-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ MODERATOR ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΙ ΕΛΠΑ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΧΟΡΗΓΟΙ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, κ.λ.π.). ΙΣΩΣ ΒΙΑΖΩΜΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ !
Χ.Α.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 'ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ' ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΦΙΛΙΚΑ !
-
Από την τοποθέτηση του Στρατή: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-article
προκείπτει ότι στο ΕΛΠΑ θα δούμε τον SIMON JEAN JOSEPH ή μου φαίνεται;
Καλό εως πολύ καλό να δούμε τον Γάλλο και την CLIO στο φυσικό τους χώρο. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Από την τοποθέτηση του Στρατή: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=lies-article
προκείπτει ότι στο ΕΛΠΑ θα δούμε τον SIMON JEAN JOSEPH ή μου φαίνεται;
Καλό εως πολύ καλό να δούμε τον Γάλλο και την CLIO στο φυσικό τους χώρο.Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΡ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ BRUNO THIRY ΜΕ ΤΟ C2 S1600, O ITAΛΟΣ PEDERSOLI (306 MAXI Ή 206 S1600) KAI OI ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ SOLOWOW (PL- CLIO S1600), JANDIK (CZ- EVO 7), CAVIGIOLI (I- CORSA S1600) -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΡ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ BRUNO THIRY ΜΕ ΤΟ C2 S1600, O ITAΛΟΣ PEDERSOLI (306 MAXI Ή 206 S1600) KAI OI ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ SOLOWOW (PL- CLIO S1600), JANDIK (CZ- EVO 7), CAVIGIOLI (I- CORSA S1600)Ηλθε η ωρα που ολοι περιμένουμε!!!!!!
Οι καλύτεροι Ελληνες οδηγοί απέναντι σε πολύ καλούς ξένους με ισάξια αυτοκίνητα και 'ματς' στην εδρα μας.
Ειναι η μεγάλη ευκαιρία, αυτοί που θεωρούν εαυτούς πολύ καλούς οδηγούς και μεγάλα ταλέντα,να το αποδείξουν!!!!
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου 'δεν ειναι ιδια τα αυτοκίνητα''δεν εχουμε τις ιδιες δοκιμές''δεν ημουν προπονημένος'.
Αναμένουμε!!!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΡ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ BRUNO THIRY ΜΕ ΤΟ C2 S1600, O ITAΛΟΣ PEDERSOLI (306 MAXI Ή 206 S1600) KAI OI ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ SOLOWOW (PL- CLIO S1600), JANDIK (CZ- EVO 7), CAVIGIOLI (I- CORSA S1600)Ηλθε η ωρα που ολοι περιμένουμε!!!!!!
Οι καλύτεροι Ελληνες οδηγοί απέναντι σε πολύ καλούς ξένους με ισάξια αυτοκίνητα και 'ματς' στην εδρα μας.
Ειναι η μεγάλη ευκαιρία, αυτοί που θεωρούν εαυτούς πολύ καλούς οδηγούς και μεγάλα ταλέντα,να το αποδείξουν!!!!
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου 'δεν ειναι ιδια τα αυτοκίνητα''δεν εχουμε τις ιδιες δοκιμές''δεν ημουν προπονημένος'.
Αναμένουμε!!!!!! -
Σχετικά με το θέμα των παραβόλων (για ενημέρωση, όχι πως έχω όρεξη να το ξανασυζητήσουμε, εξάλλου νομίζω τα έχουμε πει όλα):
540 ευρώ για τους Ελληνες που συμμετέχουν μόνο τη μία μέρα
900 ευρώ για τους Ελληνες που συμμετέχουν και τις δύο ημέρες
2000 ευρώ για τους ξένους -
Για να μην ψάχνωμε ποτε το παμε και τι γράγτηκε, δεν είναι παράνομο για τους Ευρωπαίους εντος ΕΕ η διαφορετική τιμολόγιση? Εγω νομίζω οτι είναι παράνομη και αυτο με βάζει σε σκέψεις σκωτεινές και αλόκοτες.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Για να μην ψάχνωμε ποτε το παμε και τι γράγτηκε, δεν είναι παράνομο για τους Ευρωπαίους εντος ΕΕ η διαφορετική τιμολόγιση? Εγω νομίζω οτι είναι παράνομη και αυτο με βάζει σε σκέψεις σκωτεινές και αλόκοτες.Ναι είναι παράνομο. Αλλά για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία. Οι ξένοι όμως έχουν κάποιες επιπλέον παροχές (ξενοδοχεία, εισιτήρια καραβιού κτλ. δεν ξέρω ακριβώς), οπότε δεν είναι το ίδιο προϊόν.
-
Νass θα τρελλαθούμε τελείως? Στη συμμετοχή του αγώνα ο ξένος θα πλειρώσει πλοία ξενοδοχεία φαγεια διοδια?
Ξενοδοχειο, φαει και διοδία ο Ελληνας θα τα βαλει απο τη τσέπη το Ο.Κ αλλα γιατι ο ξένος να προπληρώσει, μπορει να έχει εμένα να τον φιλοξενίσω, μπορει να έρθει οδηκός (ΠΛηρώματα απο τον Βορά ή την Ανατολή) Κατι δεν πάει καλα πάντως και μακάρι να δούμε όλους όσους έχουν προλογιστή. -
Καλημέρα
Πέρα από την προσωπική μου άποψη γιά τις εισπράξεις της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ και γιά το κατά πόσο αυτές είναι ανταποδοτικές και σύμφωνα με την φορολογική νομοθεσία που αφορά τις εισπράξεις και εν γένει οικονομικά των σωματείων (τέτοιο είναι η ΕΛΠΑ) και πιό συγκεκριμένα τον μη κερδοσκοπικό χαρτακτήρα της ΕΛΠΑ (έτσι θα έπρεπε να είναι), η οποία στην πραγματικότητα ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ, αφού πουλάει υπηρεσίες οδικής βοήθειας γιά τις οποίες άλλες επιχειρήσεις είναι εταιρείες, πουλάει δωμάτια ξενοδοχείων, διακοπές, κινητή τηλεφωνία, και τόσα άλλα τα οποία φυσικά δεν γνωρίζω, αλλά σίγουρα είναι πολλά, ακόμη και τα κάγκελα που νοικιάζει σε δημόσιες και δημοτικές εκδηλώσεις, στις λέσχες κ.λ.π., σχετικά με την συζήτηση που παρακολουθώ αρκετό καιρό έχω να παρατηρήσω τα εξής:
- Πράγματι πάντοτε μέχρι σήμερα το παράβολο των ξένων συμμετοχών σε Διεθνείς αγώνες είναι διαφορετικό από ότι είναι γιά τους οδηγούς της διοργανώτριας χώρας.¨Έτσι μας αντιμετώπιζαν πάντοτε και εμάς οι Ιταλοί, Κύπριοι, Βούλγαροι (όταν δεν ήταν όλα δωρεάν) κ.λ.π. Συγχρόνως όμως σε όλες τις συμμετχοές μας στο εξωτερικό το παράβολο αφορούσε και την διαμονή μας ή κάποιες άλλες οικονομικές παροχές.
- Το διαφορετικό ύψος παραβόλου, πάντοτε σε σχέση με αντίστοιχους αγώνες του Ευρωπαϊκού, έχει να κάνει με τα κοστολόγια της ΕΛΠΑ, τα οποία φυσικά διαμορφώνονται με αποκλειστικά δική της ευθύνη. Βλέπεις πάντοτε αυτό το σωματείο όλοι όσοι σχετίστηκαν με τις δραστηριότητές του, μη έχοντας καμία μα καμία (πλέον) αγάπη γιά το χώρο, το αντιμετώπισαν όπως ακιρβώς και το Δημόσιο και οι αξιούμενες διακοπές ήσαν πάντοτε επιπέδου HILTON και βάλε. Αφαίμαξη δηλαδή και μετά άντε να βρείς χρήματα να καλύψεις τη δαπάνη. Απλά ανεβάζεις το παράβολο.
Το ζήτημα όμως δεν είναι στο ύψος του παραβόλου, αλλά στο πως η ΕΛΠΑ διαχειρίζεται το προϊόν ¨'αγώνες' και ξεκινάει από το με ποίό τρόπο διαπραγματεύεται την συμμετοχή μας σε διεθνείς προκηρύξεις, με ποιό γόητρο διεκδικεί την κάθε ημερομηνία, πως διαφημίζει τον αγώνα της στο εξωτερικό ώστε να έχουμε ξένες συμμετοχές, πως διαφημίζει τους/τον αγώνα στο εσωτερικό και με ποιό τρόπο διαχειρίζεται την προσφορά των χορηγών. Όταν το κάψεις το προϊόν, όχι μόνον δεν μπορείς να αξιώνεις τίμημα, αλλά είναι αβέβαιο αν μπορείς να το δώσεις και στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς σου. Και μετά από όλα αυτά, έχοντας βεβαίως εξαντλήσει τους υπέρογκους προϋπολογισμούς δημοσίων εμφανίσεων και μετακινήσεων του Προέδρου και των στελεχών της ΕΛΠΑ, κάνοντας ταμείο την 31 Δεκεμβρίου βλέπουμε ότι 'μας λείπουν'. Από που, γιατί, πως είναι σε όλους αδιάφορο, αφού έχουμε έτοιμη τη λύση. Θα ανεβάσουμε τα παράβολα και την αποτίμηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Και επειδή σε όλα τα άλλα προϊόντα που πουλάει η ΕΛΠΑ υπάρχει ο ΄ ελεύθερος ανταγωνισμός ο οποίος κρατάει τις τιμές χαμηλά (στα επίπεδα της αγοράς) οι οικονομικοί και γιατί όχι και διοικητικοί φωστήρες του ¨μη κερδοσκοπικού σωματείου' σημαδεύουν τις εισπράξεις που έρχονται προϊόν μονοπωλίου. Εκεί δεν είναι δύσκολο να το βρεί ακόμη και ο κανακάρης μου, είναι 'ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ'. Ποιός θα βάλει φρένο όταν θέλοντας και μη στην αγκαλιά της ίδιας γυναίκας θα βρεθούμε όλοι;
Σε μία τέτοια κατεύθυνση είχε κινηθεί ο ΣΟΑΑ, σύμφωνα με μαρτυρίες του ΔΣ, όταν είχε κινητοποιηθεί προς την πλευρά της πολιτείας σχετικά με το χώρο του αυτοκινήτου και είχε κυκλοφορήσει μία επιστολή κάποιου Υπουργού -δεν θυμάμαι ποιός ήταν, πάντως του ΠΑΣΟΚ- η οποία είχε πάει και στην ΕΛΠΑ, μας την είχαν δείξει κάποτε σε μία άτυπη συγκέντρωση στην Μιχαλακοπούλου όπου ήταν οι Αναγνωστόπουλος, Αντωνιάδης, Μιχελακάκης, Μεσημέρης κ.α., και στην οποάι ο Υπουργός ανέφερε ότι 'όλες οι εισπράξεις της ΕΛΠΑ σχετικά με αγώνες αυτοκινήτου και μοτό θα πρέπει να είναι ανταποδοτικές' δηλαδή ακόμη και οι χρηματικές ποινές θα πρέπει με κάποιο τρόπο να γυρίζουν στον αγωνιζόμενο και όχι να χάνονται μέσα σε γενικόλογους ισολογισμούς, προκειμένου να πληρωθεί ο υπάλληλος που σερβίρει την κυρία που παίζει χαρτιά στη λέσχη και -ζωή νάχει- πλησιάζει την ηλικία της Ακρόπολης. Δεν έχω μιλήσει τελευταία με ανρθώπους του ΣΟΑΑ, αλλά είμαι σίγουρος ότι τίποτε από αυτά δεν εφορμόζει η αρχή του σπόρ ΕΛΠΑ, αφού είτε το θέλουμε είτε όχι λειτουργεί με την ψυχολογία του μονοπωλίου.
Επειδή όμως είναι καλοκαράκι και η παραλία μας περιμένει όλους, εγώ την ακούω που με καλεί , Νησί γαρ, θεωρώ ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα, όχι με τα οικονομικά της ΕΛΠΑ, αυτό αφορά άλλους, αλλά με την διαχείριση των χρημάτων των αγωνιζομένων.
Αυτά από Οκτώβρη και μετά, οπότε θάχουμε μαζέψει και τα μυαλά μας από την παραλία.
Καλές βουτιές.
Καλές διακοπές.
Καλό αγώνα σε όλους
(με ή χωρίς αυτοκίνητο)LEV
-
**harriswrc έγραψε: **
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ BARUM ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ.
harriswrc έγραψε:
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 8 WRC ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝΕ ΜΕΡΟΣ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ), ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
http://www.rally.cz/rok2004/podniky/mcr ... istina.pdf
ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 40!Απο άλλο θέμα του forum, αλλα αρκετα σχετικό. Αυτα πρέπει να συζηταμε σε αυτο το θέμα και όχι οτι ο Κος Χαζοκόπανος έκλεψε και έκανε παράνομες δοκιμές.
Ζητάω συγνώμη αν υπαρχει οδηγος αγώνων με αυτο το επίθετο και σας διαβαιβεωνω οτι ο εν λόγο κύριος δεν έχει καμμία σχέση με παράνομες δοκιμές. -
http://www.barum.rally.cz/2004/start_gb.htm
το κόστος συμετοχής για των εν λόγο αγώνα, όπως και ολα τα καταλήμτα της περιοχής νοσοκομεία και ότι άλλο πιθανόν θα χρειαστή ο αλλοδαπός που θα τρέξει ή θα παρακολουθήσει τον αγώνα.
ΟΛΑ τα παραπάνω δημοσιευμένα 4+ μήνες πριν τον αγώνα.
Τα βλέπετε αυτα κυριοι διοργανωτές, αν οχι δειτε τα τώρα για να οργανώσετε του ΧΡΟΝΟΥ έναν αγώνα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
[/url] -
Ανακοινώθηκαν επίσημα ( ) το ωράριο, οι ειδικές, οι χάρτες και ο κανονισμός.
-
Παρουσιάστηκε η διαδρομή , το ωράριο και ο ειδικός κανονισμός!
http://www.elparally.gr/2004/el/
Κάποιες επισημάνσεις;
1.Η τελετή εκκίνησης είναι υποχρεωτική αλλά η διαδρομή μέχρι το S.P προαιρετική! (Πολύ θετικό κατά την άποψή μου)
2.Δοκιμές Σ18/9 και Πε23/9 για τις ε.δ. της Αχαϊας και μόνο 4 περάσματα και πρέπει να δηλώσεις ποιά μέρα. Αντίστοιχα Κ19/9 και Τρ21-Τε22/9 για την Αιτ/νία.
3.Σύμφωνα με το αρθ 15.9 δίδεται το δικαίωμα επανεκκίνησης την δεύτερη μέρα
Προσοχή στα αρθρα του Ε.Κ.
12.3.3 Ανακλαστικά παραθύρων
15.8.1 Κόκκινο SOS Πράσινο ΟΚ
15.8.8 Τοποθέτηση Τριγώνου
15.12 Ένδυση - Άφλεκτα όπου θα είναι υποχρεωτικά ΚΑΙ τα εσώρουχα
15.13 Κίτρινες σημαίες -
Ωπ Κωστή δεν το είδα!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Παρουσιάστηκε η διαδρομή , το ωράριο και ο ειδικός κανονισμός!http://www.elparally.gr/2004/el/
Κάποιες επισημάνσεις;
1.Η τελετή εκκίνησης είναι υποχρεωτική αλλά η διαδρομή μέχρι το S.P προαιρετική! (Πολύ θετικό κατά την άποψή μου)
2.Δοκιμές Σ18/9 και Πε23/9 για τις ε.δ. της Αχαϊας και μόνο 4 περάσματα και πρέπει να δηλώσεις ποιά μέρα. Αντίστοιχα Κ19/9 και Τρ21-Τε22/9 για την Αιτ/νία.
3.Σύμφωνα με το αρθ 15.9 δίδεται το δικαίωμα επανεκκίνησης την δεύτερη μέρα
Προσοχή στα αρθρα του Ε.Κ.
12.3.3 Ανακλαστικά παραθύρων
15.8.1 Κόκκινο SOS Πράσινο ΟΚ
15.8.8 Τοποθέτηση Τριγώνου
15.12 Ένδυση - Άφλεκτα όπου θα είναι υποχρεωτικά ΚΑΙ τα εσώρουχα
15.13 Κίτρινες σημαίεςΕπιτέλους.
Μεγάλη προσοχη στους κανόνες ασφαλείας, βλέπω. -
Επίσης: οι λασπωτήρες είναι προαιρετικοί
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
nass, σε ρώτησα ήδη 2 φορες για το ποιες είναι οι παροχές, αφού είπες πως πήρες τηλέφωνο και έμαθες. Απάντηση δεν πήρα ούτε την μία ούτε την άλλη φορά και έχει περάσει παραπάνω από εύλογο χρονικό διάστημα...
Τώρα για να μην απαντάς, τρία τα τινά...
-Είτε οι παροχές είναι αστείες, και τα 1100 ευρώ της διαφοράς δεν δικαιολογούνται με τίποτα και δεν θέλεις να τους εκθέσεις.
-Είτε οι παροχές είναι πολύ πλούσιες για 1100 ευρώ της διαφοράς και αν μαθεθτεί θα αρχισουν να παραπονιούνται οι... Έλληνες και να θέλουν να δώσουν και αυτοί 2000 ευρώ και να έχουν τις παροχές αυτές, και δεν το λες για να μην γίνει νέος εμφύλιος.
-Είτε πιστεύεις πως δεν αξίζω τον κόπο σου να μου απαντήσεις.Ας είναι...
Κανένα από αυτά ρε βιαστικέ Μου ζητήθηκε να μην τις αναφέρω συγκεκριμένα διότι (πριν 10 μέρες που το συζητάγαμε) δεν είχαν οριστικοποιηθεί οι συμφωνίες με ξενοδοχεία, καράβια κτλ. Οποιος ενδιαφέρεται, ας κάνει ό,τι έκανα και εγώ: τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ.
Το άλλο για το παράβολο που λες το είδα και εγώ
Τώρα που μένουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ για να ΛΗΞΟΥΝ οι συμμετοχές, οριστικοποιήθηκαν οι παροχές;
Για δώσε ενημέρωση! -
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΠΑ?
ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΛΗΓΑΝ, ΕΝΩ ΤΝ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
29o ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ