-
Τι να πει κι αυτός εδώ; Αλλαγή λαδιών στην αντιπροσωπία $551,73!
Εντάξει παίρνει πολύ λάδι, θέλει 2 φίλτρα και έχει εργατικά 2 ατόμων επί 3 ώρες ο καθένας.............
-
This system holds 14.8 US QTs and it is required to drain, fill, cycle fresh oil, drain, fill, top off and change filters.
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Τι να πει κι αυτός εδώ; Αλλαγή λαδιών στην αντιπροσωπία $551,73!Εγω θα του έπαιρνα ένα 100άρικο !!!!!
Ακου οι γυφτοι ,73
-
εδω και καιρο ο συμπλεκτης στο **SUBARU IMPREZA ** 1.5 2008 κελαιδαγε (τσιου τσιουυ στην αρχη και σαν να ροχαλιζε μεταλλικα οταν τον παταγα). Σημερα αρχισε να μυριζει να σφυριζει και να δονειται το πενταλ...εφτασε η ωρα του, λεω.
Το πηγα στην **ΦΙΛΟΘΕΗ (Γιαννοπουλος) **και μου ζητησε 550-600 περιλαμβανομενων ολων και ΦΠΑ μεσα. Ξυνισα, και μου ειπε οτι **πρεπει να κατεβει σαζμαν για αλλαγη σετ συμπλεκτη **και δεν συμφερει μονο η αλλαγη ρουλεμαν διοτι η δαγκωνια ειναι στα εργατικα.
Μου τον επιασε,? να του το αφησω..? η να παω αλλου.../?
(το αμαξι ειναι ηδη στο συνεργειο του , απο σημερα παρασκευη απογευμα, και θα ασχοληθει απο δευτερα πρωι, σαβατα δεν δουλευει). Προκαταβολη δεν εδωσα και ειπα να ενημερωθω.Εννοειται οτι θελω υπευθυνο μαστορα που να γνωριζει απο τα συγκεκριμενα αμαξια.
ΠΜ δεκτα
-
η αλλαγή ρουλεμάν συμπλέκτη θέλει κατέβασμα σασμάν και αφού πήγες μέχρι εκεί και αλλαγή σετ συμπλέκτη. Στα περισσότερα αυτοκίνητα αυτό κοστίζει γύρω στα 300€, δεν ξέρω αν έχει ειδική εργασία ο boxer του subaru
-
Τασο μπορεις να το φτιαξεις με τα μισα χρηματα και δεν ειναι αναγκη να πας σε σουμπαρουδακια για αυτη την εργασια.....
-
δηλαδη ενα FIT & GO το κανει?
-
Γιατι οχι?
Ειναι πυρηνικη επιστημη η αλλαγη σετ συμπλεκτη? Εκτος αν τα subaru εχουν κατι περιεργο/πολυπλοκο που δεν εχουν τα αλλα αυτοκινητα -
μηπως παιζει ρολο στο κοστος επειδη ειναι 4χ4 μονιμα με κεντρικο διαφορικο και κοντες σχεσεις, οποτε το κατεβασμα του σασμαν να ειναι μανουρα?...
λεω τωρα ισωσ να ειναι και ασχετο γιατι και εγω γυρω στα 300 το υπολογιζα κρινοντας απο αλλα αυτοκινητα.
-
αν δεν ρωτησεις-παρεις τιμες πως θα ξερεις;;;;
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
........... γυρω στα 300 το υπολογιζα κρινοντας απο αλλα αυτοκινητα.300 το θεωρώ πανάκρβα !!! Ετσι μου ρχεται να δωσω το 107 και να παρω το καινούριο , δεν συμφερει να μπλέκεις με τα συνεργεια , πιο φθηνα ερχεται η σκανζα με καινουριο !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν δεν ρωτησεις-παρεις τιμες πως θα ξερεις;;;;ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ αλλα σαβατιατικα ειναι-ηταν ολα κλειστα...
Δευτερα (αυριο) πρωι-πρωι θα πω στον Γιαννοπουλο(ΦΙΛΟΘΕΗ) να μην κανει τιποτα και θα παρω τιμες και απο **Λαουταρη και Ινκτεκ (εξειδικευμενοι στα SUBARU μονο) και βεβαιως-βεβαιως απο τον κ. Αντωνη που ειναι εξειδικευμενος σε ολα.
Αν εχω σημαντικη οικονομικη διαφορα θα το παρω απο την ΦΙΛΟΘΕΗ, αλλοιως θα του πω να το φτιαξει, διοτι μετραει και ο χρονοσ μου στα πηγαινε-ελα συν οτι μπορει να με αφησει στο δρομο αν το παρω να το παω αλλου. Εχω οδικη βοηθεια αλλα ειναι μια Α' μανουρα....
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δευτερα (αυριο) πρωι-πρωι θα πω στον Γιαννοπουλο(ΦΙΛΟΘΕΗ) να μην κανει τιποτα και θα παρω τιμες και απο **Λαουταρη και Ινκτεκ (εξειδικευμενοι στα SUBARU μονο) και βεβαιως-βεβαιως απο τον κ. Αντωνη που ειναι εξειδικευμενος σε ολα.
.στον Αντωνη να το πας.Αν πας εκει,κοιτα τι εχει γινει και με το παραθυρο.Να του δωσεις και χαιρετισμους πολλους και φιλια.
-
εν τελει σημερα πρωι πρωι (ΔΕΥΤΕΡΑ) πηρα τηλ τον ΦΙΛΟΘΕΗ και του ειπα μην ξεκινησει διοτι μου φανηκε ακριβος. Μου λεει οτι κατεβασε σαζμαν απο Παρασκευη απογευμα παρολο που ειχε πει οτι θα το επιανε απο Δευτερα πρωι για να ειναι ετοιμος δευτερα να μην το εχει αγκαζαρισμενο στη ραμπα ολη μερα. Ειπε αληθεια διοτι 830 δευτερα το πρωι πηγα και ηταν κατεβασμενο ηδη.
Τελος παντων του εξηγησα-μου εξηγησε...του ειπα οτι το βρηκα με ολα μεσα + φπα στα 350 αντι 550-που ελεγε ο ΦΙΛΟΘΕΗσ και τελικα μου εκανε μια εκπτωση και βγηκε ολο μαζι κοστουμακι 400+φπα. Μου εβαλε το ΕΞΕΝΤΥ απο Φορεστερ. Μια χαρα ειναι. Δυστυχως αφου το ειχε κατεβασει ηδη το σαζμαν δεν μπορουσα να το παρω το αμαξι πισω οποτε συμβιβαστηκα και προχωρησα. Στην τιμη μεσα χρεωσε 4.90 (5 δηλαδη) ωρες εργασια χ 40 ευρω.Εκτιμω οτι πληρωσα κανα 50αρι παραπανω γιατι βιαστηκα και του το αφησα (γκρινιαζε και η κυρα να του το παω αμεσα αφου ημουν κοντα).
Δεν εφταιγε ο Γιαννοπουλος (που ειναι κυριος και συζητησιμος και γνωστης), εγω εφταιγα. Την αλλη φορα αν δεν ειναι κατι επειγον θα του ζητησω προσφορα πρωτα. -
ειδες πως πεφτουν απο τα 550 στα 400;;;;;και παλι πολλα ειναι αλλα ..........τωρα ξερεις!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
........... γυρω στα 300 το υπολογιζα κρινοντας απο αλλα αυτοκινητα.
300 το θεωρώ πανάκρβα !!! Ετσι μου ρχεται να δωσω το 107 και να παρω το καινούριο , δεν συμφερει να μπλέκεις με τα συνεργεια , πιο φθηνα ερχεται η σκανζα με καινουριο !!!!!!!!!!!!!!!
θα αλλαξεις αυτοκινητο γιατι ηρθε η ωρα του δισκου-πλατο;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
........... γυρω στα 300 το υπολογιζα κρινοντας απο αλλα αυτοκινητα.
300 το θεωρώ πανάκρβα !!! Ετσι μου ρχεται να δωσω το 107 και να παρω το καινούριο , δεν συμφερει να μπλέκεις με τα συνεργεια , πιο φθηνα ερχεται η σκανζα με καινουριο !!!!!!!!!!!!!!!
θα αλλαξεις αυτοκινητο γιατι ηρθε η ωρα του δισκου-πλατο;;;;
Παραλίγο να το κάνει όταν είδε ότι άδειασε το ρεζερβουάρ!!Δεν θα το αλλάξει για δισκόπλατο;
-
φανταζομαι ειναι σχημα λογου και δεν το εννοει............ε;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
φανταζομαι ειναι σχημα λογου και δεν το εννοει............ε;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
φανταζομαι ειναι σχημα λογου και δεν το εννοει............ε;;;;;Βαριέμαι να ασχοληθώ αλλά αν το δώσω 6.000 ευρω , ανετότατα με συμφέρει καινούριο με 10.000 ευρω !!!
Αν το σκεφτείς καλύτερα και υπολογισεις τι θα χρειαστει να αλλαχτει και παλι θα ειναι αμαξι 7ετιας: δισκο ,πλατώ ,ρουλεμαν , αμορτισερ, ελατηρια , βαλβολινες, φρενα δισκοι ταμπούρα, υαλοκαθαριστήρες, εξατμιση , μπαταρια, φίλτρα και δε ξέρω και γω τι άλλο!!! Νομίζω συμφέρει !!!!
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?