-
Μέχρι να κανονίσουμε κάτι καλό είπαμε και με τα υπόλοιπα παιδιά να παιχτεί γκαϊφεδάκι. 9:30 στην Αστόρια το ραντεβού.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μέχρι να κανονίσουμε κάτι καλό είπαμε και με τα υπόλοιπα παιδιά να παιχτεί γκαϊφεδάκι. 9:30 στην Αστόρια το ραντεβού.Πότε ρε??Σήμερα Πέμπτη?
edit: Tελικά είναι σήμερα Πέμπτη στις 21:30 στη Αστόρια...
-
Κάποιοι αψηλοί τύποι που ρωτάνε πότε θα βρεθούμε επιτέλους καλό θα είνα ινα δώσουν κάποια στιγμή το παρών.
Παίδες ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότεροι απο κοντά -
Οι αψηλοί τύποι έχουμε πει ότι έχουν περιορισμούς λόγο εργασίας της συμβίας!!! Καλό θα ήταν να κάνουμε έγκαιρα και ένα τηλέφωνο γιατί ακόμα και το Forum μας δυστυχώς έχει γίνει είδος πολυτελείας και μπαίνω αραιά και που. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά. Α να μη το ξεχάσω για όσους θέλουν να με «καμαρώσουν» να παρελαύνω ας έρθουν την 28 και όχι στραγάλια και κέρματα. Θα είμαι διμοιρίτης ακριβώς πίσω από τη σημαία. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην με διακρίνετε αλλά απλά για μεγαλύτερη ευκολία!!!!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κάποιοι αψηλοί τύποι που ρωτάνε πότε θα βρεθούμε επιτέλους καλό θα είνα ινα δώσουν κάποια στιγμή το παρών.
Παίδες ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότεροι απο κοντάΔεν ηρθε ο Μανος σε συναντηση;;!!!
εεε τοτε το στραγαλι το εχει σιγουρο μεθαυριο!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Οι αψηλοί τύποι έχουμε πει ότι έχουν περιορισμούς λόγο εργασίας της συμβίας!!! Καλό θα ήταν να κάνουμε έγκαιρα και ένα τηλέφωνο γιατί ακόμα και το Forum μας δυστυχώς έχει γίνει είδος πολυτελείας και μπαίνω αραιά και που. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά. Α να μη το ξεχάσω για όσους θέλουν να με «καμαρώσουν» να παρελαύνω ας έρθουν την 28 και όχι στραγάλια και κέρματα. Θα είμαι διμοιρίτης ακριβώς πίσω από τη σημαία. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην με διακρίνετε αλλά απλά για μεγαλύτερη ευκολία!!!!Έτσι έτσι τα περήφανα στρατά. Και εγώ είχα παρελάσει με την αεροπορία τον Οκτώβρη του 2000 στα Χανιά. Πρωτοφανές για το σώμα αλλά κάναμε ωραίο πέρασμα...
Επίσης To RAV μου έφτασε. Αν προλάβουν θα το έχω πριν την 28η Οκτωβρίου. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Οι αψηλοί τύποι έχουμε πει ότι έχουν περιορισμούς λόγο εργασίας της συμβίας!!! Καλό θα ήταν να κάνουμε έγκαιρα και ένα τηλέφωνο γιατί ακόμα και το Forum μας δυστυχώς έχει γίνει είδος πολυτελείας και μπαίνω αραιά και που. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά. Α να μη το ξεχάσω για όσους θέλουν να με «καμαρώσουν» να παρελαύνω ας έρθουν την 28 και όχι στραγάλια και κέρματα. Θα είμαι διμοιρίτης ακριβώς πίσω από τη σημαία. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην με διακρίνετε αλλά απλά για μεγαλύτερη ευκολία!!!!
Έτσι έτσι τα περήφανα στρατά. Και εγώ είχα παρελάσει με την αεροπορία τον Οκτώβρη του 2000 στα Χανιά. Πρωτοφανές για το σώμα αλλά κάναμε ωραίο πέρασμα...
Επίσης To RAV μου έφτασε. Αν προλάβουν θα το έχω πριν την 28η Οκτωβρίου.Επ τί εγινε; Μηπως εχω χασει επεισοδια; Ποτε το παραγγειλες βρε θηριο;
Αντε με το καλο!!!
Ξερω κατι φοβερες χωματινες διαδρομες να του κανω test drive οταν θα μου το δωσεις... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επ τί εγινε; Μηπως εχω χασει επεισοδια; Ποτε το παραγγειλες βρε θηριο;
Αντε με το καλο!!!
Ξερω κατι φοβερες χωματινες διαδρομες να του κανω test drive οταν θα μου το δωσεις...Μέσα Σεπτέμβρη. Δεν το ήξερες? Έχουμε βέβαια και καιρό να τα πούμε...
Όσο για τις χωμάτινες αποκλείεται να ξέρεις περισσότερες από μένα. Για αυτο το παράγγειλα άλλωστε... -
Μιχάλη με το καλό να το παραλάβεις! Τα καλορίζικα θα τα πούμε από κοντά,
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επ τί εγινε; Μηπως εχω χασει επεισοδια; Ποτε το παραγγειλες βρε θηριο;
Αντε με το καλο!!!
Ξερω κατι φοβερες χωματινες διαδρομες να του κανω test drive οταν θα μου το δωσεις...Μέσα Σεπτέμβρη. Δεν το ήξερες? Έχουμε βέβαια και καιρό να τα πούμε...
Όσο για τις χωμάτινες αποκλείεται να ξέρεις περισσότερες από μένα. Για αυτο το παράγγειλα άλλωστε...Δηλαδη αν καταλαβα καλα διαφωνεις μονο ως προς τις χωματινες διαδρομες και οχι στο οτι θα μου το δωσεις για test drive.
-
Μιχάλη με το καλό να το παραλάβεις. Τώρα όμως τι θα έχουμε να λέμε στις συναντήσεις όλο για το τι αμάξι θα αγοράσεις συζητούσαμε εκτός από κάτι ωραίες συγγενείς!!!
Μανώλη τα στραγάλια απαγορεύονται, άκου εκεί στραγάλια!!!! Περίμενε με στο τέλος της παρέλασης να κεράσεις καφεδάκι με λουκουμάκι!!!Κώστα πότε με το καλό θα σε δούμε ξανά από κοντά; Το σπίτι πως πάει; Αν έχεις σκοπό να έρθεις σύντομα να το συνδυάσουμε με το καζάνι που θα γίνει αν όλα πάνε καλά (με τόσο που έχουν τύχει φέτος δεν λέω μεγάλη κουβέντα) καλή παρέα.
-
Μιχάλη με το καλό να το παραλάβεις. Τώρα όμως τι θα έχουμε να λέμε στις συναντήσεις όλο για το τι αμάξι θα αγοράσεις συζητούσαμε...Μη φοβάσαι και έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για το επόμενό μου αυτοκίνητο!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μιχάλη με το καλό να το παραλάβεις. Τώρα όμως τι θα έχουμε να λέμε στις συναντήσεις όλο για το τι αμάξι θα αγοράσεις συζητούσαμε...
Μη φοβάσαι και έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για το επόμενό μου αυτοκίνητο!!!
Τι????? RAV πήρες??? πουλά το ρε.....
Μανώλη, μακάρι να συμπέσει με καζάνι, αλλά δεν ξέρω ακόμη ημερομηνία....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι????? RAV πήρες??? πουλά το ρε.....Μανώλη, μακάρι να συμπέσει με καζάνι, αλλά δεν ξέρω ακόμη ημερομηνία....
Σιγά μην το πουλήσω. Θα το έχω μέχρι να τσουλάει!!!!
Μάνο καζάνι μας έταξες (μια και το έφερε η κουβέντα) αλλά καζάνι δεν είδαμε...
btw. Yπάρχει απόψε συνάντηση στις 21:30, στην Αστόρια... -
Κανονίστηκε το καζάνι για τις 6 του Νοέμβρίου ημέρα Κυριακή. Θα ξεκινήσουμε μάλλον πρωί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε αναβολές. Όσοι θέλουν να κάνουμε παρέα εκείνη τη μέρα καλοδεχούμενοι. Το χωριό λέγεται Αυλή και είναι περίπου 40 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Στείλτε μήνυμα ή κάντε μου τηλέφωνο για να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
-
Α να μη το ξεχάσω για όσους θέλουν να με «καμαρώσουν» να παρελαύνω ας έρθουν την 28 και όχι στραγάλια και κέρματα. Θα είμαι διμοιρίτης ακριβώς πίσω από τη σημαία. Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να μην με διακρίνετε αλλά απλά για μεγαλύτερη ευκολία!!!!Εγώ περίμενα να σε δώ αλλά ψηλό,ξανθό με γυαλιά και αυτοκόλλητο 4ΤForum στη πλάτη δεν είδα να κάνει παρέλαση. Τι έγινε;
-
Το αυτοκόλλητο είναι παραποίηση στολής και δεν θα έβαζα έτσι κι αλλιώς!!! Τα γυαλιά τα είχα βγάλει αλλά εξακολουθώ να είμαι ψηλός και ξανθός!!!!!!
Καλά πως δεν με είδες ήμουν και μοναχός μπροστά από την πρώτη διμοιρία!!! Πολλοί άλλοι πάντως με ξεκαθάρισαν και με πήραν και τηλέφωνο.Την επόμενη εβδομάδα έχουμε αξιολόγηση οπότε για συνάντηση δύσκολο να μπορέσω να παρευρεθώ. Για όσους θέλουν τα λέμε την Κυριακή αλλιώς κανονίζουμε κάτι για μετά τις 6 Νοέμβρίου.
-
Το αυτοκόλλητο είναι παραποίηση στολής και δεν θα έβαζα έτσι κι αλλιώς!!! Τα γυαλιά τα είχα βγάλει αλλά εξακολουθώ να είμαι ψηλός και ξανθός!!!!!!
Καλά πως δεν με είδες ήμουν και μοναχός μπροστά από την πρώτη διμοιρία!!! Πολλοί άλλοι πάντως με ξεκαθάρισαν και με πήραν και τηλέφωνο.Την επόμενη εβδομάδα έχουμε αξιολόγηση οπότε για συνάντηση δύσκολο να μπορέσω να παρευρεθώ. Για όσους θέλουν τα λέμε την Κυριακή αλλιώς κανονίζουμε κάτι για μετά τις 6 Νοέμβρίου.
Κριμα δεν μπορεσα να ερθω στη παρελαση. Γιατι αραγε;
Ειχα δωσει παντως οδηγειες σε φιλους να πεταξουν στραγαλια σε καποιος απο την αεροπορια που ταιριαζε με την πιο πανω περιγραφη -
Με τον Αντρέα ήμουν και δε σε είδαμε. Μήπως δεν είδαμε τα γυαλιά;
-
Γειααα σας και από εμένα...
Εγώ τον είδα τον Μανώλη... Πρώτη μούρη ήταν και από πίσω ακολουθούσαν
τα ψάρια
Είχε και ένα αυστηρό βλέμμα που σκότωνε
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο