-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Στις δυο τελευταίες συναντήσεις δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω καθώς ήμουνα την μια στο χωριό για μάζεμα ελιών ενώ την άλλη οι αθεόφοβοι την κανόνισαν την μέρα της Αγίας Άννας που γιόρταζε η γυναίκα μου. Ελπίζω όμως να σας δω όλους σύντομα.
Για γράψτε εντυπώσεις και παραλειπόμενα.Ειμαι σιγουροε οτι μου το ειχες πει οτι τη γυναικα σου την ελεγαν Αννα, αλλα...(το ξεχασα)
Να τη χαιρεσαι!!!
-
Σε ευχαριστώ Μανώλη μην το σκέφτεσαι προς θεού.
Αλήθεια έχω καλό κρασί και τσικουδιά κάνουμε μια συνάντηση όλοι μαζί για ανταλλαγή απόψεων.
Τι λέτε για την Τετάρτη;
Αλήθεια βάζεις τα κάρβουνα; -
Τελικά η ατυχία μου δεν έχει όρια. Ένα μικρό ατυχηματάκι του γιου μου μόλις ένα τέταρτο πριν την αναχώρηση μου για την κανονισμένη μας συνάντηση και έμεινα πάλι απ’ έξω. Που θα πάει θα τα καταφέρω ελπίζω την επόμενη φορά.
Το ποιο πιθανό είναι να τα πούμε τώρα πια από του χρόνου. Καλός εχόντων των πραγμάτων θα έχω δυο τρις μέρες ελεύθερες λόγω πολλών υπηρεσιών ( θα κάνω πρωτοχρονιά στην Μονάδα) οπότε δεν μου γλιτώνετε. -
Δε πειράζει Μάνο,την επόμενη φορά δε θα είσαι τόσο άτυχος. Όπως υπολογίζεις και εσύ μάλλον με το νέο έτος θα τα ξαναπούμε. Περαστικα στο μικρό.
-
Με τον Παύλο τα κανονίσαμε. Προς γνώση και συστράτευση των υπολοίπων φίλων μας. Αύριο Τρίτη 5 του μήνα θα βρεθούμε για κους κους και όπου μας βγάλει. Εξάλλου πάντα για καφέ λέμε και σχεδόν ποτέ δεν μένουμε μόνο εκεί.
Για όσους θέλουν και μπορούν επικοινωνήστε μαζί μου ή με τον Παύλο για ώρα και τόπο.
Άντε καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά ευκαιρία είναι. -
Με τον Παύλο τα κανονίσαμε. Προς γνώση και συστράτευση των υπολοίπων φίλων μας. Αύριο Τρίτη 5 του μήνα θα βρεθούμε για κους κους και όπου μας βγάλει. Εξάλλου πάντα για καφέ λέμε και σχεδόν ποτέ δεν μένουμε μόνο εκεί.
Για όσους θέλουν και μπορούν επικοινωνήστε μαζί μου ή με τον Παύλο για ώρα και τόπο.
Άντε καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά ευκαιρία είναι.Έχουμε πει κατά τις 10. Σωστά?
Υ.Γ. Τρίτη 4 του μήνα Μάνο 4. -
Καλά βρε μη βαράς ένα λάθος έκανα στο μέτρημα.
Πάντως καλά περάσαμε και πάνω από όλα είχα τη χαρά να γνωρίσω το Νάσο. Η παρέα όλο και αναβαθμίζεται.
Την επόμενη φορά πιστεύω αν είμαστε πολύ περισσότεροι μια και θα επιστρέψουν όλοι μετά το τέλος των εορτών.
Και να μην το αμελήσουμε το μπασκετάκι που είπαμε. Στην ομάδα υπολογίστε και τον Μανώλη (Megane) που με έχει φάει εδώ και καιρό για ένα ματσάκι. -
Πολύ ωραία ήταν και ένα παραπάνω που κατάφερε να δώσει το παρών και ο Νάσος. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και την κάθοδο των Αθηναίων οπότε η νέα συνάντηση δε θα ργήσει να πραγματοποιηθεί. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...
-
Οπότε όπλα παλάσκες και ..............α χμ εμ να μπερδεύτηκα λόγο μάλλον της κουβέντας που είχαμε. Φόρμες αθλητικά παπούτσια και μπάλες στην επόμενη συνάντηση για να καταναλώσουμε τις επιπλέον θερμίδες από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.
-
Με αφορμή την χθεσινή μας συνάντηση απλά να πω ότι χαίρομαι που γίνονται όλο και πιο συχνές και ζεστές (δεν φταίει μόνο η σοκολάτα της ουτοπίας). Με μεγάλη μου χαρά βλέπω η παρέα να πλαισιώνεται με ανθρώπους που αξίζει κανείς να γνωρίσει και να κουβεντιάσει μαζί τους.
Α να μην το ξεχάσω, Νάσο είσαι πολύ τυχερός μια και σου την είχαν στημένη λόγο γιορτής να στα φορτώσουν όλα. Μόνο πρόβα υποδοχής δεν είχαν κάνει.
Να είστε καλά όλοι και θα τα πούμε μόλις γυρίσω όπως υποσχεθήκαμε για να σας μεταφέρω και τα γεγονότα του ταξιδιού.Αλήθεια το ΟΜΜΟ είναι βιοδιασπώμενο ή όχι;
-
Με αφορμή την χθεσινή μας συνάντηση απλά να πω ότι χαίρομαι που γίνονται όλο και πιο συχνές και ζεστές (δεν φταίει μόνο η σοκολάτα της ουτοπίας). Με μεγάλη μου χαρά βλέπω η παρέα να πλαισιώνεται με ανθρώπους που αξίζει κανείς να γνωρίσει και να κουβεντιάσει μαζί τους.
Α να μην το ξεχάσω, Νάσο είσαι πολύ τυχερός μια και σου την είχαν στημένη λόγο γιορτής να στα φορτώσουν όλα. Μόνο πρόβα υποδοχής δεν είχαν κάνει.
Να είστε καλά όλοι και θα τα πούμε μόλις γυρίσω όπως υποσχεθήκαμε για να σας μεταφέρω και τα γεγονότα του ταξιδιού.Αλήθεια το ΟΜΜΟ είναι βιοδιασπώμενο ή όχι;
Ο Νάσος τη γλύτωσε αλλά που θα πάει;
Επίσης Μάνο να ρωτήσω (ρωτησα και αλλού αλλά απάντηση δε πήρα) ,το ΟΜΟ έχει ΟΜΟlogation ; -
Φυσικά και έχει αλλά για αγώνες φόρμουλας θαλάσσης!!!
Καλύτερα αγώνες φόρμουλας σιντριβανιού!!!!!! -
Α για να μην το ξεχάσω ένα μικρό ατύχημα θα με κρατήσει καθηλωμένο για καμία δεκαριά μέρες όποτέ όταν με το καλό ξανά περπατήσω θα κανονίσουμε καφεδάκι να σας πω με λεπτομέρειες τα της συνάντησης στα καλύβια. Πω πω τι μερίδες ήταν αυτές βρε παιδιά απλά θα περιγράψω το μπιφτέκι ως μεγέθους πίτσας για να πάρετε μια ιδέα.!!!!
-
Μάνο περαστικά σου. Θα σε πάρω τηλ. να μου πείς αναλυτικότερα τα γεγονότα.
-
Μάνο (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) να κανονίσουμε το Σάββατο για καφεδάκι...
Άντε γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε... -
Αν θέλετε ελάτε να σας κεράσω καφεδάκι στο σπίτι.
Δυο ορόφους σκάλες με τις πατερίτσες δεν νομίζω να ξανά ανεβοκατέβω εύκολα.
Άσε τουλάχιστον να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να νιώσω καλύτερα και να μπορώ τουλάχιστον να το πατάω λιγάκι.
Την επόμενη Παρασκευή 4/2 έχω επανεξέταση οπότε πιθανά να βγάλω τους επιδέσμους και τα συναφή. -
Αν θέλετε ελάτε να σας κεράσω καφεδάκι στο σπίτι.
Δυο ορόφους σκάλες με τις πατερίτσες δεν νομίζω να ξανά ανεβοκατέβω εύκολα.
Άσε τουλάχιστον να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να νιώσω καλύτερα και να μπορώ τουλάχιστον να το πατάω λιγάκι.
Την επόμενη Παρασκευή 4/2 έχω επανεξέταση οπότε πιθανά να βγάλω τους επιδέσμους και τα συναφή.Kαλά εσύ μπορεί να κάνεις λάθη αλλά εγώ είμαι θεόστραβος...
Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις χτυπήσει...
Περαστικά Μάνο... -
Σε ευχαριστώ και καλή αντάμωση φίλε μου.
**ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ **
-
**ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ **
Σε μερικούς κολλάει αλλά ψήνομαι να το ξαναβάλω,μου λείπει και εμένα
-
Μια και τις πατερίτσες τις έβαλα στην αποθήκη και μπορώ σχεδόν άψογα να οδηγώ τι λέτε δεν είναι καιρός να ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί;
Χρόνος υπάρχει μπόλικος ακόμα οπότε κανονίστε μέρα και ώρα!!!
Η ανασκόπηση από το ταξίδι στην Αθήνα ακόμα περιμένει να γνωστοποιηθεί.
Για να δω όρεξη άντε!!!!
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο