-
Ξέχασα, και υαλοκαθαριστήρες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mιλάμε για το πρωτο service?
Γιες, φίλτατε...
Το επόμενο στα 40k, ευτυχώς έχω καιρο.... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Renault Scenic IIΑρχική 960 κάτι €, με την έκπτωση 802€
Ξανά renault ούτε στον εχθρό μου.....
Σκεφτόμουν το clio TCE
-
ιμαντας στο 1ο σερβις?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Renault Scenic II
Αρχική 960 κάτι €, με την έκπτωση 802€
Ξανά renault ούτε στον εχθρό μου.....
Σκεφτόμουν το clio TCE
σκεφτοσουν για σερβις αντιπροσωπειας?
-
Καλά, 660 ευρώ τα ανταλακτικά ρε συ; Και τι ανταλλακτικά δλδ, σιγά...
Tο σετ ιμάντα παραπάνω από 150; Δύσκολο. Μπουζί πάνω από 30 ευρώ; 180. Άλλα 100 πες μέσα στο νερό για τακάκια (και πολλά λέω) 280. 40 ευρώ τα φίλτρα; 320. Άντε και 100 (χουβαρνταλίκια με πιάσαν ) για τα λάδια, 420. Μέχρι τα 660 τι σου αλλάξανε ρε συ; -
Τα ανταλλακτικά με την έκπτωση είχαν κάτι λιγότερο από 500€...
Άντε τα ανταλλακτικά ήξερα τι σφαγείο είναι η renault. 300€ εργατικά;;;;;;edit: αύριο, αν μου περάσουν τα νεύρα, θα ποστάρω αναλυτικά το τιμολόγιο. Μόλις γύρισα σπίτι το τσαλάκωσα και το πέταξα στα σκουπίδια, αλλά περνάει στα έξοδα και το μάζεψε η γυναίκα μου
-
ξεχεσμα που θελουν οι αλητες
300 Ε για σκαρτες 3 ωρες δουλεια μαζι με διαλειματα για τσιγαρο
αλητες αλητες αλητεςΔεν ξερω αν θα τους πληρωνα η αν θα τους αφηνα το αμαξι εκει
800Ε ειναι απιστευτο νουμερο,ασυλληπτο για σερβις ενος απλου αυτοκινητου
800 Ε δεν εχω δωσει συνολο για ολα τα εξοδα συντηρησης του δικου μου στα 70.000 χιλιομετρα που εχω διανυσει μαζι με μια τετραδα λαστιχα που αλλαξα -
Έχεις απόλυτο δίκιο.... Αλλά αν πας λίγες σελίδες πίσω, ένας κάτοχος audi θεώρησε φυσιολογικά τα 400€ για το ετήσιο service, με 150€ εργατικά για μια αλλαγή λαδιών και φίλτρων!!! Με τη λογική ότι αμάξι είναι 30.000€. Φταίνε άρα μόνο αυτοί ή φταίμε και εμείς που δε μιλάμε;
Πάντως αν στο MX-5 μου ζητήσουν ποτέ τόσα για λάδια-φίλτρα θα το βάλω φωτιά....
Αλλά το renault το άφησα στον πατέρα μου που είναι υπερήλικας, και δεν ήθελα να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα. Ότι και καλά γκρινιάζω για τα έξοδα του αυτοκινήτου. Πάντως ένα ψιλομπινελίκι έπεσε...
Ήταν η τελευταία φορά πάντος που πήγε στον Ρ.....λο. Στον κυρ-μήτσο την άλλη φορά -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο.... Αλλά αν πας λίγες σελίδες πίσω, ένας κάτοχος audi θεώρησε φυσιολογικά τα 400€ για το ετήσιο service, με 150€ εργατικά για μια αλλαγή λαδιών και φίλτρων!!! Με τη λογική ότι αμάξι είναι 30.000€. Φταίνε άρα μόνο αυτοί ή φταίμε και εμείς που δε μιλάμε;
Αλλά το renault το άφησα στον πατέρα μου που είναι υπερήλικας, και δεν ήθελα να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα. Ότι και καλά γκρινιάζω για τα έξοδα του αυτοκινήτου. Πάντως ένα ψιλομπινελίκι έπεσε...
Ήταν η τελευταία φορά πάντος που πήγε στον Ρ.....λο. Στον κυρ-μήτσο την άλλη φοράΠεστον τον αγιογδυτη ρε συ.αυτος δεν ντρεπεται να χρεωνει τοσο και εμεις ντροπομαστε να τον ξεμπροστιασουμε?
πολλα παραπονα ακουω για αυτον και απο φιλους με ρενω,αλλα τι να κανεις μετα το κλεισιμο της mava υπαρχει αλλη αντιπροσωπεια? -
kyr80 στα πόσα χλμ το σέρβις? για βάλε και το αναλυτικό τιμολόγιο αν μπορέσεις.. είμαι πολύ περίεργος να το δω καθώς μια καλή φίλη μου θα πάει εντός των ημερών να αγοράσει ενα scenic II..ουτε mercedes να είχες man..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ναι, στο μοναδικό της Θεσ/νίκης....
300€ και κάτι εργατικά!!!!κακώς πήγες εκεί....γιατί δεν προτίμησες κάποιον μη εξουσιοδοτημένο που να ασχολείται με γαλλικά;
βαριά 450 θα σου έπαιρνε -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ήταν η τελευταία φορά πάντος που πήγε στον Ρ.....λο. Στον κυρ-μήτσο την άλλη φοράμα στο ιδιο συνεργειο που εκανε σερβις ο φιλος το Α4 των 30Κ κανει σερβις και το Α3 1600 με το ιδιο κοστολογιο. Αρα προφανως δε στεκει το 'ακριβο αυτοκινητο=ακριβο σερβις'.
οχι τιποτε αλλο, αλλα αμα ειναι να δινεις καθε φορα 600-900€ για σερβις απλα για να εχεις την εγγυηση, καλυτερα να κανεις σερβις στο μαστρο μητσο και να κρατας τα λεφτα μου για να τα χρησιμοποιησεις ΑΝ παθει κατι το αυτοκινητο. Σιγα τη τεχνογνωσια που χρειαζεται για να αλλαξεις λαδια/τακακια/ιμαντες! Και αν ο μαστρο Μητσος ειναι σωστος επαγγελματιας και σου βαζει γνησια ανταλλακτικα, θα εχεις και την εγγυηση τους αν κατι συμβει.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Πεστον τον αγιογδυτη ρε συ.αυτος δεν ντρεπεται να χρεωνει τοσο και εμεις ντροπομαστε να τον ξεμπροστιασουμε?
πολλα παραπονα ακουω για αυτον και απο φιλους με ρενω,αλλα τι να κανεις μετα το κλεισιμο της mava υπαρχει αλλη αντιπροσωπεια?Όχι μόνο αυτός έμεινε... Καλά η MAVA ήταν ΟΙ κλέφτες... Μου πέρασαν εντός εγγύησης την χαλασμένη κρεμαγέρα που φορούσε είδη το αυτοκίνητο, ως καινούργια!!! Απλά την εβγαλαν και την γράσαραν. Καλά πάθαν και κλείσαν.
kyr80 στα πόσα χλμ το σέρβις? για βάλε και το αναλυτικό τιμολόγιο αν μπορέσεις.. είμαι πολύ περίεργος να το δω καθώς μια καλή φίλη μου θα πάει εντός των ημερών να αγοράσει ενα scenic II..ουτε mercedes να είχες man..
65000χλμ αγορασμένο 31/12/2003. Πες στη φίλη σου, ΜΑΚΡΥΑ
μα στο ιδιο συνεργειο που εκανε σερβις ο φιλος το Α4 των 30Κ κανει σερβις και το Α3 1600 με το ιδιο κοστολογιο. Αρα προφανως δε στεκει το 'ακριβο αυτοκινητο=ακριβο σερβις'.
οχι τιποτε αλλο, αλλα αμα ειναι να δινεις καθε φορα 600-900€ για σερβις απλα για να εχεις την εγγυηση, καλυτερα να κανεις σερβις στο μαστρο μητσο και να κρατας τα λεφτα μου για να τα χρησιμοποιησεις ΑΝ παθει κατι το αυτοκινητο. Σιγα τη τεχνογνωσια που χρειαζεται για να αλλαξεις λαδια/τακακια/ιμαντες! Και αν ο μαστρο Μητσος ειναι σωστος επαγγελματιας και σου βαζει γνησια ανταλλακτικα, θα εχεις και την εγγυηση τους αν κατι συμβει.
Καλά και το Α3 κάτι λιγότερο από 30κ βγαίνει
Εγγύηση τέλος εδώ και 3 χρόνια. Απλά επειδή ο πατέρας μου θέλει να αισθάνεται 'ασφαλής' επειδή βάζει και τα εγγόνια μέσα, θέλει να το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία. Και αυτοί να μαμάνε εμένα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το σκεφτόμουν επειδή είχα την ελπίδα οτι μετά τη βουτιά στις πωλήσεις θα άλλαζαν τα πράγματα προς το φτηνότερο.
Μετά πρόκειται για turbo κινητήρα και φοβάμαι τον κάθε κυρ Μήτσο να βάζει τα χέρια του εκεί πέρα.
Πάντως με την τρέλα που κουβαλάω δεν το έχω σε τίποτε τους χαρίσω την εγγύηση ,να μην πατήσω ΠΟΤΕ σε εξουσιοδοτημένο και να έρχομαι για service 1 φορά το χρόνο σε κάποιον καλό ανεξάρτητο μάστορα της Θεσ/νικης . Φαντάζομαι υπάρχουν εεεε; -
Διαβάζω τα ποσά αυτά και μου έρχεται να βάλω τις φωνές... ή τα κλάματα. Δε φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που δεν κάνουμε έρευνα αγοράς. 400άρια για απλό σέρβις; Για να δούμε μερικά πραγματικά περιστατικά:
-
Πέρσι το χειμώνα ανεβοκατέβαινα στο Γύθειο. Τη συντήρηση του ΜΧ-5 λοιπόν είχε αναλάβει η Mazda Σπάρτης, εξουσιοδοτημένο και μάλιστα εξαιρετικό. Ακούστε τιμές: εμφανίζομαι στη Mazda Ρεκόρ (Γλυφάδα) με μία σακούλα με ανταλλακτικά. Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο βενζίνης, μπροστινά τακάκια. Ρωτάω πόσο θα κοστίσουν τα εργατικά. **98 **ευρώ είναι η απάντηση. Χαίρετε, ανταπαντώ.
Πάω στη Σπάρτη. Σύνολο εργασίας: **30 **ευρώ! -
Όταν ήρθε η ώρα για το μεγάλο σέρβις (ιμάντες), εμφανίστηκα πάλι με τη γνωστή σακουλίτσα (λάδια, φίλτρα και κάτι βαλβολίνες, αλλά χωρίς τους ιμάντες) στη Σπάρτη. Σύνολο εργατικών και των ιμάντων 180 ευρώ.
-
Η κοπέλα έχει ένα Fiesta 1.4 του 2006. Σέρβις μια φορά το χρόνο, οπότε τέλος του 07 πηγαίνει στη Στακόρ Γλυκών Νερών. 180 ευρώ για λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και φίλτρο καμπίνας...
Το θέμα ξεχάστηκε κι ένα χρόνο μετά, ξαναπήγε εκεί...
-Θα σας κάνουμε και ζυγοστάθμιση;
-Χρειάζεταις
-Ε ναι, μετά από 35Κ χλμ, όλα τα αμάξια χάνουν την ευθυβολία τους, έχετε πέσει σε πολλές λακούβες, μπίρι-μπίρι...
Με πήρε τηλέφωνο το κορίτσι, δε με βρήκε, δέχτηκε! Όταν πήγε να το παραλάβει, κόστος 220 ευρώ το σέρβις κι άλλα 50 η ζυγοστάθμιση ! Διευκρινίζω, όχι ευθυγράμμιση, αλλά ζυγοστάθμιση! Είναι λοιπόν να τα σκας έτσι απλά στους απατεώνες; Ειδικά σήμερα, που με την τεχνολογία η πληροφόρηση είναι ευκολότατη;
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μονο εμενα μου φαινεται οικονομικο?Ρε Κωνσταντινε, εχει προχειρο το κοστος των 20 και των 40 χιλιαδων χλμ?
το σμαρτ εχει ενδιαμεσο ανα 15 και μεγαλο ανα 30
προσωπικα αλλαζω λαδια και φιλτρο καθε 5κ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι 6 μπουζι;to smart ειναι 3κιλυνδρο twin spark
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Γιατι 6 μπουζι;
to smart ειναι 3κιλυνδρο twin spark
Οκ
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το σκεφτόμουν επειδή είχα την ελπίδα οτι μετά τη βουτιά στις πωλήσεις θα άλλαζαν τα πράγματα προς το φτηνότερο.
Μετά πρόκειται για turbo κινητήρα και φοβάμαι τον κάθε κυρ Μήτσο να βάζει τα χέρια του εκεί πέρα.
Πάντως με την τρέλα που κουβαλάω δεν το έχω σε τίποτε τους χαρίσω την εγγύηση ,να μην πατήσω ΠΟΤΕ σε εξουσιοδοτημένο και να έρχομαι για service 1 φορά το χρόνο σε κάποιον καλό ανεξάρτητο μάστορα της Θεσ/νικης . Φαντάζομαι υπάρχουν εεεε;ναι υπαρχει λυση...και σε μηχανικα και σε ηλεκτρικα...
αυτο το κλιο παντως θεωρειται αρκετα καλο σε θεμα αντοχης μεχρι στιγμης..υγ.οπως ξερεις και συ ελαχιστοι καλοι μαστορες μενουν να απασχολουνται σε αντιπροσωπειες..
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?