-
Το tiptronic που αναφέρουν, αναφέρομαι στο 2.0 TSi 200, είναι το αποκαλούμενο και ως DSG? Αν ναι είναι 7άρι όπως στο Scirocco ή 6άρι όπως στο Golf?
Πάντως σε διαστάσεις είναι σε μήκος μικρότερο από το CRV κατά 10 εκ. αλλά μεγαλύτερο από το RAV4 κατά 6 εκ.! -
-
Καλά γιατί δεν βάζουν DSG? Υπάρχει θέμα με τον Haldex? Ή το φοβούνται να μην σπάσει σε κανά ζόρισμα?
-
Κανένα τετρακίνητο με κινητήρα turbo δεν έχει dsg.
-
η veyron δεν εχει?
επισης συντομα ΤΤ-S, A4/A5/Q5 -
Μέχρι πρότινος όμως δεν είχαν.
Η Veyron με την τιμή που έχει αλίμονο αν δεν είχε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κανένα τετρακίνητο με κινητήρα turbo δεν έχει dsg.το q5 τι είναι, υβριδικό?
-
To Q5 παρουσιάστηκε τώρα. Δες μέχρι πριν λίγους μήνες αν υπήρχε κάποιο από τα μοντέλα της Audi-VW με τούρμπο, βενζινοκινητήρα και dsg.
Το S3 πχ ΔΕΝ έβγαινε με S-tronic, το Tiguan το ίδιο κτλ κτλ.
-
ΤΩΡΑ δε μιλάμε? Στο ενεστώτα εγραφες
Το ξέρω πολύ καλά για το tiguan, Γι αυτό το λόγω μάλλον βρίσκεις και πιο εύκολα 2000 αυτόματο από ακύρωση. Δεν θελουν το tiptronic
-
Τι ποσοστό πιστεύεις πως είναι οι παραγγελίες με αυτόματο κιβώτιο;
Μάλλον το να βρεις ακύρωση με αυτόματο κιβώτιο είναι πιο δύσκολο και όχι το ανάποδο.
-
αφου όλα τα 2000 που εχω βρει είναι αυτόματα. Τυχαίο?
2 βρήκα στην βουλιαγμένης το καλοκαίρι -
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βγεί με DSG από όσο γνωρίζετε?
-
Γιατί να μην βγεί; Το Golf R32 είναι τετρακίνητο με DSG πχ...
Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με τα Audi σαν το Q5 που έχουν τον κινητήρα σε διαμήκη διάταξη... -
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βγεί με DSG από όσο γνωρίζετε?Tελικα τι θα αγορασεις ρε φιλε? Tiguan, Panda, Agila η Scirroco?
Aναποφασιστος αγοραστης...? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βγεί με DSG από όσο γνωρίζετε?
Tελικα τι θα αγορασεις ρε φιλε? Tiguan, Panda, Agila η Scirroco?
Aναποφασιστος αγοραστης...?Kαλά ρε! Εσύ που ποστάρεις σε όλα τα θέματα των νέων αυτοκινήτων αυτοκίνητο ψάχνεις? Απλά το είδα σε ένα περιοδικό και είπα να το ρωτήσω! Πάντως για τον Σακ θα ήταν ότι πρέπει ένα 2.0 με DSG! To Rav4 είναι πλέον δεινόσαυρος τεχνολογικά! Οι Ιάπωνες πρεπει άμεσα να ξυπνήσουν γιατί θα χάσουν μεγάλα μερίδια αγοράς!
-
Για τον μπαμπα θα ηταν 'οτι πρεπει' ενα Panda 100.
Θα ξαναγινει παιδι... Θα ξανανιωσει βρε αδερφε...Τελοσπαντων... Sorry για το
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αφου όλα τα 2000 που εχω βρει είναι αυτόματα. Τυχαίο?
2 βρήκα στην βουλιαγμένης το καλοκαίριΤο καλοκαίρι ήταν τα πρώτα 2λιτρα που ήρθαν Ελλάδα και ήταν τα stock που είχαν παραγγείλει οι dealers και όχι πελατών.
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72496
Αληθές-όντως αυτη τη φορά (για autotriti)
-
οι τιμες επεσαν αλλα οχι και το κοστος χρησης/συντηρησης...
-
Οταν σε κυνηγαει η ατυχια τι να πεις¨. Παραγγειλα το tiguan τον 2/08 εφτασε τωρα 11/08 στο τελωνειο .
Δυστυχως ομως προσωπικοι λογοι με αναγκαζουν να το πουλησω με το που θα το παραλλαβω.
VW Tiguan 2007