-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σαλιγκάρια !!!!!!! Τσσσσ, Τσσσσσ , πιπέρι
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
Χαχαχαχα . Την επόμενη φορά θα κανονήσω να φέρω χοχλιούς καθαρισμένους,τηγάνι,λάδι και ξυδάκι για να μας τους μαγειρέψει ο Κώστας με διάφορους τρόπους!
Σαν να λέμε πώς να φτιάχνεις με εκατό τρόπου χοχλιούς μπουμπουριστούς.
Για αποκατάσταση της τάξης φίλε Κυριαζή να συμπληρώσω τα χαιρετίσματα στο Μιχάλη (meco) και στον Μανόλη (megane).
Προς τους επισκέπτες προσοχή στα παντός τύπου 4Χ4 ιδίως όταν τα οδηγούν δασύτριχοι μαυροφόροι οδηγοί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
Καλά τώρα , σε ένα χί ή κάπα θα τα χαλάσουμε τώρα !!!!!
το ρεζουμέ είναι ένα : όποια και να είναι η συνταγή , η νοστιμιά είναι
μοναδική , και η γεύση , απο αυτές που καταδυναστεύουν τους ηδυπαθείς
ουρανίσκους .Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
ουρανίσκους .
Αποστόλης.Ακριβώς!!! Ωχ,πείνασα τώρα...
-
ΚΟΧΛΙΟΥΣ τα λένε
Αποστόλης.
χοχλιούς θες να πεις!
ουρανίσκους .
Αποστόλης.Ακριβώς!!! Ωχ,πείνασα τώρα...
Μία και μόνη παρατήρηση , σύντεκνε στην γεύση ,
Εσύ , και ΤΩΡΑ , είναι εύκολο , να γευτείς χοχλιούς ......Εγώ , θα βολευτώ με .....τραγουδόψαρα
Αποστόλης , το παγούρι...
-
Αποστόλη μια απόφαση είναι και από χοχλιούς να βάλεις και στις τσέπες!!!!
Άσε μόνο να φύγουν οι ορδές των Ολυμπιακών και να έρθουν οι ρυθμοί της ζωής στους κανονικούς τους ρυθμούς. -
Μια και οι συναντήσεις των φίλων του Forum μας που μένουν στο νησί όλο και πληθαίνουν πιστεύω ότι χρειάζεται ένα θέμα καθαρά δικό μας όπου θα βλέπουν όλοι πότε διοργανώνεται νέα συνάντηση και φυσικά να γράφουμε ότι σχετικό νομίζουμε ότι αξίζει να δημοσιευτεί.
Το τηλέφωνο μου υπάρχει στην πρώτη δημοσίευση αυτού του θέματος οπότε όσοι θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα.
Επίσης όσοι συνοδοιπόροι από την υπόλοιπη Ελλάδα μας επισκεφτούν μπορούν εύκολα να δηλώσουν τόπο και χρόνο για συνάντηση γνωριμία και εξερεύνηση των τοπικών (γαστρονομικών και όχι μόνο) συνηθειών!!!!Με φιδό όμως μια και ξεκινάει δίαιτα!!! Καλά λέμε τώρα.
-
Έτσι,έτσι. Πρέπει σύντομα να κανονιστεί παρεάκι προς Ρογδιά μεριά (ή και προς οπουδήποτε αλλού) για τους γνωστούς μεζέδες. Ευκαιρία να έρθουν και όσα παδιά δεν έχουμε γνωρίσει απο κοντά;
-
Έτσι,έτσι. Πρέπει σύντομα να κανονιστεί παρεάκι προς Ρογδιά μεριά (ή και προς οπουδήποτε αλλού) για τους γνωστούς μεζέδες. Ευκαιρία να έρθουν και όσα παδιά δεν έχουμε γνωρίσει απο κοντά;Όλο το φαγητό έχεις στο νου σου!
Πάλι καλά που γράφεις και για αυτούς που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα!!! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πάλι καλά που γράφεις και για αυτούς που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα!!!Για αυτούς που έχω συναντήσει και όλο έρχονται αλλά δε φτάνουν έχω απο καιρό πάψει να γράφω
-
Πάλι καλά που γράφεις και για αυτούς που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα!!!
Για αυτούς που έχω συναντήσει και όλο έρχονται αλλά δε φτάνουν έχω απο καιρό πάψει να γράφω
Αυτό μάλλον ήταν καρφί τύπου Saxo. Τέλος πάντων....
-
Από ότι μου είπε ο Παύλος τα είπατε σήμερα. Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σας δω από κοντά. Τι να κάνουμε έχουμε και λίγες ρίζες ελιές και πρέπει να τις ραβδίσω. Τελικά άργησα περισσότερο από όσο νόμιζα και δεν ήταν δυνατό να έρθω. Περιμένω λεπτομέρειες. Που το βρέξατε;
Όσο για Ρογδιά και όχι μόνο μέσα με τα μπούνια δεν το συζητώ!!!
Εκκρεμεί και μια βόλτα προς το Σκαλάνι για να δούμε το Μανώλη στο κρεβάτι του πόνου. Πιθανά το επόμενο ΣΚ. Θα δούμε. -
Ναι,πήγαμε για το γνωστό καφεδάκι στη Κοραή. Την επόμενη φορά θα το κανονήσουμε απο πιο νωρίς μπας και καταφέρουμε να βρεθούμε περισσότεροι.
Στο Μανόλη φυσικά και να κανονήσουμε να πάμε απλώς να μη του το πούμε για να είναι έκπληξη -
Για να μην τον βρούμε στο σπίτι δεν νομίζω!!!!
Οπότε να γίνει με κάθε μυστικότητα. Το σπίτι όμως πως θα το βρούμε;
Μα τι λέω ρωτώντας πας στην πόλη το σπίτι του Μανώλη στο Σκαλάνι δεν θα εντοπίσουμε; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Για να μην τον βρούμε στο σπίτι δεν νομίζω!!!!
Οπότε να γίνει με κάθε μυστικότητα. Το σπίτι όμως πως θα το βρούμε;
Μα τι λέω ρωτώντας πας στην πόλη το σπίτι του Μανώλη στο Σκαλάνι δεν θα εντοπίσουμε;XAXAXA
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Στο Σκαλανι να ερθετε,αλλα αυτο μετο κρεββατι του πονου οχι μονο δεν ισχυει αλλα πρεπει να πειτε...'το λιοφυτο του πονου'. Εδω και 3 μερες πηγαινοερχομαι κι εγω στο Κυπαρισι για το λαδακι μας!!!
-
Βρε αθεόφοβε ακόμα δεν βγήκες καλά καλά από το νοσοκομείο και τρέχεις στα λιόφυτα;
Δηλαδή αν έρθουμε να κανονίσουμε μετά το σούρουπο. Όχι τίποτα άλλο μην ψάχνουμε μια ώρα να βρούμε το σπίτι και αυτό να είναι άδειο.
Αλήθεια δανικούς κάνεις; -
Βρε αθεόφοβε ακόμα δεν βγήκες καλά καλά από το νοσοκομείο και τρέχεις στα λιόφυτα;
Δηλαδή αν έρθουμε να κανονίσουμε μετά το σούρουπο. Όχι τίποτα άλλο μην ψάχνουμε μια ώρα να βρούμε το σπίτι και αυτό να είναι άδειο.
Αλήθεια δανικούς κάνεις;Αστα ρε φιλε, ειχα ραντεβου στο νοσοκομειο πριν λιγο για να δουν πως παει η εγχηρηση και ο γιατρος μου εβαλε χερι μεταφορικα και στη κυριολεξια , μολις του ειπα τι κανω, γιατι δε πρεπει, λεει, να 'ζοριζομαι' μεχρι να 'δεσει' η τρυπατου οζωντος που μου εκαναν.
-
Καλά στα λέει ο γιατρός. Είναι πολύ πρόωρο ακόμα να κάνεις τέτοια πράγματα. Να προσέχεις περισσότερο δεν είναι αστείο.
Όσο για το χέρι διπλή προσοχή μην έχουμε ατυχήματα!!!!
-
Στις δυο τελευταίες συναντήσεις δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω καθώς ήμουνα την μια στο χωριό για μάζεμα ελιών ενώ την άλλη οι αθεόφοβοι την κανόνισαν την μέρα της Αγίας Άννας που γιόρταζε η γυναίκα μου. Ελπίζω όμως να σας δω όλους σύντομα.
Για γράψτε εντυπώσεις και παραλειπόμενα. -
Στις δυο τελευταίες συναντήσεις δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω καθώς ήμουνα την μια στο χωριό για μάζεμα ελιών ενώ την άλλη οι αθεόφοβοι την κανόνισαν την μέρα της Αγίας Άννας που γιόρταζε η γυναίκα μου. Ελπίζω όμως να σας δω όλους σύντομα.
Για γράψτε εντυπώσεις και παραλειπόμενα.Χρόνια Πολλά στην Άννα! Το ξέχασα....
-
Θα τις τα μεταφέρω, δεν τρέχει τίποτα.
Κρίμα που δεν θα σε δούμε τις γιορτές. Είναι το μωρό ξέρω.
Υπομονή και τον Γενάρη σας έρχομαι.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο