-
Μάθε ρε συ τι άλλαξαν!!!
-
[quote='zardoz']Mercedes A140 μοντ 2003 του Γιατρού στη δουλειά μου,
service 60.000χλμ ΣΗΜΕΡΑ...Ακούστε τιμή ...: 1.400
-
[quote='zardoz']Mercedes A140 μοντ 2003 του Γιατρού στη δουλειά μου,
-
[quote='manosk'][quote='zardoz']Mercedes A140 μοντ 2003 του Γιατρού στη δουλειά μου,
-
Nα πω ρε γμτ να 'ναι καμιά S-klasse, να πάει στο καλό. Αλλά Α140;
Για δες, μην λέμε και βλακείες τότε στον αέρα...
-
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλοτερο θεμα αλλα θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα η site κτλ ωστε να βρω τα προγραμματα συντηρησης των περισσοτερων αυτ/των την αγορας.
Βασικα εχω βρει το autodata αλλα εχω καποια προβληματα ως προς την εγκατασταση του προγραμματος.
-
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΩ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΙΜΕΡΑ Ρ10 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 70 ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (AISIN) KAI 110 EYΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ (75-90).ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΘΕ 15.000 ΚΜ ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ (50 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ 30.000 ΚΜ ΜΠΟΥΖΙ-ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ,ΒΕΝΖΙΝΗΣ (30 ΕΥΡΩ).ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (270.000 ΚΜ) ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ (34 ΕΥΡΩ).ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ 4 ΕΜΠΡΟΣ ΨΑΛΙΔΙΑ (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 163 ΕΥΡΩ + ΕΡΓΑΣΙΑ 90 ΕΥΡΩ).ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 320.000 ΚΜ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
-
SEAT TOLEDO 1.6 16v(το προηγούμενο μοντέλο) 45.000 χλμ. Κόστος Σέρβις (μόλις εχθές) 800 ευρώ. Πέραν των τυπικών (λάδια - φίλτρα κλπ) το σέρβισ περιελάμβανε πίσω τακάκια και 1 σινεμπλόκ (λόγω φθοράς) και ενα καμμένο βεντιλατέρ(250ευρώ). (Ευτυχώς τα VAG έχουν διπλό βεντιλατέρ και δεν ακινητοποιούνται). Σε εξουσιοδοτημένο.
SEAT IBIZA 1.4 101hp 2001. Κόστος σέρβις 50.000 χλμ. 950 ευρώ (Περιελάμβανε ιμάντες χρονισμού - προληπτικά). Το κόστος των ανταλακτικών ήταν 650 ευρώ (Τακάκια εμπρός, ιμάντες, φίλτρο καμπίνας, λάδια-φίλτρα, και διάφορα περιφερειακά). Αυτοκίνητο που να χρειάζεται ιμάντες χρονισμού στα 50000 χλμ δεν ξέρω. Αλλά όταν είσαι ψιλοχοντροάσχετος δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
SEAT TOLEDO 1.6 16v(το προηγούμενο μοντέλο) 45.000 χλμ. Κόστος Σέρβις (μόλις εχθές) 800 ευρώ. Πέραν των τυπικών (λάδια - φίλτρα κλπ) το σέρβισ περιελάμβανε πίσω τακάκια και 1 σινεμπλόκ (λόγω φθοράς) και ενα καμμένο βεντιλατέρ(250ευρώ). (Ευτυχώς τα VAG έχουν διπλό βεντιλατέρ και δεν ακινητοποιούνται). Σε εξουσιοδοτημένο.SEAT IBIZA 1.4 101hp 2001. Κόστος σέρβις 50.000 χλμ. 950 ευρώ (Περιελάμβανε ιμάντες χρονισμού - προληπτικά). Το κόστος των ανταλακτικών ήταν 650 ευρώ (Τακάκια εμπρός, ιμάντες, φίλτρο καμπίνας, λάδια-φίλτρα, και διάφορα περιφερειακά). Αυτοκίνητο που να χρειάζεται ιμάντες χρονισμού στα 50000 χλμ δεν ξέρω. Αλλά όταν είσαι ψιλοχοντροάσχετος δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.
Πολλά δεν είναι για 50.000κμ του ιμπιζα????
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
SEAT TOLEDO 1.6 16v 800 ευρώ. Πέραν των τυπικών (λάδια - φίλτρα κλπ) το σέρβισ περιελάμβανε πίσω τακάκια και 1 σινεμπλόκ (λόγω φθοράς) και ενα καμμένο βεντιλατέρ(250ευρώ).SEAT IBIZA 1.4 101hp 2001. Κόστος σέρβις 50.000 χλμ. 950 ευρώ (Περιελάμβανε ιμάντες χρονισμού - προληπτικά). Το κόστος των ανταλακτικών ήταν 650 ευρώ (Τακάκια εμπρός, ιμάντες, φίλτρο καμπίνας, λάδια-φίλτρα, και διάφορα περιφερειακά).
-
Μαλλον λογω πενταετιας αλλαξε ιμαντες,αλλα συνηθως γυρω στα 60000χλμ αλλαζουν ολοι.950
-
Δεν ειναι απλως πολλά...ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Για τον ιμάντα είναι λογικό ίσως λόγω πενταετίας. Αλλά οι ιμάντες κοστίζαν 220 ευρω +φπα.
Πάντως το ΙΒΙΖΑ το πούλησα. Το ΤΟΛΕΔΟ είναι του αδερφού μου και βλέπω να το πουλάει και αυτός. Το κόστος των εξουσιοδοτημένων της ΣΕΑτ είναι πολύ υψηλό γενικά.
Φαίνεται πως ότι δεν πληρώνεις κατά την αγορά το πληρώνεις κατά την χρήση. -
Άλλωστε επειδή τώρα τελευταία τα SEAT δεν πουλάνε και πολύ (ίσως μόνο το ΙΒΙΖΑ) μάλλον προσπαθούν να τα βγάλουν από αλλου οι εδώ αντιπροσωπείες.
-
Α! και κάτι άλλο. Ιμάντες στα 60.000 δεν αλλάζουν όλοι. Η φίλη μου με Peugeot 206 άλλαξε στα 75.000 χλμ. (σε εξουσιοδοτημένο). Στο παλιό μου STARLET άλλαξα στα 80.000 χλμ.
Οι MERC -διορθώστε με αν κάνω λάθος- έχουν πολύ περισσότερα χλμ. για την αλλαγή. -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν ειναι απλως πολλά...ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!Για τον ιμάντα είναι λογικό ίσως λόγω πενταετίας. Αλλά οι ιμάντες κοστίζαν 220 ευρω +φπα.
Πάντως το ΙΒΙΖΑ το πούλησα. Το ΤΟΛΕΔΟ είναι του αδερφού μου και βλέπω να το πουλάει και αυτός. Το κόστος των εξουσιοδοτημένων της ΣΕΑτ είναι πολύ υψηλό γενικά.
Φαίνεται πως ότι δεν πληρώνεις κατά την αγορά το πληρώνεις κατά την χρήση.φιλε σε εγδαραν...
κοιτα τι εγραψα πριν λιγες μερες...
Μιας και πλησιαζει το σερβις των 60000χλμ, ρωτησα στη Σεατ και θελουν περιπου 450-500ευρω...
Ρωτησα και σε ενα συνεργειο και το κοστος ειναι 350ευρω, με ακομη καλυτερα υλικα (πχ full συνθετικα λαδια)...
-
τα σουμπαρου και καποιες αλλες μαρκες πανε στα 90κ για ιμαντες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για τον ιμάντα είναι λογικό ίσως λόγω πενταετίας. Αλλά οι ιμάντες κοστίζαν 220 ευρω +φπα.
Φαίνεται πως ότι δεν πληρώνεις κατά την αγορά το πληρώνεις κατά την χρήση.φιλε σε εγδαραν...
Μιας και πλησιαζει το σερβις των 60000χλμ, ρωτησα στη Σεατ και θελουν περιπου 450-500ευρω...
Ρωτησα και σε ενα συνεργειο και το κοστος ειναι 350ευρω, με ακομη καλυτερα υλικα (πχ full συνθετικα λαδια)...
Ναι άλλα όταν παίρνεις τηλ. δεν σου λένε αν χρειάζεσαι τακάκια, ιμάντες, φίλτρα ενεργού άνθρακα και άλλα εδώδιμα αποικιακά. Αυτά σου βγαίνουν στην πορεία. Το ότι με έγδαραν είναι γεγονός. Τα ανταλλακτικά όμως είχαν 650 ευρώ κόστος. Αυτό - αν δεν κάνω λάθος- δεν το γλιτώνεις. Το κόστος της εργασίας γλιτώνεις, ή μαλλον μειώνεις ανάλογα το συνεγργείο.
Πάντως γενικά από ότι ξέρω από φίλους με ΣΕΑΤ τό κόστος έιναι πανάκριβο και όλοι ψάχνονται για το φθηνότερο συνεργείο. -
και οταν λέω πανάκριβο δεν εννοώ μόνο το κόστος του κάθε σέρβις. Είναι και η συχνότητα του σέρβις (κάθε 7500 κ 15000 χλμ.) Όταν πχ σε ένα AUDI σου λένε κάθε 15000 κ 30000χλμ.. και σε VW το ίδιο (δεν είμαι σίγουρος)
Ποιο από τα τρια έχει μεγαλύτερο κόστος χρήσης λοιπόν? -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
τα σουμπαρου και καποιες αλλες μαρκες πανε στα 90κ για ιμαντεςΣυνηθως ειπα βρε παιδια!Ενταξει επεσα 20-30 μαρκες εξω.Big deal!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ναι άλλα όταν παίρνεις τηλ. δεν σου λένε αν χρειάζεσαι τακάκια, ιμάντες, φίλτρα ενεργού άνθρακα και άλλα εδώδιμα αποικιακά. Αυτά σου βγαίνουν στην πορεία. Το ότι με έγδαραν είναι γεγονός. Τα ανταλλακτικά όμως είχαν 650 ευρώ κόστος. Αυτό - αν δεν κάνω λάθος- δεν το γλιτώνεις. Το κόστος της εργασίας γλιτώνεις, ή μαλλον μειώνεις ανάλογα το συνεγργείο.
Πάντως γενικά από ότι ξέρω από φίλους με ΣΕΑΤ τό κόστος έιναι πανάκριβο και όλοι ψάχνονται για το φθηνότερο συνεργείο.Τακακια πως θα σου πουν αν χρειαζονται αλλαγη απο το τηλεφωνο;Αλλο αυτο ομως και αλλο να τα αλλαζουν χωρις να υπαρχει αμεση αναγκη προσπαθωντας να πουλησουν .
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?