-
Οι φωτιές και οι τρελές επιφυλακές και διπλό υπηρεσίες με απομάκρυναν μερικές μέρες και χαθήκαμε. Περιμένω προτάσεις για πού και πότε. Άντε να μαζευόμαστε. Φίλε Σταύρο αν είσαι κιόλας εδώ περιμένω τηλέφωνο σου στο 6972813173 για να συνεννοηθούμε.
-
Σαν πολύ το έχουμε αφήσει και χαθήκαμε. Ξέρω ότι φταίω περισσότερο από όλους αλλά πάντα αυτή η περίοδος είναι από τις χειρότερες μια και πέφτουν απανωτές οι αξιολογήσεις με τις επιθεωρήσεις αλλά και τη γιορτή της Αεροπορίας. Τι λέτε να ποιούμε κανένα καφεδάκι να τα πούμε; Το καλύτερο θα ήταν να κανονίσουμε μια μέρα από το ΣΚ. Τι λέτε. Περιμένω νεότερα με ημέρα ώρα και τόπο συνάντησης.
-
Σε αξιολόγησαν, εντάξει;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σαν πολύ το έχουμε αφήσει και χαθήκαμε. Ξέρω ότι φταίω περισσότερο από όλους αλλά πάντα αυτή η περίοδος είναι από τις χειρότερες μια και πέφτουν απανωτές οι αξιολογήσεις με τις επιθεωρήσεις αλλά και τη γιορτή της Αεροπορίας. Τι λέτε να ποιούμε κανένα καφεδάκι να τα πούμε; Το καλύτερο θα ήταν να κανονίσουμε μια μέρα από το ΣΚ. Τι λέτε. Περιμένω νεότερα με ημέρα ώρα και τόπο συνάντησης.Εσύ χάθηκες. Εμείς μια χαρά τα λέμε!!!
Συνήθως βρισκόμαστε Παρασκευή κατά τις 8, αλλά αυτή την Παρασκευή δεν θα μπορώ, οπότε να το κάνουμε σήμερα καλύτερα. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σε αξιολόγησαν, εντάξει;Με αξιολόγησαν μια χαρά!!! Έτρεξα και 2,5 χιλιόμετρα μέσα στο χρόνο, όλα οκ. Σήμερα δεν μπορώ γιατί έχω προπόνηση στις 21:00. Επίσης αύριο έχω γάμο. Τι λέτε για ΣΚ;
-
Και εγώ μάλλον δε θα μπορώ απόψε (Τουλάχιστον πριν 21:00).
-
Τι λέτε για απόγευμα Σαββάτου;
-
Να το κάνω καλύτερο; Τι λέτε αν ο καιρός είναι καλός για μπασκετάκι το Σάββατο κατά τις 16:00;
Για να ακούσω γνώμες και ιδέες! -
Το απόγευμα του Σαββάτου θα είμαι προπόνηση, οπότε και δεν θα μπορώ. Το βράδυ αν θέλετε, διαφορετικά Κυριακή.
-
Άντε να δούμε. Εγώ μπορώ και τις δυο μέρες και Σάββατο βράδυ και την Κυριακή όποτε θέλετε. Περιμένω να καταλήξετε!
-
Αλήθεια είναι ότι οι επισκέψεις μου τελευταία έχουν αραιώσει πολύ αλλά και ότι έχουμε πλέον πολλούς τρόπους για συνεννοήσεις για συναντήσεις. Παρόλα αυτά καλό είναι να δημοσιεύουμε και εδώ ότι σχεδιάζουμε να κάνουμε για όσους μπαίνουν και εδώ!!!
Επίσης αλήθεια είναι ότι έχω χάσει πολλές από τις τελευταίες συναντήσεις μαι και τις μαθαίνω συνήθως μετά που θα πραγματοποιηθούν με δική μου φυσικά ευθύνη μια και έχω φτάσει να μπαίνω μια φορά την εβδομάδα και άμα.
Πάντως καλό θα ήταν να κανονίσουμε κάτι την εβδομάδα που μας έρχεται. Τι λέτε για τετάρτη μετά τις οχτώ το βράδυ ή πέμπτη με παρασκευή; Ελπίζω να μπορέσω να μπω για να δω τις απαντήσεις αλλιώς θα κάνω μερικά τηλέφωνα για σιγουριά. Τα λέμε φίλοι μου.
Α για όσους θέλουν εξοχή αύριο θα πετάμε τον χαρταετό μας στον Άγιο Θωμά στις 'Αγροικίες'. μέρος με ωραία θέα καλό φαγητό και εναλλακτικές δραστηριότητες. Αν κανείς θέλεις ας τηλεφωνήσει για τα περαιτέρω. -
Θα γίνει τελικά καμία συναντηση, εδώ;
-
Δεν έχει κανονιστεί κάτι, αν έρθεις καμιά βόλτα από Χανιά, θα κανονίσω κάτι. Στο Ηράκλειο πάντως τα λένε συχνότερα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν έχει κανονιστεί κάτι, αν έρθεις καμιά βόλτα από Χανιά, θα κανονίσω κάτι. Στο Ηράκλειο πάντως τα λένε συχνότερα.Χανιά μπορώ να έρθω, όπως και Ηράκλειο...
Αρκεί να κανονιστεί κάτι! -
Αν υπάρξει συνάντηση μέσα στη βδομάδα θα το μεταφέρω και εδώ!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν υπάρξει συνάντηση μέσα στη βδομάδα θα το μεταφέρω και εδώ!Έλα ενημέρωσε το λαό...
Υ.Γ. Προτοιμώ Χανιά...
-
Κάντε υπομονή μέχρι το Πάσχα!
Μεγαλοβδομάδα θα είμαι στο χωριό αλλά Σάββατο ή Κυριακή των Βαϊων λογικά θα είμαι διαθέσιμος!
-
Πάσχα;
Παίζει να μην είμαι Κρήτη...
Τίποτα νωρίτερα; Δεν γίνεται; -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Έλα ενημέρωσε το λαό...
Υ.Γ. Προτοιμώ Χανιά...
Δυστυχώς είμαστε (σχεδόν) όλοι από Ηράκλειο και συναντιόμαστε πάντα εδώ. Μόνο σε περίπτωση εκδρομής/βόλτας βρισκόμαστε αλλού. Θα το δούμε όμως. Δεν θα μας χαλάσει μία εκδρομούλα...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κάντε υπομονή μέχρι το Πάσχα!Μεγαλοβδομάδα θα είμαι στο χωριό αλλά Σάββατο ή Κυριακή των Βαϊων λογικά θα είμαι διαθέσιμος!
Άντε βρε με το καλό να μας έρθεις. Θα κανονίσουμε κάτι σίγουρα δεν το συζητώ. Θα τα πούμε μέχρι τότε και κανονίζουμε. Για τους υπόλοιπους τι λέτε για τρίτη ή τετάρτη βράδυ; Μπορώ και τις δυο μέρες μετά τις 21:00.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο