-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Νασο σε ευχαριστω για το μηνυμα, μολις τωρα το διαβασα.
Γιατί δεν του απάντησες και εσύ με P.M.???
Αντε ρε με δουλευετε επειδη ειμαι μικρος.
Αλλα ψιτ Μιχαλακη εχω πολλα απλυτα δικα σου να βγαλω στη φόρα.
...εισαι τσαχπινουλης πουλακι μου.Ανταποκριση απο το αγροτικο μετωπο.
Τελικα οι ελιες τελος για φετος. Βγαλαμε ακριβως 2,5 τονους λαδι. Οι αριθμοι εχουν ως εξης: Κατα προσεγγηση ειχαμε αναλογία 6 κιλα ελιες για ενα κιλο λαδι. Αρκετα καλα αν και εχω δει και 4 προς ενα. Η ποιοτητα του ελαιολαδου ηταν σχεδον αριστη. Κατα μεσο ορο το λαδι εχει 4 βαθμους οξυτυτας, που ειναι πολυ καλο αν σκεφτουμε οτι το εξτρα παρθενο ελαιολαδο εχει 3 βαθμους.Και το αποκορυφομα της ολης ιστοριας. Προχθες που ηταν η τελευταια μερα καθυστερησαμε παρα πολυ να τελειωσουμε. Ειπαμε να κατσουμε και να τελειωσουμε παρα να ξαναπαμε να ραβδισουμε και την επομενη μερα τις τελευταιες 5-6 ελιες. Οταν φυγαμε απο το λιοφυτο ειχε ηδη νυχτωσει. Εφτασα σπιτι 'τελειωμενος' απο τη κουραση. Παρκαρω λοιπον το αμαξι, σβηνω τη μηχανη, σβηνω τα φωτα, ανοιγω τη πορτα προσπαθω να βγω απο το αμαξι...τιποτα. Ξαναπροσπαθω...παλι τιποτα.
Ξαφνικα συνηδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει να βγαλω τη ζωνη ασφαλειας. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ανταποκριση απο το αγροτικο μετωπο.
Τελικα οι ελιες τελος για φετος. Βγαλαμε ακριβως 2,5 τονους λαδι. Οι αριθμοι εχουν ως εξης: Κατα προσεγγηση ειχαμε αναλογία 6 κιλα ελιες για ενα κιλο λαδι. Αρκετα καλα αν και εχω δει και 4 προς ενα. Η ποιοτητα του ελαιολαδου ηταν σχεδον αριστη. Κατα μεσο ορο το λαδι εχει 4 βαθμους οξυτυτας, που ειναι πολυ καλο αν σκεφτουμε οτι το εξτρα παρθενο ελαιολαδο εχει 3 βαθμους.Και το αποκορυφομα της ολης ιστοριας. Προχθες που ηταν η τελευταια μερα καθυστερησαμε παρα πολυ να τελειωσουμε. Ειπαμε να κατσουμε και να τελειωσουμε παρα να ξαναπαμε να ραβδισουμε και την επομενη μερα τις τελευταιες 5-6 ελιες. Οταν φυγαμε απο το λιοφυτο ειχε ηδη νυχτωσει. Εφτασα σπιτι 'τελειωμενος' απο τη κουραση. Παρκαρω λοιπον το αμαξι, σβηνω τη μηχανη, σβηνω τα φωτα, ανοιγω τη πορτα προσπαθω να βγω απο το αμαξι...τιποτα. Ξαναπροσπαθω...παλι τιποτα.
Ξαφνικα συνηδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει να βγαλω τη ζωνη ασφαλειας.Καλοφαγωτο!!!
Απο περιεργεια, ποσο εκανε το μεροκαματο των εργατων φετος στις ελιες;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αντε ρε με δουλευετε επειδη ειμαι μικρος.
Αλλα ψιτ Μιχαλακη εχω πολλα απλυτα δικα σου να βγαλω στη φόρα.
...εισαι τσαχπινουλης πουλακι μου.Είμαι, αλλά εσύ τι ξέρεις?? για δώσε ένα hint.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ανταποκριση απο το αγροτικο μετωπο.
Ξαφνικα συνηδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει να βγαλω τη ζωνη ασφαλειας.Καλοφαγωτο!!!
Απο περιεργεια, ποσο εκανε το μεροκαματο των εργατων φετος στις ελιες;
Τη πρωτη εβδομαδα ειχα παρει δυο πιτσιρικαδες, Αλβανους φυσικα, με 35 ευρω απο ενα κοντινο, στις ελιες μου, χωριο. Οι τυποι ηταν ρεμάλια του κερατα. Εκαναν τα παντα βιαστικα, εκανα βολτες στο λιοφυτο και εβλεπα συνεχεια χυμενες ελιες κατω, ασε που ηταν συνεχεια με το ρολοϊ στο χερι.
'Εϊ ειναι 10 η ωρα, παμε για καφε', 'Εϊ ειναι 1 η ωρα παμε να φαμε'. Επρεπε να ειμαι συνεχεια απο πανω τους να τους λεω τί να κανουν και γενικα μου εσπασαν τα νευρα. Μια ωραια πρωϊα ομως πηγα να τους παρω για δουλεια και μου ...εκατσαν ταπα. Δεν τους καναειδα απο τοτε.
Ευτυχως την επομενη μερα βρηκα 2 ομοεθνεις τους με 40 ευρω οι οποιοι ηταν αστέρια. Ουτε γκρινιες, ουτε παραπονα, ουτε τιποτα. -
ουπς λαθος.
-
Τι λέτε φίλοι να τα πούμε από κοντά; Μπορώ σήμερα αν θέλετε.
Μπορούμε να κανονίσουμε κατά τις εννιά ή εννιά και μισή στο γνωστό σημείο. Αν υπάρχουν διαθέσιμοι κάντε τηλεφωνάκι για να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Αν δεν μπορείτε σήμερα περιμένω να προτείνετε νέα ημερομηνία.Καλή μας χρονιά παίδες.
-
Για σημερα δε μπορω. Τι θα λεγατε να πουμε γυρω στης 15 με 20 του μηνα;
-
Τι λες για τις 29 του Φλεβάρη ;
-
Δεν βλέπω όρεξη μέχρι τώρα, τι τρέχει; Αν οι καθημερινές δεν βολεύουν υπάρχουν και τα ΠΣΚ!!!! Περιμένω προτάσεις για πού και πότε.
-
Κάτι θα κανονιστεί...
-
Περιμένω Παύλο μήνυμα ή τηλέφωνο.
-
Μια και δεν βλέπω πρωτοβουλία θα δώσω εγώ ώρα και μέρα συνάντησης. Ας είναι κατά τις 21:30 την Κυριακή στην Αστόρια. Περιμένω μήνυμα ή τηλέφωνο από όσους είναι να έρθουν.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μια και δεν βλέπω πρωτοβουλία θα δώσω εγώ ώρα και μέρα συνάντησης. Ας είναι κατά τις 21:30 την Κυριακή στην Αστόρια. Περιμένω μήνυμα ή τηλέφωνο από όσους είναι να έρθουν.Τελικά έχουμε συνάντηση στις 21:00...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μια και δεν βλέπω πρωτοβουλία θα δώσω εγώ ώρα και μέρα συνάντησης. Ας είναι κατά τις 21:30 την Κυριακή στην Αστόρια. Περιμένω μήνυμα ή τηλέφωνο από όσους είναι να έρθουν.
Τελικά έχουμε συνάντηση στις 21:00...
Και γιατί δεν ήρθες φίλε;
Καλά περάσαμε και με χαρά βλέπω την παρέα όλο και να μεγαλώνει. Ελπίζω να τα ξανά πούμε σύντομα. Λέτε η επόμενη να είναι για να ευχηθούμε στον Μανώλη για τα γεννητούρια; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και γιατί δεν ήρθες φίλε;
Λόγω ανωτέρας βίας...
-
Πέμπτη κατά τις 21:30 καφεδάκι!!
Όσοι έχουν παραγγείλει καπελάκι του 4ΤF θα μπορέσουν να δώσουν τα χρήματα στον Μάνο για να τα παραλάβει απο πάνω που θα ανέβει.
Το ραντεβού είναι στην Αστόρια.Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά έχω κανονίσει το ζήτημα για το καπελάκι με το Νάσο.
Καλά να περάσετε... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όσοι έχουν παραγγείλει καπελάκι του 4ΤF θα μπορέσουν να δώσουν τα χρήματα στον Μάνο **για να τα παραλάβει **απο πάνω που θα ανέβει.
Το ραντεβού είναι στην Αστόρια.Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά έχω κανονίσει το ζήτημα για το καπελάκι με το Νάσο.
Καλά να περάσετε...Μην περιμένετε να τα παραλάβετε αμέσως. Ακόμη δεν έχει γίνει η παραγγελία. Πρώτα το χρήμα πέφτει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην περιμένετε να τα παραλάβετε αμέσως. Ακόμη δεν έχει γίνει η παραγγελία. Πρώτα το χρήμα πέφτει....
Σωστά.... Λογικά πάντως τώρα τα λεφτά έχουν συγκεντρωθεί και θα στα δόσει ο Μάνος.
Αν όχι τα πληρώνεις εσύ για μας και στα δίνουμε μετά....... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όσοι έχουν παραγγείλει καπελάκι του 4ΤF θα μπορέσουν να δώσουν τα χρήματα στον Μάνο για να τα παραλάβει απο πάνω που θα ανέβει.
Καλά να περάσετε...Μου αρέσει που γράφεις για συναντήσεις ενώ εσύ δεν έρχεσαι. Να είσαι σίγουρος πως όλοι όσοι ήθελαν καπέλο ήξεραν για τη συνάντηση πριν απο εσένα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μου αρέσει που γράφεις για συναντήσεις ενώ εσύ δεν έρχεσαι. Να είσαι σίγουρος πως όλοι όσοι ήθελαν καπέλο ήξεραν για τη συνάντηση πριν απο εσένα.
Αφού το ξέρω να μην ενημερώσω? Να είμαι σίγουρος ότι θα το δει και ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.
Στο δεύτερο σκέλος κάνεις λάθος. Ήμουν ο δεύτερος που το έμαθε...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο