-
Citroen C4
2ο Service (δλδ αλλαγή λαδιών στα 20Κ)
- Λάδια
- Φίλτρο
- Ροδέλα τάπας
- Καθαριστικό τζαμιών
Κόστος (76 ευρώ - 30 εργασία+46 ανταλλακτικά)
Συν ότι έκανα μια αμορτισερομέτρηση και μια μικροεπισκευή στην πόρτα του συνοδηγού (δωρεάν)
-
Η στιγμή που όλο το forum περιμένει
1ο ΣΕΡΒΙΣ GTI (ΧΩΡΙΣ ενδιάμεση αλλαγή λαδιών )
Άναψε λαμπάκι στους περίπου 20 μήνες/13.500 χλμ. (ως γνωστόν δεν το κινώ καθημερινά)
5 lt λάδι 5-30: (εργοστασιακά, υπήρχαν και πιο φτηνά) 109,2
Φίλτρο λαδιού: 14,8
Φίλτρο αέρα: 22,4
Φίλτρο σκόνης/γύρης: 14,8
Φίλτρο βενζίνης: 30,6Σύνολο: 191,5 + 36,5 ΦΠΑ=228,4 ανταλλακτικά
Στην εργασία κάποιο λάθος έγινε 16 ευρώ +ΦΠΑ
Λογικά πρέπει να 'ναι κανένα 70άρι
δεν με απασχόλησε και πολύ
228,4+19+8,8 ΚΕΚ=256,2
κανονικά πρέπει να πλησιάζει το 300άρι -κλασικά στα 2 χρόνια-
-
Eκτός αν δούλευαν σε fast forward, και ασχολήθηκαν κανένα 20λεπτο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eκτός αν δούλευαν σε fast forward, και ασχολήθηκαν κανένα 20λεπτο.μπερδεύτηκαν με τα χλμ και το πέρασαν σαν απλή αλλαγή λαδιών απ' όσο βλέπω 40 λεπτά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ για σέρβις
-
Πόσο είναι η εργατοώρα ρε συ;
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Honda Jazz1ο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Συνολικός χρόνος εργασίας 22 λεπτά...!!!
Χωρίς σχόλια...
Το Honda jazz που έχω εγώ έχει service άνα 7.500 χιλ ή ανα έξι μήνες. Εγώ το πήγα γιατί ήμουν στα 11.800 χιλ αλλά είχα περάσει το χρόνο (14 μήνες).
Ό μόνος λόγος που δεν διαολοστέλνω εγγύηση και συνεργεία Σαρακάκη για να το πάω σε δικό μου άνθρωπο είναι το αυτόματο κιβώτιο που άν χαλάσει...Για να μής τους αδικώ όμως μου έκαναν και δωράκι. Ένα πλήρες σέτ με ανοιχτήρια κρασιών...
NO COMMENTS...!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο είναι η εργατοώρα ρε συ;40 + ΦΠΑ κι εκεί κάτι παίζει. Μάλλον έχουν ειδική τιμή για αλλαγή λαδιών μόνο κι είτε είναι μηχανογραφικό το λάθος είτε του υπαλλήλου
-
Honda Jazz
1ο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Συνολικός χρόνος εργασίας 22 λεπτά...!!!
Χωρίς σχόλια...
Το Honda jazz που έχω εγώ έχει service άνα 7.500 χιλ ή ανα έξι μήνες. Εγώ το πήγα γιατί ήμουν στα 11.800 χιλ αλλά είχα περάσει το χρόνο (14 μήνες).
Ό μόνος λόγος που δεν διαολοστέλνω εγγύηση και συνεργεία Σαρακάκη για να το πάω σε δικό μου άνθρωπο είναι το αυτόματο κιβώτιο που άν χαλάσει...Για να μής τους αδικώ όμως μου έκαναν και δωράκι. Ένα πλήρες σέτ με ανοιχτήρια κρασιών...
NO COMMENTS...!!!
Ε με τόσα που έσκασες, χρειάζεται λίγο κρασάκι να πνήξεις τον πόνο σου...
-
Ό μόνος λόγος που δεν διαολοστέλνω εγγύηση και συνεργεία Σαρακάκη για να το πάω σε δικό μου άνθρωπο είναι το αυτόματο κιβώτιο που άν χαλάσει...
Αν αλλάζεις βαλβολίνες κάθε 10,000 χιλ. δε θα χαλάσει ποτέ....
-
για βαλβολινες παντως που ρωτησα στο δικο μου, ειπαν οτι δεν χρειαζονται ΠΟΤΕ αλλαγη!
παντως μιας και θα κανω το σερβις των 60000χλμ, θα τις αλλαξω μαλλον.
-
Ε ναι αν αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 150,000 χλμ...
Υπ'όψην 10.000 χλμ σε αυτόματο εεεε -
ευχομαι να μπορω να τα αλλαζω αρκετα νωριτερα!
-
Χα χα και εγώ αλλά με βλέπω να γερνάω με το matiz , ούτε volvo να ήτανε . Δε λέει να χαλάσει με τίποτε . (φτου φτου μη το ματιάσω)
-
Αν αλλάζεις βαλβολίνες σε αυτόματο δεν είναι και σίγουρο ότι δεν θα χαλάσει. Όπως πάντα
-
Έχεις δίκιο αγαπητε, αλλά μιλάμε για honda.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν αλλάζεις βαλβολίνες σε αυτόματο δεν είναι και σίγουρο ότι δεν θα χαλάσει. Όπως πάνταΓια τα παλιά αυτόματα κιβώτια της honda (με ταχύτητες) αν δεν αλλάζεις λάδια (λιγότερο από 3 λίτρα μη συνθετικά = φθηνά) κάθε 10 το πολύ 15.000 χλμ, θα χαλάσουν γρήγορα. Δεν έχουν φίλτρο που αλλάζεις στο σέρβις και είναι ευαίσθητα.
-
θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατον σε ενα αυτοκινητο , μεταχειρισμενο εννοειται, να γινει αφετερου τροποποιηση του υπαρχοντος εξοπλισμου. στην επισημη αντιπροσωπεια-σερβις κτλ.
να εξηγησω.εαν για παραδειγμα θα ηθελα να τοποθετησω πισω φιμε τζαμια δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ,ελλα εαν θα ηθελα να εχω ηλιοροφη, φωτα xenon, ESP, cruise control κτλ, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ειναι δυνατη μια τετοια μετατροπη;
αξιζει ισως τον κοπο;
μπορει να γινει στα πλαισια της εκδοσης αννοειται , αλλα γινεται εκ των υστερων;μιλαω για μοντελο renault scenic 1600 confort του 2004, εαν αυτο βοηθαει.
ευχαριστω
-
όλα αυτά ξέχνα τα
-
γίνονται αλλά καλύτερα όχι στην αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
εαν για παραδειγμα θα ηθελα να τοποθετησω πισω φιμε τζαμια δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ,ελλα εαν θα ηθελα να εχω ηλιοροφη, φωτα xenon, ESP, cruise control κτλ, ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ειναι δυνατη μια τετοια μετατροπη;
αξιζει ισως τον κοπο;
μπορει να γινει στα πλαισια της εκδοσης αννοειται , αλλα γινεται εκ των υστερων;Μερικά πράγματα γίνονται, μπορεί το cruise να είναι εύκολο (ιδίως αν έχει ηλεκτρονικό γκάζι). Άλλα είναι πιο δύσκολα έως αδύνατα - οροφή: είχα δει σε μερσεντές να κόβουν όλο τον ουρανό (με τις κολώνες) και να βάζουν άλλο (παλιό) που είχε οροφή.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?