-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?NEWS_DATA_ID=24243
Έτσι έτσι
Νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ και χρόνια στην Αγγλία. Δεν απέφερε όμως κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως μάλιστα η Αγγλία έχει γίνει η χώρα με τις περισσότερες κάμερες παγκοσμίως.
Δεν πιστεύω ότι θα φέρει και σε μας κανένα αποτέλεσμα τέτοιου είδους δράση. Αν δεν γίνει μαζικό ένα κίνημα δεν φέρνει αποτελέσματα.οι απανταχου αναρχικοι σιγουρα θα θελουν να καταστρεψουν οχι μονο τις καμερες αλλα και πολυ περισσοτερα πραγματα ομως αληθεια μας βρισκει συμφωνους εμας μια τετοια λογικη;;;;;;;
δηλ.ikar συμφωνεις [βαζοντας το λινκ] με την λογικη των αναρχικων για το γκρεμισμα των φυλακων κλπ κλπ αν ναι τοτε πολυ θα ηθελα να γνωριζω τι θα ελεγες και πως θα αισθανοσουν αν καποια στιγμη εσπαγαν ή εκαιγαν το δικο σου αυτοκινητο;;;;;;;
και εσυ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ πιστευεις ενα τετοιο κινημα θα ηταν σωστο να γινει μαζικο;;;........εκτος αν εννοεις τις GATSO γιατι γι'αυτες γνωριζω οτι υπαρχει σε αλλες χωρες καποιου ειδους οργανωμενη κινητοποιηση ενω τις αλλες δηλ ελεγχου κυκλοφοριας ή για αποτροπη εγκληματικων πραξεων μονο οι αναρχικοι ή αλλου ειδους παραπληροφορημενοι επαναστατες ή οχι μπορει να μην τις θελουν!!!!!!
βεβαια ολοι αυτοι που αντιδρουν εαν εμπλακουν σε καποιο σεναριο οπου η καμερα,αυτη που δεν ''γουσταρουν'', εχει καταγραψει κατι που ειναι προς ωφελος τους πχ την ευθυνη ενος αλλου σε τροχαιο που ομως την αρνηται ελλειψη μαρτυρων........ή την κλοπη του αυτοκινητου τους με τα χαρακτηριστικα του δραστη ή καποιον που εσπασε την βιτρινα του κατ/τος τους ή ακομη χειροτερα τον απαγωγεα και βιαστη ή δολοφονο του παιδιου τους κλπ κλπ ......πολυ θα ηθελα να δω εαν θα το αποδεχθουν ή θα το απορριψουν ως παραβιαση των προσωπικων δεδομενων του .....δραστη!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[δηλ.ikar συμφωνεις [βαζοντας το λινκ] με την λογικη των αναρχικων για το γκρεμισμα των φυλακων κλπ κλπ αν ναι τοτε πολυ θα ηθελα να γνωριζω τι θα ελεγες και πως θα αισθανοσουν αν καποια στιγμη εσπαγαν ή εκαιγαν το δικο σου αυτοκινητο;;;;;;;
Επειδή παρέθεσα ένα link σημαίνει ότι συμφωνώ; ή ότι έγινα αμέσως 'αναρχικός';
Τόσα χρόνια τους αναρχικούς τους βλέπαμε στις κάμερες, πόσοι είχαν συλληφθεί;
Έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα ως κράτος και μας περισσεύουν ευρώ για κάμερες. Επίσης η μοναδική τροχαία παράβαση που έχει μείνει είναι η ταχύτητα, αφού τα ΚΤΕΟ λειτουργούν, οι νταλίκες είναι τέλεια συντηρημένες, με το σωστό φορτίο και υπάρχει μπαριέρα στα δύο εθνικά δίκτυα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[
Επειδή παρέθεσα ένα link σημαίνει ότι συμφωνώ; ή ότι έγινα αμέσως 'αναρχικός';..................α
να με συγχωρεις αλλα κατω απο την παραθεση του λινκ αν δεν κανω λαθος εγραψες.......''ετσι ετσι'' και μερικα γελακια......αυτο μαλλον δειχνει να δηλωνει οτι επικροτεις την ενεργεια αυτη ......
τωρα αν εισαι αντιθετος με τους αναρχικους γενικοτερα αλλα ευχαριστηθηκες απο την συγκεκριμενη ενεργεια τους να καταστρεψουν [τροπος του λεγειν ενα σπρευ εριξαν σιγα τη ζημια] μια καμερα χωρις να γνωριζεις ποιους σκοπους εξυπηρετουσε η χρηση της μαλλον εχεις παρασυρθει και εσυ οπως πολλοι απο την υστερια κατα των ''ηλεκτρονικων ρουφιανων'' οπως τις εχουν ονομασει αυτοι που ισως εχουν λογο να τις φοβουνται ή απο αυτους που προπαγανδιζουν με τον τροπο αυτο την αντιεξουσιαστικη τους παλη και σαν νεοι Δον Κιχωτες τους επιτιθενται καθως βλεπουν σε αυτες μυστικες ή αλλες κρατικες υπηρεσιες και εναν ακομη λογο να ξεσπασουν κατα του κρατους ανευ σοβαρου λογου και αιτιας ετσι απο συνηθεια και γιατι ισως ετσι τους ειπαν οι καθοδηγητες τους.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[
Επειδή παρέθεσα ένα link σημαίνει ότι συμφωνώ; ή ότι έγινα αμέσως 'αναρχικός';..................α
να με συγχωρεις αλλα κατω απο την παραθεση του λινκ αν δεν κανω λαθος εγραψες.......''ετσι ετσι'' και μερικα γελακια......αυτο μαλλον δειχνει να δηλωνει οτι επικροτεις την ενεργεια αυτη ......
τωρα αν εισαι αντιθετος με τους αναρχικους γενικοτερα αλλα ευχαριστηθηκες απο την συγκεκριμενη ενεργεια τους να καταστρεψουν [τροπος του λεγειν ενα σπρευ εριξαν σιγα τη ζημια] μια καμερα χωρις να γνωριζεις ποιους σκοπους εξυπηρετουσε η χρηση της μαλλον εχεις παρασυρθει και εσυ οπως πολλοι απο την υστερια κατα των ''ηλεκτρονικων ρουφιανων'' οπως τις εχουν ονομασει αυτοι που ισως εχουν λογο να τις φοβουνται ή απο αυτους που προπαγανδιζουν με τον τροπο αυτο την αντιεξουσιαστικη τους παλη και σαν νεοι Δον Κιχωτες τους επιτιθενται καθως βλεπουν σε αυτες μυστικες ή αλλες κρατικες υπηρεσιες και εναν ακομη λογο να ξεσπασουν κατα του κρατους ανευ σοβαρου λογου και αιτιας ετσι απο συνηθεια και γιατι ισως ετσι τους ειπαν οι καθοδηγητες τους.
Βρήκαμε πάλι κάτι ν'ασχολούμαστε. Πόσες κάμερες καταστρέψαμε σήμερα; Υστερία κατά των ηλεκτρονικών ρουφιάνων;; μάλιστα, υπάρχει και η υστερία για την 'ασφάλειά μας'
Τα υπόλοιπα φυσικά τα άφησες ασχολίαστα. Ήταν ότι πιο αναγκαίο οι κάμερες των εκ. ευρώ
Μ'αρέσει που έγινα αναρχικός ξαφνικά (στα γεράματα ) και υστερικός με τους ηλεκτρονικούς ρουφιάνους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[Βρήκαμε πάλι κάτι ν'ασχολούμαστε. Πόσες κάμερες καταστρέψαμε σήμερα; Υστερία κατά των ηλεκτρονικών ρουφιάνων;; μάλιστα, υπάρχει και η υστερία για την 'ασφάλειά μας'
Τα υπόλοιπα φυσικά τα άφησες ασχολίαστα. Ήταν ότι πιο αναγκαίο οι κάμερες των εκ. ευρώ
Μ'αρέσει που έγινα αναρχικός ξαφνικά και υστερικός με τους ηλεκτρονικούς ρουφιάνους
οτιδηποτε βοηθαει στην βελτιωση της ποιοτητας της ζωης στις μεγαλουπολεις που μαστιζονται απο τα κυκλοφοριακα προβληματα και την εγκληματικοτητα ειναι αναγκαιο και επιθυμητο και οποιος το θεωρει περιττο δικαιωμα του.......οχι ομως και να επικροτει την καταστροφη του αφου ο ιδιος παλι θα την πληρωσει εμμεσα.
ουτε αναρχικος θεωρω πως εισαι ουτε και υστερικος με τις καμερες απλα ειτε εισαι παραπληροφορημενος ειτε κανεις πλακα για ενα θεμα που δεν σε απασχολει ιδιαιτερα [και για πιο λογο αλλωστε] και βρηκες ευκαιρια για λιγο καλαμπουρι.......δεν τρεχει και τιποτα και η πλακα καλη ειναι
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Πάντως νομίζω οτι οι θεωρίες συννομοσίας στην Ελλάδα ευδοκιμούν αρκετά
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΣυμφωνω. Ολοι κοιτανε πισω απο την πλατη τους λες και τους την πεφτει ο μπαμπουλας ο μεγαλος αδελφος.
Παραδειγμα ο Σπυρος. Παραμυθια της Χαλιμας. Μου ειπανε και ακουσα οτι ταχατε αν κανεις το ταδε και πεις το ετσι θα σε πιασουν και σου κανουν βασικα τα τρια δυο
Εμένα οι συγκεκριμένες κάμερες λίγο με πειράζουν. Το θέμα όμως είναι πότε θα αρχίσουν να μας ενοχλούν...Κάποτε ήταν 5, έγιναν 10,100-τώρα δεν έχω ιδέα πόσες είναι. Όταν κάποια στιγμή όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέπεις βλέπεις μια κάμερα μπροστά σου να σου 'κλείνει το μάτι', τι κάνεις; Δεν θα σε βάλει σε σκέψεις; Πολλά ακούγονται πχ. ότι στην αμερική παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα και αν αναφερθουν λέξεις όπως 666,αλλάχ,αλ κάιντα κλπ. χτυπάει συναγερμός και αρχίζουν να σε παρακολουθούν. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά τι γίνεται αν πράγματι είναι; Ο καθένας έχει τη ζωή του και τις προσωπικές του στιγμές. Πόσο προσωπικές μπορούν να παραμείνουν αν ένας τρίτος σε βλέπει και σε ακούει με τη δικαιολογία πχ.του ελέγχου της κυκλοφορίας...
Και ο φιλος corsair που κλασσικα δεν τις θελει εστω και αν σωζουν ζωες και αν τον γλυτωσουν απο ληστεια και φυσικα ειναι 'original' Ελληνας που δεν εχω ιδεα τι σημαινει(αλλα φανταζομαι).
Παντως χιλια καλα να εχουνε οι καμερες.... και δολοφονους να βρισκουν και βιαστες και και και και.... εγω δεν τις θελω χιλιες φορες!
- Δεν θελω ρουφιανους πανω απο το κεφαλι μου!
- ΟΧΙ, δεν θα με συνηθισουν στην ιδεα της καμερας οπως εκαναν με αλλους λαους (UK...)
- Και στην τελικη, ειτε με ειτε χωρις καμερα εγω ως original ελληνας θα κανω αυτο που γουσταρω και.... come and get me
Here...Greece
Αλλιώς εδώ Ελλάδα
Δηλαδή:
-Η αδερφή μου δεν κυκλοφορεί με ένα Uzi στη σχολική της τσάντα
-Δεν φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή ένα αεροπλάνο πέσει επίτηδες πάνω στην ακρόπολη ή στο κεφάλι μου
-Δεν τρέμω στην ιδέα να κυκλοφορήσω μόνος μου στο δρόμο τη νύχτα-ή η αδερφή μου
-Οι Άραβες που τυχόν θα συναντήσω στο δρόμο δεν είναι πιθανοί τρομοκράτες
-Οι βασικοί νόμοι και διατάξεις δεν εφαρμόζονται επαρκώς ώστε να θεωρούνται απαραίτητα περαιτέρω μέτρα για την ασφάλειά μου
-Δεν είμαι ο ρουφιάνος του γείτονα και τον καλημερίζω κιας είναι κουμουνιστής
-Το Big Brother έχει μπει στη ζωή μου αλλά δεν το παρακολουθώ-το σιχαίνομαι
-Δεν θέλω κάμερα ούτε στο σπίτι μου ούτε στη γειτονιά μου-μπορώ να τα μαθαίνω όλα έτσι κι αλλιώς από το φούρναρη και τον περιπτερά
-Ας κοιτάξουν όλοι το χάλι μας και να διορθώσουν κάτι πριν μπουν και σε άλλα έξοδα-χρωστάμε ήδη πάρα πολλά
-Ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας μου μοιάζει για άλλο ένα παιχνίδι εξουσίας
-Το ότι μας παρακολουθούν από παντού το ξέρω-αυτό που δεν ξέρω είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η ασυδοσία τουςΑγαπητε μου Σπύρο νομίζω οτι βλέπεις πολύ τηλεόραση
- Μένω NY και ούτε φοβάμαι μήν πέσει αεροπλάνο πάνω στο κτίριο μου και ας κόντεψα να σκοτωθώ την ημέρα του χτυπήματος.
- Ούτε η αδελφή μου κυκλοφορεί με uzι στην τσάντα της
- Έχω καλούς γνωστούς μουσουλμάνους....
Πάνω κάτω ίδιες απαντήσεις θα σου δώσω και στα άλλα.
Προσωπικά σεβόμενος την άποψη σου, νομίζω ζώντας εδώ οτι είναι λίγο υπερβολική/
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΕδω ολοι ειναι της υπερβολης η του υψους η τους βαθους.
Βλεπου πολλα καομποικα εργα και παλλα με ραμπο και ειδικες υπερμυστικες αποστολες. Και εχουν την γνωμη οτι ο καθενας στις ΗΠΑ κυκλοφορει με 38 αρι στην τσεπη. Επισης οι ΗΠΑ δεν εχουν ουτε στροφιλικια παρα μονο τις ατελειωτες ευθειες με 4 λωριδες απο την καθε μερια. Αλλα εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω. Εχω ζησει πανω απο 20 χρονια εδω και ακομα δεν θεωρω οτι ξερω το 10% των ΗΠΑ. Οποτε παντα μου γαινεται αστειο οτι εμφανιζονται ατομα που εχουν καταλαβει τι γινεται και τι δεν γινεται απο τις εκπομπες του MEGA/ΑΝΤΕΝΑ/ΕΤ και το τι διαβαζουν στην εφημεριδα. Και δεν το εννοω οτι δεν μπρουν να εχουν αποψη. Φυσικα και μπορουν αν εχουν αποψη. Αλλα δεν πρεπει να περιμενουν οτι η αποψη τους εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Οι ΗΠΑ εχουν διαφορετικο ρολο να παιξουν στον κοσμο απο οποιαδηποτε μικροτερη χωρα και με το ρολο αυτο ερχονται υπευθυνοτητες και καμμια φορα λανθασμενες αποφασεις. Τιποτε δεν ειναι 100% σωστο. Το γεγονος ειναι οτι οταν οι ΗΠΑ αποφασιζουν κατι επηρεαζει πολυ περισσοτερο απο οποαδηποτε αλλη χωρα. Καλο η κακο.
Νικος
-
Για τους... 'αναρχικούς' που κάθε φορά καίνε περιουσίες πολιτών, έχω να πω το εξής:
Τόσα χρόνια υπήρχαν νόμοι, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν τους συνελάμβανε, κι αν συλλαμβανόταν κανένας, σε δυο ώρες ήταν ελεύθερος - και φημολογείται μάλιστα εντόνως ότι αυτή η ατιμωρησία τους έπρεπε να αποδοθεί σε παρέμβαση συγκεκριμένων πολιτικών 'προσώπων', μια φήμη της οποίας την εγκυρότητα ή μη δυσκολεύομαι να ελέγξω. Και, βέβαια, ΠΟΤΕ κανείς τους δεν έμπαινε φυλακή, ούτε πλήρωνε για τις καταστροφές που έκανε.
Χρειαζόμασταν λοιπόν τρομονόμους και κάμερες για να μπουζουριαστούν αυτά τα τσουτσέκια, που, ούτως ή άλλως, είναι γνωστά στις διωκτικές αρχές εδώ και 20 χρόνια;
ΟΧΙ.
-
Ποιος ήυ ποια αρμοδια αρχη με καλύπτη οτι η εικόνα μου δεν θα χρησιμοποιηθει για τον οποιοδηποτε σκοπο?
Οποιος καπνίζει στριφτα τσιγάρα να προσέχει ειπάρχει περίπτωση να συλληφθει για κατοχη και χρήση!!!
Οι κάμερες θα φύγουν? και τελικά για ποιο σκοπο ειπάρχουν επιτέλους?
Ο γνωστός του Αλέξανδρου λέει πως είναι καθαρα για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, όμως ολοι ξέρουμε πως τις έβαλαν για να μας παρακολουθούν ολους επι 24ωρου διοτι είμαστε μια χωρά οπου εκπαιδέυοντε και δρουν τρομοκράτες, ναι σαν αυτους που έριξαν τους δυδιμους πύργους, αυτους που σκωτώνουν του ειρηνιστες στο Ριαντ, και οπου είπαρχει αλλοθρισκο στοιχειο.
Ρε μας δουλέυετε.
Να ρωτήσω πιοοι είναι οι τρομοκρατες Αλεξανδρε? Μήπως είναι αυτοι που απο ΛΑΘΟΣ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΒΙΕΤΝΑΜ?-, εγω ενα ξέρω απο το ΘΕΟ να το βρουν οχι οι ιδιοι γιατι είναι προβατακια ΧΑΖΑ αλλα τα παιδια τους, το ιδιο τους το αιμα να πάθει οτι έπαθαν να τα παιδακια της ΒΟΣΝΙΑΣ- ΤΟΥ ΙΡΑΚ και οπου πάτησε το κουλό τους.
BLACK OUT 1000 φωρε με κάμερες καμμένες και οι τράπεζες να μην σώσουν να δουν καταστήματα ορθια απο τους .
Θα είθελες Αλεξανδρε να με έχεις 24 ωρες για ολη σου τη ζωη πάνω απο το καιφάλι σου? να καταγράφω τα τηλεφωνήμτά σου? να καταγράφω τη αισθάνεσε? τι τρώς πως , και να θέλω σου κλέβω και τι ζωή γιατι ετσι μου αρέσει και να κάνω λάθος δεν θα ζητησω συγνώμη.
Ολοι ξέρουμε τι εστι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και όσα παιδάκια δεν ξέρουν να ρωτήσουν τους παπούδες τους για τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ στη κατοχή.
Αλλωστε όλοι οι ρουφιάνοι έχουν την ίδια φάτσα και φωράνε την ίδια κουκούλα, (για το καλό σου έλεγαν τοτε, για το καλο σου λένε και τώρα) αν τον πιστεύετε δικαιωμά σας και τρεχλατε στον ΑΝΤ1 ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.1984 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ
(οσοι δεν ξέρουν αυτο το βιβλιο να το διαβασουν πριν το Σεπτέμβρη) -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εδω ολοι ειναι της υπερβολης η του υψους η τους βαθους.
Βλεπου πολλα καομποικα εργα και παλλα με ραμπο και ειδικες υπερμυστικες αποστολες. Και εχουν την γνωμη οτι ο καθενας στις ΗΠΑ κυκλοφορει με 38 αρι στην τσεπη. Επισης οι ΗΠΑ δεν εχουν ουτε στροφιλικια παρα μονο τις ατελειωτες ευθειες με 4 λωριδες απο την καθε μερια. Αλλα εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω. Εχω ζησει πανω απο 20 χρονια εδω και ακομα δεν θεωρω οτι ξερω το 10% των ΗΠΑ. Οποτε παντα μου γαινεται αστειο οτι εμφανιζονται ατομα που εχουν καταλαβει τι γινεται και τι δεν γινεται απο τις εκπομπες του MEGA/ΑΝΤΕΝΑ/ΕΤ και το τι διαβαζουν στην εφημεριδα. Και δεν το εννοω οτι δεν μπρουν να εχουν αποψη. Φυσικα και μπορουν αν εχουν αποψη. Αλλα δεν πρεπει να περιμενουν οτι η αποψη τους εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Οι ΗΠΑ εχουν διαφορετικο ρολο να παιξουν στον κοσμο απο οποιαδηποτε μικροτερη χωρα και με το ρολο αυτο ερχονται υπευθυνοτητες και καμμια φορα λανθασμενες αποφασεις. Τιποτε δεν ειναι 100% σωστο. Το γεγονος ειναι οτι οταν οι ΗΠΑ αποφασιζουν κατι επηρεαζει πολυ περισσοτερο απο οποαδηποτε αλλη χωρα. Καλο η κακο.
Νικος
Εσύ είσαι ο σωστός και εγώ ο λάθος δηλαδή. Να υποθέσω πως αγνοείς ένα μεγάλο ποσοστό αμερικανών που οπλοφορούν και διάφορα τραγικά συμβάντα που παιδάκια μπαίνουν στην τάξη και σκοτώνουν δασκάλους και συμμαθητές τους.
Λες ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τον υπόλοιπο κόσμο-ποιος τις όρισε; Το ότι στις 10 αποφάσεις μπορεί να γίνει και μια λάθος είναι κατανοητό. Δεν δικαιολογεί όμως σε καμία περίπτωση τη λανθασμένη.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας εσύ μπορεί να νομίζεις πως είμαι υπερβολικός και να διασκεδάζεις με αυτά που γράφω, αλλά και εγώ νομίζω πως εσύ είσαι υπερβολικά αδιάφορος με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και εύπιστος. Αυτά για την αμερική δεν τα έγραψα για να προσβάλω κανένα αλλά για να δείξω ότι (πιστεύω) έχει περάσει μια νοοτροπία φοβίας για τους απανταχού εγκληματίες και εχθρούς του κράτους. Δεν θεωρώ σωστό να παρακολουθούμε τα πάντα με το έτσι θέλω μπας και 'τσιμπήσουμε' κανέναν παράνομο. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
.................Οι κάμερες θα φύγουν? και τελικά για ποιο σκοπο ειπάρχουν επιτέλους?
Ο γνωστός του Αλέξανδρου λέει πως είναι καθαρα για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, όμως ολοι ξέρουμε πως τις έβαλαν για να μας παρακολουθούν ολους επι 24ωρου διοτι είμαστε μια χωρά οπου εκπαιδέυοντε και δρουν τρομοκράτες, ναι σαν αυτους που έριξαν τους δυδιμους πύργους, ............................
BLACK OUT 1000 φωρε με κάμερες καμμένες και οι τράπεζες να μην σώσουν να δουν καταστήματα ορθια απο τους .
Θα είθελες Αλεξανδρε να με έχεις 24 ωρες για ολη σου τη ζωη πάνω απο το καιφάλι σου? να καταγράφω τα τηλεφωνήμτά σου? να καταγράφω τη αισθάνεσε? τι τρώς πως , και να θέλω σου κλέβω και τι ζωή γιατι ετσι μου αρέσει και να κάνω λάθος δεν θα ζητησω συγνώμη.
Ολοι ξέρουμε τι εστι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ...................1984 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ
(οσοι δεν ξέρουν αυτο το βιβλιο να το διαβασουν πριν το Σεπτέμβρη)η υστερια που ελεγα νωριτερα σε ολο της το μεγαλειο!!!!!!
πληρης συγχυση και μεγαλο μπερδεμα με ολιγη αναρχικη διαθεση που ομως το πιο πιθανο ειναι να εκδηλωνεται θεωρητικα με αυτον τον ανωδυνο τροπο.
ελπιζω οταν πεφτουν οι τραπεζες που λες να μην εισαι μεσα και να κανεις καταθεση τον μισθο σου.........αλλα ξεχασα προφανως ποτε δεν θα περνας ουτε απ'εξω απο τραπεζα μην τυχον και καταγραφει το προσωπο σου στην διαβολικη ταινια.......κατι σαν τον φοβο των ινδιανων που δεν ηθελαν να τους φωτογραφιζουν οι λευκοι για να μην φυλακισουν το πνευμα τους.
λοιπον επειδη προφανως η πλυση εγκεφαλου εχει πολυ καλα αποτελεσματα και πολλοι που θεωρουν τον εαυτο τους μοντερνο και ανοιχτομυαλο μαλλον πρεπει να ξανασκεφτουν ποια ειναι η θεση τους στην κοινωνια μας και να αξιολογησουν καλυτερα τις προτεραιοτητες τους εγω παραιτουμαι της υποθεσης αυτης των καμερων και οτι ειχα να πω το ειπα.
εαν ρε παιδια ετσι με το ζορι θελετε να συνεχισετε να πιστευετε οσοι τα πιστευετε αυτα τα παραμυθια οτι και καλα ολοι παρακολουθουμαστε απο τις καμερες διαχειρησης της κυκλοφοριας και των αλλων για την αποτροπη εγκληματικων πραξεων τρεφοντας με αυτον τον τροπο την αντιδραση σας ειτε λογω ηλικιας ειτε λογω της ενταξης σας σε συγκεκριμενους πολιτικους χωρους που αρεσκονται στην δαιμονοποιηση οτιδηποτε κρατικου ειτε λογω παραπληροφορησης τοτε συνεχιστε να τα πιστευετε ολα αυτα και δεν θα ηταν ασχημο να σκεφτειτε και την λυση της μεταμφιεσης ως τροπο να μπερδεψετε αυτους που σας παρακολουθουν.
-
Βρέ παιδιά!!!
Μήν τό κάνουμε άλλον έναν Ελληνο-Αμερικάνικο πόλεμο βρέ!!!
Τόσο οι απόψεις τών 'από εδώ',όσο καί αυτές τών 'απ'την άλλη',είναι γνωστές!!!
Δέν θά κερδίσουμε τίποτα,άμα τίς ξαναγράψουμε. -
Βρέ Αλέξανδρε.Πώς είσαι πιά τόσο σίγουρος ότι δέν πρόκειται στό μέλλον νά σέ παρακολουθεί μία κάμερα;
Επειδή (ίσως) γιά τήν ώρα,δέν έχουν αυτή τη δυνατότητα(άν αληθεύουν όσα λές),αποκλείεις τήν πιθανότητα νά τήν αποκτήσουν στό μέλλον;
Η άμα θά αποκτηθεί αυτή η δυνατότητα(πού μέ τήν καταιγιστική πρόοδο τής τεχνολογίας,πιστεύω ότι δέν θά είναι καί τόσο δύσκολο),δέν θά τή χρησιμοποιείσουν,σεβόμενοι τά προσωπικά σου δεδομένα; -
ΑΠΟΡΙΑ>>>
Βλεπεις καμερες σε ολο το ποταμι στη γεφυρα του Λαινοπουλου και σε αλλα σημεια που ο δρομος δεν παρεχει δυνατοτητα να διαχειριστεις κατι.
Τι θελω να πω.. Εστω και επηξε η γεφυρα της Λενορμαν.
Τι θα κανουν με την καμερα θα ριξουν την κινηση αλλου???
Μονο σε φαναρια ΙΣΩΣ εχουν καποια χρησιμοτητα..Τωρα για το αν θα μεινει κανεις να παει οδικη βοηθεια πολυ αμφιβαλλω κ σε ατυχημα παλι περιττο ειναι αφου αμεσως ειδοποιηται η αστυνομια την καμερα ειχαμε αναγκη??? Απλα αρχισουν σιγα σιγα να παραγονται κλησεις κ απο αυτες τυπου> Επικυνδινοι ελιγμοι κλπ κλπ...
Μονο για ασφαλεια δεν τοποθετηθηκαν παντως .. Το κυκλοφοριακο δεν λυνεται με καμερες αυτα τα λευτα καλυτερα να πηγαιναν σε καμια απαλοτριωση για να γινει κανας δρομος. Το να ξερω οτι εχει κινηση δεν μου λεει τπτ το ξερω και τωρα απο το ραδιοφωνο...
Περι Αμερικης και Αγγλιας ενα θα πω.. Οσο καλλιεργουν ανασφαλεια τοσο πιο πολλα οπλα θα κουβαλαει ο καθενας πανω του και τοσο ποιο πολλοι ρουφιανοι θα υπαρχουν. Ειναι τυχαιο η εγκληματικοτητα και το μισος εκει που υποτιθεται οτι ειναι 'ανεπτυγμενος λαος'?????
Αυτα..
-
Ο χρήστης spiros7 έγραψε:
Εδω ολοι ειναι της υπερβολης η του υψους η τους βαθους.
Νικος
Εσύ είσαι ο σωστός και εγώ ο λάθος δηλαδή. Να υποθέσω πως αγνοείς ένα μεγάλο ποσοστό αμερικανών που οπλοφορούν και διάφορα τραγικά συμβάντα που παιδάκια μπαίνουν στην τάξη και σκοτώνουν δασκάλους και συμμαθητές τους.
Λες ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τον υπόλοιπο κόσμο-ποιος τις όρισε; Το ότι στις 10 αποφάσεις μπορεί να γίνει και μια λάθος είναι κατανοητό. Δεν δικαιολογεί όμως σε καμία περίπτωση τη λανθασμένη.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας εσύ μπορεί να νομίζεις πως είμαι υπερβολικός και να διασκεδάζεις με αυτά που γράφω, αλλά και εγώ νομίζω πως εσύ είσαι υπερβολικά αδιάφορος με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και εύπιστος. Αυτά για την αμερική δεν τα έγραψα για να προσβάλω κανένα αλλά για να δείξω ότι (πιστεύω) έχει περάσει μια νοοτροπία φοβίας για τους απανταχού εγκληματίες και εχθρούς του κράτους. Δεν θεωρώ σωστό να παρακολουθούμε τα πάντα με το έτσι θέλω μπας και 'τσιμπήσουμε' κανέναν παράνομο.Αγαπητέ μου Spiros7,
έχεις ζήσει ποτέ USA; Η έχεις έρθει ποτέ για διακοπές;
Οι απόψεις που εκφράζεις είναι μάλλον περισσότερο κάποιες θέσεις ενός ανθρώπου που περισσότερο άκουσε/είδε στην tv για την χώρα εδώ, παρά κάποιου που πραγματικά είδε τη χώρα πως είναι.
Δεν νομίζω οτι κανένας μας είναι αδιάφορος με όσα συμβαίνουν απλά ο καθένας μας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του με το δικό του τρόπο και κουλτούρα.
Όσον αφορά το θέμα των τραγικών συμβάντων με όπλα εδώ στη χώρα θα σου έλεγα να το συγκρίνεις άν θέλεις με το πόσα τέτοια συμβάντα συμβαίνουν εδώ ανα κάτοικο και πόσα στην Ευρώπη συνολικά ανα κάτοικο. Και μέσα βάζω και Ρουμανία, Ρωσσία, Αλβανία κλπ. θα δείς δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά αν και είναι περισσότερα εδώ. Μήν συγκρίνεις αριθμιτικά πόσα συμβάντα έγιναν εδώ και πόσα έγιναν για παράδειγμα στην Ελλάδα.Πάντως για το θέμα του πιος είναι υπεύθυνος για τον υπόλλοιπο κόσμο, δεν τοποθέτησε κάποιος τη χώρα αυτή ώς υπευθύνους, αλλά πάντα αυτός ήταν ο ρόλος του ισχυρότερου. Σκέψου ξαφνικά η οικονομία εδώ της χώρας να καταρρεύσει τι θα συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μόνο μία εταιρεία να κλείσει και πάλι αντιίκτυπο μπορε'ί να έχει. ΣΚέψου με κάποιον τρόπο να έκλεινε η GM. Δές πόσες εταιρείες υπάρχουν απο κάτω της.Ακριβώς ανάλογα λοιπόν και εμείς επιδιώκουμε με κάθε τρόπο η οικονομία μας να είναι οσο το δυνατόν καλύτερη.
To σημαντικότερο όμως για αυτήν τη χώρα είναι οτι είσα welcome να έρθεις και να πετύχεις. Δές την ξενοφοβία που υπάρχει στην Ευρώπη. Πόσο πιθανόν είναι να πετύχει ένας Αλβανός, ένας Ρώσσος κάτι στην Ελλάδα και πόσο ένας Έλληνας εδώ. Αυτό δείχνει κατα τη προσωπική μου γνώμη μία νοοτροπία του να θέλουμε τη συνολική εξέλιξη.Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ποιος ήυ ποια αρμοδια αρχη με καλύπτη οτι η εικόνα μου δεν θα χρησιμοποιηθει για τον οποιοδηποτε σκοπο?
Οποιος καπνίζει στριφτα τσιγάρα να προσέχει ειπάρχει περίπτωση να συλληφθει για κατοχη και χρήση!!!
Οι κάμερες θα φύγουν? και τελικά για ποιο σκοπο ειπάρχουν επιτέλους?
Ο γνωστός του Αλέξανδρου λέει πως είναι καθαρα για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, όμως ολοι ξέρουμε πως τις έβαλαν για να μας παρακολουθούν ολους επι 24ωρου διοτι είμαστε μια χωρά οπου εκπαιδέυοντε και δρουν τρομοκράτες, ναι σαν αυτους που έριξαν τους δυδιμους πύργους, αυτους που σκωτώνουν του ειρηνιστες στο Ριαντ, και οπου είπαρχει αλλοθρισκο στοιχειο.
Ρε μας δουλέυετε.
Να ρωτήσω πιοοι είναι οι τρομοκρατες Αλεξανδρε? Μήπως είναι αυτοι που απο ΛΑΘΟΣ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΒΙΕΤΝΑΜ?-, εγω ενα ξέρω απο το ΘΕΟ να το βρουν οχι οι ιδιοι γιατι είναι προβατακια ΧΑΖΑ αλλα τα παιδια τους, το ιδιο τους το αιμα να πάθει οτι έπαθαν να τα παιδακια της ΒΟΣΝΙΑΣ- ΤΟΥ ΙΡΑΚ και οπου πάτησε το κουλό τους.
Ολοι ξέρουμε τι εστι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και όσα παιδάκια δεν ξέρουν να ρωτήσουν τους παπούδες τους για τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ στη κατοχή.
Αλλωστε όλοι οι ρουφιάνοι έχουν την ίδια φάτσα και φωράνε την ίδια κουκούλα, (για το καλό σου έλεγαν τοτε, για το καλο σου λένε και τώρα) αν τον πιστεύετε δικαιωμά σας και τρεχλατε στον ΑΝΤ1 ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.1984 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ
(οσοι δεν ξέρουν αυτο το βιβλιο να το διαβασουν πριν το Σεπτέμβρη)Πώς θα ήθελες να σε καλύπτουν οτι τα δεδομένα σου δεν θα χρησιμοποιηθούν για κάποιο σκοπό;
Με το σκεπτικό σου αυτό για τίποτα δεν μπορούν να σε καλύψει κανένας. Ότι και να πάει να εφαρμοστεί πάντα θα υπάρχουν χίλια αρνητικά και υπέρμετρες φοβίες να επικαλεστούμε.Ο γνωστός του Αλάνδου άν κατάλαβα καλά είναι ο μόνος που μας έδωσε μία σωστή ενημέρωση για το τί ακριβως κάνουν οι κάμερες αυτές. Δεν σε καλύπτει και αυτό; Νομίζω ο Αλέξανδρος απάντησε κατατοπιστικότατα στο θέμα μας. Αν δεν σε καλύπτει θα ήταν εφικτό να βρείς κάποιες επιπλαίον πληροφορίες που να ενισχύουν αυτά που γράφεις;
Σε αυτό που γράφεις (Ρε μας δουλέυετε. ) θα σου απαντήσω όχι. Τι σχέση έχουν τώρα οι τρομοκράτες; Εκτός άν οι κάμερες στα στάδια είναι για να ανακαλύψουν την εκπαίδευση τρομοκρατών η οποία θα γίνεται μέσα στα στάδια μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες (βλέπετε χρειάζονται οι άνθρωποι καλές και μεγάλες εγκαταστάσεις)
Δες και της Ευρωπαικές αποικιοκρατίες στην Αφρική, την Ασία και μικρά νησιά παντούΓράφεις (Ολοι ξέρουμε τι εστι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ) Πές μου και εμένα να μάθω σε παρακαλώ. Επίσης η κατοχή ήταν πρίν πολλά χρόνια. Ο κόσμος εξελίσεται και δεν μένει στάσιμος.
O George Orwell όταν έγραψε το βιβλίο 1984 big brother is watching you, το έγραψε ώς βιβλίο φαντασίας. Επίσης δες και τη καταγωγή του. Αντλείς ιδέες απο ένα βιβλίο φαντασίας ενός Άγγλου συγγραφέα που πέθανε το 1950
Βλέπω έχεις μία εμμονή να μένεις στο παρελθόν.. Πρίν μισό αιώνα τα πράγματα αγαπητέ deggman ήταν διαφορετικά. Καλωσήρθες στο 2004!!!
Φιλικά,
Δημήτρης -
Δες και της Ευρωπαικές αποικιοκρατίες στην Αφρική, την Ασία και μικρά νησιά παντού
O George Orwell όταν έγραψε το βιβλίο 1984 big brother is watching you, το έγραψε ώς βιβλίο φαντασίας. Επίσης δες και τη καταγωγή του. Αντλείς ιδέες απο ένα βιβλίο φαντασίας ενός Άγγλου συγγραφέα που πέθανε το 1950
Πρώτον: η αποικιοκρατία υπήρξε παγκόσμιο φαινόμενο. Επειδή το έκαναν και οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να συνεχίσουν να το κάνουν οποιοιδήποτε.
Δεύτερον: αυτό που τη δεκαετία του '50 ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι από τεχνικής άποψης απολύτως εφικτό να πραγματοποιηθεί. Το μόνο που εμποδίζει την πλήρη εφαρμογή όσων έγραφε ο Όργουελ (γιατί μερικώς ήδη συμβαίνουν αρκετά απ'όσα έγραφε), είναι μια σειρά νόμων. Και οι νόμοι αλλάζουν αναλόγως με τις περιστάσεις και τις συνθήκες.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
...
Περι Αμερικης και Αγγλιας ενα θα πω.. Οσο καλλιεργουν ανασφαλεια τοσο πιο πολλα οπλα θα κουβαλαει ο καθενας πανω του και τοσο ποιο πολλοι ρουφιανοι θα υπαρχουν. Ειναι τυχαιο η εγκληματικοτητα και το μισος εκει που υποτιθεται οτι ειναι 'ανεπτυγμενος λαος'?????Αγαπητέ Madman77,
δεν νομίζω οτι υποτίθεται οτι είμαστε αναπτυγμένος λαός, αλλά είμαστε. Επίσης η χώρα εδώ είναι απο τις λίγες χώρες που δέχεται τόσους ξένους και τους αφήνει να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν.
Kάνω paste κάτι που έγραψα σε δύο παραπάνω posts μου.To σημαντικότερο όμως για αυτήν τη χώρα είναι οτι είσα welcome να έρθεις και να πετύχεις. Δές την ξενοφοβία που υπάρχει στην Ευρώπη. Πόσο πιθανόν είναι να πετύχει ένας Αλβανός, ένας Ρώσσος κάτι στην Ελλάδα και πόσο ένας Έλληνας εδώ. Αυτό δείχνει κατα τη προσωπική μου γνώμη μία νοοτροπία του να θέλουμε τη συνολική εξέλιξη.
Mε εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δες και της Ευρωπαικές αποικιοκρατίες στην Αφρική, την Ασία και μικρά νησιά παντού
Πρώτον: η αποικιοκρατία υπήρξε παγκόσμιο φαινόμενο. Επειδή το έκαναν και οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να συνεχίσουν να το κάνουν οποιοιδήποτε.
Δεύτερον: αυτό που τη δεκαετία του '50 ήταν επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι από τεχνικής άποψης απολύτως εφικτό να πραγματοποιηθεί. Το μόνο που εμποδίζει την πλήρη εφαρμογή όσων έγραφε ο Όργουελ (γιατί μερικώς ήδη συμβαίνουν αρκετά απ'όσα έγραφε), είναι μια σειρά νόμων. Και οι νόμοι αλλάζουν αναλόγως με τις περιστάσεις και τις συνθήκες.
Δεν είπα οτι κανένας έχει το δικαίωμα να σκοτώνει ή να είναι αποικιοκράτης. Είπα οτι δεν είμαστε μόνο εμείς.
Άν κάποιος είναι κατά των αποικιοκρατιών και πολέμων τότε πρέπει να είναι ενάντια περισσότερο όλων των πολέμων/αποικιοκράτιών και όχι μεμονομένα αυτών που κάνει η USA. Eπίσης το να κρίνουμε τον λαό απο την πολιτική της χώρας επίσης είναι λάθος κατα τη γνώμη μου.Η επιστημονική φαντασία είναι φαντασία όπως και να το δείς. Και φυσικά οτιδήποτε σχεδόν γράφτηκε πρίν 50 χρόνια μπορεί σήμερα να είναι εφικτό. Για αυτό ακριβώς υπάρχει και εξέλιξη. Είναι καλό τα πάντα να είναι εφικτά και ακόμα καλύτερο να τα εφαρμόζουμε για το καλό της ανθρωπότητας. Το να αντλούμε όμως επειχηρήματα για το πώς είναι ο κόσμος μας απο ένα βιβλίο 50 ετών παλιό αυτό είναι λάθος κατα τη γνώμη μου.
Σκέψου να κρίναμε την τεχνολογία με αυτά που έγραψε ο Jules Vern!
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Αναμφισβήτητα οι Αμερικάνοι είναι ανεπτυγμένος λαός. Όμως από κοινωνικής και ηθικής πλευράς κάτι έχει στραβώσει πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους. Κρίμα γιατί υπό άλλες συνθήκες και ηγέτες θα μπορούσαν να ωθήσουν τον κόσμο προς κάτι καλύτερο αντί να συμπεριφέρονται σαν να ζουν σε άλλο πλανήτη.
Δεν είπα οτι κανένας έχει το δικαίωμα να σκοτώνει ή να είναι αποικιοκράτης. Είπα οτι δεν είμαστε μόνο εμείς.
Άν κάποιος είναι κατά των αποικιοκρατιών και πολέμων τότε πρέπει να είναι ενάντια περισσότερο των μία χωρών και όχι μόνο της χώρας μου.
Η επιστημονική φαντασία είναι φαντασία όπως και να το δείς. Και φυσικά οτιδήποτε σχεδόν γράφτηκε πρίν 50 χρόνια μπορεί σήμερα να είναι εφικτό. Για αυτό ακριβώς υπάρχει και εξέλιξη. Είναι καλό τα πάντα να είναι εφικτά και ακόμα καλύτερο να τα εφαρμόζουμε για το καλό της ανθρωπότητας. Το να αντλούμε όμως επειχηρήματα για το πώς είναι ο κόσμος μας απο ένα βιβλίο 50 ετών παλιό αυτό είναι λάθος κατα τη γνώμη μου.Αν ο φονιάς ισχυριστεί ότι δεν πρέπει να του καταλογίσουν την πράξη του διότι κυκλοφορούν κι άλλοι φονιάδες, τα ισόβια δεν τα γλιτώνει. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έτσι;
Τώρα, σχετικά με τον Όργουελ, μπορεί να υπήρξε ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας επί των ημερών του, όμως ταυτόχρονα ήταν, κατά τη γνώμη μου, ένας πολύ σοφός άνθρωπος με εξαιρετικά διεισδυτική ματιά. 'Η φάρμα των ζώων' και το '1984' δεν μπορούν να θεωρηθούν ελαφρά αναγνώσματα, απεναντίας στηρίζονται σε συγκροτημένη μελέτη της κοινωνίας των ανθρώπων. Και το σημαντικότερο δίδαγμα που αποκομίζει κανείς από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος που έχει δύναμη και τα κατάλληλα μέσα, τα χρησιμοποιεί για να καθυποτάξει κάθε αντίδραση από τους άλλους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα.
-
manosk προσπάθησα να απαντήσω και στο τελευταίο post σου και βγαίνει μύνημα:
-- Συγνώμη αλά μόνο οι μπορούν να απαντήσουν σε δημοσίευση σ' αυτή την Δ.Συζήτηση --
Το μύνημα δεν καταλαβαίνω τη σημαίνει (το έκανα copy and paste)
αλά μόνοι οι ;;; Οι moderators άς το κοιτάξουν λίγο.Αυτό για το φονία που έγραψες συμφωνω μαζί σου , αλλά δεν είπα ποτέ οτι οι πόλεμοι γίνονται με την αιτιολογία οτι κάνουν και άλλες χώρες. Είπα να είμαστε κατά όλων τον πολέμων και όχι μόνο αυτών που κάνει η χώρα μου.
Ή να μην είμαστε καθόλου κατά.Ο Όργουελ ήταν πραγματικά καταπληκτικός για τον καιρό του, αλλά όπως πολύ σωστά ειπες μαζί με την εξέλιξη της τεχνολογίας που τα κάνει όλα αυτά εφικτά , υπήρξε και εξέλιξη και των νόμων. Γιατί να θεωρούμε οτι η τεχνολογία εξελίχτηκε σωστά και όχι και οι ανάλογοι νόμοι;
Πάντως ο Όργουελ όταν τα έγραψε όλα αυτά, δεν πιστεύω προσωπικά οτι ήταν απο διορατικότητα. Τα φανταζόταν και απλά ήταν τυχερός σε αυτά που φαντάστηκε. Ανάλογα βιβλία φαντασίας τότε γραφόντουσαν άπειρα, και μόνο ελάχιστα επιβίωσαν σήμερα, αυτά που απλά οι συγγραφείς απο τύχη είχαν καλή φαντασία. Σκεφτήκε κάποιος αυριο να κάνει ένα πάρκο Δεινοσαύρων! θα πούμε διορατικό τον MIchael Crichton; Άν συμβεί κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος οτι μετά απο 50-60 χρόνια διορατικό θα τον λένε και αυτόν
Με εκτίμηση,
Δημήτρης
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;;