-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Xθες ήπιαμε καφεδάκι με τον Χρήστο (SILVER TURBO) και τα είπαμε μια χαρά.Τωρα που βρεθηκαμε δεν θα χαθουμε.Τα Χανια ειναι μια γειτονια.
pavlos23
Απογευμα Σαββατου δεν μπορω.Στο Ρεθυμνο θα τα πουμε εμεις. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Τωρα που βρεθηκαμε δεν θα χαθουμε.
Απειλή είναι αυτή ;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που βρεθηκαμε δεν θα χαθουμε.
Απειλή είναι αυτή ;;;
Πηγαινει εσυ να σερβιρεις κανενα κονιακ στο Σουβλατσιδικο και ασε μας εμας.Βρωμοεγκαθετε.Αμεσως να ειρωνευτεις.
-
Το ξερα...
Καλά φεύγω αλλά μη ζητήσεις τίποτα μετά...
Κι έλεγα όταν ξανακατέβω Ρεθυμνο να περάσω μια βόλτα να σας δω..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το ξερα...Καλά φεύγω αλλά μη ζητήσεις τίποτα μετά...
Πες μου ποτε ειναι να ερθεις για να λειπω.
Με το μαυρο σιφουνα θα ερθεις?
Εχεις οδικη βοηθεια σε νησια? -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Το ξερα...
Εχεις οδικη βοηθεια σε νησια?Τι οδική βοήθεια ρε συ. Θα σαπίσει από την υγρασία πριν βγει από το καράβι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το ξερα...
Εχεις οδικη βοηθεια σε νησια?Τι οδική βοήθεια ρε συ. Θα σαπίσει από την υγρασία πριν βγει από το καράβι.
Επειδη βλεπω να γινεται σαν τα Νεα Μελη,δεν συνεχιζουμε καλυτερα στο Σουβλατζιδικο??
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Xθες ήπιαμε καφεδάκι με τον Χρήστο (SILVER TURBO) και τα είπαμε μια χαρά.
Nα τον κάνουμε παρέα δηλαδή;
Όχι βέβαια Πρέπει να περάσει πρώτα από την Ιερά Εξέταση του 4ΤΦ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι βέβαια Πρέπει να περάσει πρώτα από την Ιερά Εξέταση του 4ΤΦΚρίμα το παιδί...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Όχι βέβαια Πρέπει να περάσει πρώτα από την Ιερά Εξέταση του 4ΤΦ
Κρίμα το παιδί...
Τι περιλαμβανουν οι δοκιμασιες??Ειμαι σιγουρος οτι θα διαπρεψω!!
-
Τα ειπαμε με τον Παυλο το μεσημερακι.Χαρηκα που γνωρισα αλλον εναν απο την παρεα σας.Ποιος ειναι ο επομενος??Ειστε και πολλοι,ζωη να χε'ται!!
-
Έχουμε και λέμε. Η Άννα έχει άδει αυτή την εβδομάδα οπότε ελεύθερος για παρεούλα όποτε θέλετε!!!! Αν γίνει συνάντηση νωρίς θα μπορέσω να έρθω οικογενειακός. Αν πάμε αργά θα είμαι μόνος. Κανονίστε ότι βολεύει καλύτερα εσάς, εγώ παίζω σε όλες τις παραλλαγές! Α να μην ξεχάσω όλες οι μέρες παίζουν εκτός παρασκευής αλλά ελπίζω να μην πάμε τόσο μακριά!
-
Xρήστο χάρηκα που σε γνώρισα,την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι.
Βρεθήκαμε και με τον Μιχάλη το Σάββατο το βράδυ με τον καφέ να εξελίσεται σε 3ωρη ανάλυση των miata.
Μανόλη κανονίζουμε άμεσα! -
Παύλο ώρα και σημείο συνάντησης για την Τετάρτη. Ελπίζω να γίνουν όλα όπως είπες με την ΑΕΚ έτσι ώστε να περάσουμε καλά γιατί αλλιώς δεν θα ανταλλάξουμε κουβέντα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παύλο ώρα και σημείο συνάντησης για την Τετάρτη. Ελπίζω να γίνουν όλα όπως είπες με την ΑΕΚ έτσι ώστε να περάσουμε καλά γιατί αλλιώς δεν θα ανταλλάξουμε κουβέντα.Να σου στείλω το τηλ ενός φίλου μου που θα είναι μέσα στο γήπεδο για
να έχεις και live ανταπόκριση από κερκίδα? -
Υπάρχει συνάντηση για απόψε στις 21:00 στην Αστόρια.
Δύο διευκρινίσεις:
Πρώτον, Θα έρθω μόνος μου.
Δεύτερον, χάλασε το κινητό μου και ενώ έβαλα την κάρτα σε ένα παλαιότερο (και έτσι έχω τηλέφωνο) δεν έχω αρίθμό τηλεφώνου από κανέναν σας, γιατί ήταν όλα στη μνήμη του τηλεφώνου. Ευτυχώς είχα πάρει back up, αλλά δε γίνεται να το περάσω στο τηλέφωνο που έχω τώρα. -
Ρε τι νύστα ήταν αυτή;
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Παύλο ώρα και σημείο συνάντησης για την Τετάρτη. Ελπίζω να γίνουν όλα όπως είπες με την ΑΕΚ έτσι ώστε να περάσουμε καλά γιατί αλλιώς δεν θα ανταλλάξουμε κουβέντα.
Να σου στείλω το τηλ ενός φίλου μου που θα είναι μέσα στο γήπεδο για
να έχεις και live ανταπόκριση από κερκίδα?Μπα κάθε άλλο. Η ΑΕΚ ήταν αφορμή και όλοι θέλαμε να είναι σούπα το ματς για να μην μας αποσπά την προσοχή και να τα λέμε καλύτερα!!!!!!
Παύλο γιατί τόσο χασμουρητό; Εγώ καλά τα πέρασα! Είχαμε καλή κουβέντα με τον Αντρέα.
Καλά όσο για την σύμπτωση με τον Νίκο και τον αδερφό του τι να πω. Μικρός ο κόσμος.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε σύντομα.
-
Την Πεμπτη το πρωι βγαινω Ηρακλειο.Μας εχουν καλεσει σε ενα γαμο την Παρασκευη.Ελπιζω μεχρι την Κυριακη το βραδυ που θα φυγω να καταφερω να σε παρω τηλ EMMANOYHL ή και με οποιον αλλο θελει ,μπας και βρεθουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την Πεμπτη το πρωι βγαινω Ηρακλειο.Μας εχουν καλεσει σε ενα γαμο την Παρασκευη.Ελπιζω μεχρι την Κυριακη το βραδυ που θα φυγω να καταφερω να σε παρω τηλ EMMANOYHL ή και με οποιον αλλο θελει ,μπας και βρεθουμε.Βασίλη έχεις Pm φίλε μου. Σίγουρα θα τα πούμε από κοντά, ούτε λόγος. Πες μας πότε μπορείς να κανονίσουμε συνάντηση με όσους μπορούν να έρθουν.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο