-
Γιατρέ καλημέρα!
Οι θεατές θέλουν να μαθαίνουν παρασκηνια,νέες κινήσεις,νέους συνδυασμούς!
Να ανεβαίνουν στο βουνο εχοντας την προσμονή να δουν ενα νέο όπλο και εχοντας κουβεντιάσει εξαντλητικά πως θα επηρεάσει αυτό το πρωτάθλημα (είπαμε 11.000.000 team managers)!!Στους Ελληνικούς Αγώνες με τις άπειρες κατηγορίες δεν μπορείς να το έχεις αυτό!!!
Οπότε και οι γυναίκες αναγκαστικά μπαίνουν σε αυτόν το κυκεώνα!!Και χάνονται!!!
-
Πές τά ρέ Νίκο.
Τό ότι όλοι (ή άν όχι όλοι,οί περισσότεροι) θεατές τών Ελληνικών αγώνων,μιλάνε γιά τό 'μαύρο χάλι' τους,τί σού λέει βρέ γιατρέ;
Καί κάτι ακόμα.Πέρυσι είχα μία σκέψη νά συμμετέχω καί εγώ σέ αγώνες αυτοκινήτων.Αυτό πού γνώρισα όμως,μέσα από αυτό εδώ τό φόρουμ,μέ έκανε νά αλλάξω γνώμη.
Ισως,άμα κάποτε εσείς οι εκατό-εκατόνπενήντα οδηγοί,καί άλλοι τόσοι εμπλεκόμενοι,καταλάβετε ότι όσο βγάζει ο ένας τό μάτι τού άλλου(γιά τούς λόγους πού προαναφέρθηκαν) δέν πρόκειτε νά πάει μπροστά τό άθλημα(καί όλοι θά είστε...χαμένοι!!!). -
Αντρέα εχεις σκεφτεί ποτέ ότι πιθανότατα κάποιοι να προτιμάνε να μείνει ακριβώς όπως είναι το άθλημα??!!
Γιατι τους εξυπηρετεί ετσι και μπορούν να το ελέγχουν?!!
Εχω ξαναρωτήσει....που ειναι τα λεφτά??!!
Η ΕΛΠΑ εχει προϋπολογισμό 7.000.000.000 Δρχ!!!!!!!!
Πόσα είναι τα υπόλοιπα?(χορηγοί,ταξίδια,παράβολα,ανταλλακτικά,
ενοικιάσεις απο Ιταλία,μοτέρ απο Αγγλία,κιβώτια απο Γερμανία,επισκευές, δοκιμές,μηχανικοί,λάστιχα κλπ κλπ κλπ)??!!!Η συντήρηση μιας κατάστασης είναι φυσικό γεγονός!Ποιός θα την ανατρέψει?Γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνουν τα πράγματα ως εχουν!!Κάτι θα αλλάξει!!Αργα ή γρηγορα!!
-
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΩΣ ΠΡΕΠΕΙ?
α)ΣΤΑΘΑΚΗ ---- ΤΟΥΟΤΑ COROLLA
b)ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ----YARIS
c)ΠΕΛΕΚΗ-----RALLYE
d)ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ-----SEI
ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑ ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΟΤΙ ΔΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ. -
Κάτσε τώρα!Για να καταλάβω τι εννοείς!!
Ναι,όλες χειρίζονται τα αυτοκίνητά τους μια χαρά!Αυτό πιστεύω!
Και κάποια σε κάποιους αγώνες είναι καλύτερη απο κάποιους άλλους.
Ρωτάς σε σχέση με τους άνδρες αγωνιζόμενους?Ρωτάς αν ξέρουν να οδηγουν?
Τι ακριβώς αναρωτιέσαι?
Το κέφι τους κάνουν...και να σου πω και κάτι...μακάρι να μπορούσαμε κι εμεις να μπούμε σ' ενα μπάκετ...να ανέβουμε μια ανάβαση...να κάνουμε τελευταίο χρόνο...αλλά να έχουμε ενα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά για ενα εξάμηνο!!!
Μαγκιά τους!Οπως και ΟΛΩΝ όσων συμμετεχουν σε αγώνες!!
-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟUK ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΑΝΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΖΑΝΤΑΡΩ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΜ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 'ΚΑΦΕΤΖΗ' -
Ο χρήστης BERGOSDIMITRIS έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΩΣ ΠΡΕΠΕΙ?Αφου το θετετε ετσι με αυτη την λογικη (που δεν συμφωνω) μηπως πρωτα θα επρεπε ν αναρωτηθειτε αν αρκετοι αντρες αγωνιζομενοι χρησιμοποιουν τ αυτοκινητα τους οπως πρεπει??? Κ μετα να πιασουμε τα 5 παραδειγματα που αναφερατε.
Κ αφου αναφερατε κ την Ελενη νομιζετε οτι ετσι απλα ανεβαινει τ αυτοκινητο που οδηγει? Κ δειτε κ τους χρονους στο Λιβαδι λοιπον!
-
Καλή ερώτηση... Αν οι (γυναίκες) Ελληνίδες οδηγοί αγώνων χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους όπως πρέπει...
Λοιπόν, η απάντηση είναι εύκολη. ΟΧΙ, ΚΑΜΙΑ. Καμία δεν έφτασε χρόνους που θα έκαναν οι ξένοι με το ίδιο αυτοκίνητο.
Οπότε τις κατατάσσουμε συνεπώς στην ίδια κατηγορία με τους (άντρες) Έλληνες οδηγούς αγώνων.Στην κατηγορία των ερασιτεχνών. Αυτών που ΔΕΝ μπορούν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους όπως πρέπει, αλλά προσπαθούν όσο και όπως μπορούν.
-
ευχαριστώ αν και νομιζω πως δεν ειναι ετσι.
-
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΩΣ ΠΡΕΠΕΙ?
α)ΣΤΑΘΑΚΗ ---- ΤΟΥΟΤΑ COROLLA
b)ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ----YARIS
c)ΠΕΛΕΚΗ-----RALLYE
d)ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ-----SEI
ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑ ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ ΟΤΙ ΔΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ.H Μαλακτάρη, τουλάχιστον στο Λιβάδι που την είδα, δεν κινήθηκε σε ρυθμό γυναικείο αλλά σε ρυθμό αγώνα.
Η Φαμπιάτου νομίζω ότι παίζει μπροστά. Ο καλύτερος αγώνας που έχω δει στις Σερρες ήταν το Yaris-cup. Στην pole η Φαμπιατου, τουμπάρει στον γύρο εκκίνησης, εκκινή τελευταία και κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα τερματίζει πέμπτη έχοντας ξεσηκώσει όλους τους θεατές με τον αγώνα της.
Η Σταθάκη δεν ειναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ούτε και τίποτα λιγότερο από τους περισσότερους αντρες συναδέλφους της. Το ότι εκμεταλεύτηκε το όνομά της και το φύλος της δε βλέπω γιατί είναι κακό. Τα ιαβεράκια και ο Μοσχούς δεν έκαναν το ίδιο με το διάσημο όνομά τους?
Την Πελέκη δεν την ξέρω. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
H Μαλακτάρη, τουλάχιστον στο Λιβάδι που την είδα, δεν κινήθηκε σε ρυθμό γυναικείο αλλά σε ρυθμό αγώνα..
αλλά με kit car
Η Σταθάκη δεν ειναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ούτε και τίποτα λιγότερο από τους περισσότερους αντρες συναδέλφους της. Το ότι εκμεταλεύτηκε το όνομά της και το φύλος της δε βλέπω γιατί είναι κακό. Τα ιαβεράκια και ο Μοσχούς δεν έκαναν το ίδιο με το διάσημο όνομά τους?
.Πάντα με τα καλυτερά μέσα και κάτω απο τις καλύτερες συνθήκες.
-
H Μαλακτάρη, τουλάχιστον στο Λιβάδι που την είδα, δεν κινήθηκε σε ρυθμό γυναικείο αλλά σε ρυθμό αγώνα..
αλλά με kit car
Κ τι σημασια εχει αυτο; Το εχετε οδηγησει εσεις για να κανετε τον χρονο της; H μηπως νομιζετε πως ετσι ευκολα εγινε επειδη οδηγει kitcar. Οδηγει αντρικα, αλλα αναρωτιεμαι αν την εχετε δει κιολας; Γνωριζετε καλα τον συναγωνισμο στην κλαση αυτη; Αν οχι καλυτερα να πληροφορηθειτε λιγο! Αν ναι τοτε θα επρεπε μαλλον να χειροκροτησετε τις επιδοσεις της παρα να κριτικαρετε!
Μου φαινεται οτι η κριτικη σας στο θεμα συνοδευεται με καποια εμπαθεια! Γιατι δεν πιανεται καλυτερα πρωτα τον καθε ελληνα αγωνιζομενο που οδηγει το οποιοδηποτε κορυφαιο αυτοκινητο κ μετα να φτασετε στην μικρη κ ξεχωριστη μειοψηφια των γυναικων που τρεχουν στους αγωνες!Η Σταθάκη δεν ειναι κάτι το εξαιρετικό αλλά ούτε και τίποτα λιγότερο από τους περισσότερους αντρες συναδέλφους της. Το ότι εκμεταλεύτηκε το όνομά της και το φύλος της δε βλέπω γιατί είναι κακό. Τα ιαβεράκια και ο Μοσχούς δεν έκαναν το ίδιο με το διάσημο όνομά τους?
.Πάντα με τα καλυτερά μέσα και κάτω απο τις καλύτερες συνθήκες.
Γιατι πρεπει καποιος ν απολογηθει γι αυτο; H μειωνει την προσπαθεια τους; Οποιος μπορουσε να το κανει μ αυτο τον τροπο ας μην τον ακολουθουσε, μια κ δεν ειναι ο ενδεδειγμενος φανταζομαι...;;;!!!
Ακομα κ οι διακεκριμενοι οδηγοι F1 κ του WRC πως εξελιχθηκαν; Μ αλλα νουμερα εξωπραγματικα βεβαια κ κατω απο τις ιδανικοτερες των συνθηκων!
-
Δίκιο έχει ο kleisj. Πιστεύω πως αν υπήρχαν 50 γυναίκες πολλοί θα έτρεχαν να κρυφτούν!
-
Επειδή δεν εχω καταλάβει ,το ζητούμενο!!!!!!
Οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να τρέχουν ή καλώς τρέχουν???
Οτι οι γυναικες που τρέχουν 'δεν πανε' η οτι γενικά οι γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν????
Πρέπει να μισούμε τις γυναίκες που τρέχουν η οδηγούν??
Πρέπει να μην αφήσουμε αλλες γυναίκες να τρέχουν γιατι θα μας 'πατήσουν'??
Τι απο ολα αυτά ειναι ρε παιδιά???.Μηπως κανει ζέστη???????????
-
Αυτό που κατάλαβα είναι πως το θέμα ανοίχτηκε για να μειώσει τις γυναίκες συναθλήτριες.
Όταν το θέμα δεν πήγε σε αυτό το σημείο ο 'εισηγητής' πήγε να το κατευθύνει εκεί, μάλλον ανεπιτυχώς.Για τις παραπάνω ερωτήσεις τι πιστεύω:
Οι γυναίκες καλώς τρέχουνΟι γυναίκες που τρέχουν πάνε όσο μπορούν και θέλουν, κάνουν το κέφι τους και καλά κάνουν. Μου φαίνεται πως το διασκεδάζουν πιο πολύ από τους άντρες, και μπράβο τους.
Γενικά οι γυναίκες μπορούν να οδηγήσουν, αλλά οι περισσότερες οικογένειες δίνουν το αμάξι στον γιό, ο οποίος οδηγεί και στα οικογενειακά ταξίδια όταν ο πατέρας μεγαλώσει και κουράζεται, σε αντίθεση με την αδερφή του που μάλλον δεν θα οδηγήσει ποτέ με όλη την οικογένεια μέσα.
Δεν πρέπει να μισούμε κανέναν που τρέχει
Πρέπει να αφήσουμε να τρέχει όποιος θέλει και μπορέι (μάλιστα πρέπει να φτιάξουμε όσο μπορούμε συνθήκες να μπορέσουν κι άλλοι) και ας μας πατήσει. Να βελτιωθούμε να τον/την πατήσουμε κι εμείς. Εξέλιξη...
Σήμερα έβρεξε και δρόσισε!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μηπως φταιμε εμεις, οι 'πολλα βαρεις', που οι γυναικες λειπουν απο τους
αγωνες? Σε τουτον εδω τον χωρο, παληοτερα, εγραψα την κακη εμπειρια
της Ελπης,(της συζυγου μου) οταν αποφασισε να ασχοληθει με το Καρτ.
Γυρνουσε στην πιστα, ψαχνοντας την βελτιωση της, κι αισθανοταν τα μυρια
οσα, υποτιμητικα και ειρωνικα. Μεχρι που καποιος 'αντρακλας'-ονομα και
μη χωριο -την εστειλε ξεδιαντροπα στα χωραφια. Κατεβηκε, μου το παρεδωσε και δεν ξαναοδηγησε ποτε. Καπως ετσι,λιγο καλυτερα λιγο χειροτερα, αντιμετωπιζονται τα κοριτσια που εχουν το τσαγανο ν αντιμετωπισουν το χρονομετρο στο βουνο. Κι ομως, εχουν τα ιδια ακριβως γονιδια με μας. Μονο που οι πατεραδες τους δεν αισθανονταν την ιδια περηφανεια με τους δικους μας, οταν πρωτοστριβαμε το τιμονι. Προτι-
μουσαν να τις βλεπουν να χτενιζουν τις κουκλες τους!
Ετσι, οταν βλεπω μια γυναικα να οδηγει σε αγωνα, δεν χαιρομαι γιατι
ειναι γυναικα, αλλα γιατι υπερνικησε συνθηκες πολυ πιο δυσκολες απο
αυτες που αντιμετωπιζει ενας ανδρας,και μπηκε σ ενα χωρο που της ειναι ξενος. Ακομα περισσοτερο, οταν κρινω την επιδοση της, δεν βαζω στην κριτικη μου τον παραγοντα γυναικα, αλλα το οτι εχει σιγουρα πολυ λιγοτερες ωρες 'πτησης' απο τον οποιοδηποτε αρσενικο που αρχισε με
αλογακι, πηγε στο τρικυκλο, μετα στο ποδηλατο, μετα στις σουζες με παπι
και ουτω καθ εξης, μεχρι να φτασει στην ειδικη.
Αναμεσα στους πολλους συνοδηγους που ειχα κατα καιρους, υπηρξαν και δυο γυναικες. Μπορω να πω οτι ηταν οι καλυτερες. Ατρομητες, συστηματικες, τελεια προετοιμασμενες και με ταχυτατες αντιδρασεις. Για το
οτι δεν συνεχισαν...cherchez l home που τις ηθελε στην κουζινα. Για να
μην πω κι αλλα.
Απο την αλλη, αν καθησετε διπλα απο την κορη μου, που δεν σας το ευχομαι, θα δειτε οτι στα δεκατριαμιση της, οδηγαει πολυ καλυτερα απο
κατι αγορακια που το παιζουν Σουμαχερ. Θα δειτε ντριφτ και ελεγχο, που
θ αγαλιασει η ψυχουλα σας. Γιατι? Γιατι καθεται διπλα, παρακολουθει,
ασκειται και απομυθοποιει. Αν θα τρεξειδεν το ξερω (το ελπιζω), αλλα αν μη τι αλλο ,οταν της ερθει η ορεξη θα ξερει που της πανε...οι ροδες.
Ειμαστε στην περιοδο που το αυτοκινητο επαψε ναναι ειδος πολυτελειας
κι αντρικο παιχνιδακι, κι εγινε κτημα σχεδον ολων. Σιγα-σιγα θα δουμε
νεα κοριτσια να τολμουν και να κοσμούν, αρκει να φτιαξουμε μια ελαχιστη υποδομη που δεν θα μοιαζει μ αυτη του τσιρκου,και ν αφησουμε στην ακρη τις συγκρισεις. Οι αγωνες ,πρωτα απ ολα ειναι σπορ. Για ολους.
Μακαρι το παραδειγμα της 'δικης' μας Ελενης ν ακολουθησουν κι αλλες
φιλες.
Αυτα γενικα. Ειδικα για το ερωτημα που εβαλε ο φιλος BERGOS εχω ν
απαντησω με την εξης ερωτηση:
'Τι γνωμη εχετε για τους αντρες που παιρνουν μερος στους Ελληνικους
αγωνες?'Eγώ πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κο.Πλατή (που με έκανε και βόλτα στα Μέγαρα στο Memorial )
Την Ελένη την αγαπάω και την σέβομαι πάρα πολύ και εκείνη είναι η αφορμή και η ευκαιρία που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τους αγώνες -έστω και ως συνοδηγός- και την ευχαριστώ για αυτό! ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχαν κι άλλες/οι σαν την Ελενίτσα και όχι μόνο από θέμα οδήγησης και θέλησης αλλά και από θέμα ήθους και αξιοπρέπειας γιατί μου φαίνεται τελικά πως αυτά λείπουν σε μεγάλο βαθμό...
-
Εντάξει μπορεί η πλειοψηφία των γυναίκων οδηγών στους δρόμους να είναι λίγο άσχετες αλλά ένα όνομα μόνο πιστεύω αρκεί για να δείξει ότι όταν οι γυναίκες θέλουν, μπορούν να οδηγήσουν εξίσου καλά! Μichele Mouton!
-
Και είναι πολλές ακόμα εκτός της Michelle (π.χ. Jutta Kleinschmidt που κέρδισε το Paris Dakar το 2001) απλά δεν είναι το ίδιο γνωστές
-
ε όχι δα! Μέχρι και τα κουτσομπολο-κάναλα εκθείασαν το κατόρθωμά της
-
Den 3erw ti ginetai sta autokinhta, alla sta kart pou asxoloumai ta koritsakia einai opws kai ta agorakia. Yparxoun kala timonia kai kaka timonia. Yparxoun kalh xarakthres kai skatoxarakthres(megalo pragma h oikogeneia). Yparxoun omorfes yparxoun kai asxhmes(edw 8a elega oti se anti8esh me tous antres odhgous pou oi perisoteroi den blepwntai oi kyries synh8ws einai aa3ioprepestates parousies).
Pantws opws eipe kai enas kyrios kana 2 selides piopisw mono oti exoun ta kotsia na skane sthn pista opous 50 mantraxaleoi tis koitane san e3wgihnes(pio poo poly m'aresei otan bgoun apo thn pista kai afou den exoun kataferh na ths ftasoun tis koitane 2 fwres san e3wghines) einai arketo.
Epeishs kapoios allos kyrios prospa8hse na kanei ton synhrmo gynaikes odhgoi-kala autokinhta me tis akres tou mpampa-kaka apotelesmata. O enlogw kyrios den 8a parakoloy8h oute sparwdika tous agwnes autokinhtous(opws egw). Giati 8a h3ere oti ena megalo pososto twn antrwn-odhgwn 8a xwrage se auton ton xarakthrismo aneta.
Poly tis xairomai na tis blepw stis pistes me to graso sto xeri na allazoun granazia kai makari na er8oun kialles.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ