοντα στις τελικες που θα ανακοινωθουν...
α, εκτος αν προβλεποντας την αναμονη να γινεται 8μηνο, τσιμπησουν τις τιμες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μολις πληροφορηθηκα τα εξης:βασικη εκδοση 150hp: 26-27K
πλουσια εκδοση 170hp: 32K
εκδοση TFSI 200hp: 36K
οι τιμες αυτες οπως μου ειπαν θα ειναι κοντα στις τελικες που θα ανακοινωθουν...α, εκτος αν προβλεποντας την αναμονη να γινεται 8μηνο, τσιμπησουν τις τιμες...
Εμαθες και πότε θα ανακοινωθούν?
Φαίνονται λογικές αυτές οι τιμές με βάση αυτά που περιμένουμε τόσο καιρό. Η βασική 150hp 26Κ και πλουσια 150hp γύρω στα 28Κ θα είναι ok. H 170hp (αν είναι δίλιτρη τελικά) νομίζω θα πάει παραπάνω. Ισως 32Κ η βασική να είναι πιο λογικό. Αν είναι 1.4 τοτε ισως έχει περιθώρια για πιο κάτω.Για έναρξη παραγγελιών μάθαμε τίποτα?
Για την αναμονή αυτό που ξέρω είναι ότι στη Γερμανία αυτοι που παραγγειλαν πριν μερικές μέρες πήραν παράδοση βδομάδα 12/08 (δηλ τέλος Μαρτίου) -
οι τιμες μαλλον θα ανακοιωθουν τελη Οκτωβρη.
ο 170 θα ειναι ο γνωστος tsi 1400.
εναρξη παραγγελιων τελη Νοεμβρη πιθανοτατα.
-
Το Tiguan θα βρίσκεται στις εκθέσεις VW από τις αρχές του νέου έτους, με τιμή, που **δε θα υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ για την βασική έκδοση Trend and Fun των 1,4 λίτρων με τους 150 ίππους **(θα ακολουθήσουν το Μάρτιο και 170άρης κινητήρας αλλά και με 200 ίππους). Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, ABS, Brake Assist, Off Road Mode, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, ραδιο-cd με 8 ηχεία και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Το Tiguan θα βρίσκεται στις εκθέσεις VW από τις αρχές του νέου έτους, με τιμή, που **δε θα υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ για την βασική έκδοση Trend and Fun των 1,4 λίτρων με τους 150 ίππους **(θα ακολουθήσουν το Μάρτιο και 170άρης κινητήρας αλλά και με 200 ίππους). Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, ABS, Brake Assist, Off Road Mode, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, ραδιο-cd με 8 ηχεία και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.
H έκδοση trend&fun στο εξωτερικό δεν περιλαμβάνει ούτε ζάντες αλουμινιου, ούτε off road mode, ούτε ράγες οροφής.
Ο εξοπλισμός αυτός είναι της έκδοσης track&field. Θα μπορουσαμε να υποθέσουμε ότι στην ελλάδα θα του προσθέσουν κάποια extra αν και θεωρώ πιθανότερο να έκαναν λάθος στο περιοδικό γιατί ειδικά το off road mode δεν στέκει να είναι στάνταρ για αυτή την έκδοση. Οσο για την πληροφορία κάτω από 30.000 δεν μας λέει και τίποτα. Αυτό μας έλειπε να είχε και πάνω από 30Κ. Το θέμα είναι πόσο κάτω. Αλλο 26.000 άλλο 29900.
Τα υπόλοιπα σχόλια του test συμπίπτουν με την γνώμη των άλλων ευρωπαίων που εκθειάζουν την οδική συμπεριφορά. Αυτό που διαφέρει και κάνει εντύπωση είναι ότι γράφτηκαν και πολύ καλά λόγια για την ποιότητα του εσωτερικού το οποίο δεν υποδέχτηκαν με τον ιδιο ενθουσιασμό τα άλλα τεστ.
Αντε να δούμε και καμια πιο πλήρης και ουσιαστική δοκιμή. -
Να επαναλάβω την δήλωση του πωλητή VW που μου είπε για ένα επίπεδο εξοπλισμου με off-road προσανατολισμό και τιμή πλούσια στα 28.5Κ
-
30000 έουρος για 1.4?
-
Δυστυχως τα σουβ ειναι τρεντυ στο ελλαντα, οποτε μαλλον πανε περιπατο οι προσδοκιες για 26Κ. Κριμα...
Να δουμε και τη φορντ με το κουγκα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
30000 έουρος για 1.4?Με απόδοση 2.3lt , ποιότητα Χ3, κορυφαία ποιότητα κύλισης, πολύ ροπή χαμηλά, κοντή πρώτη για off-road βόλτες και τέλη 1400. Τέλειο μου ακούγεται.
Μετά τα μικρομεσαία και στα SUV έκλεισε το ζήτημα επιλογής αυτοκινήτου
Για μένα μόνο το forester αποτελεί σημαντικό αντίπαλο, λόγω 4κίνησης και κοντών σχέσεων. -
Ένα ακόμα τεστ.
Αναφέρει ως μειονέκτημα την έλλειψη δύναμης του TSI στο ξεκίνημαhttp://www.alle-autos-in.de/volkswagen/ ... 2149.shtml
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
30000 έουρος για 1.4?
Με απόδοση 2.3lt , ποιότητα Χ3, κορυφαία ποιότητα κύλισης, πολύ ροπή χαμηλά, κοντή πρώτη για off-road βόλτες και τέλη 1400. Τέλειο μου ακούγεται.
Για μένα μόνο το forester αποτελεί σημαντικό αντίπαλο, λόγω 4κίνησης και κοντών σχέσεων.Ενταξει, εσωτερικα τουλαχιστον, γκολφ πλας ειναι. Στα 30Κ κατα την γνωμη μου δεν αποτελει κελεπουρι.
-
είναι και 1500 κιλά μην το ξεχνάμε αυτό!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
30000 έουρος για 1.4?
Με απόδοση 2.3lt , ποιότητα Χ3, κορυφαία ποιότητα κύλισης, πολύ ροπή χαμηλά, κοντή πρώτη για off-road βόλτες και τέλη 1400. Τέλειο μου ακούγεται.
Για μένα μόνο το forester αποτελεί σημαντικό αντίπαλο, λόγω 4κίνησης και κοντών σχέσεων.Ενταξει, εσωτερικα τουλαχιστον, γκολφ πλας ειναι. Στα 30Κ κατα την γνωμη μου δεν αποτελει κελεπουρι.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ένα ακόμα τεστ.
Αναφέρει ως μειονέκτημα την έλλειψη δύναμης του TSI στο ξεκίνημαhttp://www.alle-autos-in.de/volkswagen/ ... 2149.shtml
Στο ξεκινημα; Δλδ αν ηταν δυνατο 0-100 ποσο θα ειχε; Μηπως υπερβαλλουν; Ρωταω γιατι απο γερμανικα δεν σκαμπαζω να διαβασω ακριβως τι λενε
VW Tiguan 2007