-
Piaggio Ape 125! Και πάει τραγικά αργάαααααααααααααααααααααααα...
Πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα για να φτάσεις οπουδήποτε αύριο.
-
Lada Niva με καρμπιρατέρ.....
0-100 σε μια αιωνιότητα και 10 μερες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Lada Niva με καρμπιρατέρ.....
0-100 σε μια αιωνιότητα και 10 μερεςΤο πλέον ιδανικό αμάξι του Αγγελόπουλου
-
Το φαινομενικά πιο αργό αμάξι που έχω οδηγήσει (και εν γένει αυτό που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση) ήταν ένα νοικιάρικο φίατ πούντο 1.2
Το πραγματικά πιο αργό ωστόσο πρέπει να ήταν ένα νίβα 1.6 που ο ιδιοκτήτης του ισχυριζόταν ότι είχε πίασει 130 με ούριο άνεμο σε κατηφόρα (το 1.7 το έχω δει να πιάνει 170!!!). Τουλάχιστον είχε το ρεκόρ ταχύτητας διέλευσης πάνω από σαμαράκι στην πολυτεχνειούπολη (80 χ.α.ω!!!) μέχρι που μία μέρα έσπασε η ανάρτηση του στα καλά καθούμενα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
.....Τουλάχιστον είχε το ρεκόρ ταχύτητας διέλευσης πάνω από σαμαράκι στην πολυτεχνειούπολη (80 χ.α.ω!!!) μέχρι που μία μέρα έσπασε η ανάρτηση του στα καλά καθούμενα... -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τουλάχιστον είχε το ρεκόρ ταχύτητας διέλευσης πάνω από σαμαράκι στην πολυτεχνειούπολη (80 χ.α.ω!!!) μέχρι που μία μέρα έσπασε η ανάρτηση του στα καλά καθούμενα...Περασε με τοσα πανω απ τα σαμαρακια αυτα και δεν απογειωθηκε;
Η δικη μου εμπειρια λεει Skoda Favorit 1.3...
-
Ifa Robur... το αντίπαλο δέος του Unimog κατα τον ψυχρό πόλεμο από την Αν Γερμανία. Είχαμε από δαύτα στο όταν είμουν φαντάρος στο Κιλκίς. Ότι πιο αργό έχω οδηγήσει στην ζωή μου! Το πρώτο νόμιζα ότι έχει πρόβλημα μετά οδήγησα όλα όσα είχαμε στην μονάδα μετά πήγα στην διπλανή και οδήγησα τζίφος δεν είχαν πρόβλημα απλά ήταν πιο αργά κι από την καθυστέρηση.
http://admin.dkmb.de/NVA_Fahrzeuge/IFA_ ... AK_NVA_DDR -
Το σκαθάρι μου 1200cc με 34 (ατίθασα, καθαρόαιμα, αραβικά κλπ κλπ) άλογα σε μια απίστευτη διαδρομή στην Τήνο, με κολλημένο αβάνς! Πως και γιατί ανέβαζε στροφές δεν το μάθαμε ποτέ! τελική 80-85 στις κατηφόρες! 108 είχε όταν ήταν καινούργιο...αστέρι!
Επίσης έχω οδηγήσει mercedes 200D 123*... απελπισία!*δε σας λέω τι ήταν παλιά το αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επίσης έχω οδηγήσει mercedes 200D 123*... απελπισία!
*δε σας λέω τι ήταν παλιά το αυτοκίνητο!
Σκετος θανατος ε;
-
Daewoo Matiz 800cc ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επίσης έχω οδηγήσει mercedes 200D 123*... απελπισία!
*δε σας λέω τι ήταν παλιά το αυτοκίνητο!
Σκετος θανατος ε;
Όχι όχι... αυτό είναι το το 200Τ!!! Άλλο αστέρι! Κανείς δε βιάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οπότε φυσικά διαλέξτε ένα ντηζελάτο!
Αυτό που οδήγησα ήταν τύπου 'κρακακρακακρακ....που πάμε φίλε;....κρακακρακρακακρα κλπ κλπ'. Ξέρεις, κλασσικό με το HALDA ταξ...ε ταχύμετράκι του! -
ibiza του 02,1000cc,γυρω στα 50-60 αλογα,μονο θορυβος ειναι,οι στροφες πανε σχετικα ευκολα στα κοκκινα αλλα τα χλμ μενουν σταθερα στα χαμηλα,εχω πιασει 180!!!!σε κατηφορα με τρελες συνθηκες,νορμαλ δε ξεπερνα τα 160-165 και αυτο μετα απο κανα τεταρτο,ασε που δε καιει και λιγα...
-
Ξέρεις, η κλασσική περίπτωση στη Χρυσή Ευκαιρία:
Πωλείται mercedes 123 ( ) σε πολύ καλή κατάσταση ( ) 240D ( ) κίτρινο με διακοσμητική μπλε ρίγα ( ), λίγα χιλιόμετρα (δλδ λιγα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χιλιόμετρα...).Τεσπά, προσωπικά τα λατρεύω τα πολύ αργά αυτοκίνητα... είναι εντελώς βίτσιο, το ξέρω, αλλά μου βγάζουν μια γοητεία!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάντως το πιο αργό όχημα που έχω οδηγήσει είναι κάτι IFA Robur που είχε κάνει δωρεά η πρώην Ανατολική Γερμανία στον Ελληνικό Στρατό. Περισότερα στοιχεία δεν έχω, πρέπει όμως να ήταν η προσπάθεια της Ανατολικής Γερμανίας να φτιάξει το δικό της Unimog.
Tα IFA Robur όπως και μερικά ΤATRA(Τσεχικα με το καλύτερο ίσως σύστημα 4χ4 για φορτηγά) καθώς και τα ρωσικά KAMAZ KrAZ όπως και τα ΤΟΜΠ ΒΤR, τα πήρε ο Ελληνικός Στρατός ως δωρεάν στρατιωτική βοήθεια μετά τη Γερμανική ενοποίηση και την ενσωμάτωση των Ανατολικογερμανικών ΕΔ (VolksWehr) στις Δυτικογερμανικές ΕΔ (BundesWehr).
Nα μας έδιναν και μερικά Su 27...Επί του θέματος τώρα:
Όποιος δεν έχει οδηγήσει ΖΑΖ 968Μ δε ξέρει τι θα πεί αργό αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης DEVILS'LAWYER έγραψε:
Πάντως το πιο αργό όχημα που έχω οδηγήσει είναι κάτι IFA Robur που είχε κάνει δωρεά η πρώην Ανατολική Γερμανία στον Ελληνικό Στρατό. Περισότερα στοιχεία δεν έχω, πρέπει όμως να ήταν η προσπάθεια της Ανατολικής Γερμανίας να φτιάξει το δικό της Unimog.
Tα IFA Robur όπως και μερικά ΤATRA(Τσεχικα με το καλύτερο ίσως σύστημα 4χ4 για φορτηγά) καθώς και τα ρωσικά KAMAZ KrAZ όπως και τα ΤΟΜΠ ΒΤR, τα πήρε ο Ελληνικός Στρατός ως δωρεάν στρατιωτική βοήθεια μετά τη Γερμανική ενοποίηση και την ενσωμάτωση των Ανατολικογερμανικών ΕΔ (VolksWehr) στις Δυτικογερμανικές ΕΔ (BundesWehr).Nα μας έδιναν και μερικά Su 27...
Tatra είχα οδηγήσει 16τονο βυτιοφόρο, ίσως ότι καλύτερο είχα οδηγήσει στον ΕΣ.
-
Πριν ανοίξω το thread για να διαβάσω τι γράφει, το περίμενα οτι θα είναι κάποιο παλιό που ξέθαψε ο CARυοθραύστης.
Να' σαι καλά αγόρι μου, χαρά στο κουράγιο σου να ψάχνεις εδώ μέσα.Στο θέμα μας τώρα:
Το πιο αργό που έχω οδηγήσει ήταν το Σουζούκι Άλτο ενός θείου, το 600άρι, του κάποτε... (δεκαετίας '80, αν θυμάμαι καλά). Στη Συγγρού κατηφόρα, που τελικιάζει από πατίνι, μέχρι το... Εντερπραϊζ, είχα δει μετά βίας 105-110 ΧΑΩ. Βέβαια το συγκεκριμένο ήταν και λίγο χρέπι, συντήρηση ώρα μηδέν και τέτοια χαριτωμένα. Δεν ξέρω πόσο πιο γρήγορο θα ήταν, αν είχε καλοσυντηρηθεί, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν...
Α! Αυτό που γούσταρα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ότι το έβαζες πραγματικά παντού, σαν 4θέσιο Σμαρτ ένα πράγμα, είχε χώρους (για το ανύπαρκτο μέγεθός του πάντα) και το κυριότερο: δεν είχε υποβοήθηση στα φρένα (και εδώ που τα λέμε ούτε που τα χρειαζόταν με τέτοιο βάρος), σαν καρτ ήταν η αίσθησή τους. Όχι όμως και η αποτελεσματικότητά τους...Ήταν αυτό.
-
μετρανε τα 240gd του στρατου?
τελικη 110 και ρεπριζ απο αγγελοπουλο...
επισης τσερυ 1000αρι του 90...50 ιπποι...
η αληθεια ειναι οτι οδηγωντας ενα 206 1.4 με τα 75 δεν ειδα και φοβερες διαφορες σε σχεση με το τσερυ...
-
Hyundai Excel του 87 αυτοματο. Το πρωτο μου επισημο ιδιοκτητο αυτοματο τρομαρα μου. Αυτο το αυτοκινητο δεν πηγαινε με τιποτα αν ο δρομος δεν ηταν ισιωμα η κατηφορα. Αν υπηρχε και η πραγματικη ανηφορα πολυ βαβουρα και ελαχιστη διαφορα στα χιλιομετρα. Το εκανα ανταλαγη σε 3 μηνες.
Νικος
-
Σκαραβαίος 1200, 30(-----) άλογα.
Στα 100 ανάβαμε λαμπάδα στον Αγ. Χριστόφορο! -
Έχω την χαρά να έχω ένα από τα πιο αργά αυτοκίνητα στην πιάτσα (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη ) . .
VW Polo 1.0 ('99) . . .
Άμα είμαι μόνος μου μέσα κάτι γίνεται . . . άμα όμως πρέπει να 'κουβαλήσω' και κόσμο σκουραίνουν τα πράγματα. . .
Το αγαπάω πάντως (ανωμαλία μου ίσως . . . ),
και με λίγο υπομονή στην εθνική και χωρίς πολύ μεγάλες ανηφόρες μπορεί να κινείται για πολύ ώρα κάπως έτσι:
Τα πιο αργά αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει!