-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
cadett e 89mod :
Κadett βρέ Αλέξανδρε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
cadett e 89mod :
Κadett βρέ Αλέξανδρε.
και το ''παιζουμε'' και αγγλομαθεις κιολας.......
τι να ειναι αυτο αραγε που κατι που συνεχεια το κανεις σωστα δυο φορες συνεχωμενα το επαναλαμβανεις λαθος ;;;;;
ου γαρ ερχετε μονον
-
Νομίζω ότι υπάρχει η λέξη cadett στά Αγγλικά,καί σημαίνει 'δόκιμος' ή 'μαθητευόμενος' ή κάτι τέτοιο.Μάλλον αυτή η λέξη,μέ τό ίδιο νόημα,στά Γερμανικά γράφετε Kadett.
Αντε πάλι,σέ γλύτωσα από τους γιατρούς. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νομίζω ότι υπάρχει η λέξη cadett στά Αγγλικά,καί σημαίνει 'δόκιμος' ή 'μαθητευόμενος' ή κάτι τέτοιο.Μάλλον αυτή η λέξη,μέ τό ίδιο νόημα,στά Γερμανικά γράφετε Kadett.
Αντε πάλι,σέ γλύτωσα από τους γιατρούς.δυστυχως δεν με ανακουφιζουν αυτα που γραφεις αφου ο δοκιμος στα αγγλικα γραφεται cadet ενω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αποκλειεται να ονομαζε ετσι μια αυτοκινητοβιομηχανια το νεο [τοτε] μοντελο της!!!
δεν το γλυτωνω το αλτσχαιμερ!!!!!!!!!
-
Kadett,Senator,Commodore.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Kadett,Senator,Commodore.δεν σε ''πιανω''
δηλαδη;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
δεν σε ''πιανω''
δηλαδη;;;
Εβγαζε καί άλλα μοντέλα η όπελ μέ όνομα κοινωνικών τάξεων άς πούμε,ή αξιωμάτων τότε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
δεν σε ''πιανω''
δηλαδη;;;
Εβγαζε καί άλλα μοντέλα η όπελ μέ όνομα κοινωνικών τάξεων άς πούμε,ή αξιωμάτων τότε.
τελικα τι σημαινει kadett;;;
-
Είδα σήμερα το 3πορτο αστρα σε μαυρο χρώμα. Απλά το ποιο όμορφο μικρομεσαίο. Ο τρίτος όγκος που λείπει απο το 5πορτο δένει τέλεια. Οι φωτο το αδικούν πραγματικά. Ενθουσιάστηκα όσο είχα ενθουσιαστεί και με το προηγούμενο astra g όταν το έιχα δεί τον Σεπτέμβριο του 1997!
Στα τρίθυρα δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ειδικά σε μαύρο, φαντάσου το GTC!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ενθουσιάστηκα όσο είχα ενθουσιαστεί και με το προηγούμενο astra g όταν το έιχα δεί τον Σεπτέμβριο του 1997!Αυτό το είπες για καλό; Άφησε εποχή το Astra G;
-
Σχεδιαστικά ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Golf IV, Corolla 97, Mazda 323, Bravo, Cordoba, Peugeot 306, Citroen ZX (ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος στα μοντέλα που κυκλοφορούσαν τότε) έμοιαζαν προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα (μόνο το Megane ήταν ξεχωριστό). Σήμερα ακόμα βλέπεται ευχάριστα (κατά τη γνώμη μου).
-
Κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα? Μπορώ να πάω σε αντιπροσωπεία και να το παραγγείλω?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχεδιαστικά ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Golf IV, Corolla 97, Mazda 323, Bravo, Cordoba, Peugeot 306, Citroen ZX (ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος στα μοντέλα που κυκλοφορούσαν τότε) έμοιαζαν προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα (μόνο το Megane ήταν ξεχωριστό). Σήμερα ακόμα βλέπεται ευχάριστα (κατά τη γνώμη μου).Focus???
-
Δεν το έβαλα επίτηδες.
Βλέπεις το Focus στα πρώτα χρόνια έκανε κακή εντύπωση, αργότερα άρχισε να δείχνει εμφανίσιμο. Το Astra G όμως έγινε αποδεκτό από την αρχή. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχεδιαστικά ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Golf IV, Corolla 97, Mazda 323, Bravo, Cordoba, Peugeot 306, Citroen ZX (ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος στα μοντέλα που κυκλοφορούσαν τότε) έμοιαζαν προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα (μόνο το Megane ήταν ξεχωριστό). Σήμερα ακόμα βλέπεται ευχάριστα (κατά τη γνώμη μου).Για να μην επαναλάβω στον φίλο Παύλο όλα αυτά που γράφεις να σημειώσω επιπλέον ότι το G είναι πολύ ποιο όμορφο και απο τα επόμενα μοντέλα απο αυτά που αναφέρεις και αυτό φάνηκε με τις πωλήσεις μέχρι την αντικατάσταση του και ΧΩΡΙΣ FACE LIFTING!!!
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα? Μπορώ να πάω σε αντιπροσωπεία και να το παραγγείλω?Εγώ δεν θα σου πω να πας, εγώ θα σου πω να... τρέξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!
-
Κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα? Μπορώ να πάω σε αντιπροσωπεία και να το παραγγείλω?
Εγώ δεν θα σου πω να πας, εγώ θα σου πω να... τρέξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!
ΑΜΑΝ! Τότε να πεταχτώ αύριο να ρωτήσω. (για το 1.6 easytronic)
update: στο site τους πάντως έχουν μόνο το 5d και το sw. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Εγώ δεν θα σου πω να πας, εγώ θα σου πω να... τρέξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!
ΑΜΑΝ! Τότε να πεταχτώ αύριο να ρωτήσω. (για το 1.6 easytronic)
update: στο site τους πάντως έχουν μόνο το 5d και το sw.Σε δύο εκδόσεις βγαίνει, μία είναι η sport και η άλλη η cosmo. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου να... κοιμηθείς και να πας αύριο
-
Πάντως μου φαίνεται απαράδεκτη η πολιτική της Οπελ να φέρει πρώτα το station wagon astra και μετά το τρίπορτο! Και μάλιστα σε συνδιασμό με το λανσάρισμα του tigra μόλις τελείωσε το καλοκαίρι!! Ta cabrio πάντα πουλάνε άνοιξη και καλοκαίρι! Όχι τον χειμώνα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σχεδιαστικά ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Golf IV, Corolla 97, Mazda 323, Bravo, Cordoba, Peugeot 306, Citroen ZX (ελπίζω να μην κάνω κάποιο λάθος στα μοντέλα που κυκλοφορούσαν τότε) έμοιαζαν προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα (μόνο το Megane ήταν ξεχωριστό). Σήμερα ακόμα βλέπεται ευχάριστα (κατά τη γνώμη μου).Δε λέω οτι δεν άξιζε να το προσέξει κάποιος,φυσικά και ήταν αρκετά πιο εμφανίσιμο απο τον τότε ανταγωνισμό αλλά απέχει απο το να το θυμάσαι για κάτι στο οποίο ήταν πρωτοπόρο. Δε το λέω με τη κακή έννοια,αυτό πιθανότατα είναι και μια πτυχή της επιτυχίας του.
ΝΕΟ OPEL ASTRA 3d