-
Να πούμε τη Κυριακή για καφέ στα Χανιά κατα το μεσημεράκι;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να πούμε τη Κυριακή για καφέ στα Χανιά κατα το μεσημεράκι;Εγώ πάντως είμαι μέσα!
-
Δεν έχω κλείσει εβδομάδα που γύρισα κ δεν μπορώ να μπώ ακόμα σε ρυθμό αν κ η δουλειά με περίμενε πως κ πως.
Θα επιστρέψω όμως... σύντομα...!!!
Καλά να περνάτε παίδες! -
Mε το καλό να ξανακατέβεις Κλεισθένη, σε περιμένουμε...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν έχω κλείσει εβδομάδα που γύρισα κ δεν μπορώ να μπώ ακόμα σε ρυθμό αν κ η δουλειά με περίμενε πως κ πως.
Θα επιστρέψω όμως... σύντομα...!!!
Καλά να περνάτε παίδες!Υπομονή Κλεισθένη θα επανέρθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς.
btw πολύ καλός ο Αστέρας... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να πούμε τη Κυριακή για καφέ στα Χανιά κατα το μεσημεράκι;Εγώ την κυριακή απο 12.00 μέχρι 18.00 το απόγευμα θα είμαι στη Ντία (εκδρουμούλα με τα πελατάκια), οπότε αν και θα ήθελα να έρθω μια βόλτα στα Χανιά δεν το βλέπω...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Να πούμε τη Κυριακή για καφέ στα Χανιά κατα το μεσημεράκι;
Εγώ την κυριακή απο 12.00 μέχρι 18.00 το απόγευμα θα είμαι στη Ντία (εκδρουμούλα με τα πελατάκια), οπότε αν και θα ήθελα να έρθω μια βόλτα στα Χανιά δεν το βλέπω...
Το δικό μας ραντεβού ισχύει Ρένα για απόγευμα Σαββάτου.
Το χανιώτικο είναι άλλο... -
Βασικά είμαι ελεύθερη το Σάββατο και την Κυριακή απογευματάκι και την Δευτέρα το πρωί...Τρίτη πρωί τα μαζεύω και φεύγω...:-(
Όποτε σας βολεύει κανονίζουμε... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Εγώ την κυριακή απο 12.00 μέχρι 18.00 το απόγευμα θα είμαι στη Ντία (εκδρουμούλα με τα πελατάκια), οπότε αν και θα ήθελα να έρθω μια βόλτα στα Χανιά δεν το βλέπω...
Να έρθουμε και εμείς?
-
Πολύ ευχαρίστως θα σα βάλω να κάνετε αθλοπαιδειές...μαζί μετα αγγλάκια...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πολύ ευχαρίστως θα σα βάλω να κάνετε αθλοπαιδειές...μαζί μετα αγγλάκια...Δεν μας θέλεις δηλαδή...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πολύ ευχαρίστως θα σα βάλω να κάνετε αθλοπαιδειές...μαζί μετα αγγλάκια...
Δεν μας θέλεις δηλαδή...
αντε βρε...τι ειναι αυτά που λές...
ίσα-ίσα θα χρειαστώ κάλυψη, γιατι δεν με βλέπω
να τη βγάζω καθαρή με τον καραβοκύρη
μας έχει βγάλει το λάδι μέχρι να επιβεβαιώσει αυτά που θέλουμε... -
Για να μην πολυλογούμε η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00. Κανονίστε τις δουλειές σας να είστε όλοι στην ώρα σας. Σημείο συνάντησης στην πλατεία του Ξενία. Υπάρχουν καλές επιλογές σε ακτίνα βολής είτε για μεζεδάκια είτε για καφεδάκι. Αν έχετε καλύτερη πρόταση απλά πέστε την.
Ασημοτουρμπισμένε με το καλό να βρεθούμε. Όποτε έρθεις θα είναι αφορμή να βρεθούμε όλοι ξανά μαζί. Σε περιμένουμε.
Κλεισθένη υπομονή παλικάρι μου τι είναι Αθήνα Κρήτη νομίζει; Απόφαση είναι και έρχεσαι όποτε θέλεις. Έχει εξάλλου αφορμές πολλές πλέον.
Στάθη κράτα καλό τιμόνι και δεν θα χαθούμε. Ελπίζω να τα καταφέρεις αύριο να έρθεις. Αλήθεια τα φρένα πως πάνε; Είδες καθόλου βελτίωση; -
EMMANOYHL
Εχεις παρει το pm που σου εστειλα? -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
EMMANOYHL
Εχεις παρει το pm που σου εστειλα?Οχι φίλε μου. Τι λες για αύριο; Δεν είναι ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά η συνάντηση που κανονίστηκε. Δεν το κόβεις να έρθεις να σε δούμε;
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί ήρθαν δυο ειδοποιήσεις ότι έχω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν βρήκα κανένα στο γραμματοκιβώτιο μου!!!!! Δεν το στέλνεις ξανά.
-
Για δες τωρα.Το πηρες?
-
Οκ μήνυμα σου. Δες το γραμματοκιβώτιο σου έχεις επίσης ένα! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να περάσω μέρος του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου στα Χανιά για ανάγκες τις εργασίας. Αν όντως έρθω θα τα πούμε σίγουρα. Να είσαι καλά.
-
Δε το κάνουμε λίγο πιο νωρίς γιατί έχουμε και ταξιδάκι για τα Χανιά μερικοί μερικοί μετά;
-
Παυλο τι ωρα περιπου λες για την Κυριακη?
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο