-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάνο (Εμμανουήλ ) κανόνισε ότι θέλεις για Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί. Θα είμαι μόνος.
Μάνο (με τους 98HP ) σου στέλνω PM.Σάββατο πρωί δεν παίζει να σε δούμε για καφέ???
-
Τελικά η συνάντηση σχεδιάζεται για 18:00 με 18:30 αύριο Σάββατο. Έγιναν κάποιες τηλεφωνικές επαφές και δυστυχώς έχουμε μείνει λίγοι λόγο της εκδρομής πολλών φίλων στα Χανιά (δεν διαμαρτύρονται για το εφετείο). Από ότι φαίνεται εκτός από τον Κώστα που επ αφορμή της επίσκεψης του θα βρεθούμε θα είμαστε η αφεντομουτσουνάρα μου, ο Μανώλης (98ΗΡ) και ο Νάσος. Θα πέσουν αύριο τα σχετικά τηλέφωνα για να καθοριστεί ακριβή ώρα και μέρος για καφεδάκι και κους κους. Φυσικά οποιοσδήποτε άλλος θέλει να έρθει πάντα ευπρόσδεκτος.
-
Καλά περάσαμε φανταστείτε ότι το κους κους κράτησε πάνω από τρις ώρες και αν δεν είχε ανειλημμένη υποχρέωση ο Κώστας ακόμα εκεί θα είμαστε!!! Κρίμα που εξ ανάγκης η παρέα μέτρησε μόνο πέντε άτομα μια και οι υπόλοιποι έλειπαν εκτός πόλης. Αλήθεια παιδιά περιμένουμε νέα από την εκδρομή στα Χανιά και εντυπώσεις.
Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα για να βρεθούμε όλοι μαζί. Σαν αδειούχος αυτήν την εβδομάδα δεν έχω σημαντικό πρόβλημα ώρας οπότε όποτε θέλετε διαθέσιμος. -
Καλύτερα να αναφερθούμε στις λεπτομέριες των συναντήσεών μας απο κοντά. Ας κανονιστεί ένα καφεδάκι άμεσα!
Για τη Τετάρτη τι λέτε; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά περάσαμε φανταστείτε ότι το κους κους κράτησε πάνω από τρις ώρες και αν δεν είχε ανειλημμένη υποχρέωση ο Κώστας ακόμα εκεί θα είμαστε!!! Κρίμα που εξ ανάγκης η παρέα μέτρησε μόνο πέντε άτομα μια και οι υπόλοιποι έλειπαν εκτός πόλης. Αλήθεια παιδιά περιμένουμε νέα από την εκδρομή στα Χανιά και εντυπώσεις.
Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα για να βρεθούμε όλοι μαζί. Σαν αδειούχος αυτήν την εβδομάδα δεν έχω σημαντικό πρόβλημα ώρας οπότε όποτε θέλετε διαθέσιμος.Επέστεψα σήμερα στη βάση μου. Το Σάββατο ήπιαμε καφεδάκι με EMMANOYHL, meco, megane98hp και γνώρισα και ένα νέο για μένα, αλλά έξοχο παιδί, το nasos79.
Τελικά άφησα κάποιες δουλειές πίσω και πίστεύω ότι σύντομα θα ξανακατέβω. -
Αύριο Τετάρτη έχουμε δώσει ραντεβού 21:30 στο πάρκινγκ του Champion Μαρινόπουλου στην Ικάρου. Σας περιμένουμε...
Κώστα άντε με το καλό να ξανακατέβεις να οργανώσουμε ένα πλήρες 4Τ meeting
-
Ελπίζω να μπορέσω να< είμαι μαζί σας αύριο. Το μόνο εμπόδιο είναι η Άννα όχι γιατί με κυνηγάει με την παντόφλα αλλά γιατί έχει ανειλημμένη υποχρέωση με το συνδικαλιστικό τους όργανο. Η συνάντηση τους είναι όμως νωρίς και έτσι ευελπιστώ να σας προλάβω.
Κώστα με το καλό να μας ξανά έρθεις. Εξάλλου αφήσαμε πολλά που δεν συζητήσαμε. Που να μας φτάσουν τρις ώρες!!!
Για τους φίλους που θα βρεθούμε αύριο μήπως να βρούμε κατάλληλο μέρος να δοκιμάσουμε όσα λέει το 0-100-0 στην πράξη;
-
Για τους φίλους που θα βρεθούμε αύριο μήπως να βρούμε κατάλληλο μέρος να δοκιμάσουμε όσα λέει το 0-100-0 στην πράξη;
Το ΣΚ που μας πέρασε δοκιμάσαμε αρκετά απο αυτά που γράφει το 0-100-0
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το ΣΚ που μας πέρασε δοκιμάσαμε αρκετά απο αυτά που γράφει το 0-100-0
Παύλο η επανάληψη φέρνει την τελειότητα!!!
Ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα και να τα πούμε από κοντά. Θα σε πάρω τηλέφωνο αν είναι να έρθω ή αν καθυστερήσω να μου πείτε που βρίσκεστε. -
Τι εγινε ρε παιδες;
Πολυ εγκαταληψη εχει πεσει. Καλα εγω ειμαι στις ελιες, οι υπολοιποι τί κανετε;.
Δυστυχως ακομα να τελειωσω. Εχω ακομα, αν μας αφησει ο καιρος, περιπου τρεις μερες για να τελειωσουμε. Μεχρι τωρα εχουμε βγαλει κατι λιγοτερο απο 2 τονους λαδι. Ετσι κι ετσι. Ειμαι μεγαλοπαραγωγος βλεπετε και δεν ικανοποιουμαι με τετοια νουμερα. -
Νασο σε ευχαριστω για το μηνυμα, μολις τωρα το διαβασα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νασο σε ευχαριστω για το μηνυμα, μολις τωρα το διαβασα.Γιατί δεν του απάντησες και εσύ με P.M.???
-
Μιχάλη εσύ μου έκανες αναπάντητη;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μιχάλη εσύ μου έκανες αναπάντητη;Χθες το βράδυ ναι, εγώ ήμουν με απόκρυψη!!!!!
-
Χρόνια Πολλά στους Μανόληδες μας! Πάντα καλά να είστε παίδες εσείς και η οικογένειά σας.
Υ.Γ. Ελπίζω να μη ξεχνάω κάποιον...
-
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες !
-
Να είστε καλά φίλοι που μας θυμηθήκατε. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Αν και βλέπω να γίνονται συναντήσεις με άλλη παρέα χωρίς να πέσουν τηλέφωνα ή να γίνουν ανακοινώσεις!!! Αν κάνω λάθος προκαταβολικά συγγνώμη!!!
-
Να είστε καλά φίλοι που μας θυμηθήκατε. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά.Σιγά που θα χάσουμε το κέρασμα Μάνο
Αν και βλέπω να γίνονται συναντήσεις με άλλη παρέα χωρίς να πέσουν τηλέφωνα ή να γίνουν ανακοινώσεις!!! Αν κάνω λάθος προκαταβολικά συγγνώμη!!!
Μάνο η άλλη παρέα είσαι και εσύ αν δε κάνω λάθος έτσι;
Το βρίσκω λίγο γελοίο να γράφω και στα δύο φόρουμ τις συναντήσεις αφού ουσιαστικά τα ίδια άτομα είμαστε και στο ένα και στο άλλο. Άν βολεύει κάποιον εδώ ας τις βάζουμε και εδώ,κανένα πρόβλημα.Δε πάει να αντικαταστήσει το ένα το άλλο,για ευκολία γράφουμε εκεί μιας και εδώ μπαίνουμε 3-4 άτομα που δίνουμε το παρόν ανώ εκεί πάλι τα 3-4 αυτά άτομα αλλά ακόμη 10.
-
Το κέρασμα ισχύει μόνο να βρεθεί η κενή μέρα. Θα τα βρούμε.
Για όσους λόγω συνθηκών μπαίνουν μια δυο φορές την εβδομάδα υπάρχουν και τηλέφωνα.
-
Για όσους λόγω συνθηκών μπαίνουν μια δυο φορές την εβδομάδα υπάρχουν και τηλέφωνα.
Εδώ you have a point...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο