-
Συζήτηση για τα xenon γίνεται εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=420
Νομίζω ότι πλέον η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα: 'Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας'
-
[quote='laantonios']οτι θέλουν λένε.Ειδικά στις αντιπροσωπείες και ειδικά κάτι που το παίζουν αρχιμηχανικοί.
Το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό και είναι ότι καλύτερο για αξεσουάρ. Εγώ δλδ πως έβαλα; Επαναλαμβάνω 120-150 China και 400 με 450 -
[quote='laantonios']οτι θέλουν λένε.Ειδικά στις αντιπροσωπείες και ειδικά κάτι που το παίζουν αρχιμηχανικοί.
Το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό και είναι ότι καλύτερο για αξεσουάρ. Εγώ δλδ πως έβαλα; Επαναλαμβάνω 120-150 China και 400 με 450 -
thnx διοτι ξέρω οτι πάει και 600
-
[quote='laantonios']thnx διοτι ξέρω οτι πάει και 600
-
405 τιμη καταλογου στην αντιπροσωπεια
270 απο ανταλακτικα καινουριο -
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Κάποιος π@π@ρ@ς κάπως ακούμπησε τον δεξιό καθρέφτη του Tigra (twintop) . . . και έσπασε η βάση . . .Μια πλαστική βάση . . . πόσο μπορεί να έχει αναρωτήθηκα . . .(όλα τα άλλα ήταν οκ, καθρέφτης, εξωτερικό πλαστικό, ηλεκτρικα κλπ κλπ) . . .
Αμ δε που αλλάζεις μόνο την βάση ! ! ! . . Αλλάζεις όλο τον καθρέφτη (πλήν ενός μικρού εξωτερικού πλαστικού) . . .
Το σύνολο . . . .275 ευρωπουλάκια . ..Σημερα το πρωι ενα φορτηγο μου ξυλωσε τον καθρεπτη,ηλεκτρικος και θερμαινόμενος ,απο το πουντο.Εσπασε στην βαση και δεν επισκευαζεται.Τζαμακι και καπακι(βαμμενο στο χρωμα του αμαξιου) ειναι αθικτα.Ο καινουργιος κομπλε χωρις ομως το καπακι εχει 134,22
-
το σερβις των 30000κμ στην αντιπροσωπια της vw για το polo μου, κοστισε 280ευρω μαζι με καρτα καυσαεριων!
-
280 ευρώ με τι άλλο εκτός από τα λάδια, φίλτρα και ίσως μπουζί;
-
280 ευρω για λαδια φιλτρα καρτα καυσαεριων και ΟΠΤΙΚΟ ελεγχο...
Ασε με ξεζουμισαν... -
Wtf ρε Θάνο!!!!!
-
Ρε δεν ξεζούμισαν απλώς...Φυσικό Χυμό Πολοκάλι έκαναν!
-
Δηλαδή λάδια κινητήρα (4 λίτρα φαντάζομαι), φίλτρο λαδιού. Φιλτρο καμπίνας και βενζίνης μήπως; Ούτε καν μπουζί;
-
Mήπως ο οπτικός ήταν με μικροσκόπιο;
-
Mini Cooper 42000χλμ: Inspection I και 2ετίας
250 ευρώ.
200 στο εξουσιοδοτημένο και 50 τα λάδια που τους πήγα.Αλλαγή φίλτρών καμπίνας, λαδιού και αέρα.
Αλλαγή υγρών φρένων και ψυγείου (λόγω 2ετίας).
Αλλαγή λαδιών και ο γνωστός οπτικός έλεγχος με αυτό το μυστηριώδες μικροσκόπιο. -
Εγώ στο Mazda (όλα τα service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία)
service 10.000 - 67 ευρώ
(Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, διαγνωστικό έλεγχος και Κ.Ε.Κ.)service 20.000 - 183 ευρώ (ακριβό το συνεργείο και δεν ξαναπήγα)
Φίλτρο αέρα, φιλτρο λαδιού, λάδια 5/30, υγρά φρένων, υγρά μπαταρίας
Υγρό καθαρισμού, φίλτρο γύρης, λάστιχο καθαριστήρα, ΚΕΚ, εργασίαservice 30.000 - 111 ευρώ
φίλτρο λαδιού, φίλτρου γύρης, φύσημα φίλτρου αέρα, διαγνωστικός έλεγχος, καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού (το ζήτησα εγώ), καθαρισμός κινητήρα, λίπανση κολόνας τιμονιού, διάφοροι έλεγχοι (υγρά φρένων, αντιψυκτικού, χειροφρένου κλπ)Διάφορα ανταλλακτικά 41 ευρώ
Λάδια δικά μου (LM 5-30) 53 ευρώΑψογα
-
Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί για αλλαγή δίσκου-πλατώ-ρουλεμάν σε Fiat Tipo 1.4;
Το ανταλλακτικό κοστίζει ~80 ευρώ, για την εργασία όμως δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να πάει μιας και μου έχουν πει ότι αλλάζει πολύ πιο εύκολα από πχ μια Toyota Corolla, όπου η εργασία μόνο είχε πάει ~200 ευρώ.
Οι τιμές αυτές φυσικά αφορούν μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο... -
Αλλαγή λαδιών, φίλτρου στην 130
7 λίτρα Castrol 5W-30
Φίλτρο και o-ring
Εργασία
... 0 ευρωΗταν μια προσφορά της BMW Σφακιανάκης για τα μέλη του Bmw-motorsport
-
το μικρό 60 το μεγάλο 500
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αλλαγή λαδιών, φίλτρου στην 1307 λίτρα Castrol 5W-30
Φίλτρο και o-ring
Εργασία
... 0 ευρωΗταν μια προσφορά της BMW Σφακιανάκης για τα μέλη του Bmw-motorsport
Μπορούν να γραφτούν και κάτοχοι λοιπών γερμανικών αυτοκινήτων;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?