-
Ψάξτε λίγο και ό,τι compilation έχει βγάλει ο ravin, είτε από buddha bar ή κάτι άλλο, πχ sidharta (ή όπως γράφεται)
-
Μουσική και οδήγηση...
Χωρίς μουσική ΔΕΝ οδηγώ.Πρώτα από όλα με ενδιαφέρει η μουσική και μετά η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.Μετά τα θέματα του 207 με το (gamimeno) προβληματικό εργοστασιακό CD/USB αναγκάστηκα να ακούω ραδιόφωνο...
Μένω Αθήνα και είχα συγχρονιστεί μόνο στον HOT FM 104.6 που ας πούμε έβαζε συνέχεια μουσική και κάποια από την μουσική που ακούω. Είχα βολευτεί και επαναπαυτεί.
Και ήρθα από διακοπές και ο HOT FM εξαφανίστηκε...
Έβαλα RADIO DJ και κάποιοι καραγκιόζηδες συνέχεια εκεί μιλούν και συνέχεια διαφημίσεις.
Έβαλα και KISS FM τα ίδια και χειρότερα.**Ξέρετε κανένα σταθμό που να παίζει μουσική ξένη κυρίως dance χωρίς να έχει διαρκώς διαφημίσεις, σποτάκια και παρουσιαστές; **
Θα ήθελα να υπάρχει κάποιος σταθμός που να παίζει mellow trance αλλά αυτό μάλλον είναι όνειρο θερινής νυχτός σε αυτή τη χώρα.Έχω στραβώσει όσο δεν πάει άλλο με αυτό το θέμα. Το κέρατό μου...
-
Πλέον συνδέω το iPhone στο aux (δυστυχώς δεν έχω usb στο αμάξι ) και ακούω τις playlists που έχω φροντίσει να φτιάξω από πριν στο σπίτι.
-
ipod με αγαπημένες playlists
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:help:Μουσική και οδήγηση...
Χωρίς μουσική ΔΕΝ οδηγώ.Πρώτα από όλα με ενδιαφέρει η μουσική και μετά η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου.Μετά τα θέματα του 207 με το (gamimeno) προβληματικό εργοστασιακό CD/USB αναγκάστηκα να ακούω ραδιόφωνο...
Μένω Αθήνα και είχα συγχρονιστεί μόνο στον HOT FM 104.6 που ας πούμε έβαζε συνέχεια μουσική και κάποια από την μουσική που ακούω. Είχα βολευτεί και επαναπαυτεί.
Έβαλα RADIO DJ και κάποιοι καραγκιόζηδες συνέχεια εκεί μιλούν και συνέχεια διαφημίσεις.
Έβαλα και KISS FM τα ίδια και χειρότερα.**Ξέρετε κανένα σταθμό που να παίζει μουσική ξένη κυρίως dance χωρίς να έχει διαρκώς διαφημίσεις, σποτάκια και παρουσιαστές; **
Θα ήθελα να υπάρχει κάποιος σταθμός που να παίζει mellow trance αλλά αυτό μάλλον είναι όνειρο θερινής νυχτός σε αυτή τη χώρα.Έχω στραβώσει όσο δεν πάει άλλο με αυτό το θέμα. Το κέρατό μου...
aftermarket συμβατό με canbus δεν παίρνει ;
ότι κ να βάλεις στο ράδιο μιλούν ακατάπαυστα ειδικά πρωί και κάθε 10 λεπτά έχουν διαφημίσεις.
usb flashes rulez!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
aftermarket συμβατό με canbus δεν παίρνει ;
όχι. τίποτα aftermarket δεν παίρνει. ότι και να μπει κάτι θα χαθεί ή δεν θα παίζει ή θα χρειάζεται να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για αλλαγές ρυθμίσεων π.χ. ώρα/ημερομηνία κλπ...κλπ...
-
Παντα στο ραδιοφωνο μουσικη ή καποια εκπομπη. Απο μουσικη ολα τα ειδη απο Heavy metal μεχρι κλαρινα αναλογως τα κεφια. Το πρωι που θα παω στη σχολη δεν ξερω πως την εχω δει και βαζω ΣΚΑΙ για να ακουω τον Πορτοσαλτε και την κινηση στους δρομους, το μεσημερακι μουσικη και απογευμα.βραδακυ τιποτα λαικα ή heavy metal με προτιμηση στους Judas Priest . Οταν ειμαι επαρχεια τα κλαρινα παιζουν απο το πρωι. Γενικα οι κινησεις που κανω στο αυτοκινητο ειναι ραδιοφωνο και ανοιγμα ηλιοροφης
-
Πορτοσάλτε???
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Πορτοσάλτε???Εχει πλακα
-
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Hot fm??
Εχοντας κανει την μεγαλη βλακεια να μην περιμενω για 2 βδομαδες δεν εχω θυρα usb, οποτε χρησιμοποιω το κινητο μου (μεσω aux) ή κανα mp3 cd.
Απο σταθμους συνηθως kiss, dj, hot fm και πιο σπανια δρομο
Στην Κομοτηνη ο μονος σταθμος που αξιζει ειναι ο Komotini Dj (Ναι ειναι παρακλαδι του Athens)Στα ταξιδια οταν ειμαι μονος μου θα βαλω ροκιες (ετσι αυξανεται και η μεση ταχυτητα )
Με παρεα κανα housακι -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο Hot fm??Εχοντας κανει την μεγαλη βλακεια να μην περιμενω για 2 βδομαδες δεν εχω θυρα usb, οποτε χρησιμοποιω το κινητο μου (μεσω aux) ή κανα mp3 cd.
Απο σταθμους συνηθως kiss, dj, hot fm και πιο σπανια δρομο
Στην Κομοτηνη ο μονος σταθμος που αξιζει ειναι ο Komotini Dj (Ναι ειναι παρακλαδι του Athens)Στα ταξιδια οταν ειμαι μονος μου θα βαλω ροκιες (ετσι αυξανεται και η μεση ταχυτητα )
Με παρεα κανα housακιΠοσο την αυξανεις την ταχυτητα?
-
Απο 120 παω 160
-
Απο 120 παω 160(Φυσικα και κανω πλακιτσα μην παρεξηγεις )
-
Ναι ρε μην αγχωνεσαι
-
Πολύ ωραίες οι επιλογές σας παιδιά μπράβο από μένα.Παρόλο ότι βάζω μουσική συνεχώς στο αμάξι με playlist που ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και περνιέται μια φορά τη βδομάδα στο flashaki (το οποίο είναι τεράστια διευκόλυνση αν θες να αλλάζεις συχνά την playlist),εξακολουθώ να πιστεύω ότι οσο πιο δυνατά η μουσική και όσο πιο γρήγορα πάω,τόσο χειρότερος οδηγός γίνομαι.Άλλωστε τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ήχο του σαράβαλου μου στη 1:00 με άδειους τους δρόμους και τον αέρα να σου χαιδεύει τα αφτιά.Βέβαια αν πας αργά και με χαμηλά τη μουσική σε κάνει μεν λίιιγο χειρότερο οδηγό (αφαιρώντας μέρος της ακουστικής σου ικανότητας και αποσπώντας σε κάπως) αλλα νομίζω και λίιιγο καλύτερο (Σε ηρεμει σου φτιάχνει τη διάθεση) που εξισορροπεί με το παραπάνω τα πράγματα.Συμπερασμα:
-Γρήγορη οδήγηση:παντα παραθυρο οδήγού ΚΑΙ συνοδήγού ανοιχτό για να ακους τα πάντα σαν τον και μηδέν θόρυβοι.
-Αργή/νορμάλ οδήγηση:Μουσικούλα χαλαρωση και ας τους αλλους να κορνάρουν... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:help:Μουσική και οδήγηση...
Το Hot-FM ακούω και εγώ, δεν νομίζω ότι έκλεισε, εχθές είχε πολύ άσχημο σήμα, αλλά σήμερα πήγα και ήρθα σχολή ακούγοντας Hot-FM.
Έπειτα έχω Red-FM, Era-Sport, Love Radio για τις βραδυνές βόλτες τρομάρα μου, αυτά πάνω κάτω.
-
Ξεχασα να το γραψω πιο πανω αλλα τον τελευταιο καιρο εχω ξετρελαθει να ακουω αυτο το τραγουδι
http://www.youtube.com/watch?v=mNFn_yejkS4
Δεν θα υπαρξει μερα που να μην το ακουσω
Θα χει φτασει Νοεμβρης και ακομα αυτο θα ακουω -
A, το 'i wanna make lazania'
-
Youtube VideoΔεν είναι του γούστου μου το τραγούδι. Μου άρεσε όμως το video clip σε κάποιες στιγμές, όπως στο 0:33. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Ακούω πρακτικά πάντα μουσική στο αυτοκίνητο, σπάνια ελληνική. Ευτυχώς συμφωνούμε πολύ με τη σύζυγο. Κυρίως ραδιόφωνο, όχι σταθμούς με πολλά λόγια. Αθήνα κυρίως Εν λευκώ 88,7 ή Galaxy 92,0 αλλά και Red FM 96,3 και Rock FM 96,9.
Πότε πότε συνδέω το τηλέφωνο και ακούω από αυτά που του έχω μέσα που δεν αλλάζουν αλλά είναι αρκετά και μοιρασμένα σε διάφορα είδη.
Έχω προσέξει ότι η οδήγησή μου μπορεί να επηρεάζεται από το είδος της μουσικής. Τα τζαζοειδή που μου αρέσουν με κάνουν καλύτερο άνθρωπο και οδηγό, λιγότερο επιθετικό και ανταγωνιστικό.
Δεν έχω νιώσει όμως κάποιο είδος μουσικής να με κάνει να τρέχω περισσότερο (εκτός αν πιάνει το ότι περνώντας από τη Λάρισσα που πάντα μου τυχαίνει ένας χριστιανικός σταθμός προσπαθώ να ξεφύγω από την εμβέλεια του για να πιάσω έναν πιο συμπαθητικό προς Λαμία!!)
Μουσική και οδήγηση