-
ακριβο μου φαινεται και μενα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εχουν 'χτυπήσει' πολύ την εργασία.Από το συνολικό κόστος εργασίας ,τα 60� είναι κόστος για αλλαγή στα τακάκια.Χα, 60e συνολικά έδωσα την τελευταία φορά για εργατικά σε πλήρες service με ιμάντες. Βέβαια άλλο daewoo και άλλο volvo.
-
Λοιπόν έκανα service στο Almera N15 (μοντ.1996) το Σάββατο...
Λάδια 4lt (Elf 5w/40 νομίζω)
Υγρό υαλοκαθαριστήρων
Καθαριστικό γραμμής
Φίλτρο αέρος
Φίλτρο αέρος καμπίνας επιβατων
Φίλτρο λαδιού
Απλός έλεγχος στα μπουζί, στα υγρά φρένων και μπαταρίας, και έλεγχος με το διαγνωστικό μηχάνημα για τυχόν άλλες βλάβες.Σύνολο 130
-
boo
τα εργατικά πόσα ήταν από τα 130Ε;
-
Δεν είναι και τσάμπα αλλά για δες ένα Volvo λίγο πιο πάνω, πόσο κόστισε...
-
Πρώτο service για το Focus II στα 20.000χλμ.Αλλάχτηκαν τα εξής:
-Λάδια (5-30W της Ford)
-Φίλτρο Λαδιού
-Φίλτρο αέρος
-Φίλτρο καμπίνας (απαιτεί ξεκούμπωμα του πετάλ του γκαζιού! )Έγινε και γενικός έλεγχος του οχήματος (τακάκια, ελαστικά, κτλ)
Επίσης αλλάχτηκαν στην εγγύηση όλοι οι υαλοκα8αριστήρες (Bosch Aerotwin- άφηναν γραμμές)[b]Σύνολο 123
-
Πλήρωσες εργασία σε αυτοκίνητο μέσα στην εγγύηση?
Μην μου πείς οτι χρέωσαν 50 ευρώ την τοποθέτηση φίλτρου καμπίνας ( το μονό που μπορώ να σκεφτώ ως 'μη προγραμματισμένη εργασία' ) η για την τοποθέτηση των υαλοκαθαριστήρων.... -
Γιατί ποιός σου είπε ότι μέσα στην εγγύηση δεν πληρώνεις εργασία προγραμματισμένου σέρβις;
Εγώ πληρώνω πάντως στην Citroen.
-
Για αλλαγη λαδιων και φιλτρου εγω δεν πληρωνω εργασια στην Φιατ .
-
Στο πρώτο μου σέρβις με το C4 στα 10.000 χλμ πλήρωσα:
48,5 ευρώ αναλώσιμα
20,2 ευρώ εργασία
20,3 ευρώ ζυγοστάθμιση -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
20,3 ευρώ ζυγοστάθμιση -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
20,3 ευρώ ζυγοστάθμιση
έξω που ρώτησα θέλουν 15 ευρώ για ζυγοστάθμιση και 45 για ευθυγράμμιση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
20,3 ευρώ ζυγοστάθμιση
Γιατι εκανες ζυγοσταθμιση;Επεσες σε λακουβα ή ειχες καποιο προβλημα;Ασε που η ζυγοσταθμιση ειναι εργασια και επρεπε να ειναι μαζι.Εκτος αν σου χρεωσαν τα βαρακια ,χρυσα ειναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
20,3 ευρώ ζυγοστάθμιση
Γιατι εκανες ζυγοσταθμιση;Επεσες σε λακουβα ή ειχες καποιο προβλημα;Ασε που η ζυγοσταθμιση ειναι εργασια και επρεπε να ειναι μαζι.Εκτος αν σου χρεωσαν τα βαρακια ,χρυσα ειναι;
16άρες και greek roads...
κοίτα το πήγα και τελείωσα. Δεν έχω χρόνο να τρέχω σε ξεχωριστούς.
για 5 ευρώ διαφορά δεν με νοιάζει. -
Ωπππ άκυρο μπερδεύτηκα...8,3 ευρώ μου την χρέωσαν.
-
Στο Megane II μου (1.6VVT του 2004), έκανα στις 15.000 αλλαγή λαδιών (και φίλτρου) με συνολικό κόστος 52 ευρώ. Πριν από λίγο που πάτησα τις 30.000, το σέρβις είχε αλλαγή λαδιών + φίλτρου, φίλτρο βενζίνης, φίλτρο αέρα, φίλτρο καμπίνας, αλλαγή στα μπροστινά τακάκια και γενικό έλεγχο. Α, και μια λάμπα από την πίσω πινακίδα. Κόστος συνολικά 266 ευρώ, από τα οποία 72 ήταν για τα τακάκια και 68 για την εργασία. Αυτά στην αντιπροσωπεία Πάτρας.
-
Εχμμμμ η εργασία του σέρβις προφανώς και δεν έχει να κάνει με εγγύηση, αφού δεν πρόκειται για βλάβη ή δυσλειτουργία. Αν κάποιες εταιρείες/αντιπροσωπείες δεν τη χρεώνουν, αποτελούν μέρος προσφορών κατά την αγορά αυτοκινήτου
χαρακτηριστικό παράδειγμα, αν πάρεις Skoda από γνωστό dealer έχεις δωρεάν σέρβις για πέντε χρόνια ΜΟΝΟ στον συγκεκριμένο dealer και σε κανέναν άλλον στο δίκτυο της Skoda.
Άλλοι κάνουν έκπτωση ή άτοκα κατά την αγορά, το ίδιο ακριβώς είναι
Υ.Γ: καλό είναι να λέτε και τι αλλάξανε στα σέρβις, γιατί μία απλή αλλαγή λαδιών με φίλτρο μόνο σέρβις δεν είναι
-
Λοιπόν εκτός FIAT (με γνησια ανταλακτικά, εκτός απο τα λάδια και τα τακάκια) για την barchetta..!!
- Σωληνάκια φρένων (μετά απο χωματόδρομο)
- Υγρά Φρένων
- Τακάκια Μπρος-Πίσω
- Λάδια
- Φίλτρο Αέρος
- Φίλτρο Λαδιού
- Μπουζί
- Εργασία
[b]200
-
Για barchetta καλά είναι. Άλλες εταιρείες είναι φθηνότερες, αλλά τα 'ειδικά' μοντέλα τα βαράνε άσχημα.
-
Μάνο μόνο καλά....??
Για το stilo έδωσα της προάλλες 83
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?