-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά περάσαμε και κάναμε και ρεκόρ συμμετοχών. Μανώλη μόλις μπορέσεις περιμένουμε να κοινοποιήσεις το σίριαλ με τη Renault και την Αγροτική Ασφαλιστική για να μάθουμε όλοι τι μπορεί να μας τύχει και να έχουμε το νου μας αλλά και να τους κράξουμε ομαδικά. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ευτυχή κατάληξη η όλη ιστορία.Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν οτι κοσμος πηγαινε κι ερχοταν τριγυρο μας (εγω το λεω 'πασαρελα), κι εμεις καναμε φοβερη φασαρια.
Τι ωρα το διαλυσατε; -
Η παρέα έσπασε στο τέλος σε μικρότερα κομμάτια ανάλογα με τι συνέχεια ήθελε ο κάθε ένας. Όσοι επιλέξαμε να τσιμπήσουμε κάτι τελειώσαμε κατά τις μια περίπου.
-
Πόσοι είσασταν τελικά?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πόσοι είσασταν τελικά?!!Αν δεν με απατα η μνημη μου, θα πρεπει να ηταν 10-12 ατομα.
-
Να η Κρήτη!!!
-
Και που είσαι ακόμα Νίκο!!!!
Τώρα που ήρθα στο Ηράκλειο και θα υπάρχει ελπίζω ποιο πολύς ελεύθερος χρόνος θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Υπάρχει πιθανότητα λόγο ανάληψης νέων καθηκόντων να σας έρθω για τον Απρίλιο και τον Μάιο. Ελπίζω να μην με βαρεθείτε. Για ότι νεότερο θα τα πούμε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πόσοι είσασταν τελικά?!!
Αν δεν με απατα η μνημη μου, θα πρεπει να ηταν 10-12 ατομα.
Για πες 15 καλύτερα...
-
Άμα βάλεις και τους αργοπορημένους;
Είχαμε βέβαια και εξωτερική βοήθεια. Γύρο στους δέκα καθαρόαιμους θα έλεγα. -
Άμα βάλεις και τους αργοπορημένους;
Είχαμε βέβαια και εξωτερική βοήθεια. Γύρο στους δέκα καθαρόαιμους θα έλεγα.Ρε Μανο αν θυμαμαι καλα ηταν οι:
Eγω, εσυ, Meco, Pavlos23, Alex Design, Nasos79.
Μηπως θυμασαι αλλα τα nicknames των αλλων παιδιων που ηταν εκει;
-
Ρε Μανο αν θυμαμαι καλα ηταν οι:
Eγω, εσυ, Meco, Pavlos23, Alex Design, Nasos79.
και SAXOstudent.
Κατά τα άλλα ναι, είχαμε και εξωτερική βοήθεια... -
Πάντα τέτοια, Μπράβο!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντα τέτοια, Μπράβο!!!Έτσι,έτσι...
Όσο πάει και μεγαλώνουμε -
Ακόμα στην αρχή είμαστε. Αν δείξουμε με συνέπεια χαρακτήρα και επεκτείνουμε τις εκδηλώσεις πέρα από τα συνευρέσεις για κους κους θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα άσε που οι εξωτερική βοήθεια μπορεί να γίνει κομμάτι μας. Για αρκετούς υπάρχει ελπίδα!!!
-
Λοιπόν το βράδυ έχουμε πεί 9:30 στην Αστόρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε για τις γνωστές αναλύσεις αντίστροφης φοράς των κινητήρων των Honda,περι αντιστρεπτικών κ.α.
Τα λέμε το βράδυ λοιπόν μιας και ακολουθεί τριήμερο και δύσκολα θα βρεθούμε όλοι μαζί. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λοιπόν το βράδυ έχουμε πεί 9:30 στην Αστόρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε για τις γνωστές αναλύσεις αντίστροφης φοράς των κινητήρων των Honda,περι αντιστρεπτικών κ.α.
Τα λέμε το βράδυ λοιπόν μιας και ακολουθεί τριήμερο και δύσκολα θα βρεθούμε όλοι μαζί.Εγώ απόψε δεν μπορώ. Το τριήμερο θα είμαι διαθέσιμος πάντως...
Αν συναντηθείτε τελικά, καλά να περάσετε, αν όχι, καλά να περνάτε... -
Θα συναντηθούμε,γιατί να μη συναντηθούμε; Για το ΣΚ δε προβλέπεται κάτι. Τη Καθαρή Δευτέρα μάλλον θα πετάξουμε χαρταετό
-
Αργά την Κυριακή μπορώ και εγώ. Όσο για τον χαρταετό θα δούμε τον καιρό και αποφασίζουμε. Μαζί με τον μικρό θα πετάξουμε φέτος πρώτη φορά. Σήμερα κάτσαμε παρέα και φτιάξαμε τα ζύγια και την ουρά.
Α Παύλο να μην το ξεχάσω η διαδρομή για Ζαρό από Αγία Βαρβάρα πολύ καλύτερη με ωραία τοπία και ενδιαφέρουσες στροφές!
-
Α Παύλο να μην το ξεχάσω η διαδρομή για Ζαρό από Αγία Βαρβάρα πολύ καλύτερη με ωραία τοπία και ενδιαφέρουσες στροφές!
Ναί,πολύ καλή
Ο καλός καιρός και η λιγοστή κίνηση μετά την Αγ.Βαρβάρα βοήθησαν στην απόλαυση της διαδρομής αυτής. Στο τέλος κουράστηκαν ελαφρώς τα φρένα και είπα να τα ψύξω λιγάκι. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ναί,πολύ καλή
Ο καλός καιρός και η λιγοστή κίνηση μετά την Αγ.Βαρβάρα βοήθησαν στην απόλαυση της διαδρομής αυτής. Στο τέλος κουράστηκαν ελαφρώς τα φρένα και είπα να τα ψύξω λιγάκι.Τελικα τι εγινε βγηκατε;
Μιας και το αναφερατε, τη Κυριακη πηγα στο καρναβαλι του Αρκαλοχωριου. Εγινε ομως παρεξηγηση με την ωρα εναρξης και πηγα 2 ωρες νωριτερα. Αποφασισα λοιπον και πηγα στο Τσουτσουρα για βολτα. Ειχα παρα πολλα χρονια να παω, αλλα δεν το μετανιωσα. Απιστευτες στροφες. Ειναι αυτη η διαδρομη στο Ραλλυ Κρητης αραγε; -
Αποφασισα λοιπον και πηγα στο Τσουτσουρα για βολτα. Ειχα παρα πολλα χρονια να παω, αλλα δεν το μετανιωσα. Απιστευτες στροφες. Ειναι αυτη η διαδρομη στο Ραλλυ Κρητης αραγε;Έχει όντως πολλές στροφές αλλά είναι πολύ ανηφορικές και θέλεις πολλά άλογα για να το χαρείς...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο