-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Uuup!6-13/8 θα περιφέρω το κορμί μου στην Κρήτη! Να οργανωθούμε ρε παιδιά!
Πες πρόγραμμα, που θα είσαι?
-
6 του μηνός πρωί φτάνω Ηράκλειο, πάω Ρέθυμνο, όπου και θα μείνω μέχρι και τις 11, στις 12 πάω για διανυκτέρευση Ηράκλειο και 13 βράδυ φεύγω. Πρόγραμμα? Τι πρόγραμμα? On the road και άγιος ο θεός!
Κάτι μου λέει οτι τα 1000 χλμ είναι ένα μετριοπαθές νούμερο...
-
Tα 1000 τα κάνεις άνετα Μία μέρα πριν έρθεις Χανιά πάρε με τηλ. να κάνουμε τίποτις.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
6 του μηνός πρωί φτάνω Ηράκλειο, πάω Ρέθυμνο, όπου και θα μείνω μέχρι και τις 11, στις 12 πάω για διανυκτέρευση Ηράκλειο και 13 βράδυ φεύγω. Πρόγραμμα? Τι πρόγραμμα? On the road και άγιος ο θεός!Κάτι μου λέει οτι τα 1000 χλμ είναι ένα μετριοπαθές νούμερο...
Την τελευταια φορα που πηγα Κρητη, σε 18 μερες εκανα 4500 χλμ. Οποτε τα 1000 σε 6 μερες.....χαλαρα...
-
Kατάλαβα... ντίζελ έπρεπε να νοικιάσω...
-
Κώστα πάρε το δικό σου καλύτερα, δεν είναι ακριβά τα μεταφορικά, κανά 80ρι πέρα-δώθε ήταν πρόπερσυ. Αυτό με τα χιλιόμετρα είναι αλήθεια πάντως, αν δεν έχεις ξαναπάει και θα θες (η Ταυρίνα δλδ ) να γυρίσετε όλο το νησί. been there done that
-
Δυστυχώς τις μέρες εκείνες θα είμαι στο χωρίο στο Οροπέδιο Λασιθίου. Αν στο πρόγραμμά σου μπει και μια βόλτα προς τα εκεί. Αρκεί ένα τηλεφώνημα και κανονίζουμε να τα πούμε από κοντά. Το τηλέφωνο είναι 6983506303.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kατάλαβα... ντίζελ έπρεπε να νοικιάσω...Ηξερα οτι εισαι ενας Diesel Head
-
K μιας κ είσαι μερτσεντάκιας
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κώστα πάρε το δικό σου καλύτερα, δεν είναι ακριβά τα μεταφορικά, κανά 80ρι πέρα-δώθε ήταν πρόπερσυ. Αυτό με τα χιλιόμετρα είναι αλήθεια πάντως, αν δεν έχεις ξαναπάει και θα θες (η Ταυρίνα δλδ ) να γυρίσετε όλο το νησί. been there done thatOύτε κατά διάνοια δεν είναι τόσο λίγα, τουλάχιστον εμένα δε μου βγήκαν τόσα όταν ρώτησα. Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για Αύγουστο μήνα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει οτι θα πάω και θα έρθω με βραδυνο δρομολόγιο. Τα πρωινά είναι σαφώς πιο φθηνά, αλλά στην τελική δε συμφέρουν, χάνεις στο δρόμο 2 μέρες και αντίστοιχα 2 διανυκτερεύσεις πάνε τζάμπα.
Η ταυρίνα το ξέρει καλύτερα το νησί από εμένα, σπούδαζε εκεί.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, έχεις πμ...
-
εντάξει βγαίνει 63 +62 δλδ 125 σύνολο, ενώ στα υπόλοιπα νησιά πχ Σαντορίνη, λέρο, μυτιλήνη κλπ θες 100 τη μία φορά οπότε και πάλι συμφέρει. Αν τώρα θες να νοικιάσεις εκεί και να το σκίσεις οκ πάσο
-
Καλημέρα σύντεκνοι.
Μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλημέρα σύντεκνοι.
Μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου;Γεια χαρά και σε σένα.
Απόψε Παρασκευή στις 19:00 θα γίνει μία συνάντηση στην οποία θα είμαι εγώ, ο pavlos23, κάποια άλλα παιδιά και ίσως να περάσει και ο EMMANOYHL. Το μέρος συνάντησης είναι ο Γρηγόρης λίγο μετά το κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού στο ρεύμα που οδηγεί προς το λιμάνι. Αν θέλεις να περάσεις είσαι ευπρόσδεκτος.
Υ.Γ. Συνήθως αργούμε κάνα τέταρτο. -
Δυστυχώς δεν ειμαι κάτω στο νησί, για άλλο λόγο ρωτάω. Σου στέλνω πμ και αν θες το συζητάς και με τους άλλους που θα δεις σήμερα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δυστυχώς δεν ειμαι κάτω στο νησί, για άλλο λόγο ρωτάω. Σου στέλνω πμ και αν θες το συζητάς και με τους άλλους που θα δεις σήμερα.Α, ok. Περιμένω το pm.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο