-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Συγνώμη παιδιά για χθες αλλά ξέχασα τελείως ότι είχα υποχρέωση λόγω της γιορτής που δεν μπορούσα να αποφύγω. Ελπίζω να το ξανά κανονίσουμε σύντομα.
Εγώ προτείνω να διαγράψουμε τον Μάνο τόσο απο εδώ όσο και απο το 'Στρίψιμο'
Έλα ρε και συ. Κάτι έτυχε του ανθρώπου...
Ξεχνάς εμένα μια περίοδο που δε με βλέπατε καθόλου? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ξεχνάς εμένα μια περίοδο που δε με βλέπατε καθόλου?
Glory days...
-
Εδώ πάει το «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε»!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εδώ πάει το «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε»!!!!Αντί να σχολιάσεις αυτά που αφορούν εσένα διάλεξες τον εύκολο δρόμο...
Εμείς φταίμε που σου δώσαμε την ευκαιρία να ξεφύγεις... -
Σιγά τα λάχανα. Δεν χρειάζεται να ξεφύγω από πουθενά. Παίζετε τους άνετους τώρα που μπορείτε! Όταν θα έρθετε στη θέση μου με γυναίκα παιδιά και πεθερά να δω τι θα κάνετε. Όλα εύκολα τα νομίζετε ε;
-
Σιγά τα λάχανα. Δεν χρειάζεται να ξεφύγω από πουθενά. Παίζετε τους άνετους τώρα που μπορείτε! Όταν θα έρθετε στη θέση μου με γυναίκα παιδιά και πεθερά να δω τι θα κάνετε. Όλα εύκολα τα νομίζετε ε;πέστα ρε Μάνο, αλλά δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι εργένηδες
Λοιπόν κανονίστε καφέ ή φαγητό Σάββατο ή Κυριακή 3-4/12. I'll be there
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σιγά τα λάχανα. Δεν χρειάζεται να ξεφύγω από πουθενά. Παίζετε τους άνετους τώρα που μπορείτε! Όταν θα έρθετε στη θέση μου με γυναίκα παιδιά και πεθερά να δω τι θα κάνετε. Όλα εύκολα τα νομίζετε ε;
πέστα ρε Μάνο, αλλά δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι εργένηδες
Λοιπόν κανονίστε καφέ ή φαγητό Σάββατο ή Κυριακή 3-4/12. I'll be there
Εμείς θα είμαστε Χανιά μάλλον!!!!!
Κανονίζουμε διήμερη αυτοκινητιστική εκδρομούλα... -
Τότε την Παρασκευή το βράδυ! Τι λέτε; Μπορούμε να κανονίσουμε να κάνουμε τον καφέ κοψιδάκια με κρασάκι. Η επιλογή των τριών μουριών παραμένει ή όποιο άλλο μαγαζί θέλετε. Μπορούμε να το κανονίσουμε κατά τις δέκα. Να δούμε όμως πόσοι θα είμαστε αν επιλέξουμε το μαγαζί που λέω για να σιγουρευτούμε ότι θα βρούμε τραπέζι. Είναι μικρό και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι γεμάτο. Για να δω τι θα κάνετε κύριοι εργένηδες;
-
Τότε την Παρασκευή το βράδυ! Τι λέτε; Μπορούμε να κανονίσουμε να κάνουμε τον καφέ κοψιδάκια με κρασάκι. Η επιλογή των τριών μουριών παραμένει ή όποιο άλλο μαγαζί θέλετε. Μπορούμε να το κανονίσουμε κατά τις δέκα. Να δούμε όμως πόσοι θα είμαστε αν επιλέξουμε το μαγαζί που λέω για να σιγουρευτούμε ότι θα βρούμε τραπέζι. Είναι μικρό και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι γεμάτο. Για να δω τι θα κάνετε κύριοι εργένηδες;Παρασκευή δεν θα είμαι κάτω
Εμείς θα είμαστε Χανιά μάλλον!!!!!
Κανονίζουμε διήμερη αυτοκινητιστική εκδρομούλα...Κυριάκή βράδυ και Δευτέρα θα είμαι Χανιά
-
Κώστα να το κανονίσουμε Σάββατο και όσοι μπορέσουμε να έρθουμε. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να γίνει. Είναι δυνατόν να έρθεις και να μην τα πούμε από κοντά; Αν έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις τα παιδιά μπορούμε να βρεθούμε οικογενειακός για μεζεδάκια και κουβεντούλα. Εξάλλου δεν το συζητώ θα βρούμε έτσι ή αλλιώς τρόπο να βρεθούμε. Πες μόνο πως προτιμάς.
-
Προς το παρον, οπως δειχνουν τα πραγματα μαλλον θα ερθω κι εγω αλλα για καφε μονο. Λογοι ανωτερας βιας μου απαγορευουν τα κοψιδια. Προς αποφυγη παραξηγησεων, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ.
-
Μάνο (Εμμανουήλ ) κανόνισε ότι θέλεις για Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί. Θα είμαι μόνος.
Μάνο (με τους 98HP ) σου στέλνω PM. -
Αφού θα είμαστε εμείς και εμείς και ο Μάνος (98ΗΡ) δεν τρώει(!!!!) κανονίζουμε για καφεδάκι. Θα επικοινωνήσω με τους υπόλοιπους και όσοι δεν πάνε στα Χανιά ελπίζω να έρθουν. Θα σου γράψω τα νεότερα όταν κανονίσουμε Κώστα. Άντε με το καλό να μας έρθεις.
-
Αφού θα είμαστε εμείς και εμείς και ο Μάνος (98ΗΡ) δεν τρώει(!!!!) κανονίζουμε για καφεδάκι. Θα επικοινωνήσω με τους υπόλοιπους και όσοι δεν πάνε στα Χανιά ελπίζω να έρθουν. Θα σου γράψω τα νεότερα όταν κανονίσουμε Κώστα. Άντε με το καλό να μας έρθεις.**ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ (!!!!!!) ΔΗΛΑΔΗ; **
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αφού θα είμαστε εμείς και εμείς και ο Μάνος (98ΗΡ) δεν τρώει(!!!!) κανονίζουμε για καφεδάκι. Θα επικοινωνήσω με τους υπόλοιπους και όσοι δεν πάνε στα Χανιά ελπίζω να έρθουν. Θα σου γράψω τα νεότερα όταν κανονίσουμε Κώστα. Άντε με το καλό να μας έρθεις.
**ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ (!!!!!!) ΔΗΛΑΔΗ; **
Εσύ δεν είπες για λόγους ανωτέρας βίας; Εγώ απλά το επανέλαβα!!!! Μήπως είναι λόγοι ανωτέρας παντόφλας;
-
**ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ (!!!!!!) ΔΗΛΑΔΗ; **
Εσύ δεν είπες για λόγους ανωτέρας βίας; Εγώ απλά το επανέλαβα!!!! Μήπως είναι λόγοι ανωτέρας παντόφλας;
Οχι ρε φιλε.
Ειναι λογο...ανεργιας
Το χειμωνα παντα εχω οικονομικα ζόρια. -
Πλάκα κάνω προς θεού Μανώλη! Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε την ώρα για το Σάββατο. Θα πρέπει να μάθω πρώτα τι θα δουλεύει η Άννα. Αν είναι πρωινή μπορούμε να τα πούμε από νωρίς αν όμως είναι απογευματινή θα τα πούμε μετά τις δέκα. Χαιρετισμούς και στην γυναίκα σου. Αλήθεια πως πάει;
-
Πλάκα κάνω προς θεού Μανώλη! Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε την ώρα για το Σάββατο. Θα πρέπει να μάθω πρώτα τι θα δουλεύει η Άννα. Αν είναι πρωινή μπορούμε να τα πούμε από νωρίς αν όμως είναι απογευματινή θα τα πούμε μετά τις δέκα. Χαιρετισμούς και στην γυναίκα σου. Αλήθεια πως πάει;Αστα να πανε...
Μου το ξεκαθαρησε προχθες οτι αν θελω κι αλλο παιδι...χωριζουμε!!!
Εχω δει γυναικες εγγυες, την αδερφη μου, δεκαδες ξαδερφες, φιλες γνωστες, αλλα αυτο που γινεται με τη Χριστινα ειναι απιστευτο.
Τουλαχιστον να πανε ολα καλα και χαλαλι η ταλαιπορια. -
Μην στεναχωριέσαι Μανώλη όταν πάρετε το μωρό στα χέρια σας θα τα ξεχάσετε όλα. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Μην νομίζεις και η Άννα τα ίδια τράβηξε στο πρώτο. Τουλάχιστον είχε εύκολη γέννα.
Οπότε τηλεφωνιόμαστε Παρασκευή ή Σάββατο νωρίς για λεπτομέρειες. -
Μανόλη Μεγκανάκια εύχομαι ό,τι καλύτερο για την οικογένειά σου
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο