-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Skoda-> φτηνοι κουβαδες
Seat-> ομορφα, δυναμικα
Vw-> απλοι κουβαδες
Audi-> κακογουστοι ιδιοι κουβαδες μεταξυ τουςτο Α5 ειναι κακογουστος κουβας;;;;;
-
Καλα εγω εγραψα ως τι τα προωθει η VW και εσυ εγραψες προσωπικες αποψεις
Bonus:ολοι οι σκοντοσεατακηδες το θελουν το gti τους -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Καλα εγω εγραψα ως τι τα προωθει η VW και εσυ εγραψες προσωπικες αποψεις
Bonus:ολοι οι σκοντοσεατακηδες το θελουν το gti τους@@
-
Σήμερα τομεσημέρι πήρα ΤΠ αυτοκίνητο από το συνεργείο.
Αλλαγή σετ συμπλέκτη, ρουλεμάν πρωτεύοντα άξονα, ρουλεμάν μπροστινων τροχών, βαλβολινες. 479 ευρώ.
Εργασία για τα παραπάνω 350 ευρω
Σύνολο 829 , βοήθεια μας.
Επιπλέον θέλω δισκοπλακες μπροστά και αμορτισέρ, μέχρι το καλοκαίρι.
Για την κρεμαγιερα είπε δεν επείγει.
Ο μάστορας μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Ευχαριστώ τον Γρήγορη τον ΗΦ που μου τον σύστησε.Sent from my MT11i using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Σήμερα τομεσημέρι πήρα ΤΠ αυτοκίνητο από το συνεργείο.
Αλλαγή σετ συμπλέκτη, ρουλεμάν πρωτεύοντα άξονα, ρουλεμάν μπροστινων τροχών, βαλβολινες. 479 ευρώ.
Εργασία για τα παραπάνω 350 ευρω
Σύνολο 829 , βοήθεια μας.
Επιπλέον θέλω δισκοπλακες μπροστά και αμορτισέρ, μέχρι το καλοκαίρι.
Για την κρεμαγιερα είπε δεν επείγει.
Ο μάστορας μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Ευχαριστώ τον Γρήγορη τον ΗΦ που μου τον σύστησε.Sent from my MT11i using Tapatalk 4
τι αυτοκινητο και ποσα χλμ;;;
-
Corolla 1,6 .δέκα ετών και 132000 χλμ.
Sent from my MT11i using Tapatalk 4
-
αρκετα θεματακια και αλμυρη επισκευη.......
-
Ο συμπλέκτης και τα ρουλεμάν του σασμανείναι μαμά. Για αυτό και πήγε τόσο
Sent from my MT11i using Tapatalk 4
-
Πάντως παίδες 2 καινούργια αυτοκίνητα έχουν πέσει στα χέρια μου και ποτέ δεν πλησίασα τις αντιπροσωπείες για σέρβις. Σχεδόν όλα τα κάνω μόνος μου.
Ένα Χοντάκι που έχω τώρα και 9 χρόνια δεν μου έχει ζητήσει ούτε βίδα!!!
Όσο για ένα Ρενό επαγγελματικό αυτό παθαίνει και κάθε μήνα και κάτι αλλά με μαθηματική ακρίβεια: Μόλις έληξε η εγγύηση.5-6 προβλήματα έχουν εμφανιστεί, το τελευταίο σήμερα μάλιστα μόλις του φόρτωσα 700 κιλά (με όριο τα 800) πετσίκαρε η πίσω πόρτα χωρίς να έχει έρθει σε επαφή καθόλου η πόρτα με το φορτίο. Όσο για τη χωροταξία οι Γάλοι αξίζουν βραβείο μ@λ@κίας: Για να βγάλω το φίλτρο του αέρα πρέπει να λύσω μέρος του χώρου των υαλοκαθαριστήρων ενω το φίλτρο της καμπίνας πρέπει να λύσω το μισό ταμπλό. Όσο για του λαδιού για να το δεις τη πρώτη φορά πρέπει να έχεις τα μάτια του superman και να το βγάλεις πρέπει να γαμοσταυρίζεις κανένα μισάωρο.
-
Πιο επαγγελματικο ειναι αυτο της ρενο που για το φιλτρο αερα πρεπει να βγαλεις τους καθαριστηρες?
edit. Ασε... αν κρινω απο το φιλτρο καμπινας μαλλον για το Kangoo II μιλας.... Αληθεια... βενζινη η πετρελαιο... και τι σου εχει βγαλει?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Το έχω ακούσει αυτό για τα επίσημα της vw
*1) Τακτικη Συντηρηση
2) Αλλαγη υγρα φρενων
3) Καθαρισμα εισαγωγης
4) Ελεγχος στο διαγνωστικο= 119,47 χωρις ΦΠΑ*
Πριν κανα 2 βδομάδες, Λάδια, φίλτρο λαδιου, καμπίνας, βενζίνης, μπουζί, τακτική συντήρηση (ακα νερά πιτσιλιστήρια, έλεγχοι δώθε κήθε) 190 ευρά, από αυτά 40 ήταν τα εργατικά, εκτός φορντ. Είναι το μεγάλο σέρβις (τα δικά μας διαβαθμίζονται σε μικρο μεσαιο μεγάλο).
-
προκειται να παραγγειλω δισκους για τα εμπρος φρενα απο εξωτερικο, οι δισκοι πωλουνται ως ζευγαρι η ατομικοι;
στην Ελλαδα μου αναφερουν τιμη/κομματι, εκει που προκειται να το παραγγειλω γραφει contains 2items-περιεχει 2αντικειμενα -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το έχω ακούσει αυτό για τα επίσημα της vw*1) Τακτικη Συντηρηση
2) Αλλαγη υγρα φρενων
3) Καθαρισμα εισαγωγης
4) Ελεγχος στο διαγνωστικο= 119,47 χωρις ΦΠΑ*
Πριν κανα 2 βδομάδες, Λάδια, φίλτρο λαδιου, καμπίνας, βενζίνης, μπουζί, τακτική συντήρηση (ακα νερά πιτσιλιστήρια, έλεγχοι δώθε κήθε) 190 ευρά, από αυτά 40 ήταν τα εργατικά, εκτός φορντ. Είναι το μεγάλο σέρβις (τα δικά μας διαβαθμίζονται σε μικρο μεσαιο μεγάλο).
Eνταξει φαντασου ηταν 47 ευρω η εργατοωρα... Στην Alfa Romeo ηταν 65... και φτηνοι ειναι!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Πιο επαγγελματικο ειναι αυτο της ρενο που για το φιλτρο αερα πρεπει να βγαλεις τους καθαριστηρες?edit. Ασε... αν κρινω απο το φιλτρο καμπινας μαλλον για το Kangoo II μιλας.... Αληθεια... βενζινη η πετρελαιο... και τι σου εχει βγαλει?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Πετρελαιοκινητήρα έχει με 6άρι σασμάν (και οι 5 πάντος αρκετές ήταν αλλά είναι και το εφέ στη μέση)
Έκανα copy paste κατευθεία από το word που τα σημειώνω:02/2012 έχει ξεκουμπώσει μέρος που συνδέει το ταμπλό με το πλαστικό κάλυμμα της δεξιάς κολώνας.
03/2012 Το αριστερό μπροστά φανάρι βάζει νερά.
05/2012 ο μεταγωγέας του αέρα δεν τερματίζει στο σημείο του καθαρισμού του μπροστινού παρμπρίζ.
08/2013 αρχίζει και βγαίνει η μοκέτα από το αριστερό μέρος στο σημείο της πόρτας.
15/05/2013 μετά από βροχή βρέθηκε αρκετή ποσότητα νερό στο χαλάκι τoυ οδηγού.
01/06/213 αρχίζει και βγαίνει η μοκέτα ΚΑΙ από το δεξιό
μέρος στο σημείο της πόρτας.01/07/2013 όταν χρησιμοποιείται το κλιματιστικό στάζει νερό στο σημείο του πεντάλ του γκαζιού. (καλά πάμε!!)
10/07/2013 η πλαινή συρόμενη πόρτα ενώ είναι κλειστή ανάβει η λυχνία στο ταμπλό ότι είναι ανοιχτή. Πρέπει να την κλείσεις με πολύ δύναμη για να μην ανάψει η λυχνία.
25/09/2013 με το που φορτώθηκε με 700 κιλά ζάχαρη πετσίκαρε η πίσω αριστερή πόρτα και πλέων κλείνει δύσκολα.
Γ@μώ τους γάλους και προπαντός τις ΓαλλίδεςΚαι κάτι άσχετο: Στις 20,000 χλμ 04/2012 αλλάχτηκε το φίλτρο του πετρελαίου (μάλλον άδικα) με κόστος 28€ από κατάστημα στα Χανιά
Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΚΡΙΒΌΣ το ΙΔΙΟ φίλτρο το είχε η αντιπροσωπεία 90€. -
Τρατζικ!!!
Απο ολα κραταω το φιλτρο πετρελαιου... πιο ειναι αυτο που το πηρες 28??? Για πες γιατι νομιζω πως φοραμε το ιδιο!
Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τι να σου πώ δεν θυμάμαι απ’έξω τίποτα κωδικούς.
Έχω το diesel με τα 105 άλογα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ξεκουμπώνει πατώντας 2 κλιπάκια πολύ εύκολα και μετά με ένα κλειδί το βγάνω. Εάν επιμένεις να δω τους κωδικούς και να σου πώ. -
Αλλαγή λαδιών στα 155000km:
- πεντάλιτρο 10w-40 GM ημισυνθετικό: €18.00
- φίλτρο λαδιού FI.BA: €5.00
- μπινελίκια από Βενέτη για κέρασμα στο μηχανικό: €9.50
- ένας καφές κερασμένος από αυτόν: -€1.50
ΣΥΝΟΛΟ: €31.00
-
Ελα μεταξυ μας ,το αμαξι οκ ηταν για φαγητο πηγες..
Τα λαδια απο Κετσελιδη ή γενικα απο Φρατζή? -
τα σερβις για το i20 Hyundai 1400 diesel εως τα 100000 χλμ, κατα μεσω ορο ποσο κοστιζουν?εχει κανεις γνωση της καταστασης?και κατι ακομη, απο ανταλακτικα ειναι οπως λενε σχετικα φτηνα?
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
τα σερβις για το i20 Hyundai 1400 diesel εως τα 100000 χλμ, κατα μεσω ορο ποσο κοστιζουν?εχει κανεις γνωση της καταστασης?και κατι ακομη, απο ανταλακτικα ειναι οπως λενε σχετικα φτηνα?γενικα τα ανταλλακτικα ειναι φτηνα...ομως τα σερβις της αντιπροσωπειας κοβουν κ@λους το ξερω απο την πενταετης εγγυηση του accent.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?